Overloper ISIS vertelt waarom gijzelaars zo kalm blijven bij executie

Screenshot_23

(Door: Simon De Vriendt)

‘De gijzelaars van ISIS blijven zo kalm omdat ze denken dat de executiefilmpjes in scène gezet worden’, dat vertelt Saleh, een voormalig lid van ISIS.

Een journalist van de Amerikaanse nieuwszender Sky News kon spreken met een voormalige lid van Islamitische Staat (ISIS) die meehielp bij de executies. Hij was aanwezig toen Mohammed Emwazi, ‘Jihadi John’, de Japanse journalist Kenji Goto onthoofdde. De man noemt zichzelf Saleh, en vluchtte vanuit Syrië naar Turkije na alle gruwel die hij had gezien en meegemaakt.

Saleh, een voormalige vertaler, vertelt dat het zijn taak was om de gijzelaars gerust te stellen. ‘Ik moest van Emwazi zeggen dat er geen probleem was, dat we enkel een video zouden maken, en hen niet zouden doden. We willen alleen dat jullie overheid stopt met de aanvallen op Syrië. We hebben geen probleem met jullie. Jullie zijn onze gasten.’

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Overloper ISIS vertelt waarom gijzelaars zo kalm blijven bij executie

 1. Jaan zegt:

  Als je zo iets doet en als dat hetgeen is wat volgens de islam dient te gebeuren, dan ben je zelf een crimineel en psychopaat en is die zgn. religie een uitvindsel van hetzelfde soort.
  Zo’n soort religie dient wereldwijd verboden te worden, want dat wordt de ondergang van de beschaafde wereld. Vraag is waarom Obama er niks tegen doet? Heeft hij sympathie voor de lui? Het lijkt erop gezien zijn uitlatingen en het gelijkstellen van deze gruwelijke moorden in naam van de islam met christelijke daden in het verleden. Deze waren nooit een fractie van hetgeen nu dagelijks door de moslimkillers wordt gedaan. Gruwelijker dan wat nu gebeurt kun je het niet bedenken en de sympathisanten en toekomstige uitvoerders van deze moorden wonen tussen ons.
  Dagelijks komen er meer bij, die eerst alles gratis krijgen, huis, uitkering, nieuwste soort wasmachine en daarna ontevreden zijn en denken ons te moeten vermoorden, omdat wij dat verdienen door niet 5 keer per dag ons achterwerk in de lucht te steken.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  academic research suggests that fear and hate of Muslims is a widespread phenomenon.

  http://www.middleeasteye.net/in-depth/features/islamophobia-and-fear-increasing-netherlands-76464120

  +++

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +
   Muslim leaders demand end to demonization of Muslims

   http://www.presstv.ir/Detail/2015/03/11/401361/UK-govt-accused-of-criminalizing-Islam

   (5)Comments (huiver)
   +

   Like

  • Jaan zegt:

   Altijd de rollen omdraaien, door net te doen alsof moslims de slachtoffers zijn. Die Marokkaan in Almere die wereldwijd klaagt noemt zelfs één geval in Maarssenbroek waarbij een oudere man twee moslima’s beledigd heeft. Dagelijks krijgen vele duizenden vrouwen een gesis en de termen hoer te horen. Nee zeggen de moslims in hun slachtofferrol van: “Wij worden bedreigd”. Er zijn in Leiden zelfs 4 mannen op een in aanbouw zijnde moskee geklommen. Het werd hoog tijd dat minister Asscher direct daar naar toe reisde om deze daad van “terrorisme” te veroordelen en alle mosketen in Nederland te beveiligen. Nooit zullen ze zich normaal gedragen, want ze zijn gewoonweg niet normaal.

   Like

 3. Hans zegt:

  Als het zover komt dat de Hollanders het zat zijn en aan het executeren slaan zal het niet zo lopen. Geen tijd voor taquia dan.
  En Wilders, de enige die dat probeert te voorkomen wordt verketterd.
  De landverradende politiek die recht op een burgeroorlog af stuurt krijgt de fatsoens stem van de domme kiezer.
  Wat een land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hans: 02.01. uur. Precies. En let maar op, een landverraders-en islamofiele partij als D66, krijgt zowaar legio stemmen volgende week. De “domme schapen”, meh-meh, geloven alles wat de socialistische STAATSOMROEP en de rest van de RODE OMROEPEN – dus alle omroepen- en de rode Pers hun in het gezicht blaten. Neen Hans veel fiducie heb ik er niet meer in. Wat zijn WIJ toch een slap volk geworden als Nederlanders, ongelooflijk!

   Like

 4. 4sjun zegt:

  Dat zogenaamde academische onderzoek mist het onderscheid tussen volkome terechte bedenkingen bij een moorddadige culturenvermalende ideologie waarbij onnozelen worden ingezet om verstandigen angst aan te jagen en weg te laten kijken en een individu dat de pech had om opgevoed te worden met koran, hadith en soenna en zich als gevolg daarvan een opmerkelijke kijk op praktisering van mensenrechten ontwikkelde. Dat heeft iets met gebrek aan doorvragen en mogelijk het pleasen van een onderzoekssponsor van doen. Dat laatste zie je bijvoorbeeld opmerkelijk aan het licht komen in de werkjes van Maurits Berger, al doet die dan weer geen kritisch onderzoek. Die weet het voor elkaar te krijgen om als verhalenverteller een aura van wetenschapper opgeplakt te krijgen, enkel omdat zijn leerstoel een forse financiele injectie betekent voor het onderzoeksinstituut dat hem in dienst genomen heeft.

  Like

 5. baksteen zegt:

  Zo deden de nazi’s dat ook bij de Joden, vanaf dat ze ze op transport zetten totdat ze de gaskamers in moesten werden gerust gesteld. De moslims zijn de nazi’s met een religieuze paragraaf.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Maar desondanks beseffen we hier blijkbaar nog altijd niet voldoende dat er met die hele “Islammerij” absoluut niet valt te lachen? Gisteren niet, vandaag niet en morgen nog veel minder !

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Die onthoofdingen van Kafirs zijn wel degelijk echt het wordt in de Koraan zelfs befolen.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Ik meen toch echt dat er filmpjes waren met heuse onthoofdingen…………..en beelden van onthoofde lichamen………………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s