Hilde Gebuur, Benno Barnard, Rudi Roth, Montasser Aldeemeh en de rancuneuze Knack-censor

Screenshot_25

(Door: Martien Pennings)

Bij Knack hebben ze een speciaal mannetje in dienst dat niet alleen de nazislam in België vooruit moet helpen, maar die ook een speciale rancune koestert tegen bepaalde personen.

Rudi Roth is een Vlaamse medestrijder contra de islam en pro-Israël, dat wil zeggen een medestrijder tegen de massamoorddadige barbarisering van Europa en eigenlijk de hele wereld. Je hebt ook krachten in Vlaanderen, zoals overal in het Westen, die gezegde massamoorddadige barbarisering uit alle macht helpen bevorderen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hilde Gebuur, Benno Barnard, Rudi Roth, Montasser Aldeemeh en de rancuneuze Knack-censor

 1. Fred zegt:

  Ik had ooit, een aantal jaren geleden, een abonnement op Knack. Maar toen werd het mij duidelijk dat het in hun kaarten zat dat deze leugenpers en slippendragers van het regime consequent met de islamo-fascisten zouden gaan collaboreren. Naar alle waarschijnlijkheid is deze strategie, naast ongetwijfeld domweg ideologisch, mee ingegeven door de teruglopende abonnementscijfers, en zijn ze zich aan het föhnen om een staatssubsidiëring, in ruil voor het verspreiden van staatspropaganda, te verzilveren.

  Like

 2. Maria zegt:

  Buiten de socialisten leest NIEMAND in Vlaanderen die knack.
  enige platform van de islam is die knack, ze zitten gezellig bijeen daar links en islam.
  Kwestie van tijd en die knack is volledig failliet want overleven op die paar duizend linksen die dat kopen met islam gezeik erin rendeert niet!

  Like

  • Jelle R zegt:

   Was vroeger nochtans een goed magazine, maar sinds enkele jaren terug een linkse hoofdredacteur werd aangesteld is het snel bergafwaarts gegaan. Ik lees trouwens alleen nog de P-magazine, staan echt goede artikels in en Vlaams Belang krijgt daar tenminste ook eerlijk zijn kans.

   Like

   • Maria zegt:

    ik weet het, ooit lang geleden was knack wel een goed magazine.
    Humo ook vroeger amai kickte echt op dat blad.
    En toen nam links alles over 😦
    hihihi en toen volgde de ondergang van al die magazines onder links,hahahaha ze zijn allen op randje van bankroet omdat niemand dat meer koopt, en zij vragen zich af hoe dat komt????
    Wij mogen echt van geluk spreken in Vlaanderen dat socialisme bijna volledig is uitgeroeid.
    Het enige probleem is dat ze de VRT en kranten nog in hun machtsmonopolie hebben, waanzin dat een mini klik socialist alles zo kan domineren.
    Nu is er niets meer, P-magazine kan me niet zo bekoren…
    Algoed dat er nog internet is om je info over de wereld te vergaren voor zolang dat het nog duurt want er komt een moment dat internet aan banden gelegd zal worden hier…
    Dat kutwijf van een Nelly Kroes in EU parlement is daar al een tijdje mee bezig om internet aan banden te leggen via de unie!

    Like

   • Maria zegt:

    Indien het een dubbele post is sorry…

    het is Neely kroes dit kutwijf volgt amerikaans beleid op om hier internet aan banden te leggen, dus binnen paar jaar een jaar???? kan je niet meer online doen wat je wilt.

    http://freedombytes.info/waarom-obama-het-internet-aan-banden-wil-leggen/

    en de EU volgt bye bye vrijheid internet!

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?l=NL&m=M6&s=M85&ss=P1695

    Like

 3. Jelle R zegt:

  Ach, ik heb het zelf honderden keren meegemaakt dat mijn reacties op artikels van de Knack omtrent de islam werden verwijderd. Je ziet dan rechts meestal de top 5 van meest gelezen en daarna top 5 meeste reacties. Wel die halen altijd meer dan 100 reacties en meestal zelfs 200 à 300. Artikels omtrent islam zijn altijd goed voor top 5 meest gelezen, zo niet nummer 1, maar dan zie je naar het aantal reacties en die blijven soms onder 50 steken door de zware censuur. Het is echt op het walgelijke af en ben er eigelijk de laatste weken dan ook mee gestopt mijn energie in te steken, meestal blijven mijn reacties zelfs nog geen 10 min staan.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik ben Hollander heb dus van Knack nooit iets gehoord.Maar wel van het Parool en andere linkse kranten maar die koop ik nooit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s