‘Neem een asielzoeker in huis’

Screenshot_49

Door een woningtekort voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning en duizenden uitgeprocedeerde asielzoekers die bed, brood en bad moeten krijgen, zitten asielzoekerscentra bomvol. De stichting Vluchtelingen Welkom denkt daar een oplossing voor te hebben.

In het AD is te lezen dat de stichting vreemdelingen bij particulieren thuis plaatst. Het idee komt uit Duitsland.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, betutteling, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op ‘Neem een asielzoeker in huis’

 1. BertG. zegt:

  Wanneer iemand ze ouders of ze kinderen in huis zou nemen, dan wordt je zwaar gepakt door elke te bedenken wetgeving. Zeker als je een uitkering of een toeslag ontvangt.

  Dan zullen ze hier wel een uitzondering op maken als je een “vluchteling” in huis meent.
  Zou me niks verbazen als het je zelf nog geld oplevert. Want zo zijn we ook weer in NL.
  Weg met ons, alles voor de vreemdeling.

  Nooit zal ik een geloof waanzinnige in me huis nemen. Geen enkele nacht ben je meer veilig.
  Je kan er dan op wachten dat je in een opwelling je kop kwijt bent.
  Maar ik zie ze er wel voor aan dat mensen dit zouden doen als het geld oplevert.
  Voor geld doen de meeste mensen hier alles, dan zijn er geen principes meer.

  Like

  • Ik ben arm als een rat,maar al kreeg ik er 1000 euro per maand voor,dan nam ik er nog geen in mijn huis:nooit!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Yvonne 12:54

    Inderdaad! Beter een schraal belegde boterham dan je vrijheid inleveren en gevaar lopen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik ook niet! Absoluut geen denken aan!
    Ik wil nou niet beweren, dat het gevleugelde gezegd “Geld maakt niet gelukkig” klopt (véél te simplistisch) maar niettemin zijn er grenzen aan wat je doet voor geld!

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Mijn voorspelling dat we straks door de ‘socialisten’ gedwongen worden om een ‘asielzoeker’ in huis te nemen, begint al uit te komen. Eerst word je aangespoord om vrijwillig een wildvreemde moslim te ‘adopteren’ en voor je het weet, is het verplicht!

  “Door ze in huis op te nemen, geef je vluchtelingen duidelijk het gevoel dat ze welkom zijn.”

  Ik WIL die ‘vluchtelingen’ helemaal niet het gevoel geven dat ze welkom zijn! ZE ZIJN NIET WELKOM want ze vreten ons alleen maar uit en krijgen alle comfort en medische verzorging hier op kosten van onze eigen (bejaarde) bevolking!
  https://tistochwat.files.wordpress.com/2015/02/middelvinger.gif?
  Ik voel me zélf onderhand een vluchteling met grote angst voor de toekomst!

  ALWEER EEN KRANKZINNIG PLAN!
  https://tistochwat.files.wordpress.com/2015/02/fubar-knettergek.gi
  En stel dat elke burger er één of meer in huis haalt en de toestroom van ‘asielzoekers’ gaat alsmaar door, welke ‘oplossing’ vinden de ‘socialisten’ dán?!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Deze moesten het zijn; de links waren slordig gekopieerd:


   Like

  • bigljohn zegt:

   Tistochwat; En stel dat elke burger er één of meer in huis haalt en de toestroom van ‘asielzoekers’ gaat alsmaar door, welke ‘oplossing’ vinden de ‘socialisten’ dán?! Dan worden wij onder overheidsdwang onze huizen uitgeflikkerd, en moeten wij op straat gaan rondzwerven !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bigljohn 7 maart 2015 om 18:31

    Tuurlijk, dat spreekt!
    Maar dan nóg blijft het probleem omdat je niet heel Afrika hier kunt huisvesten!
    Zelfs als ze wolkenkrabbers van 2 km hoog gaan bouwen, vormt dat geen oplossing voor de nimmer aflatende aanvoer, want het spul fokt als dolle ratten; zowel hier als in het thuisland alvorens hierheen te ‘vluchten’!

    Like

 3. Cathja zegt:

  MOOI NIET!!

