Video van jongen die executie uitvoert is bangelijke voorbode: IS is een hele generatie kids aan het indoctrineren

Screenshot_38

(Door: Mick van Loon)

Een nieuwe video van IS roept afgrijzen op: hij toont hoe een snotaap een jonge Palestijn die beschuldigd wordt van verraad koelbloedig executeert, waarna de jongen nog wat juicht ook. Hoe gruwelijk dat ook is, het is niet de belangrijkste boodschap die IS ons met deze nieuwe film stuurt. Die valt echt rauw op de maag, namelijk dat zelfs als het kalifaat faalt, er nu al een generatie kinderen compleet geïndocrineerd wordt met de jihad. En een jihad die echt nietsontziend is. Dit is het verhaal van wat IS aan het uitsteken is met de jeugd in het kalifaat.

Het is de tweede keer dat IS zo’n jong manneke in een video mensen laat executeren. De eerste keer was op 25 januari, toen een jongen van hooguit tien jaar twee “Russische spionnen” doodschoot. En nu is er dus de video van een gastje dat naar schatting 12, 13 jaar is (te jong om zich te scheren in ieder geval) dat een 19-jarige Palestijn die gespioneerd zou hebben voor de Israëlische Mossad “mocht” doodschieten.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Video van jongen die executie uitvoert is bangelijke voorbode: IS is een hele generatie kids aan het indoctrineren

 1. Frans de Wit zegt:

  Ja de al wat oudere moordenaars worden, er steeds minder, althans dat denk – en hoop ik, dan gaan ze de hele jonge kinderen maar meenemen in hun afgrijselijk avontuur.

  Like

 2. Siaans Fiksjon zegt:

  De kids gaan op zomerkamp…euh…woestijnkamp !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De HITLERJUGEND anno 2015. Daarom kon de GROOTMOEFTI van Jeruzalem zo goed overweg met HITLER.

  Like

  • Lis zegt:

   Inderdaad, meneer Hendrix, dit lijkt heel sterk op de Hitlerjugend. Zoals het mij op school werd verteld, waren dit angstige jongetjes die niet eens wisten wat ze met een geweer moesten doen. Een documentaire enige jaren geleden liet zien, dat de geallieerde soldaten die hen gevangen namen versteld stonden van de wreedheid en gedrevenheid van deze ‘angstige jongetjes’ om voor de Führer te sterven én te doden. Eng!!

   Like

 4. BertG. zegt:

  Het is niet voor niks zo’n slachtfeest op schaapjes.
  Dan kan je vast oefenen op het dood bloeden van je slachtoffer.
  Maakt niet uit in welk land je opdat moment bent. Het oefenen gaat gewoon door.

  Like

 5. Wacht even…..
  Wil de auteur van dit bericht mij nu duidelijk maken dat de filmpjes van IS nep zijn?

  “Om te beginnen: beide video’s zijn ondertussen door professionals bekeken en de conclusie is unaniem dat ze heel clever gemonteerd zijn en dat de twee kinderen de trekker niet overhaalden.”
  (De auteur is het hier blijkbaar mee eens.)

  -Gek, want bij alle andere filmpjes van IS wordt juist het tegenovergestelde beweert. Telkens weer blijken ze volgens deskundigen authentiek te zijn.
  Dat de filmpjes, waarop kinderen staan, ineens nep moeten zijn, de reden daarvoor wordt niet duidelijk gemaakt.-

  De auteur vervolgt….
  “Ze leerden er omgaan met wapens. Ze waren tussen de vijf en achttien jaar en werden opgeleid tot strijders van de terreurgroep. De groep ontvoert regelmatig grote groepen kinderen en zet die vervolgens in als strijders, spionnen, beulen of zelfs zelfmoordterroristen.”

  Wat betekent “…en zet die vervolgens in als….” en …beulen..”?

  Wat doen ‘beulen’?
  Hoe oud ze ook zijn?

  Like

 6. Jean zegt:

  10 jaar geleden riepen ze hier in koor ”ach wat een zielige kindjes, die moeten we helpen”.
  Nu staan diezelfde zielige kinfjes tegenover ons met een groot mes in de handen en vermoorden ze hier mensen terwijl ze staan te tieren over een waanzinnige moordenaar.
  En wat doet de smerige politiek? Ze halen er nog van die barbaarse troep naar hier, de Luxemburger wil er een Europees leger mee opbouwen want ze hebben smeerlappen nodig om de Europeanen oder de knoet te krijgen, tegen die Luxemburger zeg ik dan ook ”fuck you”.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 22.16. uur, op 12/03. Ze halen inderdaad nog veel meer, moslims en gelukzoekers binnen, Jean. De EIGEN EUROPESE BEVOLKING zal en moet kapot gemaakt worden. Dat zijn de werkelijke plannen van de DICTATOR JUNCKER en zijn RODE KAMERADEN der EUSSR.

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Wie jong begin kan een meester worden, geld ook voor beulen bij de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s