PVV: hoofddoeken hebben niks met islamisering te maken

Screenshot_10

(Door: Martien Pennings)

Een demonstratie in 2004 in Parijs voor het voorrecht om het racistische onderdrukkings-symbool bij uitstek van de nazislam te mogen dragen, de hoofddoek, een dubbele Jodenster, teken van discriminatie binnen de ideologie en naar de buitenwereld. Let op die hoofddoek boven in het kwadrant links onder: vier verdiepingen! De dames leggen er de nadruk op dat de hoofddoek een “mensenrecht” is en hun eigenste eigen keuze en vooral . . . . . . dat zij bij de verkiezingen stemmen representeren! Op de achtergrond staan de mannen die de vrouwen hebben vooruitgeschoven.

(Door: Martien Pennings)

In Trouw en navolgend op PowNed het nieuws dat de PVV hoofddoekjes in ambtelijke functies okay vindt in de provincies Flevoland, Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Die afdelingen hebben het hoofddoekenverbod uit hun verkiezingsprogramma geschrapt, want ze willen “de coalitievorming” niet in gevaar brengen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islamisering, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

40 reacties op PVV: hoofddoeken hebben niks met islamisering te maken

 1. Laten die Pvv voorlieden ons nu ook al in de steek:Is dit de voorbode van de totale afbraak:alles voor het pluche????Ik weet het niet hoor!Maar vind het wel teleurstellend;voelt als het begin van het eind!Hoofddoeken staan wel degelijk in het teken van de islamisering!Wat vindt Geert hier van?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat je zegt, Yvonne! Het ligt inderdaad voor de hand, dat die van der Sluis toch min of meer op persoonlijke titel spreekt!
   Ik zou ook graag willen weten, wat Geert hiervan vindt, want het valt me bitter tegen, dit te lezen!
   Die van der Sluis krijgt op deze manier mijn stem in elk geval níet; Dan nummer twee of drie maar!

   Like

   • Wat Geert hiervan vindt, Theresa, staat in het artikel van Trouw waarnaar ik in de eerste regel link:

    “Partijleider Geert Wilders zei eerder deze week op BNR Nieuwsradio dat het standpunt van de PVV niet is gewijzigd. “In iedere provincie maakt de PVV zijn eigen programma, bij de één staat er wat meer in dan bij de ander, maar ons islamstandpunt blijft hetzelfde.’ ”

    Maar dat is dus niet waar, want als je die eis schrapt – géén hoofddoek voor ambtenaren van de provincie – dan blijft je islamstandpunt níét hetzelfde.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 11 maart 2015 om 17:38

   Zou het niet zo kunnen zijn dat de PVV dit wel MOET zeggen omdat ze altijd en eeuwig te maken zal krijgen met die ellendige coalitievorming?
   Als het stompzinnige klootjesvolk er nu voor zou zorgen dat de PVV een absolute meerderheid zou behalen, lag de zaak anders…

   Like

 2. Vederso zegt:

  Is dit een stemadvies? Bedoel je eigenlijk dat iemand in genoemde provincies niet op de PVV hoeft te stemmen? Hmm, je hebt een punt.

  Like

 3. Jan zegt:

  Dat gaat lekker, naar de antisemiet Strache en nu ook nog doeken accepteren. Gaat goed fout.

  Dit is een modeartikel om heur kwaffuur te beschermen en geen vod

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Waar blijven nu de principes PVV? Ik ben het met Martien eens, dat een hoofddoek absoluut weergeeft wat de islam betekent, verovering en overheersing. Misselijk ben ik ervan. In mijn buurt, lopen al moslima’s van amper 4 jaar met een KOPVOD rond.

  Like

 5. Goed gesproken Martien! Ik vind die denigrerende uitspraken van Bobself of Bobzelf heel humoristisch! Een hoofddoek vind ik geen gezicht, afschuwelijk, totaal niet staan, bedekt de vrouwelijke schoonheid en Allah’s slavinnen zijn er zogenaamd trots op! Dat is helemaal niet waar. Ik heb weleens van iemand gehoord dat een moslima het afschuwelijk vond en stiekem afdeed naar school wat haar op heel wat blauwe plekken kwam te staan!

  Like

 6. Moslims zijn domme Neanderthalers en hun vrouwen nóg dommer omdat zij zich door deze primaten laten onderdrukken!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Nou breekt mijne klomp. De PVV die zijn eigen standpunten gaat verloochenen. Nee he ?Hoofddoekjes, o.k. Misschien ook het volgende ? Boerka o.k, niqaab o.k. enz. enz. Alles ten behoeve van de zeteltjes. Inderdaad wat Yvonne hierboven zegt; Wat vind Geert hier van ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Je zou een lijst kunnen opstellen van alles waar ze mee ingestemd hebben waar ze eerst compleet tegen waren. Ook vrijheid beperkende maatregelingen.
   Maar daar hebben wij het hier liever niet over. Ze hadden geen keus, zeggen we dan.
   Dus zo principieel zijn ze nou ook weer niet. Dat was mij allang duidelijk.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Worden de PVV afdelingen nu ook al achterbakse onderkruipers ????

