‘Politieagent hielp Coulibaly bij aanslagen Parijs’

Screenshot_23

De koosjere supermarkt in Parijs waar in januari vier joodse klanten werden vermoord

De Franse politie heeft in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs vier personen aangehouden. Dat meldden juridische bronnen, aldus Franse media.

Ze worden verdacht van het helpen van Amedy Coulibaly. Hij schoot in januari in Parijs een agente dood en gijzelde de bezoekers van een Joodse supermarkt. Bij die gijzeling kwamen vier mensen en Coulibaly zelf om het leven.

Onder de arrestanten zou een politieagent zijn. Volgens de Franse zender Europe 1 heet ze Emmanuelle en heeft ze zich twee jaar geleden tot de islam bekeerd.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op ‘Politieagent hielp Coulibaly bij aanslagen Parijs’

 1. koddebeier zegt:

  Moslims horen niet bij de overheid thuis!! Het is de 5e colonne !
  En de zogenaamde bekeerlingen zijn nog het gevaarlijks !!

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Duizend jaar cel is nog te weinig voor die Emmanunelle! Voordat de natuurlijk dood intreed als haar miserabele leven op zijn eind loopt aan de life-support koppelen en in leven houden. Het oog kunstmatig open houden en TV-beelden laten zien. Constant maar weer opnieuw, steeds maar weer beelden van de religie van de vrede, dat moet een kwelling zijn, de ultieme kwelling, zien hoe de wereld naar de sodemieter gaat vanwege de islam en als gevolg van handelen van moslims.

  Hoe haalt iemand het in zijn hoofd om over te gaan tot de islam? Het is een schande, en nog wel iemand die de naam draagt van Emanuel, als ik mij niet vergis betekent de naam “God Zij Met Ons” en om dat over te gaan tot het rijk van het kwaad, dat is een schande.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Nou , hiermee wordt dus aangetoond , dat het ZEKER nodzakelijk is om islamitische politie-agenten cq militairen / ander veiligheids personeel , 100% te screenen op hun “overtuiging” en desnoods hun geloof/overtuiging (de islam) af te zweren en TROUW aan de grondwet van het betreffende Westerse land te zweren . Met alle consequenties vandien . Of , indien de betreffende politie-agenten / militairen / ander veiligeheidspersoneel dit weigeren , bij WET het mogelijk maken om de betreffende personen te ontslaan / niet aan te nemen . Let wel , ik verkondig niet dat ALLE huidige ordehandhavers , krijgsmacht-/ ander beveiligingspersoneel dus zo is. Maar het lijkt me WEL beter om dit in de toekomst (liefst met onmiddelijke ingang), standaard procedure te maken. Ook zou men autochtone politie-agenten, militairen en ander beveiligings personeel , wat zich bekeerd tot de islam , met onmiddelijke ingang op non actief zetten en aan een gegrond GRONDIG onderzoek onderwerpen. En daarna aan dezelfde procedure onderwerpen als bij alochtone ordehandhavers , militairen en ander beveiligingspersoneel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Oud-marinier: 11.19. uur. Daar ben ik ook voor, beste oud-marinier.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Tom Hendrix..10 Maart 2015 , 14.26uur.. Dank je Tom, ik was nog een groep vergeten te noemen , nl : POLITICI die een islamitische achtergrond hebben, moeten deze procedure OOK ondergaan . En ook voor hen gelden exact dezelfde sancties , indien zij zich NIET aan hun EED / BELOFTE van TROUW aan het Westerse land houden. Deze sancties kunnen / moeten zelfs verregaand zijn , om DUIDELIJK te maken (en duidelijke voorbeelden stellen) , dat men in het Westen NIET van zulk gedrag gediend is .

    Like

  • koddebeier zegt:

   Gezien het feit dat ze tegen ongelovige mogen liegen lijkt mij zelfs een 100% screening
   geen garantie !!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @koddebeier..10 Maart 2015 , 17.48uur, daarom schreef ik ook : “Met alle consequenties” , indien de islamitische politie-agenten, militairen , beveiligers EN (deze groep was ik nog vergeten te noemen , politici ) zich NIET houden aan hun EED / BELOFTE van TROUW aan het betreffende Westerse land. Dan volgen dus SANCTIES tegen hen. Ook weer met ALLE gevolgen van dien en uiteenlopend van aard. Maar u heeft zeker een punt wat betreft de TAQQYA….!!!

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat is dan fijn: Zodra de islam in zicht komt, kun je zelfs de politie niet meer vertrouwen als het om terrorisme gaat!
  Toch zit er ook wel een goede kant aan: Het is het zoveelste bewijs, dat islamcritici op het goede spoor zitten.
  Ga maar na: Deze jongedame is twee jaar geleden bekeerd en nu kont ze al tot zulke dingen!
  Daarmee is ze het levende bewijs, dat het “terrorisme heeft niets met de islam te maken” een loze kreet is!

