De onvoorstelbare naïviteit van ChristenUnie kandidaat-senator Beatrice de Graaf

Screenshot_11

Beatrice de Graaf

(Door: Awi Cohen)

In de nacht van 9 maart 1978 vertrokken in alle stilte twee kleine rubberboten vanuit Libanon richting het zuidelijk gelegen Israël. Beide boten waren volgepakt met messen, Kalasjnikovs, zware explosieven en 11 Palestijnse terroristen. Al deze terroristen waren lid van de Palestijnse Fatah-organisatie, waar Yasser Arafat sinds 1969 de leider van was. Hun doel was om in Israël aan land te gaan er daar zoveel mogelijk onschuldige (Joodse) vrouwen, kinderen en mannen af te slachten.

Vroeg in de ochtend landden beide boten op het strand bij de kibboets Ma’agan Michael, een kleine boerengemeenschap zo’n 70 kilometer ten noorden van de Israëlische stad Tel Aviv. De elf terroristen renden naar de nabijgelegen snelweg, waar ze een complete bus met meer dan negentig vrouwen, kinderen en mannen wisten te gijzelen die een toeristisch dagtochtje aan het maken waren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, ChristenUnie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, linkse gereformeerden, Naïviteit, political correctness, propaganda, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De onvoorstelbare naïviteit van ChristenUnie kandidaat-senator Beatrice de Graaf

 1. Wat een naïef mens.
  Zij moet toch weten dat Arafat tot aan zijn dood met een gespleten tong heeft gepraat.

  Like

 2. Heer M zegt:

  Volledig OT. Het bewijs dat Halal voedsel Terroristen steunt!
  http://islam4infidels.com/proof-halal-funds-terrorism/

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach de Christen Unie, deze club verraadt voor een paar zilverlingen, haar principes. Kijk maar hoe ze het “schoothondje/gedoger”, van Rutte II zijn geworden. Al de drie zogenaamde “christelijke partijen”, hebben NIETS van doen met hetgeen ze verkondigen. Zowel CDA,CU als de SGP hebben voor mij afgedaan.

  Like

 4. Aafke zegt:

  Wat een vreselijke domme meisjesvrouw. Hoogleraar! ’t Mocht wat!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  De laatste toevoeging aan dit artikel is treffend, want om eerlijk te zijn dacht ik, vlak voor ik daar aan toe kwam nog: “Huh? Zo dadelijk nog eens omhoog scrollen naar het begin: Wat stond er nou, is die trut kandidaat voor de CU of voor……” Ongelogen!
  Waar deed dit overigens aan denken? Mij persoonlijk aan de Algemene Beschouwingen van 2013:
  Pech-drol kwam met zijn vileine aanval op de manifestatie van de Zaterdag daarvoor, Wilders reageerde op de enig juiste manier, namelijk door er níet op in te gaan en wie kwam daar Pech-drol bijvallen? Arie Slob van de CU! (“Je kunt het met elkaar oneens zijn…..blablablabla….maar àls het je dan gevraagd wordt, geef dan tenminste duidelijk antwoord.”) Tjonge jonge, wat was dàt toen opeens twee handen op één buik!
  Die CU onthult zowaar verborgen perspectieven: Ze ontpopt zich als evenknie van het oppervlakkige, multikul-minnende ’66, overgoten met een christelijk sausje!
  Nou, dan kun je wel raden, hoeveel steun er vanuit háár gelederen naar de vervolgde christenen in het Midden-Oosten gaat! -Zoals trouwens bij welhaast àlle christelijke gelederen het geval is!
  Maar dit slaat werkelijk alles! Arafat een verzetsstrijder!
  Is die trut soms te rade gegaan bij Bakker-Schut, indertijd verdediger van verschillende Raf-leden? Die had het op TV ook al met roge ogen over “verzetsstrijders1″
  Overigens had ex-Roe Khmer-verdediger Pestman het haar evenmin verbeterd!
  Knettergek , oerstom en levensgevaarlijk, dat alles kun je dat slag nog beter noemen dan ‘naïef, ” wat veel te verontschuldigend klinkt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 20.18. uur, op 11/03. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Theresa.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler Het is helemaal niet verwonderlijk. In de tijd dat de Christen Unie in de regering zal heeft deze partij de slechtste ministers en staatssecretarissen geleverd. Denkt maar aan de waardeloze minister van Defensie Eimert van Middelkoop die geen dag in zijn leven in het leger was. De nog waardelozer Minister van Jeugd André Rouvoet bij wie kinderen in nood letterlijk en figuurlijk IN GEVAAR ZATEN. Hij had geen enkel probleem om suïcidale kinderen, die lijden aan zware depressies, tussen criminele delinquenten in Jeugdgevangenissen te sluiten. HIJ HAD VOOR HEN GEEN ANDERE PLAATS. Nu heeft deze “GO GETTER” een kleine verantwoordelijkheid op onze gezondheid. Hij is de VOORZITTER VAN ZORGVERZEKERAARS NEDERLAND. Hij zorgt ervoor dat WIJ – MET HULP GOD – WAT EERDER DOODGAAN. Als laatste komen wij bij TINEKE HUIZINGA: HUISVROUW EN MOEDER die op een dag STAATSSECRETARIS VAN VERKEER EN WATERSTAAT werd. Geweldig. Ze was niet in staat om het verschil tee zien tussen een hoop stront en een dijk. Maar wat doet men niet voor politieke verhoudingen. Ze heeft ons de OV Chipkaart aangesmeerd.