  Door het wanbeleid van onze overheid, lopen er in Nederland enorme aantallen uitgeprocedeerde asielzoekers rond, die soms al wel 3, 4 of 5 keer te horen hebben gekregen dat ze Nederland dienen te verlaten! Uitgeprocedeerd = uitgeprocedeerd! Zijn ze doof, stom, of een combi daarvan?
  En zouden wij, de Nederlandse burgers, hen die de wet overtreden dan in huis moeten nemen?
  Welke van zijn of haar verstand beroofde heeft zoiets bedacht?

  Stelt u zich eens voor: ik krijg een wildvreemd gezin in huis. Ik ben al mijn vrijheid kwijt, ik versta ze niet, zit de hele dag opgescheept met mensen die in mijn huis rondhangen, ik ben bezorgd over mijn veiligheid, want meestal zijn het moslims, terwijl ik christen ben. Ik moet de boel schoonhouden, wassen, strijken, koken, boodschappen doen. Ook al zouden ze een verplichte financiële bijdrage moeten leveren, dan nóg wens ik mijn/ons leven niet met hen te delen!! Mijn vrijheid is me te lief en is zo’n beetje het belangrijkste wat we hebben.
  Wat gebeurt er als ik van huis moet om boodschappen te doen? Wordt mijn huis dan ondersteboven gekeerd, en wordt er gezocht naar waardevolle spullen/geld? Ik neem toch ook niet zomaar iemand mee naar huis die ik toevallig op straat tegenkom?

  Zieke geesten, om zulke dingen te bedenken. Mijn huis is alleen toegankelijk voor degenen die ik binnen wil laten.
  Maar gelukkig ziet het COA niets in deze manier van mensen onder dak helpen. Dat kan ik begrijpen, want zij lopen daardoor inkomsten mis.

  Het wordt nu echt eens tijd dat er GERUIMD gaat worden!! Iedereen die hier binnen gekomen is, niet uit een oorlogsgebied komend, moet ERUIT! Dan weet ik zeker dat we voor de échte vluchtelingen voldoende opvangmogelijkheden hebben.

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Dan weet ik zeker dat we voor de échte vluchtelingen voldoende opvangmogelijkheden hebben.

   Ook voor echte vluchtelingen hebben wij geen voldoende opvang, beste Cathja, we hebben geen ruimte meer. In de jaren dertig had Nederland tien miljoen inwoners, maar voor de Joodse vluchtelingen was geen plaats, het kamp Westerbork moesten de Joden zelf ophoesten. Ik heb er schoon genoeg van, ons leven staat helemaal in het teken van de islam en van vluchtelingen, die mensen brengen ons niks, ja, een hoop narigheid. Ik vind het nu wel genoeg. We kunnen alles wel zielig vinden, maar eens houdt het op.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 13:31

    Beste Driek, er zijn -hoewel in veel mindere mate- ook christelijke vluchtelingen, en die zou ik niet graag over één kam willen scheren met de moslims! Christenen stellen niet zulke absurde eisen als moslims, die menen overal recht op te hebben.
    Verder heb ik in mijn reactie bedoeld dat éérst al diegenen eruit moeten die hier niet behoren te zijn. De gelukszoekers en de uitgeprocedeerden. Als we die allemaal ons land uitzetten, is er absoluut ruimte voor crisisopvang. Echte vluchtelingen horen we onderdak en bescherming te bieden, maar profiteurs moet de toegang tot ons land geweigerd worden. En dan bedoel ik voornamelijk al die jonge gasten uit Eritrea en Somalië; de zwarten dus. Zij horen hier NIET te zijn!
    Ik weet dat er in mijn woonplaats nogal wat Syriërs wonen, en deze mensen hebben zoveel mogelijk opvang geboden aan hun gevluchte familieleden. Het is bekend dat deze gevluchte mensen van harte hopen weer terug te kunnen gaan naar hun eigen land. Deze mensen profiteren niet van ons, maar zijn dankbaar voor de bescherming die ze hier krijgen. Dit aspect van vluchtelingenwerk blijft helaas erg onderbelicht, omdat het meestal over christenen gaat. Van Fred Teeven weten we dat hij MAXIMAAL 250 christenen wilde opnemen als vluchteling! Waarom dan wel de poorten open houden voor tienduizenden moslims die beslist NIET op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld?
    Daarom wil ik het opnemen voor de mensen die écht in gevaar zijn. Mijn christelijke opvoeding en levensovertuiging zegt me dat wij zo met onze naasten om dienen te gaan.
    In Nederland is er echt wel plaats voor mensen in nood.
    U verwijst naar de jaren ’30 van de vorige eeuw, maar in die tijd had ons land lang niet zoveel ‘woonruimte’ beschikbaar als nu. Woonunits kende men nog niet, en de omstandigheden (crisisjaren) waren heel anders dan nu. Dat verschil moeten we wel voor ogen houden. Nu worden leegstaande bedrijfspanden geschikt gemaakt voor tijdelijke bewoning, én men huisvest vluchtelingen nogal eens in vakantieparken.
    Ik ben het wel met u eens dat Nederland te vol, ja zelfs óvervol is! Er kan echt geen vuist meer bij! Met ‘dank’ aan de EU, die ook nog eens van ons eist dat we mensen uit andere lidstaten niet mogen weigeren om hier te komen wonen en werken. Dat is te zot voor woorden!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 7 maart 2015 om 13:31

