Het ministerie van Justitie is een onbeheersbare kolos geworden

Screenshot_4

(Door: Afshin Ellian)

De minister van Veiligheid en Justitie is de minister van politie, van het OM en van terrorismebestrijding. Dat zijn veel te veel verantwoordelijkheden, geen wonder dat er zo veel bewindslieden sneuvelen op dit departement

De Teevendeal was bedoeld om volk en vaderland te dienen. Het waren macabere woorden van staatssecretaris Fred Teeven bij zijn aftreden. In de Middeleeuwen heette het anders: voor God en Koning. In de moderne tijd heeft het volk de plaats van God ingenomen als de ultieme grondslag van de macht. De tijdelijke dienaren van de macht zijn eigenlijk in dienst van het volk.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Nederland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het ministerie van Justitie is een onbeheersbare kolos geworden

 1. Eline zegt:

  Volk en Vaderland was de naam van de partijkrant van de NSB….
  Ik schrok toen ik Teeven zijn uitspraak hoorde doen.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Voor volk en vaderland, repte Fred Teeven. Dat hij uitgerekend deze term moest bezigen lijkt mij erg verdacht. De VVD er, die zichzelf (ten onrechte) het rechtse gedachtengoed wil aanmeten, gebruikt een term uit de tweede wereldoorlog. Voor Volk en Vaderland was in de tweede wereldoorlog het krantje van de NSB. Het valt nog mee dat hij zijn rechterarm niet omhoog hief, en uitriep; Hoezee, hoezee, leve de VVD !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Overigens weet ik nog een leuk baantje voor Fred Teeven. Hij zou Gaston Starreveld kunnen opvolgen bij de nationale postcodeloterij. Fred Teeven heeft dezelfde dikke kale kop als Gaston, en hij is ook goed in het uitdelen van miljoenen.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat is niet zo erg als wij de Napolleonse wetten weer terug kunnen draaien naar de Wetten die door de eerste bijeenkomst van de Staten Generaal in het Hof te Dordrecht,dat nu een Openbaar basis school is geworden dank zei de linksen, terug kunnen draaien. Dat kan mischien Wilders als Premiér,van Nederland zamen krijgen?

  Like

 4. Harry zegt:

  ” Het ministerie van defensie is een onbeheersbare kolos geworden ” ,
  tja , de minister van justitie was dat al .
  De Grote Lummel !

  Like

 5. Maria zegt:

  als ik het allemaal had geweten had ik een jaar of 20 geleden beter containers cocaïne verhandelt en dan was ik stinkend rijk had de beste advocaten rond me en een minister van justitie daar regel je mee dat je niet gestraft wordt
  Je word er ook niet voor gestraft in België nee je koopt je straf af en behoud hier ook al je winsten. Alleen in België is nog straffer dan in Nederland, die procedure fouten hier, als de datum niet juist is ingevuld dan is je zaak geseponeerd en ben je zo vrij als een vogel! Dat bestaat nergens op aarde zoals in België vrijkomen niet veroordeeld worden omdat er een datum niet ingevuld was op het papier.
  Dat noemen ze justitie rechtspraak…. Gewone mens komt niet in aanmerking hiervoor die plukken ze kaal met kromspraak in dat justitie gedoe! Voor een gewone burger bestaan GEEN procedure fouten, dit is enkel voor criminelen.
  Ik heb de verkeerde keuze gemaakt door correct een zaak op te starten, had beter een crimineel geworden dan had ik nooit belastingen BTW sociale bijdrage moeten betalen, nee dan was alles 100% winst!
  EU continent of the criminals geholpen door justitie en waar de gewone burger voor alles opdraait en geneukt wordt in alle gaatjes van zijn/haar lichaam!

  Like

 6. Leo zegt:

  Voor Volk en Vaderland ??

  Hoe krijgt ie ut uit zn bek…… g.v.d.

  VIER (4) -en een half MILJOEN over de rug VAN het volk en ten NADELE van het Vaderland.

  Ons land wordt ECHT “bestuurd “? ( bestiert ) door schorem en geteisem en zo blijkt ook nog,
  door POLITIEKE drugsdealers die hun eed hebben afgelegd de Grondwet te zullen handhaven
  zo helpe mij God almachtig …….

  Judassen !! Farisee-ers !!

  Hoe lang nog, dit landverraad ????

  Minimaal vuurpeloton, toch !!

  Like

 7. Jan zegt:

  De wonderlijke en zeer vreemde loopbaan van Fred Teeven

  Opleiding
  * Havo, Spaarne Scholengemeenschap te Haarlem (1970-1977) LET OP ZEVEN JAAR HAVO in plaats van de gebruikelijke vijf jaar, Fred was dus geen licht !
  * Controleursopleiding Rijksbelastingdienst, Utrecht (1977-1980)
  * Nederlands recht, Vrije Universiteit Amsterdam (1987-1990) Stel dat Fred begin ’87 begonnen is en einde ’90 geëindigd, zou dat betekenen, dat hij 4 jaar gedaan heeft over de studie rechten, en dat in een avond opleiding, daar zoals u verderop kunt lezen, Fred inmiddels FIOD controleur geworden was. Zeer kort, temeer uit de HAVO studie blijkt dat Fred weer niet een van de beste leerlingen was.
  * Masteropleiding Public Management, Universiteit Twente (1999–2001) Ook weer uiterst vreemd daar de Universiteit Twente deze opleiding alleen maar als full time opleiding aanbiedt en Teeven zoals u hier onder kunt zien op dat moment Officier van Justitie bij het Parket Amsterdam was!

  verder op: http://www.geennieuws.com/2015/03/de-wonderlijke-en-vreemde-loopbaan-van-fred-teeven/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s