   Like

 6. janfreak zegt:

  Ik heb een voordracht van haar gezien op Youtube, dit mens is knettergek. Ik geloof dat ze Arafat als een vrijheidsstrijder ziet, kan het nog gekker? Vrijheidsstrijders vermoorden geen vrouwen en kinderen, dat hebben onze vrijheidsstrijders ook nooit gedaan, Duitse vrouwen en kinderen vermoorden. Dat is ook nog eens heel laf.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Irritant. Ik pleit doelbewust tegen het idee dat het onderscheid maken tussen terrorisme en vrijheidsstrijd in het kader van het justifiëren van terrorisme te wijten zou zijn aan naïviteit. Sommige islam critici menen altijd die houding te moeten toeschrijven aan de naïviteit van sommige geledingen van Islam doodknuffelaars. De vraag is dan: op grond waarvan ? Er zijn er veel die menen dat je dat kan poneren op grond van de leeftijd van de personen die dat beweren, bv. midden 20’ers en 30’ers, en zo. Die zijn dan zgn. naïef, want die kennen de tijdscontext waarin het probleem ontstaan is zogezegd niet. Maar ik zie dat helemaal anders.

  Sommige mensen poseren graag als wereldverbeteraars en assumeren dan tegelijkertijd de houding waarbij ze pseudo-diepzinnig intellectueel en toch pro forma tegelijk idealisme proberen voor te wenden, en daar hoort dan ook geveinsde onnozelheid bij. Om de zaken toch maar als volgt te kunnen voorstellen: “Zie eens, wij zijn jonge idealisten, wij menen het goed.” Alleen al het idee dat ze jonge Turken zijn die ook nog eens de onbevangenheid van de onnozele jeugd moeten uitstralen, moet die gespeelde naïviteit kracht bijzetten. “Dan kunnen we ons als idealisten presenteren. Dat gaat er bij de andere generaties lekker in op die manier.” Ze stellen zich voor alsof ze behoren tot de voorhoede in het scoutskamp van de ideale wereld die ze willen oprichten. Jeugdige onnozelheid voorwenden die zogenaamd geen hoogte krijgt van wat achter echt terrorisme schuilgaat. En toch de analyse zo maken dat 1 Herrenvolk zijn eigen terrorisme kan rechtvaardigen als vrijheidsstrijd ! Zouden ze dat ook voor andere volkeren doen ? Het zal wel niet ! En dan zijn er toch nog die gewagen van naïviteit in zo’n geval ??? Klopt van geen kanten !

