VIDEO: Beatrice de Graaf over de terrorist Yasser Arafat

(Door: Spartacus)

Er is niets erger dan u door een opiniestuk heen worstelen, waarin 736 keer “ik”, “mij” en “mijn” staat. Behalve een lezing doorstaan, waarin 736 keer “ik”, “mij” en “mijn” wordt gezegd. Daarom hebben wij het maar voor u gedaan. De Graaf is een beetje de Jomanda van de antiterreur, maar dan met een onmiskenbaar christelijke “andere wang”-fetish. Ze zegt eigenlijk nooit echt iets, behalve als ze met kracht benadrukt dat ze eigenlijk niets zegt. En als ze dan per ongeluk toch iets wezenlijks meldt, dan geldt dar vooral als een soort hautain-academische validatie van wat het kudtvolk op straat drie jaar terug al wist.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Arabische wereld, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Beatrice de Graaf over de terrorist Yasser Arafat

 1. danny zegt:

  Naief van Beatrice graaf, om Arafat een vrijheidsstrijder te noemen. Ze moest eens weten hoeveel onschuldige mensenlevens ‘vrijheidstrijder’ Arafat op zijn geweten heeft. Verder is haar ook ontgaan dat Arafat’s oom met de Nazi heeft samengewerkt om de Joden in het Midden-Oosten uit te roeien.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/02/06/de-nazi-wortels-van-het-palestijnse-nationalisme/

  Arafat was geen vrijheidstrijder, maar een terrorist, laat dat duidelijk zijn.

  http://www.defenddemocracy.org/media-hit/the-father-of-modern-terrorism-the-true-legacy-of-yasser-arafat/

  http://www.defenddemocracy.org/media-hit/the-father-of-modern-terrorism-the-true-legacy-of-yasser-arafat/

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23790389/__Nieuw_plan_megamoskee__.html

  Met dank aan draaikont, abraak en corruptiepartij de vvd.
  Deze smerige partij voor de rijken en dus nu ook voor de moslims, dient volgende week tijdens de provinciale staten verkiezingen keihard afgestraft te woorden voor haar wanbeleid van de afgelopen jaren!

  Mijn stem gaat wederom naar de PVV.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Niet alleen de politiek is corrupt, de MSM media doen ook een duit in het zakje. In de krant van vanmorgen (het Brabants Dagblad) stond een grafiek uitgetekend over het verwachte stemgedrag voor de verkiezingen van a.s. woensdag 18 Maart. D66 en de SP zouden fors stijgen in zetels, terwijl o.a. de PVV behoorlijk zou moeten inleveren in vergelijking met de vorige verkiezingen in 2011. Dit is dus niet meer en minder dan manipulatie van de kiezers, want u en ik weten wel beter ! Ook bij de ingezonden brieven plaatste ik gisteren een stuk over de ontstaansgeschiedenis van de E.U. , en zijn relatie tot het Nazi-dom. Ze plaatsten vandaag het hele stuk, met een foto van het E.U. gebouw en met zijn blauwe sterretjes vlaggen ervoor, maar wel zonder bronvermelding naar de Telegraaf (online) en de website met bewijzen waarop de link naar de Telegraaf te zien was. Daarvoor in de plaats verzonnen zij een vervangende tekst, zijnde een boekje over de relatie tussen de E.U. en de Nazi’s. Ik verwacht de komende tijd heftige en afkeurende reacties in de krant. Maar dan zal ik in dat geval de Telegraaf wel eens inlichten over dat gedrag van mijn krant !

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Naïef ? Bullshit ! Wie dat echt gelooft heeft ze niet alle vijf op een rijtije !

   Like

 2. Cathja zegt:

  Haar ‘geleerdheid’ brengt haar tot dit domme gezwets. Na 7 minuten geluisterd te hebben naar haar zalvende woorden heb ik er de brui aan gegeven. Hoe bestaat het dat iemand zulke uitspraken doet over Yasser Arafat? Hij was een Arabier in hart en nieren, en we weten dat je die nooit op hun bruine ogen kunt vertrouwen. Velen zijn er toch ingestonken, gelet op het feit dat hij ooit de Nobelprijs voor de Vrede in de wacht heeft gesleept! De bedenker van deze prijs zou zich omgedraaid hebben in zijn graf als hij zou weten wie (onterecht) deze prijs al gekregen hebben!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik heb dat mens gezien en gehoord en weer een voorbeeld gekregen van het linkse universitaire niveau.
  Tevens ben ik even het artikel gaan lezen bij geen stijl.
  Suha, de vrouw van arafat, die hij met een hoop geld naar Parijs gestuurd heeft, zei dat zij niet gevlucht was maar dat hij haar vanwege de nieuwe intifada weggestuurd zou hebben.
  Daar liegt arafat volgens mij OOK want hij hield meer van jongetjes dan van vrouwen zoals o.a. Gadafi.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik vergat nog bij “een hoop geld” te vermelden dat het van palestijnen gestolen was.