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Hoofd-doekjes ? ! ! HOOFDDOEKEN, hebben alles te maken met is=lam. ALLEEN ik begrijp niet wat die foto uit Fr met die EISENDE moslima,s ( en hun eigenaars op de achtergrond ) met artikel te maken heeft.
  Hier zul je NOOIT en te nimmer door een GEHOOFDOEKTE ambtenares of cassiere worden geholpen.
  Ik zou op m,n ouwe dag nog handtastelijk kunnen worden dat mee te maken.
  Wel jammer dat die afdelingen van PVV er zo over doen, maar ja NL-ers vinden ,t allemaal niet zo erg.

  Like

 10. Theo Prinse zegt:

  Ik heb het er niet moeilijk mee dat het hoofddoekjes verbod uit de programma’s weg is. Meneer Pennings heeft 101 % gelijk dat het een nazo vlag is maar in alle PVV programmas staat nu dat men minder islamizering wil en daar valt het hoofddoekjesverbod gewoon onder.

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Als dit beleid is ? dan ben ik ook met de PVV klaar. dan blijft er niets over dan zelf wat te ondernemen. Voor deze PVV-ers heb ik dan ook maar een antwoord; doe eens normaal man !!!

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Ik krijg steeds meer de neiging om zo op het stembiljet de woorden; “eigenbelang en persoonlijk gewin” te kalken. Stem ongeldig, maar wat maakt het ook uit, genaaid worden we toch wel…

  Like

 13. Cathja zegt:

  Die hoofddoeken zijn een teken dat de islam aanwezig is in ons land. En hoe meer moslima’s erbij komen die vasthouden aan de ‘zuivere islam’, des te meer zullen we deze hoofddoeken zien in ons straatbeeld.
  Ik vermoed dat de PVV een wat gematigder toon wil aanslaan, omdat uit ervaring duidelijk is geworden dat men met al te scherpe woorden alleen maar vijanden maakt. Ik denk niet dat de PVV een andere koers gaat varen, maar van bijzaken even geen hoofdzaken wil maken. Het gaat om het totale beleid in ons land. Het is belangrijker dat we knokken voor het behoud van de eigen cultuur, met alles wat daarbij komt kijken. Geen sharia-wetgeving in ons land, geen bijzondere voorrechten voor moslims, geen subsidies voor de bouw van moslim-internaten, moskeeën, etc.
  Die hoofddoekjeskwestie kunnen we beter maar even in de ijskast zetten. Dan hebben we altijd wat uit te ruilen voor het geval de moslims met bepaalde eisen komen.
  Voor wat hoort wat, bedoel ik.

  Like

  • Giny zegt:

   De PVV zal zeker geen andere koers gaan varen, alleen willen ze niet het
   risico lopen om uitgesloten te worden aan deelname aan een coalitie!

   Daarna komen die hoofdoekjes wel weer uit de ijskast vandaan!

   Ik ben het dan ook met Cathja eens!!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat is het volgende punt dan wat ze inleveren om een coalitie vorming te creëren.
    Daar zit ‘m nou juist de ellende in.Standpunten inleveren want anders mogen ze niet meepraten. Zo blijft er weinig over op laatst.

    Like

 14. BertG. zegt:

  Ik had hier al eerder een link van achter gelaten over hetzelfde onderwerp.
  Ik weet niet meer precies waar vandaan. Maar het ging over hetzelfde.
  Bij een PVV artikel. Waarschijnlijk werd het toen nog als anti reclame gezien of als niet waar.
  0,000 reacties kwamen hier ook op toen.

  Like

 15. Aafke zegt:

  Alles voor het ‘hogere doel’

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Klopt. Wat de provinciale politiek betreft hebben de oude politieke partijen zo geen excuus meer om de PVV uit te sluiten. Hopelijk krijgen we ooit de kans onze PVV af te rekenen op 4 jaar lang de provincie te besturen. Goed nieuws voor H&I dus.

  Like

 17. Pingback: ISIS laat kind ‘Israëlische spion’ executeren | Identitair Verzet Limburg

 18. johannes zegt:

  die kut wijven zijn net zo rot als die klote kereltjes de PVV laat op deze manier wel zien hoe verrot.

  Like

 19. Scheerzeep NU zegt:

  Als jou vrouw een hoofddoek draagt is zij geïslamiseerd. Als jou vrouw een kruis draagt is zij gekerstend. Wat heb jij liever?

