PVV heeft handleiding tegen agressie

Screenshot_45

Martin Bosma

De PVV heeft een protocol ontwikkeld waarin staat hoe politici moeten handelen bij agressie. Dit omdat een aantal PVV’ers in Friesland de laatste weken gewelddadig werd bejegend.

Dat schrijft Trouw zaterdag. „Rustig blijven, politie bellen, fractievoorzitter bellen. Die komt naar je huis. Niet meteen met de pers praten”, zegt Pier Visser, kandidaat-Statenlid uit Hijlaard. Ook hij moest er vorige week aan geloven, toen zijn huis werd beklad met leuzen. Dat gebeurde eveneens bij twee Friese collega-PVV’ers van hem.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", democratie, demoniseren, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV heeft handleiding tegen agressie

 1. aquarius4422 zegt:

  Diep treurig hoe Nederland veranderd is in een derde wereldland door de linkse fascisten.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Is zo’n handleiding niet een tikkeltje overbodig? Als je huis beklad is, doe je gewoon aangifte bij de politie. Je kunt eventueel foto’s van maken als bewijs dat je schade hebt, maar een ‘protocol’ klinkt toch wel een beetje zwaar. Gewoon het gezonde verstand gebruiken, en dan weet je dat je kalm moet blijven, hoe boos je ook bent.
  Dat kan elke PVV-politicus zelf wel bedenken.

  Like

 3. Zullen we de rollen eens omdraaien en zulke akties doen bij die geitenwollen moslimloving NSBers. Eens kijken wat dat dan de reactie zal zijn. Nu zijn deze akties tegen de PVV net zo stil als bij die demonstraties waar die haatbaard dragende necrofielen met de IS vlag zwaaiden. Nou ja, effe de-radicaliseren en alles is weer peis en vree.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie ’n aanslag op de Vrijheid ondervindt
  Kan beter met de Pers maar niet gaan praten
  Dat vráágt erom de ellende zo te laten…
  Bel de Politie, of je politieke Vrind 😛
  .

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Fractievoorzitter? Als hij daarmee Geert bedoelt……Het lijkt me wel wat sterk, dat die op elk willekeurig ogenblik tijd en gelegenheid zou hebben om in uiterste gevallen een paar 100 km te rijden! Maar misschien doet hij dat wel: Hij heeft inderdaad wel vaker blijk gegeven van dergelijke persoonlijke betrokkenheid.
  Is aan een kant nog wel logisch óók: Geert ligt voortdurend onder vuur en de mensen die achter hem staan eveneens: Dat creëert automatisch een saamhorigheid, waar andere partijen een puntje aan kunnen zuigen! Dat is dan ook weer mooi meegenomen!

  Like

 6. toestroom zegt:

  In Friesland zal de PVV niet veel stemmen krijgen die gaan voor hun eigen partij die partij zit over al in de gemeentes en maken je levens behoefte als maar duurder zie de WOZ maar in Friesland.

  Like

 7. Verwarde Man zegt:

  Ik copy/paste dit lijstje met een overzicht van de verenigde bruinhemden, zoals Epimenides het publiceerde op DDS

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat is wel de enige verstandige antwoordt op de aanvallen van de Provoś te antwoorden.Ze hebben in Jemen geoefend om deze dingen te gaan doen met de RAF moordenaars van Baader Meinhof bende.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De PVV traint zijn mensen ook in het omgaan met vijandige media. Net als tijdens de vorige bezetting.
  En lees hier de reacties eens:
  http://www.bndestem.nl/regio/etten-leur/weer-een-steen-door-de-ruit-bij-pvv-er-jake-owen-raats-uit-etten-leur-1.4795942
  Volgens de linxe kerk is het niet erg dat je ruiten worden ingegooid, want dat levert veel reclame op. Daarnaast moet je niet van de PVV zijn, want dan vraag je erom. Hallo linxen; het is niet prettig als je niet voor je mening mag opkomen en niet prettig wanneer je ruiten worden ingegooid!! Begrijp nou eens dat Nederland beter verdient en dat jullie nu nog staan te juichen maar straks zelf aan de beurt kunnen zijn. Of homo’s, of boeren, of ……………..
  Ziek allemaal.

  Like

 10. Sir Colin de Jong zegt:

  Wij leven nu eenmaal in een doodzieke en verziekte maatschappij ontstaan door de slappe aanpak van onze kabinetten, die altijd ver achter de feiten aanlopen. Het wordt alleen met een keiharde strategie van Wilders beter, want die andere lafaards zijn met niets anders bezig dan hun zakken op een schandalige manier te vullen. Keiharde straffen van het OM is een bittere noodzaak om dit witte boorden gajes eens keihard aan te pakken. Zelden zoveel corruptie gezien als de laatste jaren, en gebeurd er niets dan gaat ook Nederland Griekenland achterna.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  SOCIALISME en de ISLAM maken alles kapot. Tevens is de islam de “grote splijtzwam”, in onze samenleving!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s