Zijn PVV´ers vogelvrij?

Screenshot_8

(Door: Joost Niemöller)

In Etten-Leur worden de ramen van de twintigjarige Jake Owen Raats ingegooid omdat hij de moed heeft een PVV affiche op te hangen.

Het is bij hem de vijfde steen in twee weken. En wat doet de politie? Die denkt na over extra surveilleren. Het is natuurlijk mooi dat ze bij de politie in Etten-Leur eens gaan nadenken, maar is dit niet hoogst onverantwoordelijk? Jake heeft keurig aangifte gedaan. Hij is gemeenteraadslid voor Leefbaar Etten-Leur en kandidaat voor de PVV. Hij is compleet zichtbaar en open. Zoals dat hoort in een democratie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zijn PVV´ers vogelvrij?

 1. Sjaak zegt:

  Ik persoonlijk zou al mijn ramen vol met PVV plakaten plakken !
  Maar wel in in alle hoeken cameras installeren daarmee ik de
  rooie rotkop goed in beeld heb, die ik dan aansluitend van zijn
  romp zal slaan ! In een Nederlandse cel anno 2015 laat het zich
  goed vertoeven !

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Ik zou graag een poster voor de ramen hangen voor de PVV. Maar als ik eerlijk ben, ik ben bang dat het mijn ramen gaat kosten . Ben bang dat ze mijn kinderen en kleinkind iets aandoen.
  Ik woon in “vrij ” Nederland.. Mijn god wat ben ik vrij. Gelukkig kan niemand in mijn stemhokje kijken????? Maar hier kan ik nog zeggen , IK STEM PVV.

  Like

 3. nelly zegt:

  hallo Koos van de nieuwe realist, je mag toch zeker wel een eigen mening hebben, dus omdat de buren iets anders stemmen en zo lief zijn, nou ja!!!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Kan die ‘Joke Kaviaar’ -na haar islamitische besnijdenis- niet gaan emigreren naar een islamitisch land; lijkt me goddelijk voor haar!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Schijnbaar wel. En dat wordt mede veroorzaakt door laffe politieke partijen, met name VVD,D66,CDA, die achter de RODEN en GROENE TERREUR blijven staan, omdat ze het verdommen LINKSE/RODE TERREUR aan te pakken. Dat komt niet in hun kraam van pas, omdat deze partijen “gemene zaak”, hebben gemaakt met de Islam, de Bilderbergclan en de NWO. Eigen volk moet de mond houden, en betalen. Ja, dat is het enige wat blijft. Democratie in Nederland, bestaat niet meer. WIJ zijn ingenomen door de COMMUNISTEN der EUSSR, met behulp van voornoemde partijen!

  Like

 6. Breget zegt:

  JA .Hebben jullie dat nooit geweten kijk naar Geert Wilders,daarom zijn er zoveel NL die achter jullie staan en stemmen op de PVV , met trots voor alle PVV ‘ers ook hier in mijn dorp hoef je niet te rekenen als je een poster met PVV er op aan je raam hangt.Maar stemmen doen we wel

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Ja tegen eigen mensen durven ze wel en weet je waarom? Wij snijden hun strotten niet door. Als iemand lang genoeg gegijzeld wordt gaan ze ook van de gijzelnemers houden. Ik heb echt meelij met onze voorvechters hoor, maar ik vertel iedereen op wie ik stem hoor PVV zelfs aan mensen die van een ander land vandaan komen, wel mensen die echt geïntegreerd zijn hier. Niet de Marokkanen met hun grote bek. Die krijgen geen woord van me. Maar dat geld ook voor Nederlanders hoor die zich niet gedragen kunnen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Politie Etten Leur gaat nadenken ???????? Staat dat dan in de functieomschrijving ????

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De vrijheid van meningsuiting via woord en afbeeldingen, is al net zo verworden tot een wassen neus, gelijk het begrip scheiding van kerk en staat. Alles is bij Wet vastgelegd, maar de politie en justitie hebben er lak aan. Hetzelfde patroon als in de tweede wereldoorlog, toen het gros van de politie ook fout was, en de kant koos van de bezetter. Waar moet dat toch met ons heen. De complete overheden, waaronder ook politie, justitie en rechtbanken zijn tegen ons, en pro Islam alsmede pro E.U. ! De Jodenvervolgingen zijn weer terug. Aanhangers van de PVV moeten het ook al ontgelden. Wanneer komen u en ik aan de beurt ? Dat zal dan ook niet lang meer duren.
  Na de zaterdagmensen komen de zondagmensen en andere – ongelovigen – aan de beurt !

  Like

 10. Cathja zegt:

  Een heel verschil met het aangifte doen tegen Geert Wilders destijds! Toen legde de politie voorgedrukte aangifteformulieren klaar!
  Nu een PVV-er aangifte doet van vernieling en intimidatie (want dat is het gewoon), zullen ze wel eens bekijken of er meer gesurveilleerd kan worden!
  Wat een slap zooitje!!!

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Ik heb een kleine poster ‘Meer PVV Groningen’ achter mijn voorraam. Moet ik nu bang zijn? Ik overweeg om GroenLinks, SP, Verenigde Communistische Partij, AFA en wie nog meer te informeren over hun actiebereidheid bij mij ter plaatse. Waarom niet? Van openheid kan een uitnodigende werking uitgaan.
  Ik kan ook gaan informeren bij mijn gemeente welke preventieve maatregelen ik kan overwegen voor mijn eigen veiligheid. Het gaat toch over openbare orde en veiligheid voor iedere burger. Hier zitten er genoeg van bovengenoemde partijen in de gemeenteraad. Raadsleden zijn altijd beïnvloedbaar door onrust die onder de bevolking leeft. Dan moeten zij de burgemeester wel vragen uitleg te geven waarom burgers zich niet veilig in hun woonomgeving voelen.
  Een poster kan toch geen aanleiding zijn voor onrustveroorzakers om vernielingen te plegen en mensen te intimideren? Cartoons zijn dat toch ook niet? Of ben ik nou naïef?

  Like

 12. BertG. zegt:

  PVV-raadslid Jake Owen Raats is boos vanwege de twaalf uur taakstraf die een stenengooier opgelegd heeft gekregen. Raats uit Etten-Leur gaat een klacht indienen: hij vindt de minimale straf een schande.
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/06/ppver_woest_om_taakstraf_stene.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s