Huisdoorzoeking na internethetze

Screenshot_30

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Pas op met jullie commentaren over asielzoekers! In Berlijn werd de woning van een 28-jarige doorzocht, zijn computer en mobiele telefoons werden in beslag genomen, omdat hij op internet openlijk zou hebben opgeroepen tot delicten tegen asielzoekerscentra. De man zou na een brandaanslag op een onderkomen in een commentaar op internet geschreven hebben dat alle asielzoekerscentra zouden moeten branden.

Aan de commenters op “Netzplanet” (“E.J. Bron”):

Ik verzoek u af te zien van comments zoals in bovenstaand voorbeeld. Ik weet dat, gezien de toestanden in ons land, bij enkele mensen op een bepaald moment de stoppen zullen doorslaan. Ik zal alle comments die ook maar de geringste oproep tot geweld tegen asielzoekers bevatten, consequent verwijderen. Deze handelwijze dient in de eerste plaats jullie eigen veiligheid en beschermt tegen strafvervolging. Per slot van rekening willen we voorkomen dat jullie een scenario, zoals omschreven in het artikel, bespaard blijft.

Zakelijke en informatieve comments, die in de regel de meerderheid vormen, zijn van harte welkom.

Hopende op uw begrip,

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Huisdoorzoeking na internethetze

 1. Jean zegt:

  Zoiets moet je ook niet ‘schrijven’….

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Een brandaanslag is helemaal niet nodig !
  Nodig is deze links verrotte klootzakken naar de
  hel te jagen en de asylwet conseqent om te zetten !
  ERGO ! Fuck the EU – Grenzen toe !
  Illegalen conseqent eruit sodemieteren met
  hulp van millitär !

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Ja de waarheid mag niet verteld meer worden en je moet zeker je hart niet op je tong leggen.. Big Brother is watching you

  Like

 4. Igor zegt:

  Dat is dan Duitsland!
  Het is toch hopelijk bij ons bekend dat Nederland de toplijst aanvoert van landen waar het meest afgeluisterd werd en wordt.
  Dit is niet recentelijk, maar dat doet men al zo’n jaar of veertig. Wat wil je met een totaal verlinkst ambtenaren apparaat en dat betekent voor NL weer dat er tegenover iedere Nederlander één ambtenaar is en die zijn voor meer dan 80 % zo rood als de hel.
  Officieel mag dat niet (gerechtelijke toestemming vereist) maar dat wordt weer gecontroleerd door diezelfde rooie ambtenaren.
  Of dacht u misschien dat wij dankzij de EU nu in een democratisch paradijs woonden???
  Foutje bedankt!!!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  ‘MEN’ durft ook nog om BEGRIP te vragen onder t motto dat t voor ons EIGEN BESTWIL is!!!

  En de AFA en de mosselmannen dan? Die kunnen àlles zeggen! Ze moorden bij t leven (no pun intended) en daar wordt NIETS tegen ondernomen!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan het standpunt van de web-master wel begrijpen. Hoewel ook mij af en toe de “handen en de tong jeuken”. Maar wat ik wel mag zeggen, is deze WAARHEID: Massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid in stand houden, is ONMOGELIJK! En dat willen VVD,CDA,PvdA en D66 NIET INZIEN EN WETEN! En wat de RODEN in Brussel betreft, eens komt de afrekening!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Maar Tom, met het standpunt van die webmaster te begrijpen help je toch juist er aan mee de sharia te implementeren. Wij moeten ons juist VERZETTEN daartegen en al zeker niet aan ‘meewerken’!

   Dit is t sluipende gevaar, ons zodanig te brainwashen dat t ‘acceptabel lijkt’ en ondertussen lachen zij zich gek want ‘wij censureren onszelf…’
   De barricaden op, dàt is wat wij moeten en liever gisteren dan vandaag!

   Like

 7. toestroom zegt:

  Geen commentaar, u weet hoe ik er over denk

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  “De man zou na een brandaanslag op een onderkomen in een commentaar op internet geschreven hebben dat alle asielzoekerscentra zouden moeten branden.”

  Deze tekst kan eveneens worden uitgelegd als protest tegen de oorlogen die mensen uit hun woonomgeving wegjagen of bedreigen en verkrachten en vermoorden omdat zij christenen zijn. Er zijn geen west-europese vluchtelingen. Wel massa’s vluchtelingen uit Afrika en Azië en deze willen graag naar Europa.
  Honderdduizend Chinezen willen hier zo naartoe. Nigeria, Ghana, Zimbabwe, Mozambique, Liberia, Mali, Soedan, Jemen, Somalië, Libië, Tjaad, Niger, eindeloos massa’s mensen.
  Op de vlucht voor Islam.
  Hoelang moeten wij dat nog herhalen. De leugen herhalen is eenvoudiger dan de waarheid te doen doordringen.

  Daarom moeten alle asielzoekerscentra branden.

