Wilders was ij.zer.sterk.

Screenshot_44

(Door: Joost Niemöller)

Ik ben blij dat het nu eens eindelijk precies gezegd is in deze debatten. Nederland. Met een priemende vinger wees Wilders naar Samsom en zei het. Zoals Wilders dat zegt: U. Haat. Nederland. Want achter elk woord van Wilders klinkt tegenwoordig een punt. ‘Hou. Op. Met. Die. Leugen.’

Waarop het gezicht van Samsom boekdelen sprak. Verwarring. Er kwamen wel een hoop woorden uit natuurlijk, bijvoorbeeld dat Wilders moslims haatte, zo’n slappe jij-bak, maar Samsom durfde dit debat niet aan. Zoals de PvdA dit debat nooit aan wil. De vraag voor welk Nederland ze eigenlijk willen staan. En of ze dat überhaupt interesseert.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

65 reacties op Wilders was ij.zer.sterk.

 1. Sjaak zegt:

  En hij heeft ze niet alleen voor lul gezet maar ze hebben ook nog bewezen
  wat voor ze voor arrogante schreeuwende boerenlullen ze ook in werkelijkheid
  zijn ! Wat dit stelletje sukkels bereikt heeft is dat ze aan hun eigen been gepist
  hebben en Geert weer een paar stemmen meer heeft binnengehaalt !

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Ik snap echt niet dat die zo netjes kan blijven hoor, ik bedoel Geert, want een stelletje bullebakken die gasten en die pechtold stond ook zo te gniffelen, ik kan die man niet luchten of zien. En Samson speelt inderdaad toneel.

  Like

 3. Danny zegt:

  Ja, Wilders was inderdaad ijzersterk maar ook authentiek. Door heel duidelijk stelling te nemen tegen zijn opponenten , is er volgende week voor de stemmers een goede reden om dit zeer beroerde kabinet weg te stemmen.
  Tenminste wanneer de stemmer echt om Nederland geeft, is er maar 1 alternatief, namelijk Wilders’ PVV!

  Like

 4. Driek zegt:

  Nee, ik kon het niet volbrengen, dit nog langer aan te zien, die bewindslieden, Samson met z’n lulverhaal over die onderwijzer, die vijf keer per dag bidt, al die goeie moslims die zich inzetten voor Nederland, en dat applaus wat die dan lieden krijgen, uit het publiek. Die Alexander Pechtold, ongelooflijk. Zijn ze nou echt zo dom? Blijkbaar. Nederland is verloren. Daar kan 18 maart niks meer aan veranderen. Jammer.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Wilders deed zijn uiterste best. Maar wat zullen die domme kiezers doen, onder invloed van de MSM media die hun niet al te schrandere hersens maar blijft hersenspoelen. Als een leugen maar vaak genoeg vertelt word, word die door het volk op een moment als een waarheid aangenomen. Dat wist Dr. Goebels al. Zelfstandig denken en een verstandig oordeel kunnen vormen is ook al aan niet velen besteed. Stembusfraude loert ook al om de hoek. Bij de vorige verkiezingen had ik, toen ik de uitslagen bekeek, ook al zo mijn bedenkingen ! Toch hoop ik op een hele goede, zo niet een betere uitslag voor de PVV als bij de vorige verkiezingen !

  Like

  • danny zegt:

   @bigljohn

   Ben het met je eens. Zelfstandig denken en kritische vragen stellen ten aanzien van het optreden van de gladjakkers Rutte, Samson, Pechtold en van Aarsma buma is de meeste kiezers schijnbaar te veel gevraagd.
   Ik denk ook dat te weinig mensen zich in de politiek verdiepen. Zouden zij dat wel doen dan denk ik dat ze anders zouden gaan stemmen en zouden ze niet trappen in die praatjes van die gladjakkers met hun pertinente leugens.
   Maar ben bang dat het hersenloze stemvee volgende week gewoon weer op de gladjakkers gaan stemmen, voornamelijk gladjakker, Nederlandse normen en waarden vernietiger en islamlover, Pechtkont.

   Wat mij betreft mogen de heren rutte, Samson en Pechtold per direct voor de rechtbank verschijnen, wegens het verkwanselen van de Nederlandse belangen en het heulen met de islam.
   Wilders hoort niet in het beklaagdenbankje thuis, want die heeft wat mij betreft meer dan gelijk met zijn opmerking: minder, minder, minder Marokkanen en zijn kritiek op de islam.

   Ik stem volgende week in ieder geval wederom PVV! Tijd voor een andere wind, de PVV wind! Mark gaat en geert komt wat mij betreft!