  Like

 5. Ahava zegt:

  Veel christenen hebben, in weerwil van hun Grote Voorbeeld naar wie ze zich noemen, last van narcisme. Beatrice past in dat opzicht heel goed in het CU-straatje.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Toch vind ik het wel een lekker meisje. Dat ze dom lult? Wat zal ik erover zeggen? Blond en zo, dan weet je het wel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat een smaak mr. Kohler.
   Een groter voorbeeld is nauwelijks te bedenken van een typisch christelijk burger trutje.
   Het soort wat je direct herkend op straat, meestal wandelend in een ploegje met zo’n leer akte tasje over de schouder om mensen lastig te vallen door aan te bellen over de heer.
   Maar smaken verschillen gelukkig.

   Like

  • Siaans Fiksjon zegt:

   Lekkertjes. Van het juiste type in mijn geval. Fysiek dan wel. De rest kan me gekakt worden. Ik zou haar wel kunnen ontkerstenen, bij wijze van eufemisme, als ze haar bek dan maar hield op dat moment ! :-p

   Spijtig dat vrouwen altijd zoveel moeten praten, toch. 😦

   Like

 7. topsporter zegt:

  Deze mevrouw Beatrice de Graaf is op een bepaalde manier functioneel.
  Zij maakt deel uit van een groep opleiders, die met alle mogelijke middelen, dus ook het doorzichtige niet valide argument, gebruiken om Europa over te geven aan een islamitische meerderheid, en dit allemaal natuurlijk vreedzaam.
  Dat laatste woord is van tijdelijke aard. Onderdrukking is de toekomst.
  Op universiteiten in Nederland zijn meer “functionele” mutsen actief, zo zijn er in Tilburg meerdere opleiders, op diverse faculteiten die ons begeleiden naar 1 Europa met islamitische dominantie.
  Er is een doel: 1 type Europeaan, horig, goed te exploiteren.
  Op weg naar 1 Europa door scholing en islamitische onderdrukking.

  Like

  • D.DAY zegt:

   Topsporter, er is idd maar één doel van de beleidsmakers en wereldleiders: om Europa in een niet te stoppen islamisering te laten doorgroeien tot er geen echte Europeaan meer weet hoe de wereld er voorheen uitzag vóór de moslims onze wereld kwam verzieken met hun smerige ideologie de islam, want daar gaat de politiek het al sinds de jaren ’70 om.

   Like

 8. Jan zegt:

  Vreemd voor een prof dat zij al gesteld heeft dat Fátá(ik hoor steeds Fanta) geen terreurgroepering is omdat Israël een bezettende mogendheid is en dan mogen alle middelen ingezet worden. En dat zei men in de VN. En ja, de VN heeft gelijk. Toch? En èh, we hebben de EU als autoriteit en rechters. Kunnen wij weer rustig slapen.
  Zo zie je maar weer, die titel stelt ook niets meer voor.

  Teleurstellend. Ik zag 1 vinger, 1 persoon die Arafat als terrorist ziet. Voor NL is geen hoop.

  Like

 9. Jan zegt:

  CU-kandidaat Beatrice de Graaf verdedigt Arafat-uitspraak

  DEN HAAG – Kandidaat-senator Beatrice de Graaf (ChristenUnie) wijst kritiek van de hand dat ze te positief is over de voormalig Palestijnse leider Yasser Arafat. Tijdens een onlinecollege zei De Graaf, die hoogleraar in Utrecht is, dat ‘de geschiedenis eigenlijk heeft uitgewezen dat Arafat geen terrorist is’.

  Op die uitspraak kwam felle kritiek, maar volgens De Graaf moeten haar woorden in de juiste context worden geplaatst. ‘Mijn college bij de Universiteit van Nederland is bedoeld als historisch overzicht van de …
  https://www.nd.nl/artikelen/2015/maart/12/cu-kandidaat-beatrice-de-graaf-verdedigt-arafat-ui

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s