Gevalletje bouwrijp maken voor algehele bestraffing van “islamofobie”?

Screenshot_37

40-jarige moslima aangevallen en uitgescholden

 (Door: Jorg van Rijkom)

ROTTERDAM – Een 40-jarige vrouw uit Rotterdam is gisteravond nabij het Sint Franciscus Gasthuis door een man aangevallen en uitgescholden voor ‘kankermoslim’.  De moslima werd onder meer geslagen en bij haar hals gegrepen. De vrouw zou hier een hersenschudding aan over hebben gehouden.

De vrouw wachtte bij een stoplicht in Hillegersberg-Schiebroek toen de man op haar raampje tikte. Toen ze het raampje naar beneden deed werd ze uitgescholden, geslagen en bij haar hals gegrepen. Hij kwam een tweede keer terug om haar opnieuw te slaan. De vrouwelijke bijrijder van de man zou lachend hebben toegekeken. Getuigen hebben het kenteken van de dader genoteerd.

Lees verder>>>
(h/t “Opa Joop”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie". Bookmark de permalink .

29 reacties op Gevalletje bouwrijp maken voor algehele bestraffing van “islamofobie”?

 1. rs zegt:

  Had ze een kopvod om of aan ????
  Men weet niet wat er vooraf gegaan is. Maar het is wel weer een “moslima “die gelijk aangifte gaat doen en DENKT dat ze gelijk geholpen wordt . Met een hersenschudding naar het politiebureau………jajaja, gewoon een broodje islamitsche AAP….

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zou het kunnen, dat de politie niet hard loopt omdat ze vermoeden dat één en ander weer ‘geënsceneerd’ is, bijvoorbeeld doordat er in werkelijkheid sprake is van echtelijk geweld, of geweld in de familiesfeer, dat op deze manier verdoezel dient te worden?
  Dàt verdoezeld en tegelijkertijd een geval van “islamofobie” aan het licht gebracht, nou ja: Zogenáámd dan. Zou me niet verbazen, want het is een nogal ongerijmd verhaal!
  En waarschijnlijk vindt de politie dat eveneens.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Dichtbij.nl, maar niet heus, heb daar een ban.
  Terzake, slachtoffer is raadslid!
  Domme importmuts, maar wel slimmer als de raad.

  Like

 4. felix zegt:

  Toename van antisemitisme, islamofobie en gewelddadig extremisme in de EU.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   felix: 20.00. uur. Hans Jansen heeft volkomen gelijk. Maar dat willen de RODEN van de EUSSR NIET WETEN!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 12 maart 2015 om 21:21

    Ze wéten het wel, beste Tom, maar ze willen het NIET TOEGEVEN!
    Degenen die wakker geschud moeten worden, zijn de dociele stommelingen die op de roden blijven stemmen en DAT is nu juist het onmogelijke in deze kwestie!
    DAAR zit het probleem; daar zit de grote tegenwerking.

    Like

   • fleckie zegt:

    Tja, ‘DE NIEUWE WERELD ORDE’,…men bekijke op 4.3.2015, ‘HOLOCAUST-LES’ no.24,
    Delamontagne, ..WIE dat coördineert,( men kan het blanke ras..niet..meer..” de mond snoeren”, dan maar uitroeien door te bevorderen …’KOPPENSNELLERS ‘,en…’AANVERWANTEN ‘ te laten ‘BINNENSTROMEN’. )

    Like

 5. Jan zegt:

  “Pas later aangifte – Dat meldt NIDA-raadslid Nourdin El Ouali….”

