Moedig?

Screenshot_32

(Door: Peter Selie)

Het RTL-debat tussen Rutte & Pechtold heeft Rutte twee  zetels opgeleverd. Waar heeft hij die aan verdiend? Hij meende dat de ISIS-koppensnellers, nou ja dat zei hij niet, maar daar ging het wel over, maar beter niet konden terugkeren naar Nederland. Of hij vond dat ze het leven op het slagveld moesten laten, vroeg Kareltje Flens, ik bedoel Pechtold.  Nee, zei Rutte ze kunnen beter maar niet terugkeren. Maar reken er maar op dat ze terugkeren.

Je zou toch zeggen dat hij de wet kan aanpassen, als daar al niet in is voorzien, om hun Nederlandse paspoort in te nemen en als ongewenst persoon over de grens te zetten. Maar nee hoor, Nederland vindt dat dergelijke personen psychologische bijstand verdienen, met voorrang op  een baan, klinkt altijd beter dan werk, en aan een huis moeten worden geholpen. Woonden zij dan op straat totdat ze naar de slachterij gingen?

Maar willen zij wel werken als zelfs tijdens hun aanwezigheid op het slagveld hun uitkeringen worden doorbetaald!? Want niemand weet wie er zijn vertrokken, dus die gaat gewoon door!

Het  kiezersvolk vindt dat een dergelijk uitspraak wel een paar zetels waard is. De daad bij het woord voegen is niet belangrijk. Dat zullen we straks weer zien. Bovendien, onder de instroom, die in sneltreinvaart doorgaat, bevinden zich honderden zo niet duizenden ISIS-aanhangers. Dat waren die overlopers naar de VVD even vergeten.

Enfin, Nederland stevent met zo’n leider en zulk volk alleen wat sneller op de afgrond af!

Verdrijf de demon uit Europa!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

44 reacties op Moedig?

 1. De grens overzetten?Met onbewaakte,wijd open grenzen?Zal niet veel helpen,vrees ik!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De spreekwoordelijke kruiwagen met kikkers, Yvonne. Je zet er één uit en er komen er tien naar binnen.
   Het is onbegrijpelijk dat er nog iemand is die op Rutte wil stemmen. De man heeft aantoonbaar een track record van louter leugens en bedrog. Nu is de campagne in volle gang en hij liegt er weer lustig op los.
   Daar is het pricipe op van toepassing: Als je me één keer belazerd is het jouw schuld; als je me een tweede keer belazerd is het mijn schuld. Hoe dom kun je zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Peter Selie zegt:

   Dat je het een moet doen en het niet laten is vanzelfsprekend. dunk mij. Overigens refereerde ik daar al aan “Bovendien, onder de instroom, die in sneltreinvaart doorgaat, bevinden zich honderden zo niet duizenden ISIS-aanhangers. van Isis”

   Peter

   Like

 2. Roni zegt:

  Het kwaad is geschied binnen de VVD met Rutteprut. Waarom is Verdonk daar niet de baas geworden? Tja, vieze spelletjes denk ik dan maar…….

  Like

 3. bobzelf zegt:

  gaaf stuk maat, dank , dank ,
  en het mooiste ??
  als Geert zo’n opmerking als Rutte had gemaakt !!!

  HADDEN DE FORMULIEREN VOORGEDRUKT EN VOORGETEKEND OP DE POLITIE BUREAUS KLAAR GELEGEN !!

  DOEI BOB

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  En o wee als Geert Wilders deze uitspraak, die Rutte deed, had gedaan. Dan was half Nederland weer over hem heen gevallen en lagen de aangiftes weer klaar. Wat een dubbelzinnigheid toch…. lekker met 2 maten meten.

