Ook een verkrachtings-mentaliteit heeft niets met de islam te maken

Screenshot_6

(Door: Martien Pennings)

Ook in Vlaanderen beheerst een quasi-linkse en dus eigenlijk extreem-rechtse mentaliteit de politiek, het onderwijs en de media. Van die extreem-rechtse mentaliteit zijn de hoofdkenmerken: liefde voor de islam en haat jegens Israël. Die liefde en haat krijgen vorm in liegen en lasteren, maar ook steeds meer door . . . . . . verzwijgen en wegkijken!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ook een verkrachtings-mentaliteit heeft niets met de islam te maken

 1. Aafke zegt:

  Ik krijg hier zo’n jeuk van … in mijn handen om er 1 te strangelen … arrrgghhh

  Like

 2. En in ONZE CULTUUR is er absoluut GEEN PLAATS voor MOSLIMS!!!!
  Er is voor deze haatbaard dragende necrofielen geen tolerantie. Opzouten woestijnrat.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zowel de moslim/hindoe klootzak als de advocaat hadden geluk, dat ze daar alleen maar op film stonden, want had ik er oog in oog mee gestaan, dan was ik ze beiden ter plekke naar de kéél gevlogen en had ze de ogen uitgekrabt! Dat ten eerste. Het is trouwens tekenend voor een samenleving, dat zo ’n stuk strónt überhaupt nog advocaat mag zijn: In de westerse samenleving was-ie vanwege zulke uitlatingen over vrouwen allàng geschorst geweest, voor-ie beëdigd was! (En nou niet allemaal hypochondrisch gaan blèren, dat dat dat híer ook al toegelaten zou worden vanwege de islamisering, want dat is NIET zo; we moeten er alleen voor waken, dat het niet zo ver kómt!) Enfin, daarna kwam onvermijdelijk weer de vergelijking met die diamant! Martien, misschien ben je ervan op de hoogte, dat ik die schandelijke vergelijking, die gelovige moslima ’s op internet blozend van verering citeren, hier al meer dan eens aan de kaak heb gesteld als zijnde de afschuwelijkste belediging voor iedere westerse vrouw, anders ben je daar nú van op de hoogte! Ik zeg het nog eens, die smerige, gore klootzak zou hier niet eens advocaat mogen ZIJN! Dat is India, ja, en dat het Hindoeïsme met islamitische invloeden is besmet, is zeer wel mogelijk, in ieder geval is de mentaliteit om van te kótsen! Het is erg genoeg, dat zowel de Nederlandse als de Vlaamse media het woord islam ook hier weer niet in de mond durven nemen, maar een benadrukking, dat die mórmels daar zelfs onder verkrachting nog wat meer verstaan dan westerse verkrachters werd niet benadrukt! Toch is ook dàt zo! Wat we hier aan verwerpelijks in huis hebben, hebben z i j in het kwadraat, de vrouwenverachting ingesloten, dat kun je rustig stellen. Het is om kotsmisselijk van te worden en dat slag moet er hier úit, al moet de onderste steen boven komen en al jammeren er ik-weet-niet-hoeveel Marokkaantjes bij Rutte, dat Mijnheer Wilders…..enzovoort! Weigeren om de realiteit aan e kaak te stellen, dàt is pas erg!

  Like

 4. Johan Gerber zegt:

  Neen Martien, al meerdere malen hieop geantwoord.
  Er is NIKS van verzet in Vlaanderen.
  Wat zou kunnen zijn, wordt weg geblaft, of venijniger nog, gebroodroofd.
  Onderdanig, en zonder veel besef van eigenwaarde, is de Vlaming..
  eigenlijk een beetje een laf volk, met een laag zelfbeeld
  ook voortdurend beschimpt door de pseudo rode datsja elite, en de kudde histerische hippe, groen linkse columnisten à la Saskia Decoster, dan nog de Tom Lanoyes, de Hertmansen, de Fabres, de cokesnuiver en onbenullig zangertje Daan, Arno, nu en dan uit zijn vuilbak klauterend ….enz….
  en het ganse zootje linkse journaille gezetelden (gebetonneerden) à la Goossens-mei 68 kliek, die conservatie bladen zoals DS en Knack inpalmden,
  en gewoon het linkse geweer schouderden, tegen de wil van de tamme lezer in. Peter Vandermeersch verleende hiervoor zijn spandiensten.
  Vlamingen ondergaan dit gedwee, er is niet het minste verzet…… meerderheid beseft niet eens welke krachten er werken.
  We zijn dommer, en gemakzuchtiger dan Nederlanders

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is nu ook weer niet nodig, maar uw ontboezeming siert U:
   Hoewel weer doorgeslagen naar de andere kant komt ze oprechter over dan de aantijging van een ….landgenote (tja….) van U, die het bestond om Nederland voor een DDR-land uit te maken in vergelijking met het volgens haar zo paradijselijke België!
   De realiteit is, dat we béiden in hetzelfde schuitje zitten doordat ons hetzelfde lot getroffen heeft: Verkwanseling aan de EU door goedmenschen, en dat we beiden moeten zien, er weer aan te ontsnappen -EN dus aan de islamisering!
   Maar U hoeft Uzelf niet naar beneden te halen: Ook Vlaanderen heeft haar goede figuren!
   Wij Wilders, U Filip ‘El Cid’ Dewinter! En wat dacht U van Etienne Vermeersch? Count your blessings!

   Like

   • lucky bee zegt:

    El Cid heeft nooit in werkelijkheid bestaan, dat is een scientfiction van de RKK en de Joden .Niet vergeten de laatste Kalief was door Karel Martel in de slacht bij Poitiér gedood.Abdel Rachman al Gafiqui.Al Hambra was herenloos.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Lucky bee: Je mist weer eens een keertje de hele pointe, grapjas!
    ‘El Cid’ is hier de nickname, waarmee de Vlaamse volgelingen van Dewinter hun voorman regelmatig aanduiden. Kon jij ook weten, als je de comments hier wat zorgvuldiger las!
    Dat doe ik zelf namelijk, dus nam ik deze gelegenheid te baat om tegenover deze sympathieke Vlaming, Johan Gerber, mijn waardering voor de Vlaamse voorman te benadrukken. Hè, hè, gesnapt? (Maar dit zul je ook wel weer niet aandachtig lezen.)

    Like

   • BertG. zegt:

    Hé Theresa, laat die lucky toch, zo’n een klein lief aandoenlijk kereltje, die kan je toch niet kwalijk nemen dat hij iets niet goed gelezen heeft of niet goed begrepen heeft.
    Hij leest alleen de bijbel en daar staat de waarheid in, dus wat weet jij er nou van.
    Daar kan je alleen maar hartelijk om lachen. Gisteren heeft hij weer ze laatste instructies opgehaald bij de dominee hoe hij ze moet aanpakken, dat tuig.
    En volgens lucky zal die El Cid, vast een marxist zijn of een jacobijner,
    Dus dat verklaart dan weer alles

    Like

  • koddebeier zegt:

   De laatste zin……..Dat lijkt bijna onmogelijk !!

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Q: “Wij hebben de beste cultuur. In onze cultuur is geen plaats voor vrouwen.”

  Het zou inderdaad het beste zijn als alle vrouwen jullie “cultuur” verlieten om met mannen waar de hersenen wel bij werken een nieuwe maatschappij op bouwen!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En overal zijn het de RODEN die deze PERVERSITEIT maar blijven ondersteunen. Er is voor ONS maar een oplossing, alle moslims dienen Europa te verlaten. Gebeurt dat niet, dan gaat het op een bloedbad uitlopen. Zie voormalig Joegoslavië!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s