  Like

 5. Maria zegt:

  die zouden ze onder die guillotine moeten steken die bekeerde trut!
  Hoe is dat in godsnaam mogelijk dat je zo uw eigen land roots weet ik wat kan verraden aan de islam.
  Tsum kotsen!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Onder de arrestanten zou een politieagent zijn. Volgens de Franse zender Europe 1 heet ze Emmanuelle en heeft ze zich twee jaar geleden tot de islam bekeerd.”

  Zo zien we maar weer dat de moslim GEEN baantje bij de politie en in de politiek dient te krijgen, want de moslim is absoluut niet te vertrouwen; hij zal ALTIJD partij trekken voor z’n eigen achterlijke ‘koeltuur’ en ‘religie van de wrede’!
  De één houdt de schijn langer op dan de ander, maar er kómt een moment waarop ze ALLEMAAL toeslaan om ons, de ongelovige honden, af te slachten!

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Deze Emmanuelle was natuurlijk al niet helemaal fris onder de politiekepi anders bekeer je je niet tot de pislam, frappant is dat ze niet alleen muzel wordt maar ook prompt haar eigen volk verraadt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kraftavilqa: 11.53. uur. Het eigen volk verraden, is voor haar geen probleem. Eigen volk is er alleen voor de MOSLIMS! Wij zijn, varkens, apen en christenhonden, volgens de koran. Tja, duidelijk zat niet?

   Like

 8. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Hieruit blijkt, wat we trouwens allang wisten, dat ze nooit te vertrouwen zijn. Ze doen zich mooi voor maar op een gegeven moment komt toch de aap uit de mouw. We hebben dat bij een hoop bekende figuren ook al zien gebeuren. Ik begrijp trouwens niet dat vrouwen zich tot de islam voelen aangetrokken want ze worden daar behandeld als voetvegen, ze zijn bereid hun eigen moeder en kinderen te laten ombrengen als de islam dat voorschrijft.

  Like

 10. Driek zegt:

  En dit bericht lees ik zojuist op de site van De Telegraaf:

  Winkels beplakt met anti-Jodenstickers
  amstelveen –
  Bij de gemeente Amstelveen zijn diverse meldingen binnengekomen over winkels die met zogenaamde anti-Jodenstickers zijn beplakt. Op de stickers is een haakneus te zien met en rood kruis erdoor, een verwijzing naar het aloude stereotiepe van de gierige Jood, dat ook in Nazi-Duitsland gretig werd gebruikt voor propagandadoeleinden.

  De gemeente neemt de zaak hoog op, zegt wethouder Herbert Raat (Handhaving) tegen Dichtbij.nl. Hij roept inwoners van Amstelveen op om direct melding te maken van dit soort racistische uitingen ,,Wij gaan daar meteen op af om intolerantie te bestrijden.” Voor zover nu bekend zijn de stickers bij een Aziatische restaurant en bij een poelier aangetroffen.

  De stickers lijken erg op eenzelfde soort plaatjes die een webshop voor Feyenoord-hooligans verkoopt als pesterij naar aartsrivaal Ajax toe. Op de site worden de stickers aangeprezen om hun ‘weerbestendige folielaag’, waardoor ze ‘langer mee gaan in de buitenlucht.’

  Het val toch niet meer te ontkennen dat het antisemitisme oprukt, want Amstelveen is een gemeente met veel Joodse burgers en een synagoge. Ik hoop toch echt dat de PVV straks het grootste aantal stemmen verwerft, en dat we dat zooitje corrupte geteisem in Den Haag een schop kunnen geven. Ik vind dit verschrikkelijk.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Videobeelden aanslag kosjere supermarkt Parys’ NW.OSR.WEEKBLAD 6.3.2015″
   Amedy Coulibaly,die afgelopen maand een bloedbad aanrichtte in de Joodse supermarkt Hyper
   Cacher in Parys,vroeg eerst aan zyn slachtoffers of Y Joods waren,alvorens Hoj hen doodschoot.Daarover getuigden overlevenden van het bloedbad eerder al. Maar het wordt nu ook in detail bevestigd door videobeelden die Coulibaly maakte tijdens de gijzeling………Het Franse
   weekblad Le Nouvelle Obervator is in het bezit gekomen van het transcript v.d.videobeelden.Daar-
   In legde Coulibaly met een mini-GoPro-camera de eerste zeven minuten v.d.aanslag vast. Op de
   video is te zien hoe de terrorist antisemitische tirades houdt en drie gyzelnemers doodschiet. “Sta
   op of ik vermoord jullie”,roept hij tegen de gyzelnemers. Vervolgens grypt hy een v.d.klanten ,vraagt hem om zyn naam en maakt een einde aan diens leven. Daarna vraagt hy aan een andere klant naar zyn afkomst.De manantwoordt’Joods’ ,en wordt,eten geëxecuteerd .” Dus dan weet je
   waarom ik hier ben,ALLAHOE AKBAR”,schreeuwt Coulibaly .In totaal kwamen er vier mensen om het leven by de aanslag in de supermarkt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s