  Like

 5. toestroom zegt:

  Weer een baantje voor een vriendje.
  Pechtold: minister van Krimp voor platteland

  ARNHEM –
  In een volgend kabinet moet een minister van Krimp komen. Deze bewindspersoon kan de problemen aanpakken die het gevolg zijn van de leegloop van het platteland. Dat zei D66-leider Alexander Pechtold zondag op Omroep Gelderland.
  De ‘krimpminister’ zou Haagse dossiers die belangrijk zijn voor het platteland op elkaar af kunnen stemmen. Pechtold denkt dan onder meer aan onderwijs, landbouw en bereikbaarheid. In de krimpgebieden daalt het aantal inwoners en verdwijnen voorzieningen als scholen en winkels.
  Volgens Pechtold valt de minister van Krimp te vergelijken met de minister voor Grote Stedenbeleid die de leefbaarheid van achterstandswijken in de grote steden moest vergroten.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Wij vloeken niet, wij tieren niet
  op Neêrlands dierbre grond,
  maar op dit leugen-Kabinet
  dat elke afspraak schond !
  .
  op die Samsom in z’n pak op maat
  die “liberale” VVD,
  en op Pechtold. quasi-democraat
  die stiekem telt voor 2 !
  .
  en óók op die Maurice de Hond
  met z’n gestuurd gepeil
  dat steeds opnieuw slachtoffers vond
  want WIJ gaan voor de bijl !
  .
  dus vloeken WÉL en óók hardop
  méér kunnen WIJ niet doen,
  dan schreeuwen: Landverraders STOP !
  met ons allerlaatst fatsoen…

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wekelijkse meldplicht invoeren, 1 week niet gemeld, inname uitkering geldt met onmiddellijke ingang.

  p.s. opletten met diegene die zgn. ‘zich komt melden’ ze lijken allemaal op elkaar dus met vingerafdruk en dna graag en allerlei lichamelijke kenmerken gedocumenteerd checken, wederom is dat alertheid geboden gezien de vergaande inteelt die daardoor nogal wat dezelfde symptomen en uiterlijke kenmerken hebben…

  ach t is zo simpel… men geve een glaasje ter verwelkoming/afscheid…
  een glaasje van sjaan kalie, effect verzekerd, iedereen blij!

  Like

  • Jean zegt:

   Het is al een misdaad op zichzelf dat die leeglopers een uitkering krijgen. Verzamelen in gesloten instellingen en asap afvoeren naar afzender, de Afrikaanse kust is ook prima.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    dat ben ik met je eens Jean maar de ellende is dàt zij die uitkeringen gewoon krijgen, wij kunnen hoog of laag springen maar zo liggen de zaken, voor de rest vind ik jouw suggestie ook zeker t opvolgen waard….

    Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Slijp de dunschiller en roep Mien uit de keuken.

  Het land moet verdedigd worden !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een tweede keer belazerd moet zijn belazerT.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  De grens overzetten, mm, 50% van de bevolking ??

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Beste Peter Selie,
  je neemt de peilingen veel te serieus. Het is een grote zwendel.

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Nee, dat doe ik niet echt, maar ik beoordeel de reactie van het volk, de kiezers!

   Peter Selie

   Like

  • Giny zegt:

   Natuurlijk zijn de peilingen zwendel, de Hond kan zo op zijn scherm kijken
   uit welke hoek de stemmers komen!

   Hij had donderdagavond bij de “Thepostonline” al aangegeven dat de VVD weleens
   kon profiteren van die uitspraak!

   De peilingen moeten verboden worden!!!

