Jongerencoach op non-actief

Screenshot_51

Alkmaar

“Alkmaarder” verdacht van aanzetten tot radicalisering

ALKMAAR – De Alkmaarse jongerencoach Brahim Aoulad-Lfadil (28) zou jongeren aan hebben gezet tot radicalisering. Hij is door de gemeente op non-actief gezet op advies van de politie.

Dat blijkt over een vertrouwelijke politierapportage met daarin ’stevige informatie’, waarover het Noord-Hollands Dagblad donderdag bericht.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jongerencoach op non-actief

 1. Cathja zegt:

  In plaats van hem op non-actief te stellen, hadden ze beter zijn uitzetting kunnen regelen. Dit zijn mensen die aan de basis staan van een heleboel narigheid, waar wij op termijn mee te maken kunnen krijgen.
  Nederlands paspoort intrekken, en terug naar het land van herkomst. Zo ruim je de rotzooi op.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Las het geval al in de “Alkmaarsche.” Hij ontkent alles inderdaad glashard, maar, nietwaar, vanwaar dan die verdenking? Bij zijn aanhouding, bij welke gelegenheid hem nog iets ontsnapte, wat betrekking had op de aanslagen in Parijs (vul maar in) kwamen ze in feite voor zijn bróer, dus dat is óók al geen zuivere koffie! Het grote dilemma is bij zulke lieden, dat ze oppervlakkig gezien misschien niet radicaal zijn, maar wel solidair met de islam, dus wáár overlapt dat elkaar? Dat moet je je altijd blijven afvragen, telkens als je een islamiet als jongerencoach aanstelt. Met name Links wil dat dan nog steeds niet weten, maar: Islam=islam, doodgewoon. Dus zulke risico ’s hou je in ieder geval.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Eigen schuld dikke bult, de Alkamaarders zullen geen moslims als De Alkmaarse jongerencoach Brahim Aoulad-Lfadil,benoemen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ALKmaarders, Lucky bee, géén ALKAmaarders. En eigen schuld, dikke bult? Let jij maar liever op welk beleid ze in Dordrecht voeren: Mijn kop er af, als het daar niet van hetzelfde laken en pak is!

   Like

 4. Jan zegt:

  Brahim Aoulad-Lfadil (foto van het vod op de pagina) is slachtoffer van islamofobie, wordt getreiterd door de politie en voelt zich onbegrepen. Er is een hetze gaande.

  Jongerencoach Brahim Aoulad-Lfadil (28) wil zijn verhaal doen omdat hij zich ‘machteloos’ voelt. Het is dinsdag, een paar dagen voordat hij door zijn werkgever met verlof wordt gestuurd.

  Bewijs is er niet geleverd, zegt de oud AZ-speler. De hele situatie ‘tast zijn reputatie als persoon en zijn functioneren als jongerencoach aan’.

  Om die reden stapte hij naar de krant. Hij wil zijn naam zuiveren. ,,De politie zei zeker te weten dat ik radicaliserend bezig was. Ik was heel verbaasd. Neem van mij aan, ze zitten er compleet naast, ze slaan de spijker helemaal mis.”

  Kwaad is hij sowieso op de politie. Of beter gezegd: hij voelt ‘woede’. In 2011 werd hij gearresteerd vanwege brand in zijn Heerhugowaardse huurwoning.
  De verdenking bleek volgens Brahim uit de lucht gegrepen. ,,Ik werd getreiterd in die buurt. ‘Kankermarokkaan, kankerbuitenlander ga terug naar je eigen land’, riepen ze tegen me. Er werden vuilniszakken voor mijn deur gezet. Op een gegeven moment is er ingebroken en brand gesticht.”

  De situatie maakte hem angstig, hij raakte overspannen. Hij vroeg zich af wat hij met zijn leven moest. In die situatie vergat hij te reageren op een brief van Woonwaard, waardoor hij tot op heden geen woning heeft…

  Ruim twee weken geleden was hij op bezoek bij zijn ouders in IJmuiden toen een arrestatieteam van de politie ‘de deur intrapte’….
  Brahim ontplofte, klapte er uit ‘dat machtmisbruikers zoals jullie het verdienen afgeknald te worden zoals is gebeurd door die gasten in Frankrijk.’

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article27328969.ece/Brahim-Aoulad-Lfadil-Echt-er-is-helemaal-niks_

  Ook m’n ouders, zeventig-plussers, werden mishandeld. Mijn vader is bijvoorbeeld zonder dat daar een reden voor was de gang van zijn woning in geslagen, heb ik van EEN GETUIGE GEHOORD. Een van de teamleden maakte ook nog een discriminerende opmerking over mij.
  http://www.ijmuidercourant.nl/regionaal/ijmond/article27282662.ece/Arrestatieteam-zwaar-in-de-fout-bij-inval-in-IJmuiden_

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Tja, zo is het cirkeltje weer rond; men neme teringjeugd, die zich niet gedraagt. Daar steek je miljarden in, zodat booslims betaald gaan worden hun jeugd te begeleiden. Die natuurlijk alleen hun zakken vullen en de jeugd verder laten ontsporen en voorbereiden op het kalifaat en de bijbehorende 72 maagden.
  Lang verhaal / kort verhaal: zonder moslims is alles beter. En goedkoper.
  Of de Brahim Aoulad-Lfadil nu schuldig is of niet, iedereen met een strafblad het land uit en nimmer een moslim met een baan bij de overheid. En niet in de politiek, want ze hebben allemaal een dubbele agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s