ISIS laat kind ‘Israëlische spion’ executeren

Screenshot_7

(Door: Gyurka Jansen)

Mohammed Ismail zou voor Mossad gewerkt hebben

In een nieuwe video van ISIS laat men een kind de gevangengenomen Mohammad Said Ismail Musallam executeren. De 19-jarige Ismail werd er van beschuldigd een spion voor de Mossad, de Israëlische geheime dienst, te zijn.

Wederom schokkende beelden:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

28 reacties op ISIS laat kind ‘Israëlische spion’ executeren

 1. Maria zegt:

  je begrijpt de ballen ervan waarom ze dat daar niet nuken…
  Als we in een normale wereld hadden geleefd had gans de planeet die niet moslim was gans die regio weg genuked dan kon de wereld in vrede leven met elkaar en zonder angsten voor die islam.
  Vanaf het moment dat die satanische religie het daglicht zag is de hel begonnen op aarde!
  Irak konden ze volledig platbombarderen maar IS laten ze gewoon doen.
  Maar er is niets aan de hand heeft niets met islam te maken, ook niet toen dat gedrocht van 12j allah aan het scanderen was erna…
  Godzijdank dat er nog 2 continenten op de planeet zijn die anti islam zijn Rusland en China waar je naartoe kan vluchten wanneer hier de musselman ten oorlog trekt in naam van allah en alles afslacht hier, kwestie van tijd en die 60 miljoen islamieten slaan aan het moorden hier op de westerling, want dat komt eraan hoor niet aan twijfelen

  Like

  • Jade zegt:

   Geen speld tussen te krijgen… Ik denk echter dat Rusland en China
   geen baat hebben bij vluchtelingen uit Europa dus we zullen hier
   moeten vechten, of we zullen ons lot moeten ondergaan.

   Like

   • Maria zegt:

    Ik moet niet vluchten Jade kan er zo terecht vanwege roots, maar voor jullie spijtig genoeg is er nergens op aarde plaats laat staan dat ze asiel gaan geven aan een Westerling.
    Die Westerling is niet graag gezien op aarde 😦
    En dit vanwege verleden koloniaal en oorlogen die ze overal voeren…
    Daar betalen jullie de prijs voor als de hel losbarst hier!
    Ge wilt echt niet weten over de aarde heen hoe ze het westen haten. Moslims Russen, China geloof me als de hel losbreekt is dat in de EU nergens anders! Russen en China ruimen europa en de islam dan op, 100% garantie!
    En wil geen spelbreker zijn, met welke wapens gaan ze hier vechten, met welk leger?
    Die islamiet is allang allemaal gaan trainen op verlof hoe oorlog te voeren en met zware wapens om te gaan,
    Het Westen was zo achterlijk om legerdiensten af te schaffen deden ze NIET hoor elders op aarde alleen idioten gekken beslissen zoiets om uw land zonder leger opleiding te zetten!.
    Den dag dat hier in EU iets uitbreekt zijn jullie allen vogel voor de kat want ze kennen niets van hoe zich te verdedigen en voor mensen als jij en anderen hier vind ik dat erg want je gaat hetzelfde lot tegemoet dankzij degenen die slaafs die VS volgen.

    Like

  • Republikein zegt:

   Irak konden ze volledig platbombarderen maar IS laten ze gewoon doen.

   Is Is USA?

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Waarom zijn de gijzelaars van IS(IS) zo kalm in hun executievideo’s?

  Een getuigenis van een overloper van de terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) geeft mogelijk een antwoord op de vraag waarom de gijzelaars in hun executievideo’s er zo opvallend kalm uitzien.
  De Britse nieuwszender Sky News zegt een exclusief gesprek te hebben gehad met een voormalig lid van IS, dat is overgelopen en gevlucht naar Turkije. De man, die enkel bekend is als ‘Saleh‘ en gebrekkig Engels spreekt, werd door IS ingelijfd als vertaler.

  Nepexecuties
  Volgens de man werden de buitenlandse gijzelaars onderworpen aan verschillende nepexecuties, zodat de procedure op den duur normaal werd. Wanneer het moment van hun echte executie was aangebroken, verwachtten ze niet dat ze gingen sterven.

