Plan voor grote moskee aan de rand van Saendelft

Screenshot_31

ASSENDELFT – Er komt mogelijk een moskee aan de rand van de wijk Saendelft. De initiatiefnemers zijn in gesprek hierover met de gemeente Zaanstad.

De plannen voor de moskee zouden al in vergevorderd stadium zijn, schrijft het Noordhollands Dagblad. De plek waar de moskee zou moeten komen, ligt aan de Omweg, buiten de Rode Ring. Het stuk land van 1000 vierkante meter is eigendom van de gemeente.

Koranlessen
Het plan voor de moskee, die Ar-Rahma (barmhartigheid) moet gaan heten, komt van de Stichting Kleurrijk Assendelft. Deze stichting biedt onder meer Koranlessen aan in de wijk.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Plan voor grote moskee aan de rand van Saendelft

 1. toestroom zegt:

  Je zal daar maar wonen in poelenburg staat ook zo’n Efteling

  Like

 2. Pingback: Plan voor grote moskee aan de rand van Saendelft | Identitair Verzet Limburg

 3. Driek zegt:

  Straks is Nederland het land met het grootste aantal moskeeën, en dan is voor de volgelingen van Mohammed het moment aangebroken om hier een kalifaat te stichten. En aangezien de politieke partijen niet tegenwerken, de PVV uitgezonderd, leven we hier straks in een hel. Ik vind Nederland nu al onleefbaar, met al die moslims. Ons hele Hollandse landschap, voor zover we dat nog hebben, gaat met die verfoeilijke moskeeën voorgoed naar de knoppen. En dat is wat al die lieden van D66 ook willen. Een volkomen verwaarloosd en verarmd land, zonder enige cultuur, slechts een paar van die islamitische prutschrijvertjes geven dan de toon aan. Een grauw grijs deprimerend land met allemaal hoofddoeken en spugende mannen in jurken en met mutsjes. Ik wil het niet meer meemaken.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk joh, zet er nog maar eentje bij; je kunt er niet genoeg hebben!
  Nog even en die baard-apen hakken ook hier al onze historische bouwwerken om, om plaats te maken voor nóg meer haathutten!

  Like

 5. nelly zegt:

  opruimen die vuile klerezooi hier het loopt de spuigaten uit, wonen we hier nou in Nederland of Marokko enz Probeer eens een kerk daar neer t zetten, ik kots van heel Nederland wat een teringregering

  Like

 6. Barrie de Hak zegt:

  Kijkt het werkelijke plan is een moskee zo groot als Europa….

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En ondertussen worden in Syrië en Irak, in Lybië en Nigeria CHRISTENEN en andersdenkenden MASSAAL VERMOORD, door dezelfde moslims. Trouwens CHRISTENEN mogen geen KERKEN hebben/bouwen in MOSLIMLANDEN. Tot zover de wederkerigheid van de islam! En dit alles gedoogd en gefaciliteerd door alle partijen die de MOTIE HALSEMA HEBBEN GESTEUND. Dus alle klootpartijen minus de PVV en de SGP!

  Like

 8. Pukkie zegt:

  Allemaal PVV stemmen misschien worden de heren in Den Haag dan wakker.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  De gemeenten moet de grond alleen verhuren en niet verkopen, het gaat niet alleen om de haathut , maar om de grond !! Bovendien discrimineren die mosselketen de vrouwelijk gelovige, door voor hen minder plaatsen beschikbaar te hebben dan voor de mannen !!!

  Like

 10. bigljohn zegt:

  De Moskee wordt veel en veel groter dan dat er moslims aldaar wonen. Wordt er soms al op vooruit gelopen (door onze grenzen die wagenwijd openstaan) dat er nog enkele miljoenen moslims naar Nederland toekomen ? Hoeveel Christelijke kerken worden er eigenlijk in het midden Oosten gebouwd ? Geen eentje dus, want als men aldaar alleen maar achter zulke plannen komt, is men zijn leven niet meer zeker. Kerken platbranden, dat doen ze aldaar. Knettergek zijn ze hier in Nederland, om Moslims zulke grote vrijheden toe te staan !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.45. uur, op 12/03. John dat is absoluut waar wat U zegt. Maar het is allemaal onderdeel van een groot smerig plan: zie ” Het Project”, en ” De Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 11. Wesley Germaan zegt:

  Nog verder valt ons land onder het Islamitische laken…. MoskNee !!!

  Like

  • toestroom zegt:

   Deze staat ook in Zaandam in de wijk poelenburg

   Like

   • Driek zegt:

    Wat een verschrikkelijk bouwsel, en met maar liefst twee minaretten, en dat allemaal voor een denkbeeldige godheid die overal ter wereld moord en doodslag veroorzaakt. En wij, nuchtere Nederlanders, die zich hebben vrijgevochten van elke onderdrukking, de kerken vaarwel hebben gezegd en hebben afgebroken, laten ons nu volkomen overmeesteren door een zooitje woestijnlieden die amper Nederlands spreken en volgelingen zijn van een dubieuze profeet. Door een horde ongemanierde rotzakken die ons naar het leven staan, die ons land met de dag dieper de afgrond inwerken, laten we ons leven verpesten. En lieden als Samson, Pechtold en Rutte en andere landverraders oogsten applaus wanneer ze de zoveelste lulkoek uitbraken. Het is toch werkelijk niet te bevatten.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Zie hier dat monster van een moskee in Tilburg, ook met twee minaretten. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/S%C3%BCleymaniye-moskee1.JPG/220px-S%C3%BCleymaniye-moskee1.JPG Helaas kan ik geen foto uploaden. Mijn moderne windows 8 computer heeft alleen de mogelijkheid tot het kopieren van foto’s, of een Url kopieren.

   Like

 12. Ron Blom zegt:

  begrijp miet waar die gasten het geld vandaan halen om zo’n moskee te bouwen ,het grootste gedeelte van die jurken is werkeloos

  Like

  • toestroom zegt:

   Ron blom zeker nog nooit op de bazaar geweest in Beverwijk? In de oude hal zitten ze al meer dan 36 jaar met een zak tussen hun benen om geld in te zamelen voor die bewuste moskeeën de belasting dienst zou zich hier eens over moeten kijken op welke rekening dit gestort word,dit zin giften maar ook zwart geld.

   Like

 13. ildiko zegt:

  Ik wil geen moskee meer, genoeg is genoeg, gaan ze maar in een islamitisch land wonen NL IS GEEN MOSLIM LAND, IK WENS IN GEEN MOSLIM LAND TE WONEN.

  Like

 14. Pingback: Haatimam Tarik Ibn Ali zet Europa vol met moskeeën | E.J. Bron

 15. Jan zegt:

  Dit was 2003: Madurodam wil ook een moskee

  Overal in Nederland staan moskeeën, behalve in Madurodam. ,,Een achterstand”, vindt directeur P. Verdaasdonk. De miniatuurstad wil een goede afspiegeling zijn van Nederland en dus verschijnt er eind volgend jaar een moskee.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1785758/2003/07/25/Madurodam-wil-ook-een-moskee.dhtml

  Of dat ding er inmiddels is gekomen weet ik niet.

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Wat wij als Nederlanders wel kunnen doen is geen boodschappen meer halen bij moslim winkels en de bazaar in Beverwijk links laten liggen. Ik zou als mens geen lid willen zijn van een geloof wat het humane in de wereld zo wil vernielen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s