Hatespeech van de dag: ‘Jodenhaat is gerechtvaardigd in de context van het Israëlisch/Palestijns conflict’

Screenshot_11

(Door: Gareth Narunsky – Vertaling: Brabosh)

Onder het mom van zogenaamde ‘terechte’ Israël-kritiek tot en met klassieke Israël-haat dreunen uit alle luidsprekers op alle straten, dorpspleinen en in de media van de wereld dezelfde stereotiepe antisemitische citaten die door zowat alle radicale islamieten en hun verdwaasde westerse aanhang worden uitgebraakt, Jodenhaat die we ingepeperd krijgen en onveranderd hetzelfde luidt sinds de geboorte van Jezus Christus en een flinke opleving kreeg als gevolg van de oprichting van islam in de 7de eeuw na Chr.

‘Dhimmi´s aller landen verenigt u’

Sinds de Joden zich niet meer schikken in hun slavenlot als dhimmi´s onder islamistische dwingelandij, maar verkozen op te komen voor zichzelf, hun volk en hun religie, en vanuit hun soevereine staat Israël in het Midden-Oosten hun gelijke rechten opeisen op het wereldtoneel, heeft de benaming “Jodenhaat” plaats moeten maken voor “Israël-haat.” In de praktijk blijkt het echter gewoon een andere mantel te zijn om de aloude Jodenhaat en -vervolging te vergoelijken en, als het even kan, te legaliseren.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

5 reacties op Hatespeech van de dag: ‘Jodenhaat is gerechtvaardigd in de context van het Israëlisch/Palestijns conflict’

 1. peterselie1 zegt:

  Nieuwe Saudische koning probeert moslimcoalitie tegen Iran te vormen
  Al 10.000 door Iran gecommandeerde troepen op 10 kilometer van grens Israël – Arabische media kiezen kant van Netanyahu tegen Obama – Breuk tussen Israël en VS brengt aanval op Iran dichterbij dan ooit.

  De sterk in opkomst zijnde Shia-islamitische halve maan zal zich tegen haar natuurlijke ‘berijder’ keren: Saudi Arabië, met in de ster op de kaart het centrum van de islam: Mekka.

  De Saudische koning Salman, opvolger van de in januari overleden koning Abdullah, heeft de afgelopen 10 dagen gesprekken gevoerd met de leiders van alle vijf Arabische oliestaten, Jordanië, Egypte en Turkije, over de vorming van een Soenitische moslimcoalitie tegen het Shi’itische Iran. De Saudi’s hebben Iraanse bondgenoten de macht zien overnemen in Irak en Jemen, en weten dat zij zelf het uiteindelijke hoofddoel van de mullahs in Teheran zijn.>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Nieuwe-Saudische-koning-probeert-moslimcoalitie-tegen-Iran-te-vormen

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie 1: 12.02. uur. Het bewijs dat SOCIALISME, NAZISME en ISLAM bij elkaar horen!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Van mij mogen Shia en Soeniten elkaar uitroeien tot dat er geen moslims meer in deze wereld bestaat.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De moderne Jodenhaat in westerse landen is vooral te vinden bij de “Gutmenschen” van de links liberale “As van het Verraad”. Deze haat, genaamd ‘terechte’ Israël-kritiek, vindt plaats vindt in de context van het Israëlisch/Palestijnse conflict”. Men kan de haat beschrijven als zeer “winstgevend product”. De Joden en de Arabieren kunnen van deze Multiculturele politiek-correcte kringen de tyfus krijgen; of eventueel andere aardige ziekte uit de Haagse medische encyclopedie. Jodenhaat (cq Israël haat) zou ze geen zier interesseren, zou het niet zo veel winst schuiven vanuit Arabische OPEC landen en stinkend rijke islamitische organisaties. Meer dan 40 jaar lang genieten generaties van politici, top media, “intellectuelen”, en universiteiten van exorbitante bedragen (in dollars? Euro’s?) op hun offshore rekeningen. “Terechte Israël kritiek” helpt ze de hypotheek te betalen, hun kas spekken, genieten van hun rum punch op het strand van Grand Cayman. Als ze met pensioen gaan, genieten ze van echte Zwitser Leven en kopen een mooie villa’s op de Bahama’s. Lang leve de Joden haat!!! IT’S BIG BUSINESS!. Deze smerig soort links/liberaal mens, dat tientallen jaren de politiek en media en zijn greep heeft, is tevens er niet vies van zijn eigen volk te verraden. Ook verraad is een handelbare product. PECUNIA NON OLET. Voor een vuist vol dollars of Euro’s importeren ze – op bevel van hun opdrachtgevers – een tsunami van gevaarlijke islamitische monsters uit het midden oosten en Afrika. In Europa bouwen ze door deze “service” hele divisies van Mujahedeens (Soldaten van Allah) die paraat staan de autochtone bevolking aan te vallen. Waarschijnlijk gebeurt dat ook in Australië. Anders kan het men niet uitleggen, dat dezelfde mensen die tientallen Australiërs bij de aanslagen in Bali op 12 oktober 2002 en 5 oktober 2005 hadden vermoord. mogen openlijk demonstreren en roepen voor de verdelging van blanke Australiërs en oprichten van het Kalifaat?
  DIT IS ZIEKELIJK.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s