  Een en ander kan verklaren waarom de slachtoffers – onder wie de Amerikanen James Foley en Steven Sotloff, de Britten David Haines en Alan Henning en de Japanner Kenji Goto – er zo kalm bij lijken te zitten op de beelden van hun executie.
  Saleh zegt dat hij hen moest overtuigen dat hen niets zou overkomen. ‘Ik moest hen zeggen dat ze zich geen zorgen moesten maken, dat het enkel voor de video was en dat ze niet gedood gingen worden,’ luidt het. ‘Dat IS met hen geen probleem had, maar dat de terreurgroepering enkel wilde dat hun regeringen ophielden met Syrië aan te vallen.’

  Ook kregen de gijzelaars Arabische namen, volgens Saleh, om hen te overtuigen dat ze erbij hoorden. Zo kreeg Goto de naam ‘Abu Saad’. >>> http://www.knack.be/nieuws/wereld/waarom-zijn-de-gijzelaars-van-is-zo-kalm-in-hun-executievideo-s/article-normal-540565.html

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Varkens hebben meer moreel besef dan de islamistenbende van de islamitische staat..

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Eigenlijk is het dus zo, dat, mocht het Westen besluiten, om tóch het hele IS-gebied plat te leggen, men zich daarbij niet te veel zorgen zou hoeven maken over hoeveel vrouwen- en kinderlevens dat zou gaan kosten:
  Het zijn tóch allemaal dezelfde verwrongen etters; niets aan verloren!
  Als ik het trouwens zo eens mag opmerken: Eén ding zien die sukkels bij het maken en verspreiden van dergelijke filmpjes over het hoofd: Namelijk, dat zo ook duidelijk te zien is, hoe waardig en heldhaftig hun slachtoffers -in dit geval die Mohammed Ismaïl- zich hun laatste ogenblikken gedragen!
  Dat maakt indruk, of ze dat nu willen of niet!

  Like

  • Frerik zegt:

   Dat is zeer goed opgemerkt, dat laat inderdaad zien dat de slachtoffers ver maar dan ook heel ver verheven boven hun moordenaars staan, ja wat een verschil….

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Gewoon u zelf even afvragen of u in staat zou zijn dit kind neer te schieten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ook weer niet echt, want het is een kind.
   En dáár oog in oog mee te staan…….

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ok boleboos, dan schiet dat kind jou dus uit het leven, zo zie je maar dat het intellect ver te zoeken is.

    Dat fucking monstertje heeft geen ontwikkeld normen en waarden patroon als jou heilig goed mens zijnde ver van de realiteit staande geindoctrinetrede perceptie van de realiteit.

    Ik schiet dat klote kind als het ook maar en vingertje naar mijn uitsteekt naar zijn 70 maagdjes, en zolang jullie zacht gekookte aardappeltjes mentaal daar nog niet toe in staat is, heb je dus al bij voorbaat verloren.

    Maar wees gerust als jullie door de pragmatische zintuiglijke ondervindingen tot een conclusie van overleven komen, dan zijn jullie bereid om op pure emotionele basis tot de ergste perversiteiten over te gaan, en dan ook nog een het lef te hebben om het te rationaliseren.

    WALGELIJK, om te kotsen.

    Like

  • Tempelier zegt:

   Dat weet niemand, tot dat je voor de keuze komt te staan. Wat wel helpt is om ze niet meer als mensen te zien ! Zij zien ons ook niet als mensen, apen , varkens etc.

   Like

  • Dag Joop,
   Als ik er mee kan voorkómen dat-ie die 19-jarige dood schiet en er is geen andere mogelijkheid dan schiet ik ‘m neer.
   Als er een alternatief is en ik kan hem overmeesteren zonder hem te doden, dan kies ik dat alternatief.
   Maar als ik ‘m dan eenmaal overmeesterd heb dan begin ik ‘m wel zó ongenadig de tiefus te slaan dat-ie bloed pist.
   En dan begin ik aan de heropvoeding.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Kijk Martien , we leggen elkaar niet zo best , maar nu kan ik mij geheel in je betoog vinden, maar misschien neem ik het zekere voor het onzekere.

