VIDEO: Saoedisch historicus – “Vrouwen zijn medeverantwoordelijk als ze verkracht worden door buitenlandse taxichauffeurs.”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Krankzinnigheid, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Saoedisch historicus – “Vrouwen zijn medeverantwoordelijk als ze verkracht worden door buitenlandse taxichauffeurs.”

 1. Dus als ik het goed begrijp, dan werkt dat ook andersom. Dus als ik een moslim een kogel door zijn linkerknie jaag, en dan de rechterknie, ellebogen en daarna langzaam doodsla met een knuppel, dan kan ik veilig aannemen dat hij daar om gevraagd heeft. LET THE GAMES BEGIN!!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Moslim Kadi’s zijn net zo Corupt als hun Nabi Mohammed de rassul Allah

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat maakt het uit wàt of hóe hij het gezegd heeft? Het komt bij die lui toch altijd weer op hetzelfde neer: Wat er ook plaatsvindt op het gebied van al dan niet gedwongen sex, de vrouw heeft het àltijd gedaan en al er àltijd voor moeten boeten, louter vanwege het feit, dat ze bestáát!
  (Hoewel ze dan wel niet mag b e s t a a n, maar er weer wèl moet z i j n : Zulke zelfingenomen vetkleppen als hij moeten nu eenmaal een bezit hebben, teneinde hun status als eerbiedwaardig man te verhogen, nietwaar?)
  Gadver! Hang het soort alsjeblieft massaal op aan de hoogste boom! Niet meer mee in discussie gaan, want het is totaal verspilde moeite!

  Like

 4. Vederso zegt:

  Soms heb je dat: naarmate iemand meer z’n visie probeert uit te leggen, hoe erger het wordt. Vlad Tepes schrijft: Je moet de video gaan zien om het te begrijpen. Geen enkele beschrijving van deze video zou in de buurt komen van wat deze man zegt.

  Like

 5. Jade zegt:

  Tuurlijk, tuurlijk… En de geiten zijn ook medeverantwoordelijk…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 12.43. uur. En niet te vergeten, Geert, hoor! Kots. Met de ISLAM valt NIET te LEVEN! Maar ze blijven wegkijken, alle partijen in Nederland buiten de PVV!

   Like

 6. delamontagne zegt:

  dit interview is wel nadat die onnozele geleerde had gezegd dat ,t beter was om çhauffeuses uit Westerse landen te importeren om de Saudische vrouwen overal heen te auto-rijden.
  OMDAT WESTERSE VROUWEN verkracht te worden, NIET ZO BEZWAARLIJK WAS.

  Waarop de intervieuwster ( waarschijnlijk in Abu Dabi .) in lachen uit-barste………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s