  Hoe kan je zeker stellen dat je perfect kan weten wat in iemand zijn hoofd omgaat en of dat naïef is of niet ? In dit geval: door heel aandachtig te luisteren. Als ik een willekeurige onnozelaar van begin tot midden 20 van straat pluk – die niet geïnteresseerd is in “Palestina” vs. Israel- en vraag wat die daarvan denkt, en daar niks zinnig op kan antwoorden, DAN hebben we te maken met naïviteit, en anders NIET ! Zo’n mensen interesseert het niet, ofwel zijn ze bewerkelijk: het interesseert hen in het laatste geval niet, maar dan papegaaien ze wel na wat anderen ervan zeggen zonder er verder bij na te denken ! Dat is hier niet het geval ! Hier worden nl. 2 maten en 2 gewichten toegepast ! Hier is over nagedacht !

  Wie is er dan echt naïef als er boven dit stuk staat “De onvoorstelbare naïviteit van ChristenUnie kandidaat-senator Beatrice de Graaf” ???

  Wanneer gaan mensen eens leren inzien dat jeugdige onnozelheid voorwenden gewoon een propaganda techniek is ? Eén waar ik meteen doorheen kijk ! Het werkt niet, want ze geeft er direct ook een pseudo-intellectuele uitleg aan die alles moet vergoelijken !

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Beatric de Graaf hoort zeker bij de beweging, binnen de Christen Unie, van “Slobberikken voor ISIS”. Mensen die een oogje dicht knijpen voor iedere Islamitische misdaad in het buitenland of hier in Nederland tegen autochtonen. De Ierse filosoof, Edmund Burke, uit de 18de eeuw (1729 – 1792) heeft gezegd: “The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing”. De “Slobberikken” (en hun politiek-correcte vrienden van andere partijen) gaan nog ietsje verder. Ze weten wat er nu in Syrië en Irak gebeurt. De slachtpartijen van vooral Christenen door hun geweldige Islamitische vrienden. Kennelijk is mevrouw `de expert`, Beatrice De Graaf, niet op de hoogte van het gruwelijke moord op Christelijke baby´s in IS gebieden. Dus wij zouden dat even onder haar gevoelige neus wrijven: http://www.catholic.org/news/international/middle_east/story.php?id=56481
  http://www.wnd.com/2014/08/5-year-old-christian-boy-cut-in-half-by-isis/
  http://www.theguardian.com/world/2014/aug/08/isis-persecution-iraqi-christians-genocide-asylum

  En dan spreken wij nog niet over KANNIBALISME http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=15416
  http://www.bbc.com/news/magazine-23190533

  Als deze vrouw DENKT DAT DE PALESTIJNEN ANDERS ZIJN, dan vergist ze zich…NIET ENKEL TEGENOVER DE JODEN, MAAR OOK TEGEN CHRISTENEN LATEN ZE HUN GEWELDIGE VERDRAAGZAAMHEID ZIEN.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/05/12/bethlehem-moslimaanval-op-biddende-christenen/#comment-181780
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/662664/posts De goede jongens van Yasser Arafat die zich in de geboorte kerk van Betlehem als ongedierte hadden zich misdragen.
  http://www.shalomlife.com/news/4600/gazas-christians-worried-about-ethnic-cleansing/?PageSpeed=noscript
  Nee Martietje! …Jouw vrienden in de Palestijnse gebieden zijn GEEN HAAR BETER DAN HUN KLONEN BIJ ISIS. Sommige noemen ze beesten. Maar daar ben ik zeer op tegen. Zo ook alle andere dierenliefhebbers. Beesten zijn vaak heel aardig en er zit er geen kwaad in. Neem bijvoorbeeld de lieve wolf die nu in Drenthe en Groningen rent. Moslims en vooral Arabische moslims zijn MONSTERS …Net als de Afrikaanse Zwarte Mambaslang zijn ze LEVENSGEVAARLIJK. VAN DAG 1 van hun incubatie (en net als ratten, dat doen ze graag) weet men dat er binnen 9 maanden nog een monster ter wereld komt. .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 21.31. uur, op 11/03. Precies. En daarom ben ik als christen, helemaal klaar met de INSTITUTEN der zogenaamde christelijke kerken, als de PKN,RK, en de Wereldraad van Kerken, en huichelpartijen als CDA,CU en de SGP. Geen flikker hebben ze tot nu toe gedaan om het vermoorden van Christenen en andersgelovigen en atheïsten – door de ORCS van IS- aan “de kaak”, te stellen!