  Nourdin el Ouali (NIDA) liegt over bedreigingen
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/02/nourdin_el_ouali_nida_liegt_ov.html

  El Ouali: Ik heb alleen met islamitische regels te maken en niet met die van de NL-staat:

  Like

 6. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 7. Driek zegt:

  Het geeft natuurlijk geen pas, zoiets doe je niet als beschaafd mens. Maar dan krijgt raadslid Nourdin El Ouali, die hier een schone kans ziet liggen om meteen in de slachtofferrol te kruipen, in ieder geval gelegenheid zich eens te verplaatsen in al die mooie Nederlandse meisjes en vrouwen, hoe die zich voelen, wanneer ze worden bespuwd en uitgescholden voor hoer.
  Dat noemen wij, hier in Nederland, beste meneer Nourdin El Ouali, een koekie van eigen deeg.
  Volgens El Ouali wilde de vrouw gisteren aangifte doen bij politiebureau Marconiplein, maar kreeg ze te horen dat dat pas zondag kan. Terwijl de vrouw met een hersenschudding en een kneuzing, zo laat de dokter weten, in shock slapeloze nachten moet doorstaan, gaat de dader vooralsnog vrijuit’, aldus El Ouali.
  Ik zoude zeggen: jammer dan. Wij hebben genoeg ellende van jullie. Wij liggen zo vaak in shock van jullie gewelddaden. En voor wat hoort wat. Wen er maar alvast aan, dat we het helemaal hebben gehad met de volgelingen van Mohammed.
  In het begin, veertig jaar geleden, met die paar moslims, was het wel te doen, toen was het zelfs wel leuk. Het was weer eens wat anders. En in onze onschuld waren we reuze aardig tegen jullie. Maar die tijd is voorgoed voorbij. Jullie zijn met zovelen, en jullie gedragen je zo onsympathiek, dat we er genoeg van hebben. Het is mooi geweest. Ik zoude zeggen: goede reis, El Ouali. En wel thuis in de zandbak.
  .

  Like

 8. Sjaak zegt:

  WIE DE BAL KAATST !
  Over tientallen jaren hebben geduld met de subsidi en tapijtvreters
  gehat, en dan duikt hier toch de vraag op of ze niet liegt en van
  haar eigen tapijtvreterfamilie toegetakeld werd !
  Zou het waar zijn, zouden dit de eerste uitbraken zijn van een
  protest en een teken hoe zeer wij de tapijtvreters naar de maan
  zouden willen schieten !
  Het beste beweis levert ons opsporing verzocht !
  Van de tien misbaksels die gezocht werden waren 8 tapijtenvreters
  1 chinees en 1 irlander !

  Like

 9. harry zegt:

  Tja en dan heb je van die idioten die hun eigen soortgenoten nog bij de politie aan gaan geven ook .
  Die spelen de geitenn**kers ook nog in de kaart !
  Stomme donders !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @harry: 20.27. uur, op 12/03. Precies Harry, er zijn legio Nederlanders, velen daarvan GOEDMENSEN en LINKSEN, die bereid zijn de eigen bevolking te verlinken.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Verkiezingstijd. Vaker gehoord trouwens, bleek verzonnen te zijn of de dader bleek de eigenaar van de vrouw, dochter of kind te zijn.
  Indien waar, spijtig. Bedenk dat ik dit niet wil, niemand dit wil.
  Bedenk ook dat de allochtoon dagelijks vele misdrijven plegen tegen autochtonen, vaak met geweld en vaak tegen kwetsbaren. En dat daar geen aandacht voor is.

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  Hoe logisch is het als je bij het SFG in Hillegersberg lastig gevallen wordt dat je dan aangifte wil doen bij politiebureau marconiplein Rotterdam-west?
  Dat is een afstand van ongeveer 10 kilometer zonder direct openbaar vervoer.
  Het hele verhaal rammelt aan alle kanten.