   Like

 6. Maria zegt:

  Ik vraag me af indien Meneer Wilders met zijn PVV de verkiezingen zou winnen hoe hij dan gaat regeren…
  Het hoofd van de Bilderbergclan is die beaheks bij jullie. Ik vrees dat ze Meneer Wilder binnen de week laten vermoorden dan net zoals bij wijlen Pim Fortuyn. Want voor die Bilderbergclan no option dat Meneer Wilders zou winnen.
  Ik ben niet zo mee met Ned Politiek, maar heb de laatste tijd veel op Ned sites gekeken en gelezen en die D66 bij jullie zoals ik het kan uitmaken heeft nu de steun van gans de moslim gemeenschap nu vooral de turken en dan verraad D66 de Nederlander opnieuw aan die moslims… Spijtig genoeg lees ik ook dat velen Nederlanders ook gaan stemmen op die D66.
  Complex bij jullie die politiek.
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Meneer Wilders Nederland op zijn grondvesten kan laten daveren maar ben er niet gerust in 😦 vrees echt voor zijn leven.
  Ik wens jullie héél veel succes en steun vanuit België…
  Dat aub de gewone Nederlander zijn verstand gebruikt.

  Moed

  xx

  Like

  • toestroom zegt:

   Dank Maria voor u steun.

   Like

  • danny zegt:

   @maria

   Ik vrees ook voor het leven van Wilders als hij gaat winnen. Het huidige politieke klimaat lijkt veel op dat destijds van Pim Fortuyn. Het gedemoniseer van Wilders is om misselijk van te worden!

   Mocht Wilders winnen en vermoord worden, dan hoop ik echt dat de pleuris hier in Nederland eens een keer goed uitbreekt en dat de verantwoordelijken door de burgers zelf aangepakt gaan worden, want justitie is wat dat betreft door en door corrupt en staat niet aan de zijde van de burgers.
   IK ben die land veradelijke politici Rutte, Samson, Pechtkont, van Aarsma Buma, Slob, Roemer, Van der staaij, van oijink en ook justitie meer dan zat !
   Opzouten met dat rapalje!!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ danny 13 maart 2015 om 08:11

    “Mocht Wilders winnen en vermoord worden, dan hoop ik echt dat de pleuris hier in Nederland eens een keer goed uitbreekt en dat de verantwoordelijken door de burgers zelf aangepakt gaan worden”

    Verbaast me niets als Wilders (al dan niet door toedoen van islamitische olieboer-minnende Bea) zou worden vermoord nadat hij de kans krijgt om hier orde op zaken te stellen. Het kwaad overwint nog steeds…

    Like

  • Anjo Brendel zegt:

   Dank voor volgen EN de bezorgdheid voor Geert Wilders , Als men nog NIETS heeft geleerd van verleden hier , en niet zijn grijze cellen gebruikt , genaamd HERSENEN , zijn wij beland van pissebed naar kakkebed , beide waren / zijn slecht , doelende op NU , en dan d666, …Grt uit Amsterdam ,……………

   Like

   • toestroom zegt:

    De stad Amsterdam het bolwerk van D66 de PvdA heeft daar verloren maar ja wie is er nou erger u woont daar ben blij dat ik er weg ben.

    Like

 7. Republikein zegt:

  Niet gekeken, misschien niet terecht als Geert de anderen de maat neemt!

  Like

 8. danny zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/03/pvvposters_vernield_in_flevola.html

  Laat me raden? Wederom het linkse tuig, welke ik verschrikkelijk uitkots!
  Dit doet me weer denken aan de periode Pim Fortuyn. De Posters met Fortuyn’s beeltenis werden in 2002 ook beklad met Hitlersnorretjes. Later hebben we kunnen zien hoe Fortuyn door de linkse elite is gedemoniseerd en niet veel later door milieufreak Volkert van de Graaf is vermoord.
  Laten we hopen dat Wilders niet hetzelfde zal overkomen.
  Het linkse tuig zal mij er echt niet vanaf houden om volgende week op de PVV te stemmen! Laat dat duidelijk zijn!

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Cultuur en vrijheid

  Moslims leveren
  veel vrijheid in
  ter behoud van
  hun levenswijze.

  Hoeveel vrijheid
  bent u bereidt
  in te leveren
  ter behoud van
  uw cultuur?

  Like

  • danny zegt:

   Ben bereid om op te komen voor onze nederlandse en westerse normen en waarden. Voor mij is de democratische rechtsstaat het hoogste goed, daar kan geen landverrader of moslim iets aan veranderen, laat dat duidelijk zijn!
   We hebben hier niet voor niets eeuwen gevochten voor onze vrijheid, waarbij veel menslevens geofferd zijn ,die vrijheid gaan we toch niet weggeven aan een stelletje landverraders en moslims, of beter gezegd woestijnratten met hun woestijnideologie, die hier liever niet zijn, maar wel profiteren van alle voordelen van onze democratische rechtsstaat.
   Het moet nu eens voor altijd een keer afgelopen zijn GVD!!

   Like

 10. Jan zegt:

  Samsom: “Gaat u mij nou medeverantwoordelijk maken voor de komende aanslag?
  Ja penis agrarius, u zit immers in de regering.
  Samsom: “U bent een man die wegloopt als het lastig wordt in een debat.”
  “Uw lijsttrekker liep weg toen zij kritiek DREEG te krijgen” (instemmend geknik van holenmens op achtergrond)
  DREEG??? Bent u wel goed ingeburgerd,meneer Samsom?