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Die mevr. Beatrice hoor ik weleens, meen ik, bij Pauw op de late avond, als ik maar met een half oor niet luister.
  Als ik dan al luister en die “geweldige” woorden-stroom hoor, denk ik:”Ze klinkt wel een beetje kinderlijk, maar äl-lah”, ze heeft er voor gestudeerd, ze zal het wel weten”; ze weet een hoop……………….boeken-kennis dan.
  Wellicht gaat ze nogeens “praktijk” ervaring opdoen ergens in Israel.
  Ik hoop dat ze dan een “déséquilibre”
  meemaakt.
  Gelijk wat levenservaring opgedaan.

  Like

 10. Marc zegt:

  Ja, ik hoorde dat kind ook wat reutelen. Heb serieus vijf minuten lang geprobeerd er naar te luisteren en haar te volgen. Ze wist niet op een normale manier haar punt te maken, maar ik voelde al wel uit welke hoek de wind kwam waaien. Toen heb ik maar gezapped.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Een poos geleden stond er hier een artikel waarin werd beweerd dat PVDA/D66 enz..
  geld zou ontvangen van islamitische groepen.
  Wie zegt dat CU niet ook geld krijgt uit die hoek.
  Wat betreft hulpverlening zitten ze er al tot hun ellebogen in.
  Neem alleen al al die kerken die om een onverklaarbare reden nogal begaan zijn met vluchtelingen. Dus dan is dit een logisch gevolg.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bert G. U zegt: Wie zegt dat CU niet ook geld krijgt uit die hoek? Ja! ..Wie zegt van niet? Waarom moet iemand denken dat CU anders is dan rest hoop Quislingen die de Tweede-Kamer bevolken? Mensen die dol zijn op moslims AL WETEN ZIJ WAAR ZE IN STAAT ZIJN!! VOLKSVERTEGENWOORDIGERS die weten hoeveel mensen DAGELIJKS IN NEDERLAND ten prooi vallen aan ISLAMITISCHE AANVALLEN? MAAR DAT KAN ZE NIET SCHELEN. De Romeinen zeiden het al: PECUNIA NON OLET.
   Moslims worden, in Nederland, steeds brutaler. Zij durven steeds meer tot het uiterste te gaan voor een reden. Ze weten dat het leeuwendeel van de politieke echelon INCLUSIEF DE KERKEN zijn door OPEC sjeiks en rijke Islamitische organisaties omgekocht. ZE HOEVEN BIJNA VAN NIEMAND BANG TE ZIJN: Behalve dan van mensen zoals Wilders en de PVV.

   Like

 12. lucky bee zegt:

  Een Christelijk partij die meent de leer van Jezus Christus met Karel Marx te moeten verbeteren, is op de doodlopende weg terecht gekomen.Eerlijk samen delen komt niet van de Heer Jezus Christus maar van Karel Marx en het heeft nooit ergens gefunctioneerd.Onze heer zei:”De sterkere schouder helpen de Zwakkere, en heb je naasten lief als je zelf, maar het mag nooit in tegen stelling staan met de eerste punten in de 10 Geboden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Voor meiske Beatrice nogmaals:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s