    Ik ben het helemaal met u eens! Zolang onze eigen (bejaarde) bevolking de eindjes nauwelijks meer aan elkaar kan knopen, moet dat gedonder met die opvang maar eens ophouden!
    Er is in dit piepkleine landje geen plaats voor alle echte of valse ‘vluchtelingen’ uit de hele wereld!
    Afgezien van het ruimtegebrek, is er ook geen geld voor!
    De belastingdruk is al heel lang veel te zwaar!
    Of willen de ‘goedmensen’ hun hele leven lang krom liggen voor die ‘asielzoekers’?!
    NOU, IK NIET!

    Like

 4. BertG. zegt:

  Ik vind dan wel weer dat dit verplicht zou moet worden voor elke COA medewerker of voor wie dan ook die hier werkzaam in is of ze brood mee verdient.
  Gratis wel te verstaan op eigen kosten. Ben benieuwd hoelang ze daar dan zullen blijven werken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 10.07. uur. Dat ben ik geheel met je eens, Bert. En laat voorop “de rode/linkse kerkleden”, en de “politiek-correcten”, en de zogenaamde “goedmensen”, deze zogenaamde asielzoekers maar opnemen. Nederland wordt door KRANKZINNIGEN geregeerd. O ja, ook nog bedankt klote EUSSR, mede door jullie ZIJN ONZE GRENZEN GATENKAZEN GEWORDEN!

   Like

 5. Jan zegt:

  Zou de staat daartoe verplichten en ik een parasiet in mijn huis krijgen toegewezen zou ik een tweede Herbert zijn in het korte verhaal ‘Gevederde Vrienden’ van Jan Wolkers.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  nou pleur ze maar bij Bea en familie, die voor deze teringzooi gezorgd hebben , in grote aantallen naar binnen ,pletter alle paleizen maar vol , vergeet niet bij uw aller geweldige landverraders en NSBers er minimaal 10 p.p. naar binnen te gooien , en vraag dan na 12 maanden of het is bevallen , !!!!
  ALS HET HUIS VOLLEDIG UITGEWOOND IS, JE OVER DE STRONT HEEN MOET SPRINGEN EN ZELFS JE KANARIEPIET VERKRACHT IS !!

  daarna hebben de leiders van de Allochtonen partij overal plek zat , green peace boten ,
  dus kom dat niet aan Bob vragen want ik steek je persoonlijk in de brand !!

  Bob is n.l. ROTTTTTERRRRRRRDAMMER , die zijn altijd overal teeeeege !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  dus verzuip ze, steek ze in de brand, laat de boten zinken , je zoekt het maar uit !

  SIMPELE OPLOSSING ?? , redt ze niet in hun gammele bootjes ,

  MAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  neem ze aan boord , geef ze een blikkie cola met een neut, een paar heerlijke gebraden varkenslapjes MET VETTE VARKENSJUS , en een biertje ,en laat ze een shaggie draaien , pleur ze daarna aan de zuid kant van de middellandse weer vanboord

  IS DAT GEKLOOT ZO AFGELOPEN !!

  MAAR JA, VOOR ZULKE OPLOSSINGEN HEB JE MINIMAAL 1 WERKENDE HERSENCEL NODIG !!