  Like

 20. Scheerzeep NU zegt:

  Sorry voor de slechte spelling. Jouw vrouw.

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  Nogmaals sorry. Het is foutieve spelling of spelfouten.

  Like

 22. Scheerzeep NU zegt:

  Ik heb nog nooit een moslim gelezen die zichzelf corrigeert.

  Like

 23. Republikein zegt:

  Geheel eens, wat krijgen we nou!
  Dat is toegeven om mee te mogen doen?
  Nooit, maar dan nooit toegeven aan die teringzooi!
  Valt me flink tegen van onze vrienden, opzouten met die luizenvod!

  Like

 24. Scheerzeep NU zegt:

  Islamitische hoofddoeken hebben niets te maken met Wàt?
  Laat maar eens een jood met een keppeltje voor die hoofddoekjes-demonstranten langslopen.

  Like

 25. LafSchaap zegt:

  Wat is er nou helemaal gebeurd? Provincies hebben het hoofddoekverbod uit het verkiezingsprogramma gehaald. Dit, om daar niet over te struikelen bij eventuele coalitievorming.
  Dat ze tegen islamisering zijn, blijft er wel in staan.
  Een hoofddoekenverbod is een landelijke zaak, op zijn minst en PVV NL doet zijn best. De zaken die in de provincie worden besproken gaan wél over een regionale moskee, maar niet over een hoofddoek.
  Ik mag toch werkelijk hopen dat PVV-stemmers niet op provinciaal niveau afhaken alleen omdat het hoofdoekverbod niet provinciaal wordt nagestreefd. Dat is namelijk niet nodig en derhalve contraproductief.

  Like

  • Wat is dit nou voor gelul, LafSchaap?
   Je moet toegeven aan de linkse drammers die hoofddoeken in ambtelijke functies willen toelaten om een “coalitie” met die linkse drammers te kunnen vormen?
   En in die coalitie ga je dus hoofddoeken in ambtelijke functies toestaan?
   Dus je gaat een coalitie aan om het belangrijkste punt van de PVV TEGEN TE WERKEN, TE VERRADEN, OP TE GEVEN?
   En welke concessie van de linkse drammers die dát kan compenseren staat daar dan tegenover?

   Like

  • Doornroosje zegt:

   Mee eens lafSchaap. Er komen provinciaal belangrijker zaken aan de orde. En dan ga je niet struikelen over een kopvod. En je kunt tegen de bouw van een moskee stemmen. Persoonlijk wens ik niet door kopvodden geholpen te worden. Dus die loop ik voorbij of geef het aan. Dat doet een moslima ook bij manlijke artsen.

   Like

  • Giny zegt:

   LafSchaap

   Ben helemaal met u eens!

   Bij de overige provincies staat het gewoon nog in het verkiezingsprogramma!!!

   Like

 26. exmarineman zegt:

  Ik wil hier toch wel een nuance in aanbrengen mbt het dragen van een hoofddoek. Allereerst is het dragen ervan ook door veel niet-moslima’s echter die is dan niet met enige religieuze bedoeling, dus VRIJWILLIG! Zij doen dit oa bij regen de permanent etc etc van het hoofdhaar te bedekken tegen de regen. Bij thuiskomst of daar waar je naar toe gaat (restaurant, werk, familie) gaat die doek af.

  Maar moslima’s dragen een hoofddoek omdat ze het MOETEN vanwege hun “geloof”, het is dus niet vrijwillig maar een PLICHT! Daar zit het verschil en voor hun is het bovendien ook een uiting van hun geloof….. Zij doen (of beter willen het niet doen) dat ding NIET af op school, werk, restaurant etc etc. Het is ook niet bedoeld om hun kapsel te beschermen zoals bij de niet-moslima’s maar juist om het haar te verbergen omdat het MOET van de islam…..

  M.a.w. het dragen van een hoofddoek door moslima’s is een “religieuze” opdracht/uiting en daardoor wel degelijk een teken van onderdrukking en heeft dus wel degelijk te maken met de islam en islamisering. Waarom zouden anders kinderen/meisjes van 3, 4 jaar en ouder (zodra ze kunnen lopen zelfs) een hoofddoek dragen????????????????

  Like

 27. lucky bee zegt:

  De hoofddoeken die de moslimaś tegenwoordig ook op straag dragen, dragen ze vroeger alleen als ze salaten (Bidden). Wie dat zo heeft veranderd weet ik niet; het ziet wel erg eng uit.

  Like

 28. Jaantje zegt:

  Ach ik heb liever een vrolijk doekje dan zwarte lappen en kleding en hoofddeksel
  Depressieve shit.
  Veel van die Arabische volkeren hebben dat ook de Joden.
  Zwart gaat daar altijd gepaard met religie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s