    Like

 6. lucky bee zegt:

  Meester wordt je alleen als je vroeg mee begint

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik walg van alles wat met islam te maken heeft.
  Ik haat alles wat met islam te maken heeft.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij MOET uit heel Europa verdreven worden en…..NIETS meer binnen gelaten worden dat te maken heeft met die vuile smeerlapperij.
  Elke ‘aanhanger’ onder eigen volk moet opgesloten worden of naar Afrika getransporteerd worden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Zo hypocriete HUICHELPOLITICI, die de MOTIE HALSEMA hebben gesteund, ziehier het MOSLIMTUIG dat JULLIE massaal hebben binnengehaald!

  Like

 9. Jan zegt:

  Code Pink vergelijkt leger USA met ISIS:

  Klasse, zoals altijd.

  Like

 10. Jean zegt:

  Ik hoop het nog te mogen meemaken dat aan elke lantaarnpaal een lafaard en verrader/verraadster van onze cultuur en beschaving mag hangen want wij Vlamingen resp. Nederlandse burgers met een ,, geweten,, zullen die smeerlapperij NOOIT TOLEREREN RESP. RESPECTEREN.
  Die barbaarse smeerlapperij MOET verboden & verbannen worden in Europa anders is Europa ten dode opgeschreven.
  Weet en vergeet aub niet dat de grootste lafaards en verraders van onze cultuur en beschaving momenteel liggen te parasiteren op onze kosten in Brusselallabath. Wie aan dergelijke lafaards een stem verknoeit is geen haar beter dan die lafaards en verraders.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Een klein ‘detail” hierbij. De z.g.n. “Fransman” heeft een zuidelijk Frans accent, komt uit omgeving van Toulouse.
  En,…………………hoe is ,t mogelijk !!!!!!!
  hij is de schoonbroer (zwager ) van die andere schoft, die 2 jaar terug een aantal Joodse kindren heeft vermoord van de Joodse school ín Toulouse, GEWOON,………omdat ze van Joodse afkomst waren.
  Dans cette vidéo #EI d’exécution par un enfant apparaît le beau frère de Mohamed Merah, le Français Sabri

  Like

 12. Pingback: ISIS laat kind ‘Israëlische spion’ executeren | Identitair Verzet Limburg

 13. Tistochwat zegt:

  Ik zou er absoluut geen probleem mee hebben om dit satanjong helemaal in elkaar te slaan.
  Eerst vastbinden en dan net zolang afranselen tot hij de geest geeft.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En toch, hè, Tistochwat……
   Afwachten tot je er voor komt te staan en kijken, wat je dàn opbrengt.
   Ik veroordeel je uitspraak niet hoor: Het is een kleine, islamitische ètter!
   Maar brengen wij, westerlingen dat op, een kind ranselen tot hij de geest geeft…..? Ik weet het niet, ik zeg het je eerlijk.

   Like

  • Maria zegt:

   @tistochwat

   dat moet je afmaken die 12j want die wordt groot! Voor mij is dat geen kind maar een satansjong!
   Ne moslim terrorist heropvoeden die met de paplepel al 1400j die haat meekrijgt en moorden in naam van allah ??? Wat een fantasie zeg de haat zit genetisch bij dat volk om anderen uit te moorden!
   Maar ja hier hebben, ze nooit met de islam miserie gekend, of dat die nu 6-10-12-19j oud zijn afmaken dan ben je zeker doe je het niet maakt hij JOU AF!
   zo simpel is het
   Mensen die denken dat je dat kan heropvoeden moeten zelf opgesloten worden want die zorgen ervoor dat ze later aan het moorden slaan op niet moslims!
   dat zit er genetisch in al 1400j

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Bah wat een perversiteit, zie mijn commentaar hier boven, geen hersens alleen emotionaliteit, welk tot de grootste perversie leiden.

   Gewoon even afknallen , snel pijnloos en simpel.

   Wij zijn immers geen barbaren.

   Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  O ja happy revolutie, laat mij niet lachen ik pis nu al in mijn broek van hert lachen.

  O ja , ik doe dus niet mee, heb er geen zin an om met de dwazen te dansen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s