Het grote Zweedse liegen en bedriegen

Screenshot_28

Dawa-moskee wordt door “antiracisten” met “liefde gebombardeerd” na verzonnen hatecrime

(Door: “rommel”)

Op eerste kerstdag verleden jaar is de Dawa moskee in Eskilstuna in de fik gegaan. Al snel was de overtuiging op links dat de oorzaak van de brand een racistische aanval was. De brand werd als een directe aanval op moslims gezien, de linkse goedkerk mobiliseerde zich massaal op de sociale media met de oproep om de geschroeide moskee met liefdehartjes te beplakken. Diverse politici, journalisten en blogschrijvers buitelden verontwaardigd over elkaar heen om de “islamofobe aanvallen” in Zweden te veroordelen.

Na een tijdje werd tijdens het politieonderzoek al snel duidelijk dat met grote waarschijnlijkheid de brand een ongeluk was. Waarna het doodstil viel in de media over deze zaak. En dan nu ruim twee maanden later sijpelt er een verklaring van de politie ergens in een dorpskrantje, Eskilstuna-Kuriren, stilletjes naar buiten dat de oorzaak van de brand een oververhitte frituurpan was.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het grote Zweedse liegen en bedriegen

 1. Tistochwat zegt:

  Liefdehartjes op een achterlijke mossel haathut plakken!
  Getverdegetver, wát een kruiperige onderdanigheid; wát een onderwerping!
  Hiervan word ik echt misselijk!
  Hebben die moslims soms honing aan hun reet? Ze zullen zich kapot gelachen hebben om die debiele kleuterschool-hartjes!

  Zijn ze daar in Zweden nou nóg niet genoeg verkracht?!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan Wandelaar 10 maart 2015 om 13:12

   De moslima krijgt, zoals te doen gebruikelijk, tóch haar zin hoor!
   Wat wíl je ook; de Hollander moet -tegen zijn zin- die walgelijke vodden verplicht aanzien.
   Ik zou bij GroenRijk in Tilburg nooit meer iets kopen!

   “Update 17.12 De eigenaar van GroenRijk Tilburg-Noord is van hogerhand teruggefloten. Zijn directeur laat weten het voorval te betreuren en een gedragscode op te gaan stellen. De moslima heeft excuses ontvangen en wordt alsnog uitgenodigd voor een gesprek”

   Like

   • Tempelier zegt:

    Oke, moet je een hoofddoek op, prima met het logo van groenrijk en aan de andere kant een vet kruis. Eens kijken of madam die gaat dragen !! en elke baas die voor zo’n feit komt te staan, gebruiken als reclame kopvot !!!

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En nu hoor je de socialisten, ander linksvolk en politiek-correcten niet. Maar dat gedrag kennen we wel inmiddels! Linksen zijn altijd selectief en wensen alleen hun waarheid te zien!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Al geruime tijd is -zowel hier als in Zweden- de rótsmoes in zwang, dat ‘dingen niet in de openbaarheid worden gebracht teneinde bepaalde groepen niet te stigmatiseren.’
  Dat mag op zichzelf al een leugen worden genoemd, maar dít……!
  Een onterechte verdachtmaking – naar ‘racisten’ toe- willens en wetens in stand houden om de moslims hun ‘zieligheidscertificaat’ maar niet te ontnemen, hoe krijgen ze het in hun kóp!
  Ik ben er weer klaar mee: Telkens als ik hier de laatste tijd “Zweden” lees, voel ik me al onpasselijk worden!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Waar zijn de ‘heren’ Löfven en Johansson gebleven na hun geschreeuw dat het een aanval was op de moslims? Wie durft hen ‘en plein public’ aan te pakken? Dat is noodzakelijk, omdat er overduidelijk met de vinger richting een bepaalde bevolkingsgroep is gewezen.
  Al degenen die de waarheid bewust enige tijd hebben achtergehouden, verdienen het om ook aan de schandpaal genageld te worden! Het moet maar eens afgelopen zijn met moslims in bescherming te nemen, én het moet afgelopen zijn met het beschimpen van landgenoten die vaderlandsliefde nog hoog in het vaandel hebben staan.
  ‘Foute Zweden’ zouden eens wat vaker in aanraking moeten komen met de barbaarse wijze waarop moslimextremisten te werk gaan. Dan zullen zij ondervinden wie zij (tegen beter weten in) steeds in bescherming nemen!
  Bij moslimkinderen wordt al op zeer jonge leeftijd het islam-gif toegediend, zodat zij al in de pubertijd laten zien waar ze voor staan!
  Wie durft hun haat jegens de Joden/Israël en ons, ‘vrije’ westerlingen, nog te negeren of te ontkennen?

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Tjonge, en dit is dan het gevolg van het politiek demoniseren van de PVV.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 15.37. uur. Ziehier het Nederland anno 2015! Compleet naar de VERDOMMENIS geholpen, door de POLITIEK. En partijen van PvdA,VVD,CDA en D66, mogen deze ellende zich aanrekenen. Zij hebben sinds 1972 “aan de knoppen gedraaid”.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De Zweden zijn zo linksdraaiend gehersenspoeld, dat er geen zinnig woord meer uitkomt !!

  Like

 7. Marc zegt:

  Ik heb enige weken terug als verklaring gelezen dat de brand door een moslim gesticht was, die onenigheid had met een aantal andere moslims.

  Like

 8. Jaan zegt:

  Is het in plaats van een frituurpan toch geen snelkookpan geweest, dat is zo’n ding waarin Tsjetseense moslimterroristen onschuldige toeschouwers vermoordden tijdens de Boston marathon

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Het moslimse ras is weer eens slachtoffer. Het cynisme druipt er van af, daarom hoeft het niet tussen aanhalingstekens. Het moslimse ras is weer eens slachtoffer van een zelf aangestoken brand waardoor er weer bakken vol geld tegen aan gesmeten wordt en dit maal niet alleen verzekeringsgeld voor herbouw of grondige renovatie. Dit maal wordt er ook liefde tegenaan gesmeten.

  Knap nutteloos allemaal. Zoals gewoonlijk gaat het weer om de poen, die zogenaamde liefde gaat bij het oud papier, heeft toch geen zin. Net alsof opgeplakte hartjes iets kunnen uitrichten tegen de islam, dat gaat never nooit niet lukken. De moskee is een haathut en blijft een haathut, daar kan geen enkele halfzachte onbenul iets aan veranderen. Ergens beklemt mij het gevoel dat de naïviteit van vroeger is vervangen door een tien maal zo schadelijke naïviteit die genetisch gemanipuleerd is en tot de nok toe vol met doping.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Zweden bestaat hoofd zakelijk uit Hans Blix’s de super leugenaar die George W Bush als leugenaar bestempelt , om dat hij beweerde dat Sadam Hussein geen massa vernielings wapen bezat; de wereld was getuigen geweest van Halabja waar Sadam de Koerden vergastheeft.Niet gevonden; maar Sadam heeft wel degelijk massa vernielings wapens gehad.Marxisten zijn leugenaars ik vertrouw geen een van ze ook de onzen niet.PvdA,Gr. links, SP,CU die zegt eerlijk zamen delen, dat stamt niet van de Heer Jezus Christus maar van zijn vijand Karel Marx. En het heeft in deze wereld nergens gefunctioneerd.Van Jezus Christus is dit hier de motie; de sterkere schouders helpen de Zwakkeren , en heb je naasten lief als je zelf. Je naasten mag niet in tegen stelling te zijn met,dat God geen anderre Goden voor zijn aangezicht duld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s