  En daar zijn de twee lulverhaaltjes ‘vrome moslim Akkerdam vijf keer bidden, ik hoor er niet bij? en moslimleraar vmbo en elke dag vijf keer bid tot Mecca ‘ weer.

  Samsom: “U bent een seperatist, moslims willen graag meedoen, integreren. Dit zijn goedwillende Neanderthalers, herstel, Nederlanders”
  Wlders: Allejezus, die imbeciel gelooft dit echt.

  Like

 11. Pingback: Wilders was ij.zer.sterk. | Identitair Verzet Limburg

 12. Jan zegt:

  Jeugdspelers Ajax gaan agente te lijf

  Het gaat om Ajax A1-aanvaller Zakaria El A., aanvoerder en ’talent van de toekomst’ Ashraf El M. en de 19-jarige spits Samet B.
  ..
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23796403/__Jeugdspelers_mishandelen_agente__.html

  Hmm.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard haten de gevestigde politieke partijen, van PvdA,VVD,D66 en het CDA, de PVV. Net zoals ze Hans Janmaat en Pim Fortuyn hebben gehaat en gedemoniseerd. De achterliggende gedachte is, dat zij de werkelijkheid NIET onder OGEN kunnen zien. Want beste mensen, deze 4 partijen zijn sinds 1972 “regeringspartijen”, geweest, weliswaar in verschillende combinaties maar toch. En ik blijf erbij partijen die de rotzooi hebben veroorzaakt, gaan de betreffende ROTZOOI: Massa-immigratie, Islamisering, en de instelling van het GEDROCHT EUSSR, NOOIT OPLOSSEN. Verder ben ik van mening dat het huidige politieke stelsel volkomen ROT IS!

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Maar ja, is ijzersterk vandaag de dag genoeg ?
  we moeten ons niet rijker willen dromen
  want in z’n uppie gaat zélfs Wilders er niet komen,
  dus voor gejubel is het best behoorlijk vroeg…
  .
  natuurlijk zijn we trots op deze man
  ‘n dappere die de consekwenties heeft getrokken
  geen straatvechter lult deze kanjer van de sokken
  maar daarmee zijn we nog niet boven eh. Jan…
  .
  als we straks niet als 1 man daar voor die Stembus staan
  maar veilig vanaf toetsenbord en bankje blijven roepen,
  staat hij wél aan het front straks zonder troepen
  en Nederland zal hulpeloos ten onder gaan !
  .

  Like

 15. Anjo Brendel zegt:

  Hierbij is het Kaf van het KOREN gescheiden , Geert sloeg de spijker op de kOp, Ik spreek de hoop uit , voor ONS de NEEderlanders ’n hoge opkomst de 18e met de juiste uitkomst , PVV, All the way .!!

  Like

 16. Ik vertrouw de hele zooi voor geen meter. Ik heb zo’n magneetding zoals ze voor tegen de winkeldiefstallen gebruiken en plak dat onopvallend op mijn stembiljet. Ik weet niet of er al een app is die FollowYourVote heet maar anders maak ik er zelf wel een. Volgen dat stembiljet en hopelijk zit er ook een alarmfunctie in die app waardoor het ding afgrijselijk gaat snerpen als het biljet met duizenden andere PVV-biljetten onder 1 biljet GroenLinks terecht komt en dus bij GroenLinks wordt opgeteld. Of dat mijn biljet in de shredder geflikkerd wordt omdat pvv-biljetten meestal door in onafzienbare rijen kliko’s gereedstaande en reeds met pvda-voorgekleurde biljetten worden vervangen tijdens de rit.

  Like

 17. danny zegt:

  Herinnert u zich deze nog gladjakker pechtkont? Ja? Nee? Ik zal u even op weg helpen, zegt u Leiden in combinatie met vervuilde grond en corruptie u nog iets? Nee?
  Nou ik wel. En u dacht natuurlijk dat ik dat vergeten was ( de meeste kiezers weten dit niet eens, maar u weet, al is een u leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel), dacht het niet kereltje Pechtold.
  Ik zal u geheugen even opfrissen. :))

  Voormalig minister Pronk van VROM werd in 1999 door GroenLinks en de VVD aan de tand gevoeld over een bodemsaneringsfraude in de plaats Leiden. Het gaat hier over Kamervragen nummer: 2989913350 en vergaderjaar 1998-1999. Gesjoemel met z.g. bodemsanering was volgens journalist Paul Ruijs meer regel dan uitzondering bij de Milieu Inspectie. Het Leidsch dagblad en het Algemeen Dagblad schreven er zelfs artikelen over (AD 11/3/2000)