  En kom maar op met je AIVD.
  Lijkt je dat geen goed idee?
  Ik stem PVV

  Ik heb het al eerder verkondigd. De eerste de beste AIVD-special agent of informele medewerker (Stasi-begrip voor tot informant gedwongen burgers) die mij hierop aanspreekt sla ik voor z’n bek.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Worden er nu ook huiszoekingen gedaan van Moslims die op internet bedreigingen uiten? Kunnen we de politie wel verdubbelen.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  In Duitsland is het ondertussen, hoewel heel timide met een enkel regeltje bekend gegeven, dat die meeste asielhutten in de fik zijn gevlogen of door hun eigen schuld of door hun zelf aangestoken. Niks nieuws. En ik heb er geen moeite mee, dat ze dat zelf doen. Alleen zo zonde van die Mieles. Ik maak m’n handen daar niet aan vuil, dat zijn ze niet waart .

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Ben het nu zat met in dat spamfilter te verdwijnen. Dus voorlopig houd ik het maar weer bij lezen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Je verdwijnt niet in het spamfilter! Ik modereer alleen wat minder, dus je comments zijn dan gewoon nog niet doorgelaten!!! Die tijd dat jji je comments instuurt, lig ik al op bed, want de volgende dag gewone werkweek!

   Webmaster

   Like

   • Republikein zegt:

    Je moet “beroeps”worden, kan je van hobby je werk maken.
    Ik wil wel maandelijks bijdragen!?!
    Wie nog meer?

    Like

  • toestroom zegt:

   Nemesis gewoon doorgaan, ook mijn stukjes komen niet altijd op de blog bij EJ.
   EJ heeft het er druk mee na zijn werkbaan.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nu net weer bij mij gebeurd, Tiny! Ik hoop maar, dat E.J. het er vanmiddag weer heelhuids uitvist, want ik vond het zelf een mooi comment! (LOL!)

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    😀 E.J. zal wel een enorm sterk anti virus en anti spam filter hebben ingebouwd. Is ook hoog nodig. Neem het niet kwalijk. Maar soms is dat als je een reactie geeft gewoon wat lastig.

    Like

  • Harry zegt:

   Je zou toch verwachten , dat degenen die hier reageren WEL weten hoe laat het is !

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat heb ik al eerder beweert. Wij worden in de gaten gehouden waardoor er soms een vreemde vertraging is. En dat heb niks met minder modereren te maken.
    Er vind eerst een controle plaats op de tekst en daarna wordt het vrij gegeven.
    Ik weet het zeker.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Niet correct. Alle comment die ingediend worden, komen op de site terecht. Er verdwijnt tegenwoordig de laatste tijd alleen veel rechtstreeks in het spamfilter, waar ik dan niet regelmatig in kijk.

    Verder ben ik 5 dagen in de week aan het werk, met daarbij ´s middags en ´s avonds nog regelmatig vergaderingen, dus de moderatie van comments duurt dan gewoon langer.

    Webmaster

    Like

   • toestroom zegt:

    EJ en het vrouwtje wil ook nog een gezellige avond, het is niet constant werken en achter je computer zitten. Je hobby loopt uit de hand.maar we hebben geduld!1ding kan ik niet begrijpen wij zijn toch alle maal oké bij jou waarom verdwijnen we dan in je spam filter. Gr toestroom

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is te open en laten we dat dan maar veronderstellen.

    Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Scarllatti Bombatti: 20.19.uur, op 08/03. Beste Scarlatti, daarom heb ik ook in mijn reactie gezet; dat mijn handen en tong jeuken. Ik vind het echt een dilemma voor E.J. Ik weet zeker, dat hij ook liever “scherp aan de wind”, wenst te zeilen. WIJ hebben echter het grote probleem, dat de socialisten en de “wegkijkers van politici”, alle macht hebben in Nederland. Laat de bevolking NU maar eens wakker worden!

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Ik stem PVV en Wilders.

  Like

 14. Tempelier zegt:

  Hier kan ik heel kort op zijn, .. praatjes vullen geen gaatjes.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Zover zijn ze hier al hoor.

  Drie reaguurders die racistische teksten onder een selfie van het Nederlands Elftal plaatsen, moeten een boete van 360,- euro betalen. Doen zij dat niet, dan moeten ze hun daden verantwoorden voor de rechter. Dat heeft het OM bekendgemaakt.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/03/09/boetes-voor-racistische-reaguurders-onder-selfie-nederlands-elftal/

  Like

 16. Anneke zegt:

  ON-tactisch om dit vol bravour op internet ‘uit te schreeuwen’ / op te roepen. Niet beseffende dat al de comments opgeslagen worden door de inmiddels doodsbenauwde Big Bad Brother (satan-nr.666) ??? “Nee; blijkbaar niet….Dikke pech”. Zou zeggen ga ’t volgende boek eens enthousiast lezen: – De Afluister Staat – Schrijver: Glenn Greenwald Uitgever : Lebowski
  Edward Snowden, de NSA en de zeer fanatieke Amerikaanse spionage – en afluisterdiensten worden in volle aandacht onder de loep genomen. “DIEP respect voor klokkenluider Edward Snowden. Bereid (letterlijk) zijn leven te geven; een realist in hart en nieren. Waarheid gaat / staat gelukkig bij hem ook voor – / boven de leugen!!! ! !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s