Waarschuwingen (+ video)

Screenshot_17

(Door: Oliver Lane – Vertaling: “Vederso”)

Gates of Vienna: De volgende video is de eerste in een nieuwe reeks van interviews uitgevoerd door Dale Hurd, een ervaren verslaggever voor CBN News. De interviews, die samen de titel “Waarschuwingen” dragen, laten mensen aan het woord die opstaan tegen Europa’s islamitische toekomst. De serie begint met George Igler van het Discourse Institute in het Verenigd Koninkrijk. Dit interview werd in januari in Londen opgenomen, een week na de Charlie Hebdo-moorden en het bloedbad in de koosjere supermarkt in Parijs.

Breitbart London wijdt een hoofdartikel aan het interview met Mr. Igler:

In een opmerkelijk interview, dat slechts enkele dagen na de Charlie Hebdo aanslagen in Parijs gegeven werd, gaf een Britse voorvechter van vrije meningsuiting en expert op het gebied van islamitische radicalisering zijn verontrustende analyse van de komende uitdagingen voor Europa over islamitische kolonisatie en de politici die door het negeren van het probleem of met opzet hebben toegestaan dat deze kolonisatie plaatsvindt.

George Igler, directeur van het Discourse Institute, een denktank die de onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting bewaakt en ondersteuning en bescherming biedt aan diegenen die vervolgd worden voor het uiten van controversiële meningen in Europa, werd geïnterviewd door het Amerikaanse tv-netwerk CBN in het kader van een nieuwe serie genaamd “Waarschuwingen”. Gericht op de deskundige analyse van toonaangevende denkers over onderwerpen die uitdagingen voor het christelijke Westen vormen, werd Igler gevraagd over de onderwerpen die, in de woorden van CBN senior reporter Dale Hurd “je zou moeten horen van de mainstream media, maar dat gebeurt niet vanwege het buigen voor en de gebondenheid aan politieke correctheid en, in sommige gevallen, aan cultureel marxisme (…).”

Sprekend over de dubbelhartigheid van de Europese politieke klasse zei Igler dat het spook van oplevend fascisme en “extreemrechts” als een rookgordijn was gebruikt om mensen af ​​te leiden met de opmerking: “Het is niet dankzij Philip Dewinter en het Vlaams Belang [Een Belgische politiek partij die migranten zou verplichten om de lokale gewoonten en cultuur aan te nemen] dat de joodse bevolking van Antwerpen momenteel bewaakt wordt door Belgische para’s, het is het feit dat België een enorme moslimbevolking heeft. Brussel heeft een moslimbevolking van 26%.”

“Er zijn een heleboel bijzonder linkse politieke analisten die veel geld verdienen aan een anti-radicaliseringsindustrie en die zeggen dat wat echt moet worden gevreesd de groei van extreemrechts is”.

Igler spreekt later van letterlijke interpretaties van de Koran, die steeds vaker voorkomen in Groot-Brittannië en die het denken van de Islamitische Staat domineren: “Als je gelooft in de vijf woorden in hoofdstuk (2: 191) dat afgoderij erger is dan een bloedbad … dan ben je niet een gelijk en relevant deel van de westerse samenleving, dan is men in feite een kolonist. Dan ben je iemand met precies dezelfde meningen en intenties in de 21e eeuw in Europa als de Europeanen  tegenover Amerika in de 17e en 18e eeuw hadden.”

“Dit is de realiteit waar we gedwongen mee moeten leven. Ergens hogerop in het besluitvormingsproces is besloten dat mijn continent en de rechten en vrijheden die hier meer dan 3000 jaar op een unieke manier zijn geëvolueerd zich nu op een of andere manier in het stadium bevinden waarin het de islam moet worden toegestaan om hier ​​meer gematigd te worden”.

Opm: Het is mooi dat Breitbart aandacht besteedt aan dit interview en de serie interviews noemt die nog moet volgen, inderdaad iets wat de MSM zouden moeten doen, maar dit niet doen. De video hieronder met het interview is een aanrader.

Video:

 

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Waarschuwingen (+ video)

 1. Marc zegt:

  Interessante ontwikkeling. Hou ons op de hoogte, EJ.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De meeste politici zijn landverraders of ongelofelijk dom.
  Maar waar is de tijd gebleven dat landverraad bestraft werd ???

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dit Islamprobleem is bewust geschapen. In 1975 hebben politici in het Europese Parlement, door het ondertekenen van : “Het Verdrag van Straatsburg”, Europa verraden aan de ISLAM!

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Wij wachten op julie , wij zijn helemaal klaar er voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s