  Like

 12. E. Janssens zegt:

  Vreemd, hoe zou die dader nou kunnen gezien hebben dat ze moslima was? Juist, aan haar hoofddoek. Als ik de straat op ga overdekt met hakenkruisen en andere nazi-insignes acht ik het mogelijk dat iemand wiens vader of grootvader in de concentratiekampen is gestorven me een pandoering geeft. Dat is toch logisch en zelfs begrijpelijk. In een tijd dat de berichten over onthoofdingen en martelingen in naam van een bepaald geloof onophoudelijk toestromen, je toch tot dat geloof bekennen is om problemen vragen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Als het zo gebeurt is, dan is dat uiteraard schandalig. Maar ik twijfel ten zeerste, omdat een volger/volgster van de ISLAM mag liegen volgens de Koran! Maar wanneer wordt nu actie ondernomen tegen moslimjeugd die constant onze vrouwen en meisjes belagen, en/ of juweliers belagen en overvallen?

  Like

  • Jean zegt:

   Tom, de rollen zijn aan ’t draaien, helaas nog veel te traag maar ze draaien tenminste, nu nog de vuiligheid het land uit kieperen zodat er terug propere en veilige straten komen en gemeentenhuizen en praatbarakken ontsmet kunnen worden van die rattenplaag.

   Like

 14. Jean zegt:

  Ik gebruik Maalox voor maagproblemen Dafalgan voor pijnproblemen en islamoticum om mijn afkeer voor alles wat met islam te maken heeft in stand te houden maar daar ze daar zelf goed voor zorgen gebruik ik weinig islamoticum.

  Like

 15. Tempelier zegt:

  Of dit verhaal nu klopt of niet, ik kan er geen compassie meer voor hebben !

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Bouw van een moskee is tegen de 10 Geboden, dus stop alle bouw van alle Moskee’s .tenminste in Nederland.

  Like

 17. hans zegt:

  Ach, Nederlanders moeten ook zoveel dagen wachten om aangifte te doen, toch?
  En inderdaad, het verhaal rammelt, want het Marconiplein-politiebureau gaat helemaal niet over dat district, daarbij is het ook nog eens verkiezingstijd en weten we niet wat er aan vooraf ging.
  Dat valt zeer gemakkelijk te raden, i.v.m. de albekende provocaties van die lui, zoals B.V. extra langzaam oversteken bij een zebrapad, oftewel een ergerlijke daad van agressie door een overmatig entitlement. (een mooi Engels woord)
  Verder was er nog een gevalletje moslima die niet aangenomen zou worden vanwege een hoofddoek bij een tuincentrum de afgelopen week.
  Welnu, deze krengen zijn helemaal niet van plan om serieus ergens te werken hoor, maar doen dan proef-procesjes om: 1. proberen een bedrijf ten gronde richten. 2. te kijken hoever ze komen, omdat ze weten dat ze financieel gesteund worden door die volks-verlakkende linkse advocatenbureautjes.

  Like

 18. Rudi zegt:

  Jonge Nederlandse in elkaar geslagen en in het gezicht getrapt door moslims. Zou hier ook zoveel ruchtbaarheid aan gegeven worden in de Nederlandse pers?

  http://www.minutodigital.com/2015/03/13/video-holanda-unos-moros-golpean-a-una-joven-holandesa-la-tiran-al-suelo-y-le-patean-la-cara/

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Het zogenaamde feit dat deze vrouw pas enkele dagen later aangifte zou kunnen doen is een regelrechte leugen!
  Bij èlk incident kan er altijd en direct, dus op de dag zèlf, aangifte worden gedaan bij het politiebureau waar het incident heeft plaatsgevonden, ook al is dit niet in de woonplaats van de betrokkene. Er bestaat bovendien ook de mogelijkheid om via internet een voorlopige aangifte te doen.
  De wet voorziet er dus wel degelijk in onmiddellijk aangifte te kunnen doen zonder dat er een termijn zou moeten verlopen!
  De stellige indruk wordt hierdoor m.i. alwéér gewekt dat moslims voortdurend blootstaan aan geweld en terreur vanuit de NL-samenleving gesteund door de overheid! Het wachten is nu op nòg meer geweld en terreur vanuit de islam-hoek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s