   Like

 12. Pingback: Moedig? | Identitair Verzet Limburg

 13. bigljohn zegt:

  Als jij als eiser bij een rechtsgeding wegblijft bij je eigen rechtszaak, is de kans groot dat jouw tegenstander het pleit gaat winnen. Dat is hetzelfde wat nu is gebeurd tijdens dat TV debat. Rutte ging zieltjes winnen over de rug van Geert Wilders die ziek op bed lag. Je maakt mij niet wijs dat Geert geen vervanger kon sturen, want de media hadden dat nog aan hem gevraagd. Wij stemmen natuurlijk PVV, maar de PVV moet ook aan ons denken, de kiezer. De kiezer, die niet gebaat is bij een PVV die niet aanwezig is bij belangrijke verkiezingsdebatten, en soms ook bij belangrijke kwesties aangaande de Islam haar mond niet opendoet. Ik geloof dat er nog een tweede debat komt
  op de TV. Ik zou er een warm gevoel aan overhouden als er toch iemand van de PVV aanwezig zou zijn. De PVV is hopelijk niet alleen maar Geert, al heeft ie al wel veel goeds gedaan. Ik zie naar dat tweede debat uit, maar krijg het niet in de TV gids gevonden.

  Like

  • Wat ik wel weet;11 maart bij Pauw[Vara]
   16 maart bij Een vandaag
   17 maart bij de NOS.
   Ik weet niet of en bij welke Geert aanwezig zal zijn.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.07. uur, op 08/03. Precies wat U zegt John. Laat de PVV in “godsnaam”, meedoen in het debat. We hebben nu gezien wat er gebeurt als Geert, of een ander PVV kamerlid NIET aanwezig is.

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   nou dat zeg jij Toestroom dat deze ziekte geen 2 weken duurt, ik heb t nu al vanaf Kèrstmis en sinds vorige week AB èn een puffer, de griep dus!
   Kennissen van mij, niet in de buurt wonend maar in NL hebben het minimaal al 6 weken gehad…
   Bij mij ging t in t begin ook op en af, soms 1 dag hondsberoerd, de 2e of 3e dag leek t ‘béter’ te gaan, maar zomaar de dàg er op stortte ik weer door mijn hoeven, we zitten nu in maart en ik ben nog steeds niet beter…

   Nu is ie op de boot in Purmerend gegaan, als ie mazzel heeft is ie er idd vanaf of heeft ie gewoon een goede dag en slaat t virus morgen weer toe, t is gewoon een heel geniepige onberekenbaar virus….

   zoiets als de linxe gutmenschen in wezen…

   Like

 14. exmarineman zegt:

  Moed/moedig? haha het was gewoon weer een grote leugen van Rutte. Als hij daar echt ze over denkt waarom heeft hij met zijn kabinet dan het PVV-voorstel niet overgenomen en gesteund? Waarom is er nog geen uitkeringsstop door het UWV of gemeenten? Waarom zijn de paspoorten nog niet ongeldig verklaard en is het Nederlanderschap niet afgenomen. NEEN natuurlijk niet want het komt van de PVV af. Nu GW echter door ziekte moest afzeggen durfde hij het wel aan om dat te zeggen want het levert geen discussie op met GW en in de voorbesprekingen met alle (gedoog)partijen was dit allang besproken…… Als hij het ECHT MEENT en ook ECHTE moed heeft dan volgt komende week een voorstel naar de 2e kamer. Hij loopt dan het risico dat het wordt weggestemd door PvdA, D66, CHU, SGP, SP, GrLks, 50+ en PvdD en wellicht CDA en zijn eigen VVD. Als dit laatste niet gebeurd is er een kabinetscrisis en dat durft hij dus niet aan, oftewel géén moed noch moedig man….

  Like

  • Anneke zegt:

   Er is weldegelijk een uitkeringsstop geweest; via de hernieuwing van de WAO. Specifiek autochtonen zijn weer voor de volle honderd procent goedgekeurd. Dit zijn merendeels de fysiek chronisch zieken. De psychisch chronisch zwakkeren hebben hun rechten behouden en ontvangen al weer ’n aantal jaar ’n WIA-uitkering. Heb dit lot moeten ervaren in 2008-2009. “Je moet werkelijk fysiek met één been in het graf staan, om je rechten te kunnen behouden”. VOEL MIJ ALS AUTOCHTOON ZWAAR IN HET NAUW GEDREVEN / GEDISCRIMINEERD. Ben nu ander-halfjaar weduwe en heb totaal GEEN inkomsten. Nabestaande uitkering is ook al drastisch gewijzigd. Mensen die vanaf 1950 op deze wereld zijn gekomen, hebben géén recht meer op deze uitkering. Terwijl heel wat islamieten (al generaties lang) ’n uitkering ontvangen!!!! Zij zijn de grootste luilakken en boeken met hun bedrog (nog steeds) volop succes, bij ‘vadertje staat’.