  GR. BOB

  Like

 7. toestroom zegt:

  Die woorden komen mij bekent voor dat zij Ruud Lubbers ook al toen hij aan het bewind was,en dat is al weer een tijdje geleden.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Een prima idee voor de ‘gegoede’buurten,waar de kaderleden van de partijen wonen, zeker bijv.D66, PvdA,.. VVD, CDA,etc.( om OOK de ‘cultuur’ van de economische vluchtelingen van NABIJ te leren kennen, en dan niet vergeten de ‘ promoters’ uit Brussel, met hun riante’onderkomens’.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @fleckie: 10.22. uur, op 07/03. Lijkt mij een zeer goed voorstel, fleckie. Maar er zal niets van terecht komen. Want als het erop aankomt, geven de leden van deze verachtelijke partijen “niet thuis”. Mark my words.

   Like

 9. Hahahahaha, dat zou een mooi grap zijn. Een “vreemdeling” in huis opnemen. Geloof me, dat zou hij echt niet willen. De reden hoef ik niet eens te beschrijven.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  …….En gelijk hééft dat Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers en Vluchtelingenwerk! Niet alleen is dit vrágen om ellende -wie of wat haal je in je huis- en ten tweede hebben verreweg de meeste mensen tegenwoordig wel hun eigen sores die ze moeten oplossen, zónder nog eens zoiets op hun nek te moeten nemen! God, God, wat een naïef, wereldvreemd wijf! Bij het “Leger,” was het niet zo? Dat verklaart veel!
  Blij, dat ik er toch nooit voor in aanmerking zou komen: Veel van die lui hebben door hun cultuur een afkeer van dieren, tenminste in huis en als ze aldus één stap bij mij over de drempel zouden zetten, trokken ze zich direct gíllend weer terug! Ha Ha!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 7 maart 2015 om 10:25

   O, maar de ‘socialist’ deinst er niet voor terug om jou te dwingen om je islam-onvriendelijke dieren weg te doen hoor; de islamiet gaat voor alles!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Moeten ze proberen!
    De buren en de dierenpolitie is het ook al niet gelukt -afkloppen- dus die hebben de strijd vooralsnog maar weer gestaakt. (Alweer een half jaar terug.)
    Hópeloze gevallen, mijn katten en ik!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sjoe! 7 maart 2015 om 10:43

   Zeker om te proberen te voorkomen dat de mossels de westerse vrouwen bespringen?
   Ik stel voor om die wellustige gore zand-apen zonder uitzondering te castreren en anders nemen ze de ‘handkar’ maar:

   Like

 11. koddebeier zegt:

  De stichting Vluchtelingen Welkom is zwakzinnig, van de pot gerukt en volslagen debiel, dat gore stel landverraders !! Al had ik honderd lege kamers……………….nooit een asielzoeker !!
  Haal nu Uw eigen moordenaar in huis…………………..NOOIT !!!

  Like

 12. Giny zegt:

  “Om te laten voelen dat ze welkom zijn hier”
  Bij mij zijn ze helemaal niet welkom, bij veel politici wel!
  Allemaal kasten van Huizen, ze kunnen er zeker wel een stuk of drie in huis nemen!!!

  Like

 13. Filantroop zegt:

  Gezien het enorme aantal ‘lieve linkse lieden’ is het huisvestingsprobleem van asielzoekers dus snel opgelost. Of toch niet?

  Om de harde waarheid te vertellen zijn de ‘lieve linkse lieden’ allerminst zo liefdadig als ze zich graag voordoen:

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/de-nederlanders-doen-de-syriers-tekort-volgens-trouw/

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Ik erken geen moslim als asyl zoeker.

  Like

 15. oud-marinier zegt:

  ” FUCKING NUTS !!! “

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Bij nader inzien……????? Toch niet zo’n slecht idee, mensen. Zo’n “vluchteling” kan altijd nog binnen de kortste keren op ONVERKLAARBARE wijze het loodje leggen …toch ? Duwtje in de rug tijdens het afgaan van de trappen bijv. ??? Tijdens het badderen per ongeluk ge-electrocuteerd worden of zo !!! Tijdens onderhoudswerkzaamheden aan de dakgoot viel ie per ongeluk van de laddert…!!! Mogelijkheden zat joh….

   Like

 16. Jade zegt:

  Zou ik subsidie kunnen krijgen als ik de stichting
  “Vluchtelingen Opgedonderd” begin?

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Dan moet je toch goed gek zijn wil je dat doen.
  Sta jij op straat en zij hebben je huis
  Nooit van mijn leven krijgen ze me zo ver, daar zal ik nooit intrappen
  Als dit verplicht word steek ik de boel in de fik.

