Roof van de belastingbetaler: 13,6 miljoen euro voor nieuwe asielzoekerscentra in Dortmund

Screenshot_22

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitse binnensteden steeds vaker verworden tot het strijdtoneel van multi-criminele, op burgeroorlog lijkende toestanden door de talloze buitenlandse cultuur-verrijkers, moet er, als het aan de heersenden ligt, een niet eindigende som Duits belastinggeld – waarvoor hard gewerkt is – in het asielmoeras worden verzonken. Net zoals in andere steden zijn er ook in Dortmund nog steeds niet genoeg asielonderkomens om alle hier binnen stromende cultuur-vreemde asielzoekers en buitenlandse sociale toeristen onder te brengen.

Terwijl de sluiting van een wildpark in Eving, dat jaarlijks misschien maar net € 5000,- kost, alleen door een private investeerder verhinderd werd, het Dorstfelder Westbad gesaneerd moet worden voor een bedrag van 3,5 miljoen en op punt van sluiten staat en er een streep kwam door nog veel meer dienstverleningen, zijn in de begroting van de stad een trotse 13,6 miljoen euro voorzien voor de bouw van nieuwe asielonderkomens, bericht “DortmundEcho”.

Hoewel er de afgelopen weken meer dan een dozijn asielzoekerscentra werden gebouwd en ook de standplaatsen in Brünninghausen respectievelijk Wickede binnenkort geopend worden, plannen de verantwoordelijke politici steeds nieuwe onderkomens. Op dit moment zou er sprake zijn van een tekort van 1000 plaatsen, wat de oprichting van nog meer onderkomens, vermoedelijk opnieuw in woonwijken, betekent.

Zolang hiertegen van onderen geen verzet komt, zal er boven niets veranderen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Roof van de belastingbetaler: 13,6 miljoen euro voor nieuwe asielzoekerscentra in Dortmund

 1. Geert zegt:

  Gezien de aantallen die nog komen gaan, ligt het voor de hand om verplicht gelukszoekers in huis op te nemen. Of zoals in Italië gebeurt als je gaat werken en je komt s ‘avonds thuis is je huis ingenomen. En in de landen van herkomst gaat het fok programma gewoon door, het is een onoverkoombaar probleem.

  Like

 2. Jean zegt:

  Er komt een dag, zeker weten, dat AL dat vreemd gespuis met alle beschikbare man en vrouwenkracht zal verdreven worden want de instroom is desastreus en vernietigend.
  Tegen eind 2016 zal dat een feit zijn en geen enkele politieker of parasiterende instantie zoals die club leeglopers van de rechten van de mens (die nog nooit gehoord hebben over plichten) zullen dat kunnen voorkomen ze zullen zelfs mogen deelnemen in het ontvangen van de klappen want heel die allochtonenindustrie komt ons de strot uit.
  Toen ik vandaag die onnozele zwarte moslim in dat witte huis zich zag aanstellen was het duidelijk, ook hij ziet die explosiedatum.
  Wij hebben onze idenditeit en de zwarten hebben hun idenditeit en zo willen wij dat houden nl. Gescheiden. Die verziekte geesten met die islamsmeerlapperij tussen de oortjes versnellen het proces want wij blanke westerlingen zijn niet gediend van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  Schrijf op: De Grote Explosie zal plaatsvinden voor eind 2016, er zal helaas veel bloed vloeien maardat geef ik graag als ik daardoor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen kan veilig stellen voor de eerstvolgende 250 jaren en dat in een wereld zonder corrupte laffe vuile achterbakse politiekers die maar een doel nastreven nl.”zelfverrijking” ten koste van alles.

  Like

 3. Qvic zegt:

  De autochtonen bevolking wordt steeds verder uitgeknepen, alle gemeenschappelijke voorzieningen in de gemeentes zullen eraan moeten geloven (hoeveel voorzieningen zijn er al verdwenen, in mijn gemeente is al het overdekte zwembad gesloten, in de groen voorziening is een kaalslag geweest bomen de struiken zijn grasveldjes geworden, bijna alle speel toestellen in de speeltuintjes zijn al verwijderd, zo zal er telkens steeds meer verdwijnen, om de kosten te kunnen beperken). Omdat bijna al het gemeentelijke belasting geld enkel voor de (nieuwe) asielzoekers zal worden gebruikt en dat deze stroom asielzoekers steeds groter en groter wordt, worden de kosten ook groter, dus zal niet alleen de gemeentelijke belastingen steeds harder stijgen, maar ook alle soorten van belastingen zullen gaan stijgen. De autochtonen bevolking zal tot de laatste cent uitgeknepen worden en allemaal ten gunste van de nieuwkomers.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   De autochtonen bevolking zal tot de laatste cent uitgeknepen worden en allemaal ten gunste van de nieuwkomers. Klopt helemaal,Qvic.

   Ik moet nu €111.00 gaan betalen voor 4 uurtjes hulp per maand.
   Het is gewoon schandalig hoe wij uit en af geperst worden.

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  In fucking Brussel moeten we zijn, daar zitten alle ratten die de dienst in Europa uitmaken en de nationale overheden commanderen.
  Maar hoe krijgen we de helaas volgzame Duitsers en andere Europianen zover om dat gespuis daar te gaan ruimen?? En hoe krijgen we het voor elkaar om een eerlijke rechtvaardige overheid te krijgen?? Wat er momenteel gebeurd is bewust gekozen blanke genocide door allemaal randdebielen binnen te laten!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, dit is allemaal besloten door verraders van politieke partijen, van: socialisten/roden, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en de christen-democraten. In Nederland zijn dat: PvdA,SP,VVD,D66,CDA! En al vanaf 1972 is dat smerige VERRAAD al gaande. Maar leren doet de STOMME KIEZER NIET. Zelfs in mijn familie beweert er een, dat de PvdA goed is om onze sociale zekerheid veilig te stellen. Maar ” wat baten kaars ende bril, als den uyl niet zien en wil”. Oud Nederlands gezegde en volkomen waar!

  Like

 7. Erik zegt:

  Bron van het probleem is de voortplantingsdrift in niet-westerse landen. Dat moet aangepakt worden. Ondertussen grenzen hermetisch sluiten. Zeker mensen uit Afrika en islamitische landen hebben hier niets te zoeken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Erik: 19.57. uur, op 08/03. Dat zou de oplossing zijn, maar….MAG NIET VAN DE RODEN DER EUSSR. WIJ zullen en moeten vermengd worden, met de rassen van geheel Afrika. Dat is de opdracht die Bilderberg en de NWO aan de socialisten heeft opgedragen. En de socialisten/ roden werken daar volledig aan mee, inclusief de islamisering van Europa. Zo steekt dat in elkaar Erik!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s