  Het kwam er hier op neer. De Gemeente Leiden wilde graag een stuk grond (waar een bedrijf op gevestigd was) in bezit krijgen voor woningbouw, maar “constateerde” dat de grond “zwaar vervuild” was. De Leidsche ambtenaren, die onder de verantwoordelijkheid werkten van Alexander Pechtold, (de huidige partijleider van d66 in de Tweede Kamer) kwamen met vervalste metingen aanzetten inclusief met de rapporten van gecertificeerde milieu-bureau’s. De ondernemer die de grond kwijt raakte werd ernstig gedupeerd. Zijn bedrijf ging naar de knoppen en de bodem werd geconfisqueerd door de plaatselijke overheid. Eenmaal dat de bodem onteigend was, bleek opeens een bodemsanering van de “vervuilde grond” niet meer nodig. De noodzakelijke kosten voor het bouwrijp maken van de grond werden als “saneringskosten” via de Provincie bij het ministerie van VROM in rekening gebracht. Een hardwerkende ondernemer zag zijn bedrijf volkomen geruïneerd in een bizar spelletje van “legaal grondafpakken”. Het bovenstaande stukje is deels afkomstig van de website van Het Vrije Volk (zie de LINK voor meer info)

  Natuurlijk zeggen critici dat dit soort dingen niet waar zijn en dat de Overheid helemaal niet zo kwaadaardig is als hierboven voorgesteld.

  Maar helaas is vandaag bekend geworden dat er grootschalige fraude is ontdekt bij eenbodemadviesbedrijf. Dit bedrijf heeft de afgelopen 13 jaar (!) nep-rapporten opgesteld en bodemanalyses vervalst. Het bedrijf mag zijn werkzaamheden niet meer uitoefenen. De vervalste rapportages zijn onder andere gebruikt om te verklaren dat de bodem “brandschoon” was. Het betreffende bedrijf heeft inmiddels tegen de VROM-inspectie toegeven met monsters en rapportages te hebben gesjoemeld. Het zou gaan om maar liefst 2000 vervalste rapporten. Dat betekent dus dat er nogal wat slachtoffers zijn gemaakt door dit bedrijf.

  Het gehele verhaal staat te lezen op NU.nl (zie LINK)

  En om met het bovenstaand verhaal inzake Pechtold en Pronk te eindigen. Het is dus kennelijk toch waar dat er op grote schaal is gesjoemeld met bodemsaneringen en dat er veel personen en bedrijven ernstig financieel zijn gedupeerd door het crimineel gedrag van ambtenaren en bodemadviesbedrijven.

  Het onderzoek naar deze malversaties moet niet ophouden bij dit bedrijf voor bodemsaneringen, maar er moet een diepgaand onderzoek komen naar de rol van de heren Pechtold en Pronk in 1999 te Leiden zoals wij dit hebben beschreven aan het begin van dit artikel.

  Wie van de PVV stelt hier eens Kamervragen over?

  Bron: http://www.eurostaete.eu/fraude/htm/leiden.htm

  Is dat diepgaand onderzoek er ooit geweest? In hoeverre is de heer Pechtold besmet geraakt of überhaupt te vertrouwen? Wat was zijn relatie tot het betreffende bodemadviesbedrijf? Had hij belangen als wethouder of privé? Wat waren de antwoorden op de vragen van de PVV als ze ooit zijn gesteld? En indien niet: Kunnen deze alsnog worden gesteld? Is er een genoegdoening geweest voor de gedupeerden?

  Een sowieso alweer mogelijk schandalige benoeming van een partijhotemetoot wiens politieke praatgroepje zegt voor een gekozen burgemeester te zijn is op zich al te zot voor woorden natuurlijk. Maar, nobel als wij zijn, mag ook de heer A. Pechtold, als parlementair kletsmajoor, een eerlijke kans genieten in de aanloop naar een “democratische” benoeming in dit knotsknettergekke door omhoog gevallen “elite” bestuurde land. Dus is onze aanbeveling om van dit smerig zaakje een grote kwestie te maken. Zodat de heer A. Pechtold zich fier kan verdedigen en waarbij de onderste steen boven dient te komen.
  Lijkt u dát nu niet een goed idee? Gewoon om (Ik noem maar wat raars) een onbevlekte ontvangenis in het Utrechtse te ondergaan? Dat zou mijnheer Pechtold toch geweldig vinden, gezien zijn kritiek op parlementariërs van een verder niet nader te noemen andere partij?
  Of begin ik nu volkomen door te draaien en ben ik rijp voor de Tweede Kamer? Er schijnt een betrekking voor een praatjesdoos vrij te komen als ik vorenstaande zo eens lees.

  De tekst komt van deze link

  http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/575-Charlatan-ingeruild-voor-fra.html

  http://www.nu.nl/algemeen/1908850/grootschalige-fraude-met-bodemanalyse-opgerold.html

  Wie is Pechthold werkelijk.

  Wie is Pechtold werkelijk? Bestaat hij bij de gratie van de PVV, heeft hij een volkomen EIGEN inbreng in de Nederlandse poltiek of is het gewoon een min manneke met losse handjes.?

  U zult zichzelf, evenals ik, die vraag ongetwijfeld ook wel eens gesteld hebben.