  Like

 18. Aafke zegt:

  Gekkies!

  Doneer liever wat aan Israel

  Like

 19. Ad de Koning zegt:

  Dat had ik wel verwacht want in Duitsland zijn ze daar al mee bezig. Weliswaar op vrijwillige basis maar dat kan veranderen natuurlijk. Nou, er komt bij mij geen zogenaamde vluchteling of asielzoeker de deur in al moet ik mij doodvechten

  Like

 20. Maria zegt:

  Wel dat al die goedmenschen ze in huis nemen dan, gratis verkrachtingen mss als ze naar hun werk gaan en terug komen ze zelf niet meer binnen kunnen en andere zaken zoals ze in Italië doen die o zo lieve moslim vluchtelingen.
  Zet gewoon een plakaat in supermarkten pleinen weet ik wat en je zal zien de goedemensch vertrappelen elkaar om ze in huis te nemen.
  Het is toch hun idee niet?
  Dat ze die vluchtelingen zelf helpen!

  Like

 21. nelly zegt:

  paleis Soestdijk is wel een optie bij Bea Bilderberg, die heett nog wel een paar kamertjes over.. Terugkeren naar waar ze vandaan komen die opvreters. Ik neem nog liever een olifant in huis.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @nelly: 12.37. uur. Geloof maar niet Nelly, dat BEA BILDERBERG er één in huis neemt, daar vindt deze “kakmadam”, zich veel te goed voor. NEEN, WIJ worden door zwakzinnige organisaties- waaronder Vluchtelingenwerk, A.I., RK, en de PKN”, gepusht om deze “opvreters”, in huis te nemen. Verder ook door partijen als: PvdA,CDA,GL,D66,SP,CU. Wat mij betreft: LOOP MAAR NAAR DE KLOTEN!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 7 maart 2015 om 17:20

    “LOOP MAAR NAAR DE KLOTEN!”

    Ook daarvan heb ik een plaatje, beste Tom:

    Like

   • Beatrix heeft jaren geleden al gezegd achter de immigratie te staan,zolang ze ze maar niet op heur stoep zou zien!Dus op hare taaie meid hoeven we,zoals gewoonlijk,niet te rekenen!

    Like

 22. Tistochwat zegt:

  De enige zwarte die ik in huis zou nemen, is deze:

  Like

 23. Doornroosje zegt:

  Stichting Welkom. Er komt bij mij geen asielzoeker in huis. Ze zijn bij mij niet welkom. En dat gevoel, wil ik ze ook niet geven.
  Als ik nu in de bus stap, denk ik dat ik in Afrika ben. Het moet toch verdomme niet gekker worden.

  Like

 24. Perfide Albion zegt:

  Heeft Pechtold dan nog geen “vluchtelingen” in huis? Schande!

  Like

 25. Breinbrouwsels zegt:

  Ik zit er nu toch wel over te denken om asielzoeker te worden. Een beetje krom lullen en schrijven gaat me redelijk af en als ik dan lees wat de Duitsers ze allemaal nog toewensen…http://breinbrouwsels.nl/gratis-hoeren-niet-meer-werken-voor-asielplukkers-in-duitsland/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Breinbrouwsels 7 maart 2015 om 15:03

   “Ze worden dan dag en nacht verkracht door de geile asielneukers waar ze zelf bij staan.”

   Je snapt toch niet waar die arme uitgehongerde ernstig getraumatiseerde weerloze ‘asielzoekers’ de energie vandaan halen hè?

   Like

   • Breinbrouwsels zegt:

    Komt door het goede voedsel hier en dus heb ik nog een gratis tip voor onze gratis meevreters: in elk papje, stukje vlees, vis of wat dan ook spuiten ze hier miljarden tonnen eiwitvervangers die afkomstig zijn van slachtafval van varkens en de destructietonnen van de hondenasiels. Ik zou het niet pikken en dit land voortaan mijden als de pest. Doe aangifte tegen Rutte, Opastelten en Teevendeal wegens het toebrengen van letsel in de lichamelijke en geestelijke godsdienstsfeer. Of vlucht naar de Duitsers want daar zit in elk geval geen rotzooi in het bier.

