Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij

Screenshot_13

(Door: “rommel”)

Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij omdat het beledigend is voor moslims en feministen.

Een naaktschilderij met de naam Juno, een kunstwerk van de Zweedse barokschilder G.E. Schröder (1684–1750), dat al 30 jaar lang een muur in de eetzaal van het Zweedse parlement sierde, is verwijderd uit angst voor het beledigen van de gevoeligheden van feministen en islamitische bezoekers, schrijft de Zweedse krant The Local.

Een bron vanuit het Zweedse parlement verklaart de verbanning van de barokke borstjes: “Je moet rekening houden met je buitenlandse gasten, vooral die uit islamitische landen.”

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, het is ook zo: Feministen en moslims bepalen in Zweden de norm……
  Vandaar ook dat krankzinnige immigratiebeleid: Feministen beschouwen zichzelf als onderdrukt, dús komen ze op voor de onderdrukten, onderdrukt of niet.
  (“Confused? Not anymore after this part of……SOAP!”)
  Nu was “Soap” een meer dan melige parodie, waar altijd wel om te lachen viel; bij een serieus bedoelde ‘soap’ voelde je je na enige tijd steevast zó zat, dat je er echt geen zin meer in had.
  En zo gaat het dus ook met de berichtgeving over dat halfgare Zweden.

  Like

 2. isidor zegt:

  er komt een nieuw schilderij te hangen ,met christenen die zijn onthoofd en vrouwen die zijn gestenigd. dat mag wel van de linkse meuk.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Er kan nog veel meer af dan alleen de voorhuid.

  Deden Arabieren ook met hun slaven. De Arabieren hebben veul meer slaven uit Afrika gehaald dan de Europeanen, toch lopen er maar weinig nakomelingen rond in het Arabische en heel veel in de Amerika’s. Bij de Arabieren werden slaven namelijk gecastreerd, alles werd weggesneden en dan werd er een ijzeren buis ingeslagen zodat er nog gepist kon worden. Dat 80% die behandeling niet overleefde haalt nog maar weinig geschiedenisboekjes tegenwoordig, dat de mannelijke slaven zich niet voortplantten ook.

  Ik bedoel maar, het valt nog mee alleen je voorhuid er af. Alles is relatief. Sommigen zouden zeggen; dat is cultuur, daar moet je respect voor hebben. Als je er een klein stukje af kan snijden en je staat dat toe waarom zou je er dan niet een stukje meer van af snijden? Nog één centimeter, of twee? Waar ligt de grens?

  Als je zo idioot bent om kleine kinderen te mishandelen, want dat is het. Als je zó idioot bent, zóó misdadig. Als je van een misschien nog wel erger niveau bent dan kinderverkrachters, je snijdt tenslotte stukken van geslachtsdelen bij kinderen af en niet hun oorlelletje ( en dat zou toch zeker ook bestraft worden?), misschien nog wel erger dan pedofielen die wij in dit land heel lang opsluiten.

  Waarom loop je in Godsnaam dan nog vrij rond ?

  Als een religie of een ideologie dat voorschrijft of een imam dat aanmoedigt, waarom loopt die religie of die ideologie of die imam dan nog vrij rond ?

  Er gaan ook wel eens stemmen op om dergelijke misbruikers (chemisch) te castreren. Misschien is het niet eens zo’n gekke oplossing. >>>> http://fubar.mobi/2015/03/07/er-kan-nog-veel-meer-af-dan-alleen-de-voorhuid/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Uitwerking van 10 tallen jaren, van SOCIALISTISCHE HERSENSPOELING! Islamisering is dan geen probleem meer!

  Like

 5. Zweden kunnen we afschrijven als verloren land!

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Wis je eigen cultuurgeschiedenis uit. IS is er ook al druk mee bezig in Irak. Ontken dat er historie is geweest net zo lang tot dat alle historie van Allah is. Onder Morsi riep een Imam 20.000 vrijwilligers op tot afbraak van de pyramides, want afgoderij uit het verleden.
  Waarom stopt die parlementsvoorzitster haar kop niet in een burka als er islamitische gasten op bezoek komen? Als je toch een hekel aan jezelf hebt kun je om je favoriete rotgevoel te ervaren het beste Islam gaan pleasen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dan moeten ze ook alle herrinneringe aan de cultuur van Vickinger vernietigen. dat is ook voor moslims Harram.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Hoe vaak heb ik al niet gedacht: ‘gekker kan het bijna niet’, maar tóch weten ze steeds opnieuw weer iets compleet idioots te bedenken om de moslima’s (en feministes) niet tegen de haren in te strijken.
  Ik verwacht dat er vanaf nu een verbod komt voor moslims om musea te bezoeken waar soortgelijke schilderijen te bewonderen zijn. Ik zie moslims er gerust voor aan dat ze schilderijen zouden vernielen die ‘onkuis’ zijn, want we zien in het Midden-Oosten nu ook gebeuren dat kunstschatten worden vernield, omdat dit afgoderij is. Ook onzedelijkheid moet uitgebannen worden!

  Eigenlijk is het een hele zielige vertoning, deze slaafse ‘gehoorzaamheid’ aan de moslim-overheersers. Als het Zweedse Parlement al op voorhand dit soort beslissingen neemt, dan maken zij het de moslims opnieuw gemakkelijker om nog veel meer macht in handen te krijgen.
  Zielig Scandinavië!

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Barbaarse cultuuriconoclasten, van het genre van de islamisten in Iraq.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  De feministen zijn erbij gehaald om niet alleen moslims te noemen. Als de feministen tegen bloot zouden zijn, zouden ook alle mannelijke naakten weg moeten. Wordt er nu een mannelijk naakt opgehangen om de moslims te behagen?

  Like

 11. Willie zegt:

  houden de moslims rekening met de ”gastlanden” ??? Nee , dus waarom zouden wij rekening met hen houden ?
  Simpel , niet ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s