Omstreden PvdA’er zwijgt tijdens debat moskee

Screenshot_30

Khalid Tatou

(Door:Alexander Bakker)

GOUDA – De PvdA in Gouda laat raadslid Khalid Tatou niet meer het woord voeren tijdens het slotdebat over de omstreden megamoskee. De volksvertegenwoordiger raakte in opspraak vanwege een foto waarop hij met de radicale prediker Tarik ibn Ali poseert tijdens een inzameling voor de moskee.

Tatou was daar als vrijwilliger, maar was tegelijkertijd voor de PvdA woordvoerder in het dossier. De sociaaldemocraten zijn pleitbezorger van het islamitische prestigeproject.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Omstreden PvdA’er zwijgt tijdens debat moskee

 1. Jan zegt:

  Khalid Tatou is sinds februari directeur van de islamitische basisschool An-Noer in Alphen aan den Rijn….
  An-Noer is volgens de Schoolgids (pdf hier) onderdeel van de Stichting Islamitische Scholen Rijn en Gouwe (ISR&G). Letterlijk staat er: “Het dagelijks bestuur van deze stichting bestaat uit de dagelijks bestuurder, de heer mr. S. Boukayouh.”

  Boukayouh is tevens initiatiefnemer van de zeer omstreden “megamoskee” El-Wahda in Gouda. Tatou is woordvoerder namens de PvdA-fractie in dit zeer gevoelige dossier.

  Mede naar aanleiding van de Telegraaf-berichtgeving van gistermorgen over Tatou’s bemoeienis met een benefiet voor de moskee met de salafistische prediker Tarik Chadlioui * heeft de groep Bontes Van Klaveren gisteren Kamervragen gesteld over de schijn van belangenverstrengeling bij de Goudse PvdA.
  http://www.carelbrendel.nl/2015/03/05/pvda-woordvoerder-megamoskee-treedt-in-dienst-bij-initiatiefnemer-megamoskee/

  * Tarik Chadlioui
  Salafistisch broeinest Almere
  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/12/salafistisch-broeinest-almere/

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Juist.
   Het ergste is dat meneer de salafist dan misschien nu niet zijn moskeet krijgt, maar als directeur van een islamitische school gewoon door kan blijven gaan met het vergiftigen van de jeugd. Zodat op termijn niet alleen het haatvolk groeit, maar ook de haat.
   Die moskee in Gouda gaat er komen, net als overal elders in ons mooie landje.

   Like

 2. Ad de Koning zegt:

  De PVDA heeft het licht gezien, althans ze doen alsof hoewel ze nog wel voor zullen stemmen, samen met Gouda Positief, wat daar positief aan is is voor mij een raadsel, natuurlijk wel voor de moslims. Ik hoop van harte dat de moskee wordt weggestemd hoewel het gemeentebestuur nog kan besluiten ondanks alles de moskee toch nog te gaan bouwen. Ik hoop dat ze zo verstandig zijn om zich erbij neer te leggen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik moet het nog zien dat die moskee er niet komt. Ik vertrouw die gemeenteraad in Gouda nog voor geen cent.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  En zo is het Tom Hendrix , ze gaan nu voor een kleinere moskee. De Burgemeester van Gouda wilde het niet op een stemming aan latenkomen. Denk maar niet dat de moslims het opgeven en met hulp van de PvdA spelen ze veel klaar.

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  En ik ook niet maar je kan zien dat er duidelijk een belangenverstrengeling is

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Ad de Koning en Tom Hendrix: Het is, gezien de koers, die de laatste jaren gevaren is, ook inderdaad bijna te mooi om waar te zijn, Heren!
  Maar tóch: Stel nu, dat dit project metterdaad afgeblazen wordt; dat zóu er op kunnen wijzen, dathet keerpunt is bereikt! Dat men gaandeweg capituleert en er -onuitgesproken- mee instemt om een andere koers te gaan varen!
  Ze kúnnen immers niet blijven volhouden, dat alle ellende van de laatste tijd niets met de islam te maken heeft, hoe graag ze dat ook zouden wíllen!
  Natuurlijk gaat dat niet in woorden omgezet worden. Evenwel: Dan maar niet: Wat telt zijn de dáden.

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Omstreden PvdA-er begint zo onderhand een pleonasme te worden.

  Like

 8. johannes zegt:

  Dat heb je heel goed gezien Tom, die gemeenteraad is absoluut niet te vertrouwen ik moet ook nog zien dat die pokken schuur er niet komt,ik denk dat er weer heel veel gouwenaars besodemietert worden.

  Like

 9. johannes zegt:

  dat rotvolk speelt gewoon het spelletje ietsje anders ,maar die bunker moeten ze hebben! let op mijn woorden,al die schijnheilige lulpraat is alleen bedoeld om iedereen weer eens een hoopzand in de ogen testrooien

  Like

 10. Jean zegt:

  Kan het nog smeriger en lager? Wat bedoel je? Ik zal het zeggen, ”moslims op publieke functies” dat is toch smeken om ellende. Laten we ze maar heel snel uit heel Europa flikkeren want het is beangstigend met dat barbaars zootje ongeregeld op het grondgebied.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Niet geslaagd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s