    Like

 26. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb nog een varkenshok met eronder een halfvolle beerput. De vloer is kantelbaar. Ik kan een vluchteling per week onderdak bieden, tenzij het Somaliërs zijn. Daarvan passen er drie in de kliko. Wat stront aan mijn handen heb ik er dan wel voor over.

  Like

 27. bigljohn zegt:

  Voor dit jaar worden (volgens de MSM media) al 1000.000 gelukszoekers verwacht die met boten richting Lampadusa komen. Volgens de MSM media dan he ? Naderhand zwakten ze dit nieuws sterk af. Waarschijnlijk dus veel meer dan die 1000.000 ! En hier hebben we het dus alleen over Lampadusa, hoe velen anderen zouden er via andere wegen Europa binnensluipen ?

  Like

 28. jantjeuitnl zegt:

  Ik neem aan dat v Agt, Halsema e.d. al boven aan de aanmeldingslijst staan. Met hun vrij staande villa’s hebben ze zeeën van ruimte.

  Like

  • fleckie zegt:

   Voorheen woonde van Agt toch in de heilig-land-stichting.in Groesbeek, bij Nymegen?Die woning is toen dan vrijgekomen.
   Hoeveel parasitaire ‘brulapen’ zpuden daar gehuisvest kunnen worden.met zelfs een ‘oproerkraaiersnest’ : ook ‘mos-kee-t…genaamd ,in de directe nabijheid ?

   Like

 29. johannes den hollander… ik moest tot mijn schande wel errug lachen om jouw reaktie 😉

  Like

 30. Driek zegt:

  Cathja zegt: 7 maart 2015 om 15:11

  @ Driek 13:31

  Beste Driek, er zijn -hoewel in veel mindere mate- ook christelijke vluchtelingen, en die zou ik niet graag over één kam willen scheren met de moslims! Christenen stellen niet zulke absurde eisen als moslims, die menen overal recht op te hebben.

  @ Beste Cathja,
  in de jaren dertig stonden er veel woningen leeg, vooral in Amsterdam, huiseigenaren boden zelfs een gratis behangetje aan, naar keuze, en een maand gratis wonen, want je kon te kust en te keur huren. Deze woningen, veel daarvan in de Rivierenbuurt en de Beethovenbuurt in Amsterdam, werden gehuurd door Joodse vluchtelingen, die in goede doen waren. Vooral de Beethovenbuurt was gewild. De onbemiddelde Joden moesten naar Westerbork, het geld daarvoor is door de Joodse organisaties opgebracht.

  Over het kamp Westerbork is heel wat te doen geweest. De toenmalige koningin Wilhelmina wilde geen opvangkamp in de buurt van haar paleis. Het is toe kamp Westerbork geworden, op een verschrikkelijk afgelegen rot plek.

  En ik kom misschien wel harteloos over, maar Nederland is nu toch werkelijk propvol, helaas ook voor de christelijke vluchtelingen. Over de rest wil ik het niet eens hebben, die moeten we niet toelaten. Terugsturen. Ik ben dat hele vluchtelingengedoe spuugzat. Onze hele levenssfeer wordt daardoor volkomen verpest.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 10:27

   Ik ben niet van plan om u steeds tegen te spreken, maar v.w.b. de christelijke vluchtelingen heb ik toch een andere mening dan u. Ik respecteer wel uw standpunt.
   Kijk, als we letten op de relatief weinige christenen die worden opgevangen (in Scandinavië wil men helemáál geen christenen opvangen; is dat dan niet erg?), en we kijken naar de ontelbare moslims die hier zonder pardon binnenlopen, dan breek ik een lans voor de christenen! Zij eisen niet, maar zijn dankbaar! Zij WILLEN hun vaderland niet verlaten, maar zij móeten helaas. Dit maakt voor mij zó’n verschil, dat ik het altijd voor hen zal opnemen.
   En ja, u heeft gelijk, Nederland is hartstikke vol!! Ik vind uw reactie niet harteloos, maar ik denk dat uw reactie voornamelijk voortkomt uit de vér boven ons hoofd gegroeide problemen met de ‘vluchtelingen’ (geen echte!), die het daardoor verzieken voor de mensen die echt bescherming nodig hebben. Ik probeer me altijd te verplaatsen in de situatie van deze mensen. Stel dat IK nu eens zou moeten vluchten, en niemand zou mij onderdak en hulp willen geven….?
   Bovendien zijn er al enorm veel christenen op barbaarse wijze afgeslacht (Joden zijn ook het doelwit van de niets ontziende islam-duivels), en daarom ben ik meer genegen om aan hen hulp te bieden.
   Maar zoals ik eerder al schreef, moeten alle illegalen en gelukszoekers ons land verlaten! Zij horen hier niet en zij brengen ons in gevaar.
   Dit wilde ik toch nog even aan u kwijt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 12.44. uur. Daar kan ik mij volledig in vinden, Cathja. Ondanks dat ons land overvol is, kan ik het begrijpen dat er een uitzondering zou kunnen zijn; voor Joden en Christenen. Schop AL DE MOSLIMS maar eruit. En laat deze vervolgden er maar voor in de plaats komen. Moslims horen in Noord-Afrika, niet hier!

