“Integratiehuichelarij in Duitsland”: Buschkowsky waarschuwt voor radicale islamieten

Screenshot_28

Straatbeeld in Berlin-Neukölln

(Vertaling: E.J. Bron)

De (nog) burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky, heeft in duidelijke taal voor een toename van het radicaalislamitische fundamentalisme in Duitsland gewaarschuwd. Inmiddels zouden zelfs 3-jarige kinderen in crèches hoofddoeken dragen.

Heinz Buschkowsky, nu nog burgemeester van Berlin-Neukölln, ziet dat de radicaalislamitische fundamentalisten in opmars zijn. In enkele crèches in Neukölln zouden 3-jarige meisjes al een hoofddoek dragen, zei hij tegen de “Augsburger Allgemeine”. “Van zoiets was vijf jaar geleden nog geen sprake.” Salafisten zouden meisjes van scholen in het district ertoe oproepen de hidjab te dragen “in plaats van de zondige jeans”. Hidjab betekent verhulling.

Bij klassenexcursies zouden ouders staan op islamitische begeleiders en zouden de conciërge het willen verbieden de gymzaal te betreden als hun dochters zich daar zouden bevinden. “De integratie maakt geen voortgang, maar een soort landverovering door fundamentalistische over-religiositeit”, zei de SPD-politicus en bekritiseerde “deze huichelarij van het unieke succesverhaal van de integratie in Duitsland.”

Schandaal op de basisschool

Op een basisschool in Neu-Ulm zijn meerdere leerlingen door radicaalislamitische uitlatingen tijdens de lessen opgevallen. De autoriteiten bevestigden vrijdag een desbetreffend bericht van de “Augsburger Allgemeine”. Volgens het bericht hadden kinderen tijdens de lessen ethiek verkondigd dat christenen gedood zouden moeten worden en dat de satirici van het Franse tijdschrift “Charlie Hebdo” de dood verdiend zouden hebben.

Screenshot_29

Heinz Buschkowsky

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Integratiehuichelarij in Duitsland”: Buschkowsky waarschuwt voor radicale islamieten

 1. Abeja zegt:

  Het zijn maar kinderen… maar toch al rot tot op het bot!!!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  de pragmatische les van de zintuiglijke waarnemingen wordt nog steeds niet geleerd, dus hup meer 5e colonne naar binnen is goed voor de bewustwording.

  Like

 3. Roni zegt:

  Zo, dat kwartje valt behoorlijk laat bij die man. Fout. Hij vertrekt binnenkort met een vet pensioen en nu pas ziet ie zogenaamd het licht. Wat een schurftbak.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Je zou maar leerkracht zijn op dergelijke scholen!

  Ik moet er niet aan denken: accepteren dat kinderen zeggen dat anderen ‘maar gedood moeten worden’.

  Straks is de tijd verdwenen dat wij ‘onze kinderen’ onze normen en waarden bij kunnen brengen.

  Wat bezielt onze ‘elite’, dat zij dit over ons brengt. Ach we weten wel wat haar bezielt, maar toch ben ik steeds weer verbijsterd.

  Deze mensen hebben toch ook kinderen en kleinkinderen. Denken zij niet aan hun welzijn?

  Like

 5. Driek zegt:

  In enkele crèches in Neukölln zouden 3-jarige meisjes al een hoofddoek dragen. Waarom moeten kinderen van drie jaar een hoofddoek dragen? Dat weet ik niet. Maar misschien omdat ze mannen verleiden. Want ik acht meisjes van drie jaar tot alles in staat. Het zijn soms al echte slettenbakken. Dat zie je zo, de manier waarop ze je soms aankijken, nou, mannen, berg je maar. Levensgevaarlijk spul.
  (. . . verwijderd door webmaster. . .)

  Like

 6. Cathja zegt:

  Het begint bij de kinderen al op hele jonge leeftijd: inname van het islam-gif! Niet normaal wat deze kinderen over christenen hebben gezegd! Ik zou deze leerlingen geschorst hebben, want doe je dit niet dan creëer je een kweekvijver waar nog veel meer gif ontstaat.
  De brutaliteit van moslims kent geen grenzen; zelfs jonge kinderen laten zich al op barbaarse wijze uit over de christelijke medemens! Ik vind het schandalig, en het roept om aanpak van dit jonge tuig! Laat men hen ongemoeid, dan is dit een opmaat voor een vernietigende oorlog tegen iedereen die de islam afwijst.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 18.32. uur, op 08/03. Cathja, dat durven deze moslims, omdat ze gesteund worden door: PvdA,CDA,GL,CU,SP,D66. En wat de VVD betreft, weet ik het niet precies wat ik daar aan heb. In ieder geval zijn deze partijen geheel verantwoordelijk voor het islamiseren van Nederland!