  Wie hij is weet ik niet….wát hij is weet ik wél… Een man die veelvuldig blijk geeft van morele verontwaardiging, maar die naar mijn mening voor geen meter deugt. Hij is niet alleen een man met losse handjes… maar aan die handjes kleeft bovendien bloed !

  Hij kan dan wel hopen dat niemand nog weet welk kunstje hij een ondernemer flikte hij tijdens zijn wethouderschap in Leiden, maar wij zijn niet zo kort van memorie!!!

  Ik zal u even bijpraten:

  De gemeente Leiden had bij een onteigeningsprocedure van een stuk bedrijfsgrond t.b.v. woningbouw een ernstige, maar niet bestaande bodemverontreiniging in scene gezet. De noodzakelijke saneringskosten vanwege het principe dat de vervuiler betaalt, werden bij de hevig protesterende eigenaar in mindering gebracht op de onteigeningsprijs. Anders gezegd: Leiden kwam door deze truc voor een prikkie aan de bouwgrond want….u voelt hem al aankomen…..eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig. Die werd dan ook nooit uitgevoerd…..kereltje Pechtold, als verantwoordelijk wethouder, wist alles van deze smerige, rattige politieke spelletjes.!!

  Wat deed vervolgens deze fatsoensrakker, deze van morele superioriteit overlopende slang ?

  Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als “bodemsanering” bij de provincie Zuid-Holland, hergebruikte de vrijgekomen “ernstig vervuilde” grond en voerde onder de vlag van “sanering” een veel grotere hoeveelheid wél vervuilde grond van elders uit Leiden af.

  En omdat de laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden rekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst.

  Van die vervalsingen waren Pechtold, Jan Fransen (VVD-er en Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland) en de milieu-inspectie van VROM, inclusief Jan Pronk(PvdA) via Kamervragen tot in detail op de hoogte.!!!

  Alle Paarse bestuurders van gemeente, provincie en rijk slaagden er met behulp van het Openbaar Ministerie in (daar bepalen ze wie er wél en wie er niet vervolgd worden) om deze beerput gesloten te houden.

  De gedupeerde ondernemer is uiteindelijk financieel en anderszins zwaar in de problemen geraakt en kort daarna overleden.

  Kijk, DAT is Pechtold hoe ik hem zie !

  Pechtold is ook de man die voor electoraal gewin de Armeense genocide ontkende die in 1915-1916 plaats vond, en die in 2004 in een motie door Nederland werd erkend.” De Armeense genocide”, sprak Pechtold bagatelliserend, “was niet meer dan een kwestie”. Door dit staaltje van puur opportunisme werd door het Turkse ministerie van Geloofszaken een stemadvies voor Fatma Koser Kaya uitgebracht.

  Vandaar dat Pechtold natúúrlijk een groot voorstander is van toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

  Maar menneke Pechtold is niet voor één gat te vangen!

  De weerzin tegen alles wat naar Nederlandse cultuur, -historie en -identiteit en een gezond patriottisme neigt is nergens zo groot als bij D’66.

  En voor degene die aan die weerzin twijfelen verwijs ik naar de Van Randwijklezing die Pechtold vorig jaar in Vlissingen heeft gegeven.

  Nationale identiteit? Patriottisme? “Archaïsche begrippen” noemde Pechtold ze in die lezing.

  D’66 vindt dat de Nederlandse identiteit achterhaald is, maar meent dat immigranten wél recht hebben op hun identiteit.

  Pechtold meent NU dat bijzonder onderwijs een goede zaak is, omdat islamitische scholen eraan bijdragen de moslims te laten integreren in de samenleving.

  Maarrrrr….Pechtold waar blijf je nu met het D’66 standpunt dat kerk en staat strikt gescheiden dienden te zijn en dat het mengen van geloof en politiek uitermate ongewenst was en dat de Grondwet diende te worden aangepast om van het (Christelijk) bijzonder onderwijs af te komen?

  Die onverholen afkeer van D’66 is gebleven daar waar het gaat om de christelijke groeperingen, maar blijkt in jouw optiek ineens helemaal geen probleem meer te zijn als het om de islam gaat ?

  Je hebt al eerder de Armeense genocide ontkend om Turkse stemmen binnen te halen……het wachten is nu op je ontkenning van de Holocaust om moslimstemmen te kunnen binnenrijven.???

  Pechtold is een kei in het afkeuren en becommentariëren via zijn geliefde interruptiemicrofoon, van de standpunten van andere partijen en de voorliefde van deze parasiet heeft zijn gastheer Geert Wilders van de PVV.

  Pechtold bestaat slechts dankzij Wilders, is groot geworden dankzij Wilders, maar Wilders heeft Pechtold nooit nodig gehad om populair te worden.!!!

  En wie van u nog mocht denken dat kereltje Pechtold het vleesgeworden redelijk alternatief in persoon is, die beveel ik aan om naar het bij dit onderwerp geplaatste filmpje te kijken dat met een verborgen microfoon is opgenomen en waar Boris van den Ham zich wat pikante details over het opvliegende karakter van deze Pechtold laat ontvallen……Een Eye-opener.