   Like

 15. lucky bee zegt:

  Nederland heeft meer Wilders nodig en geen vreesachtigen.Die komen volgens de Bijbel in de Hel terecht.Openbaring 21 vers 8.

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind dat wij als Nederlandse bevolking moeten eisen dat de aanklacht tegen Wilders wordt ingetrokken, als het OM nog prijs stelt op enige vorm van respect moet dat onmiddelijk gebeuren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Is dat dan nog steeds niet afgelopen.? Zijn ze hier nou nog steeds mee bezig?
   Ik heb er ook weinig over gehoord meer verder. Is er al een datum voor een zitting.
   Huichelachtiger bestaat niet als ze dit toch door gaan zetten.

   Like

   • harry zegt:

    Het : “minder , minder , minder ” wordt op indirecte wijze door Rutte ondersteund .
    Al had ie dat zelf waarschijnlijk nog even niet door !
    Het lijkt me toe , dat dit Wilders wel helpt .

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bob Fleumer: 12.11. uur. Maar die “fijne meneer Riessen”, de socialist, die opgeroepen heeft tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van alle PVV kiezers, WORDT NIET VERVOLGD. Mensen, Justitie en de RECHTSPRAAK zit vol met linkse D66 rechters! Ze hebben een haat tegen WILDERS, niet te geloven!

   Like

   • exmarineman zegt:

    Het is voor mij ook onbegrijpelijk dat er nog niemand in Nederland aangifte heeft gedaan tegen de uitspraken van die ex-politiecommissaris van Amsterdam, dhr Riessen. Van het OM (regio Amsterdam) noch MvJ noch andere regio van OM (Arnhem bijv. waar en zo hard liep iets tegen GW te doen) noch van de linkse advocaten en bestuurders hoef je allemaal niets te verwachten. Die staan omdat ze zwijgen dus allemaal achter die uitspraken die hij heeft gedaan!!!!!! Dit zeg i omdat we een spreekwoord kennen in Nederland: wie zwijgt stemt toe!

    Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hij meent er geen barst van! Dit is net zo’n verkiezingsstunt als de door hem beloofde aalmoes van 100 euro voor de minima! Daar zitten ze nu nog steeds op te wachten!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  “Het kiezersvolk vindt dat een dergelijk uitspraak wel een paar zetels waard is. De daad bij het woord voegen is niet belangrijk.”

  Daarom is het ook onmogelijk om van die ‘socialistische’ moslim-importerende corrupte graaiers af te komen.
  Het klootjesvolk is en blijft zó ontzettend oerstom!

  Dat gespierde geouwehoer van ‘ons’ leugenachtige lachebekje doet me denken aan een passage uit de Bijbel:

  “Dit volk eert mij met de lippen, maar hun hart is ver van mij.”

  Vertaald naar Rutte:

  Rutte doet stoere uitspraken i.v.m. de verkiezingen op 18 maart a.s. maar hij zal zijn woorden alwéér niet waarmaken!

  Tegen beter weten in, hoop ik tóch dat de ‘socialisten’ (waaronder ik Rutte ook gewoon schaar) finaal afgemaakt worden. Het zou me bijzonder veel deugd doen!

  Like

 19. Joshua zegt:

  Rutjes is en blijft en FLAPDROL, liegen is hem op het lijf geschreven, dat dit sujet nog premier is, is een schande voor nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s