   Like

 7. Mary Gijzen zegt:

  En zoals gewoonlijk maar wachten met ingrijpen! Vanaf het eerste moment handelen waar nodig, zoals in deze. Incapabele lui zijn de oorzaak van alle islamitische rotzooi van nu!!! De oorspronkelijke bevolking is het zat en zal het heft in eigen hand nemen, dan zijn de rapen pas echt gaar en barst de bom! Ik persoonlijk kijk er naar uit wat we er ook voor moeten doen. Niemand kan hier bepalen dat een kind vanaf 3 jaar een hoofddoek moet dragen! Wij zijn er eerder voor elk hoofddoekje van ieders kop te trekken. Dat hoofddoekje staat o.a. voor instemming kleine kinderen uit te huwen aan vieze ouwe mannetjes, moord door eerwraak en al het andere geweld door moslims wereldwijd!!! ISLAM MOET WERELDWIJD VERBODEN

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ach, hij is tenminste oprecht…..Zeker voor een SPD ‘er:
  Ging er natuurlijk vanuit, dat de tweede, derde enzovoorts generatie vanzelf zou integreren, maar ziet het tegenovergestelde gebeuren en komt daar eerlijk voor uit. Lofwaardig, hoor: Kunnen ze bij ons een voorbeeld aan nemen!
  Alleen…..signaleren alleen is niet genoeg, mein lieber Herr Burgemeister! Denkt U er nog iets aan te gaan dóen óók?
  Of denkt U misschien: Mijn ambtstermijn zit er toch bijna op, dus nu kan ik wel iets naar buiten brengen zonder me er verder om te hoeven bekommeren, dan brand ik ook nergens min vingers aan?
  Dat zet natuurlijk niet echt zoden aan de dijk……

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme en de Islam, EUROPA AAN DE AFGROND!!

  Like

 10. Um Shmum zegt:

  Misdaad tegen kinderen om ze zo op te hitsen. Ouders uit ouderlijke macht zetten, uithuisplaatsing en minimaal 5 jaar brainwashing naar westerse waarden en normen. Zo niet, ERUIT!!!
  GRENZEN DICHT, NIEMAND IN EUROPA TOELATEN

  Like

 11. Roni zegt:

  E.J. Bron,
  Bedankt voor de bijgevoegde info. Leren kun je elke dag, ook ik.
  Merci.

  Like

 12. Roni zegt:

  Natuurlijk horen die 3-jarige kinderen al een hoofddoek op te hebben. Snap dat nou. Des te jonger dat ze beginnen met lappen stof over hun gehoorgangen te draperen des te minder horen ze. Dus aanpassen hoef je dan toch ook niet meer. Ze hebben immers altijd weinig gehoord.

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  De moslim moet wel een lage dunk van zichzelf hebben. Dat projecteren op een kind van 3 jaar is pervers. Het 3 jarige meisje wordt gelijkgesteld aan een volwassen vrouw in haar aantrekkelijkheid naar mannen. Zij maken er meer van dan een kind ervan maakt. De onschuld wordt vroeg vermoord. De onbevangenheid in de kiem gesmoord.

  Like

 14. Jade zegt:

  Kinderen van 3 moeten reeds een hoofddoek op om
  de moslimmannen tegen zichzelf te beschermen.
  Stel je voor dat ze één van hun eigen soort verkrachten…

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Raar eigenlijk ik heb gedacht ze willen allemaal naar het Kalifaat reizen?waar om zie ik hier overal nog kopdoeken op straat?

  Like

 16. Tempelier zegt:

  Ach je kunt natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen om je islamvlaggen te planten, dit heeft m.i niets met verkrachting van kind meisjes te maken, maar meer met islamverovering.

  Like

 17. Anneke zegt:

  Hoe meer generaties islamieten er hier toeven, hoe brutaler / RADICALER men wordt. “Samen staan we sterk”…….Ben er van overtuigd dat hun kracht, niet die kracht zal zijn die zijzelf verwachten. Europa zal géén islam-continent worden; al lijkt het daar (nog) wel op…Ook de Slinkse Socialistische Neo Nazi’s zijn een VERLIEZENDE factor; werd overigens tijd!!! ! !!! De nazi’s zijn na WW-II NIET uitgeroeid. Zijn niet samen met Hitler het helse-graf in ‘gedreven’…..HELAAS. “Of, hebben ze een opstanding mogen ervaren, van nr.666 (Big Bad Brother) satan”???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s