  Wat ik me tenslotte afvraag is of Pechtold kan leven met de wetenschap dat hij de nagel aan de doodskist is geweest van een grondeigenaar uit Leiden, en de veroorzaker van diens economische ondergang,die hem het leven heeft gekost.

  Maar ach, het was maar een man met een Nederlandse identiteit, een archaïsch begrip in de optiek van Pechtold, deze verkwanselaar van onze cultuur, onze historie en onze identiteit.

  http://www.tref.eu/index.php/opinie/pechtold

  I Stand with Israel

  Omhoog

  ——————————————————————————–

  GebruikersavatarAriel Berichten: 49807Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

  Re: Het duistere verleden van linkse kamerleden.

  Citeer

  Berichtdoor Ariel » Wo Nov 17, 2010 1:45 pm

  Het duistere verleden van Alexander Pechtold
  Stan de Jong

  Paul Ruijs, luis in de pels van juridisch Nederland, stuurde mij via de mail een artikel. Over de alom bewierookte Alexander Pechtold. Volgens Ruijs valt er nogal wat af te dingen op de integriteit van de D66-fractievoorzitter. Sterker, Ruijs noemt Pechtold ‘een leugenaar’. Het draait om een mogelijke fraude rond een onteigeningsprocedure door de gemeente Leiden, waar Pechtold van 1997 tot 2003 wethouder was. Volgens Ruijs was Pechtold volledig op de hoogte van de vermeende fraude en heeft hij meegewerkt aan het stoppen van de affaire in de bekende doofpot. Zelf heb ik de zaak niet bestudeerd, maar het lijkt me belangrijk en Ruijs kennende gaat hij niet over een nacht ijs. Ik druk het artikel hieronder integraal af…

  Pechtold, een moderne verlichte geest voor wie het allemaal niet internationaal, liberaal en progressief genoeg kan gaan tegenover behoudende populisten die de nationalistische onderbuik bespelen. Nu politici en journalisten ‘kereltje‘ Pechtold ongeveer bij leven al heilig verklaren valt er wel een kanttekening te plaatsen bij wonderboy die nogal routineus woorden als eerlijkheid, duidelijkheid en openheid laat vallen. Nog niet zo heel lang geleden moest deze rasopportunist daar als lokaaltje – wethouder van Leiden – niets van hebben.

  Toen deugde hij al niet want op 27 mei 1998 hield hij samen met de CvdK Franssen ‘spontaan’ een persconferentie om mee te delen dat er van fraude onder zijn verantwoordelijkheid geen sprake was. Beschuldigingen dat Leiden stevig had gefraudeerd rond de onteigening van een stuk bouwgrond waren volstrekt onterecht. Sterker nog: mijnheer Ruijs – die optrad namens de gedupeerde – moest eens ophouden met zijn stemmingmakerij, doofpot-verhalen en dwaze beschuldigingen.

  Die kwamen erop neer dat de gemeente Leiden bij een onteigeningsprocedure van een stuk bedrijfsgrond t.b.v. woningbouw een ernstige,niet bestaande, bodemverontreiniging in scene had gezet. Daarom werden de noodzakelijke saneringskosten vanwege het principe dat de vervuiler betaalt, bij de hevig protesterende eigenaar in mindering gebracht op de onteigeningsprijs. Anders gezegd: Leiden kwam door deze truc voor een koopje aan de bouwgrond want eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig. Die werd dan ook nooit uitgevoerd, maar kereltje Pechtold weet alles van rattige en smerige politieke spelletjes.
  Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als ‘bodemsanering’ bij de Provincie ZH, hergebruikte de vrij gekomen ‘ernstig vervuilde’ grond en voerde onder de vlag van “sanering” een veel grotere hoeveelheid wel vervuilde grond van elders uit Leiden af. Omdat die laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden tekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst. Van die vervalsingen waren Pechtold, Franssen, de milieu-inspectie van VROM, de ambtelijke top van VROM inclusief Pronk via kamervragen tot in detail op de hoogte. Alle paarse bestuurders van gemeente, provincie en rijk slaagden er met hulp van het OM in – daar bepalen ze wie er wel en niet vervolgd wordt – om deze beerput gesloten te houden. De gedupeerde is uiteindelijk financieel en anderszins zwaar in de problemen geraakt en kort daarna overleden.
  Maar eerlijk is eerlijk: ook toen al kon Pechtold goed liegen, anderen beschuldigen en de vermoorde onschuld spelen, blijkbaar een voorwaarde om een uitstekend politicus te worden.

  Bronnen/verantwoording: o.a. kamervragen 98/99 nr. 2989913350.
  Vele publicaties o.a. in Leidsch dagblad en het Algemeen dagblad 11/3/00, archief TV West.

