GRIEKENLAND: HET BEGON MET LEUGENS, HET EINDIGT MET DREIGEMENTEN

Screenshot_10

(Door: Petrus Bell)

Oktober 2009: de Griekse minister van Financiën onthult dat zijn voorgangers stelselmatig hebben gelogen over het Griekse begrotingstekort. Dat was in 2009 geen 3,7% maar 15,6%. De rest van de EU reageert woedend, er wordt door beleggers gegokt op het faillissement van het land, het vertrouwen in de EU is geschaad en de euro keldert.

Maart-mei 2010: de eurolanden en het IMF besluiten Griekenland financieel te ondersteunen met een breed pakket aan leningen. In de eerste tranche wordt (in 13 delen) 110 miljard overgemaakt, waarvan 4,7 miljard voor rekening van de Nederlandse belastingbetaler. Voorwaarde voor de lening: ingrijpende hervormingen (minder overheidsuitgaven, meer belastinginkomsten, een efficiëntere economie).

Mei – juli 2011: overleg over een tweede pakket maatregelen leidt tot een lening van 109 miljard tegen een lage rente. Banken werden gedwongen een deel van Griekse schulden kwijt te schelden. De eerste leningen werden verlengd en de rente erop werd verlaagd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, euro, EUSSR, Graaien, Griekenland, Krankzinnigheid, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op GRIEKENLAND: HET BEGON MET LEUGENS, HET EINDIGT MET DREIGEMENTEN

 1. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt meneer RUTTE (VVD) met het ondertekenen van het ESM Verdrag. Door dit WURGCONTRACT zullen WIJ tot aan onze DOOD schatplichtig zijn aan de RODE DICTATUUR der EUSSR, en zal er een gestage stroom geld van Noord- Europa naar Zuid-Europa blijven vloeien. Het is onbegrijpelijk, dat nog vele “domme mensen”, niet willen zien wat de EUSSR aanricht. Dit gaat uitlopen op een grote poel van ELLENDE. Waren ze verdorie maar NOOIT begonnen aan de verdomde EU en de verdomde EURO! Zo zie ik het tenminste.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ja, en ???????????????????????????????????
  luister goed, als iedere leerling 5e jaar lagere school met of zonder zwemdiploma
  wist dat griekenland niet in de eu toe mocht treden , volgens de toen geldende regels ,!

  Als dan de beroeps oplichters, tillers en zakkenvullers, Draghi en Monti werkende voor Goldman Sachs ,voor een 300 miljoen Euro de griekse papieren vervalsen, waardoor toetreding mogelijk wordt ,

  WAT ZIJN DAN NU UW PROBLEMEN ??

  BOTER OP JE HOOFD IN DE EU EN BRUSSEL ??

  als 1 week na de eerste uitbetaling, de hele griekse regering allemaal een nieuwe hele dure Audi dan wel mercedes aanschaffen, gaat er dan nergens een lichie branden ??

  GA DAN VOORAL NIET IN DE KOKEND HETE GRIEKSE ZON ZITTEN, WANT DAN LOOPT HET IN JE OGEN !!

  ALS DE OUDE GRIEKSE PRESIDENT DAN BRUSSEL BINNEN LOOPT, EN ZEGT, ALS DEZE TROIKA MAATREGELEN GENOMEN MOETEN WORDEN ,
  DAN ga ik eerst terug naar Greece, en vraag via een referendum wat het griekse volk wil !!!!!

  allemaal vergeten ??????????????????????????? nou Bob niet
  ( Pennings heeft weer geen idee waar ik het over heb, maar dat is met alles zo whahaha),

  Dan wordt de griekse premier omsingelt door 25/30 EU parlement leden, en de zaal uitgebracht , EN MET DE DOOD BEDREIGD !!!!

  DUS DIE HELE PLEURIS eu/ ecb / bRUSSEL, IS 1 HELE GROTE LIEGENDE POPPENKAST !!!

  EN VAN DAT KOMPLETE GEKKENHUIS MAAKT GREECE DUS NU GEBRUIK !!

  ZE HEBBEN GEEN GELD , NOU EEN LAND KAN JE FAILLIET VERKLAREN !!

  TUURLIJK, MAAR JE KUNT HET NIET DICHTDOEN , ( het is geen winkel op de lijnbaan )

  dus halen ze alle goocheltrucen uit die er maar te vinden zijn ,

  EN !!!!!!!!!!!!!! JE KUNT ER NOG NIKS AAN DOEN OOK !!,

  PLEUR ZE MAAR UIT DE EU !!

  EN DAN ?????

  BEL JE TOCH NAAR OME VLADIMIR , , ( ZE ZIJN AL GEWEEST HOOR !! )

  NOU DAT ZAL DIE DOBBER NEGER LEUK VINDEN, DE RUSSISCHE VLOOT EEN STEUNPUNT MIDDEN IN DE MIDDELLANDSE ZEE !!

  GELD ?? GEEN PROBLEEM , PUTIN HOEFT DAT CONTRACT MET UKRAINE AFGESLOTEN TOT 2040 op de krim DUS SOWIESO NIET MEER TE BETALEN

  DUS DE GRIEKEN , MAKEN DUS GEWOON DE DIENST UIT ,

  EN WE WAREN GEWAARSCHUWD, DOOR ENE GEERT ,

  MAAR WE WILDEN NIET LUISTEREN .

