PVV-bekladdingen zijn terroristische daad

Screenshot_27

Bekladding bij Fries kandidaat-Statenlid Erna Cohen

(Door: Nikki Sterkenburg)

Het angst aanjagen van politici en kiezers, om zo verkiezingen en besluitvorming te beïnvloeden, is een terroristische daad.

Hoewel de bekladdingen van huizen van PVV-kandidaten in Friesland zijn opgeëist door een groep die zichzelf heel algemeen ‘het Friese verzet’ noemt, houdt de politie er rekening mee dat de daders afkomstig zijn uit de extreemlinkse en ‘antifascistische’ kringen.

Immers, het scenario lijkt hetzelfde als dat bij eerdere bekladdingen uit deze hoek, onder meer bij kantoren van de IND en bij het huis van de financieel directeur van KLM.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, democratie, demoniseren, kwaadaardige opzet, Marxisme, Nederland, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV-bekladdingen zijn terroristische daad

 1. Bas Koning zegt:

  Wanneer gaan de ‘anti’fascisten zich eens bezig houden met de meest fascistische organisatie die aktief is in Nederland: te weten de islam, die net als de fascisten de joden aan het gas wenst, de homos wil doden, naar wereldheerschappij streeft, vrouwen als broedmachines ziet, en geweld niet schuwt?

  Wie tegen fascisme is, is tegen de islam. Wie tegen de islam is: stemt pvv.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om nog maar eens te analyseren, hoe Links dat allemaal ziet:
   -Islam betekent ‘vrede;’
   -Dat wensen ze niet, want de moslims zijn ze zelf onderdrukt en gediscrimineerd. Dat er een páár radicalen zijn, die dat roepen, heeft nie-iets met de islam te maken;
   -Dat bedoelen ze niet zo, want dat is alleen maar een 1400 jaar oud citaat uit de koran/hadith. Als WIJ na zoveel eeuwen de Bijbel niet meer letterlijk nemen, waarom de moslims dan wèl?
   -Dat doen ze niet en dat een paar radicalen er wel naar streven, heeft nie-iets met de islam te maken.
   -Broedmachines? Vrouwen zijn diamanten! Zorgvuldig opgeborgen in doosjes, weet je wel! Gelovige moslima’s beamen dat stralend, dus wat zeuren we nou?
   -Doet ze niet: De islam is een vredesreligie! Die paar radicalen, die geweld niet schuwen……(Enfin, die riedel kennen we intussen.)
   -Fascisme? Hoe kàn dat nou? Zulke arme, zielige mensen en niet eens Italiaans of Duits! Wat hebben díe nou met fascisme te maken? Hè? Hè?
   Dàt is het patroon en daarvan verdómmen ze het om er af te stappen, al gaan we op onze kóp staan. En aangezien de moslims onmogelijk fascisten kunnen zijn, moet de PVV het wel zijn.
   En met fascisten mag je doen, wat je wilt, heet het al sinds ’45, dús…….

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +

  ISIS beheadings: Foreign hostages were subjected to numerous mock executions until the procedure became normal.

  http://news.sky.com/story/1441818/is-defector-i-saw-jihadi-john-kill-hostage

  +

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Frappant is, dat deze “linksen”, deze terreur al meer dan 30 jaar uitoefenen. Enige wapenfeiten van deze lafaards: Aanslag op het huis van Aad Kosto (PvdA) begin jaren ’90, aanslag op Janmaat waarbij Mw. Schuurman ernstig gewond raakte, en 1 of 2 benen verloor, aanslag op een bijeenkomst van de Centrumpartij in Kedichem, aanslagen op vestigingen van de Makro en Shell!
  En frappant is, dat deze zogenaamde antifascisten allemaal terug te vinden zijn bij Groen Links! Reageerders laten WIJ beseffen dat de Republiek van Weimar ook ten val kwam door ordinaire straatgevechten der RODEN, met anderen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Correctie: De daders zijn afkomstig uit de extreemlinkse hoek, dus uit fascistische kringen !!

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Kijk maar dit voorval is natuurlijk wel heel erg hoor , en dan komen de hulptroepen aangesneld.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/226103462/Somalische+gezinnen+worden+al+maanden+gepest+in+Lith+Ze+zijn+doodsbang.aspx

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Dit is zo smerig en maar 1 stap verwijderd van Kristalnacht.

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Ze willen niet voor niets o.a. de handschriftherkenning uit het Forensisch onderzoek bureau weg bezuinigen. Er moet toch achterhaald kunnen worden waar die verf gekocht is en wie er zo lelijk schijft. Vind het gewoon een stelletje lafaards.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat Provo’s terroristen waren.het zijn Communisten en Anarchisten, ze hebben zamen met de RAF uit Duitsland Bader Neinhof terroristen, zamen in Jemen aan de Kalashnikof geoefend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s