  Mr. P.P.M. Ruijs juridisch onderzoek/ advies
  telefoon: 0182 538171 06 48771708 e-mail: ppmruijs@kpnplanet.nl

  Naschrift Stan de Jong: Paul Ruijs stond in elk geval niet alleen in zijn vermoeden dat de gemeente Leiden had gefraudeerd. Ook het Statenlid C. van Laar van de provincie Zuid-Holland constateerde dat er was gesjoemeld met de bodemsanering om er zo een financieel slaatje uit te slaan. Dat blijkt uit diverse ANP-artikelen die in 1998 verschenen en die ik in dit fraudebodemsanering.word document op een rijtje heb gezet. Het minsterie VROM besloot uiteindelijk na onderzoek dat er geen fraude in het spel was. Reageerder Theo Ichtus vond enkele links naar Kamervragen1 en Kamervragen2 over deze affaire.

  http://www.standejong.nl/2008/12/05/het … -pechtold/

  De tekst in het filmpje komen van deze link

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=17894

  Zoals ik zei kereltje Pechtold: ALS IS EEN LEUGEN NOG ZO SNEL DE WAARHEID ACHTERHAALT HEM WEL! ;))

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Danny: 09.56. uur. Perfect verwoord van U. Inmiddels heb ik ook diverse keren deze smerige gang van zaken met deze GROND hier eerder vermeld. Maar perfect dat U dit nu uitgebreid uit de doeken doet!.

   Like

 18. peterselie1 zegt:

  Aan het einde van mijn geld hou ik een stuk leven over
  Pas op dat je niet ziek wordt.

  Aan het eind van de ladder van de maatschappij zit ik ademloos uit te hijgen van de gigantische glijbaan die ik ben afgegleden.
  Woonde ik echt een paar jaar geleden nog in de Vondelstraat in Amsterdam?
  Was ik het met die hippe Jeep? Waar is die aardige, succesvolle, hippe vrouw gebleven?
  Ik ben ziek geworden. Heel erg ziek. Ziek van een tumor in mijn hoofd. Zelfstandig ondernemer. Genoeg spaargeld voor een gecompliceerde beenbreuk. Maar niet voor dit. Niet genoeg geld om deze verschrikkelijke ziekte financieel te overleven.
  En dan glij je af. En hoe dieper de glijbaan je meeneemt naar beneden hoe donkerder en eenzamer wordt het om je heen. Vragen die onbeantwoord blijven. Onverschilligheid en verschuilen achter door mensen gecreëerde systemen waar we geen invloed meer op lijken te hebben. Waar we ons achter verschuilen. Waar we ons voor verontschuldigen maar wat we niet veranderen.
  Beggars can’t be choosers klopt. Ik heb niets meer te kiezen dan mijn hoofd te buigen. Ik buig zo diep, ik word steeds duizeliger, steeds meer vermoeid, steeds radelozer. Aan het einde van mijn geld hou ik een stuk leven over. Ik ben nog niet dood. Ik moet eten om te leven. Wie helpt?
  Bijstand in Nederland aanvragen is het meest vernederende wat ik ooit heb gedaan. Eigenlijk komt het erop neer dat je moet aantonen dat je geen bedrieger bent. Alsof ik vrijwillig ziek ben geworden, mijn goedlopende bedrijf heb opgedoekt, verhuisd ben naar een armoedig, klein huisje waar alles lekt omdat het nieuwe doel in mijn leven is om de sociale dienst van Haarlem op te lichten. Get real!
  Ik ben mijn hele leven en vechter geweest. Voor mezelf en voor anderen. Nu heb ik hulp nodig. Bijstand heet dat. Oftewel bij iemand staan. Er zijn als iemand om dreigt te vallen. Ik ben gevallen, heel diep. Maar er stond niemand om me op te vangen. Ik heb mijn hoofd zo hard gestoten aan de maatschappij dat ik niet meer weet hoe ik hier kan functioneren. In welk land zou ik asiel kunnen krijgen, waar kan ik wonen. Op adem komen, rustig worden, gelukkig zijn.
  Ik woon in een van de rijkste landen ter wereld. Schijnt! Want waar is het geld als je het echt nodig hebt? Waar is de liefde? Waar is de menselijkheid?
  Waar is de minister-president? Waar is de koning, de koningin? De burgemeester? De dominee?
  Waar is iemand die mij helpt?
  Straks ben ik dood en dan heeft niemand mijn verhaal gehoord. >>> gewoon-niews

  Dit is mijn verhaal.
  Elsje

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 13 maart 2015 om 11:06

   Bent u Elsje?
   Wat een droevig verhaal; wat een vreselijk lot wacht de echte Nederlander toch…
   Ik weet niet wat ik hierop moet zeggen…

   “Waar is de koning, de koningin?”
   Die zijn natuurlijk bezig om te zwelgen in hun weelde!!!
   Misschien hebben ze alweer een vakantieparadijsje op het oog of is ‘hare majes’ weer aan het shoppen bij haar couturier of een tuintje van 4.000.000,00 euro aan het bestellen? Want zo’n dure tuin wenste mevrouw toch?