  EN IK HEB ALWEER EEN MAANDJE GREECE GEBOEKT HOOR !!

  WEER WAT ZWART GELD MEE, EN ZWART BETALEN

  ZO KOM MAAR MET TEGENGAS !!

  Pennings misschien , whahahahahahaha

  Kostas Lamelulielossos

  Like

 3. toestroom zegt:

  IK zou zeggen laat dat land maar vallen we wachten wel welk land het volgende is het zijn allemaal leugenaars die hele EU

  Like

 4. Jaan zegt:

  Ik vind het wel een goede actie van de Grieken. Chanteren en potverteren. Hoe meer ze chanteren hoe beter het is. Onze ogen moeten ooit geopend worden, want wij zijn ziende blind en horende doof. Of we het geld aan de Grieken geven of de “vluchtelingen” die toch wel komen, maakt niet eens zoveel uit, geplukt worden we toch en belazerd al geruime tijd.
  Zelfs na deze dreigementen zal men gewoon doen wat de Grieken willen nl. : Betalen, betalen, betalen. Ze zetten de Duitsers weg op tekeningen in nazi-uniformen, eisen geld voor de Tweede wereldoorlog en wat doet de EU met Merkel voorop die eerst uitgescholden is voor nazi: Betalen, betalen, betalen. Het maakt niks uit of ze in één keer 1 miljoen potverteerders sturen of dat ze er drie jaar overdoen. Zelfs als er in een periode van 10 jaar 1 miljoen potverteerders komen maakt het niks uit. Het enige verschil is dat het duidelijk is, dat we enkele jaren definitief zijn overgenomen, hoewel we zijn al lang overgenomen door Eurabië en “onze regering” is al deel van de vijandige overname.
  Wat de Grieken nu doen is gewoon de room op de taart. Als zulke room op een taart zit, wat zal de taart dan zelf zijn? Toch niet fris lijkt me.

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Geloof me aan die chantage geeft Europa ook weer toe, moet je kijken wat er in Finland en Zweden gebeurd, ze willen al die hufters te gemoed komen. Pappen en nathouden daar zijn ze allang mee bezig. De mensen met de grootste smoelen en de slechtste mentaliteit, die worden gehoord en op hun wenken bediend. En al ons geld gaat naar die klootzakken, 20 pensioen jaren hebben ze van mij kwijt gemaakt. Betaal me nu groen en geel om straks nog een beetje opgebouwd te hebben en dat tot mijn 67 jaar. Mijn vader is slechts 60 geworden, mijn broer 59 jaar en mijn Opa 58 jaar. Waar is al dat geld dan gebleven. Dan hebben ze het over vergrijzing rot op zeg, na de oorlog zijn er veel meer mensen premie gaan betalen. Nee we worden aan alle kanten belazerd hoor. Ze gebruiken voor elke heffing een argument die nooit gestaafd kan worden. Of bewezen, neem het zogenaamde gat maar in de ozonlaag. Die heeft er altijd al gezeten volgens mij maar voor dat ze het ontdekte was daar nog geen meetapparatuur voor. Elk lichaam heeft een afvoer kanaal nodig anders krijg je overdruk. Maar goed al ons geld wat straks nodig zal zijn om ons te bewapenen is weggegeven aan een stel klootzakken in Griekenland die 16 uur per week werken willen op zijn hoogst. Vind je het gek dat er dan niets van komt om zo’n land uit een dal te halen. En dat geld ook voor die gasten die hier komen profiteren. Als jij een uitkering moet krijgen moet je daar zeker 2 jaar voor gewerkt hebben. Nee voor eigen volk zijn strengere regels vervaardigd. Let maar op als je straks je voordeur door stapt kan je gelijk stoep belasting gaan betalen. We worden leeggemolken aan alle kanten

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Frans de Wit: 23.16. uur, op 09/03. Heel goed gezegd meneer de Wit. WIJ mogen als geboren Nederlanders nog slechts 2 dingen doen van onze “roverheid”, mond houden, en betalen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dreigementen door Griekse Marxisten? Dat klopt.

  Like

 8. tijluylenspiegel zegt:

  Helemaal bizar wordt het als je het complete artikel leest en dan het eerste “commentaar” van een zekere “Danielle” eronder ziet staan. Als je al in de aanhef begint over “IS (Israëlische Staat)” dan weet een gemiddelde lezer eigenlijk al genoeg, dat is een moslim die post onder een westers pseudoniem.
  Als dan vervolgens alle vluchtelingen die Europa dreigen te overspoelen als zielig en op de vlucht voor oorlogsgeweld worden weggezet dan is het plaatje al een stuk duidelijker.

  Maar échte vluchtelingen vluchten naar buurlanden en niet naar een ander continent, échte vluchtelingen zoeken niet naar het land met de hoogste sociale uitkeringen, échte vluchtelingen nemen hun hele familie mee en laten geen vrouwen en kinderen achter, échte vluchtelingen zijn dankbaar voor een veilig onderkomen en zullen alles in het werk stellen om hun dankbaarheid te tonen.
  Daar bovenop zijn de échte vluchtelingen niet op de loop voor Israëlisch geweld maar voor moslimgeweld.
  Het is al van oudsher zo dat als de tent van de buurman in Arabierië in brand staat dat naar het Westen wordt gekeken voor hulp, zelfredzaamheid komt kennelijk niet voor in de koran.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s