    Like

 31. ron soeverein mens zegt:

  Op zich een goed idee en ik weet een paar zeer goede opvanglocaties waar zelfs meer als 1 asielzoeker tereht kan. Wat dacht u van , paleis Noordeinde, Drakenstein, voormalig Soestdijk. En Rutte, Pechthold, Roemer en voormalige kamerleden zoals Kok, Balkenende, Zalm, Femke, Sap etc nemen ervook een paar in huis, dit lijkt mij een goed plan en kan de rest van de bevolking doorgaan met hun dagelijkse bezigheden. Verder stel ik voor om die idioten die dit voorgesteld hebbennop te sluiten in een inrichting en de sleutel weg te gooien!

  Like

 32. Deze akelige stinkfiguren en snertorganisaties zoals Daisy Petrona, Nienke Brugman, Vluchtelingen Welkom en het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers en Vluchtelingenwerk kunnen wat mij betreft de stinkende pot op met hun stupide ideeën om asielzoekers bij particulieren in huis te laten plaatsen! Wie logisch nadenkt moet allang weten dat je eigenlijk beter mensen in huis kunt nemen die je wel kent dan wie je niét kent!
  In strips of tekenfilms zoals Asterix en Obelix of de Smurfen kregen de inwoners daarvan vaak ook “zielige” of mooipraterige figuren op zich af die constant profiteerden van de goedgelovige gastvrijheid van de native inwoners en degene die daar tegen waarschuwden werden onbegrijpelijk niet geloofd. Ook in een tekenfilm over Yogi’s Ark Lark (1972) werden Yogi Bear en zijn menselijke dierenvrienden of mensdieren zoals Boo Boo, Wally Gator, Huckleberry Hound, Snagglepuss, Magilla Gorilla enz. constant misleid door milieuvervuilers, verspillers, grapjurken, “wondergeesten”, bedriegers, dieven, roddelaars en klaplopers die hen op het slechte pad wilden brengen. Gelukkig kregen Yogi en zijn vrienden deze boeven snel door en wisten ze deze dan ook op het einde weg te jagen.
  Ook Donald Duck blijkt in sommige verhalen, waarin bepaalde linksgezinde burgemeesters van Duckstad allerlei sjeiks, maharadja’s of moslims daar gastvrij inhalen terwijl deze vaak alleen maar minachting voor de inwoners van Duckstad hebben (deze bestaan voor een deel uit gewone mensen en mensdieren zoals eenden, ganzen, muizen, paarden, koeien, honden en varkens!), de opgenoemde figuren, meestal onbedoeld, met zijn eigenhoogmoed en onhandigheid zo het leven zuur te maken dat zij later zwaarbeledigd op de vlucht slaan!
  Dus laten de onnozele (mens)ganzen zoals Petrona en Brugman alsmede de desbetreffende organisaties zelf maar eens tientallen, zo niet honderden, gewoon asielzoekers in hun eigen huis of in hun hoofdkwartieren opnemen en dan later erachter komen hoe geweldig “dankbaar” en uitvreterig hun “gasten” dan zijn! De eerstgenoemden zullen meteen wensen dat ze geen asielzoekers of moslims meer kunnen zien zodra zij hun huis overnemen dus lekker HEEL ver buiten de deur houden, deze klaplopers!

  Like

 33. Dit is van den zotte! Je kan mensen toch niet gaan verplichten een wildvreemde in huis op te nemen die ook nog NB van anderen uit de pot mee eet en op de zak van anderen teert. Wat een volslagen belachelijk idee! Nog niet misschien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s