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Nee Tistochwat ik ben niet Elsje, ik las dit verhaal op gewoon-nieuws.nl, het greep mij óók aan dat men zomaar door een of andere rot ziekte af kan glijden naar een uitzichtloze donkere, duister sub-leven. Weg de zogenaamde vrienden en kennissen die de participatie maatschappij om tal van voorde hand liggende redenen niet zien zitten, tot dat zij zelf afgedwaald zijn…..

    Like

  • Republikein zegt:

   Aangrijpend, deze kreet voor hulp, schreeuw om aandacht.
   De wereld staat stil!

   Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 11.06. uur. Verschrikkelijk! Weer een bewijs te meer, dat WIJ geboren NEDERLANDERS mogen “stikken”, van de verraders van: VVD,D66,PvdA,CDA,GL,CU,SP.

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom het begint eentonig te worden en zelfs misselijkmakend hoe de reguliere of traditionele politici met gemak de minder gefortuneerde burgers in de kou laten staan. Vermoedt dat dit alleen nog maar een groter probleem gaat worden aangezien de stroom van islamitische opvreters zich in Nederland koloniseren. In het godvergeten door Amerika en de NAVO gedestabiliseerd land wachten honderd duizenden om de oversteek naar Europa te maken. De Grieken dreigen óók nog eens om tien duizenden ‘vluchtelingen onze kant op te sturen wanneer ze hun zin niet krijgen. Tom Europa zit in een spagaat zolang de EU leiders géén verandering in het asiel en immigratie beleid doorvoeren…

    Like

  • danny zegt:

   Wat is triest verhaal zeg. Dat dit vandaag de dag in Nederland voor kan komen. Ongelofelijk!

   Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  Roemer verwijt G.Wilders dat G.Wilders niet wil dat jihadisten naar Nederland terugkomen, maar in Syrie blijven om daar onschuldige mensen het leven te ontnemen.
  Roemer heeft liever dat ze naar Nederland terugkeren om hier onschuldige mensen te doden.

  Vanaf 18:00
  http://pauw.vara.nl/media/335878

  Like

 20. Scheerzeep NU zegt:

  U haat Nederland!

  Een grapje dan maar weer.

  Bloed in het zand
  (De moord op Henkie)

  Bloed in ’t zand en een verloren land
  En een leven vol gevaar
  Bloed in ’t zand berooft je bijna van ’t verstand
  En dat alles komt door haar

  Zwarte Ali, jij wou Ingrid
  die met Henkie was verloofd
  En toen Henkie werd gevonden
  Werd jouw onschuld niet geloofd

  Bloed in ’t zand en een verloren land
  En een leven vol gevaar
  Bloed in ’t zand berooft je bijna van ’t verstand
  En dat alles komt door haar

  Op de wallen van klein Mokum
  Danst jouw Ingrid nu voor geld
  Slechts de kwezelkes kirren zachtjes
  (Heb je al van Henkie gehoord? Hij is door zwarte Ali vermoord.)
  Wat van Henkie wordt verteld

  Bloed in ’t zand en een verloren land
  En een leven vol gevaar
  Bloed in ’t zand berooft je bijna van ’t verstand
  En dat alles komt door haar
  (nogmaals)

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  OMG! Ik kon het niet opbrengen om alle leugens van die smeerlappen aan te horen!
  Die Roemer met z’n zalvende praatjes over hoe de lasten zijn verzwaard… *zucht*
  Hij zal meer stemmen krijgen dan Wilders, die de belastingdruk ALTIJD al heeft willen verlagen d.m.v. zijn REËLE oplossingen!
  Maar omdat hij het minder ‘zalvend’ en ‘politiek correct’ verpakt, moet men hem niet; het stel stommelingen dat straks weer het verkeerde vakje rood staat in te kleuren!!!
  De rooie rakkers Samsom en Pechtold willen ons alleen maar nóg verder op kosten jagen met hun ‘behandelings’-programma’s voor jihadisten etc. Beseffen die twee graaiers niet dat al die extra ‘beveiliging’ waar ze de mond zo vol van hebben, ONS bakken met geld kost?
  Het is veel goedkoper om al die islam-ellende het land uit te trappen!
  En dat gezever over die brave moslims die hier zo hard werken om het land prettig leefbaar te maken! De taqiyya-vrienden van Sammie en Rutje… *zucht*
  Die Rutte stond er trouwens herhaaldelijk bij als een zwakzinnige die net z’n luier heeft vol gescheten.
  WAT EEN ZAK!

  Geert kwam zoals gebruikelijk weer met goede argumenten maar ik kreeg tóch de indruk dat die gladde glippers hem de baas waren vanwege hun leugens die er bij dat oerstomme kiesvee ingaan als een preek in een ouderling!

  Ik zie het helemaal niet meer zitten…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Eén van de leugenaars -ik geloof dat het Samsom was- had het ook nog over ‘dreeg’ i.p.v. ‘dreigde’.
   Tjongejongejonge!

   Like

   • toestroom zegt:

    Tistochwat hij verslikte zich in dat word, maar lees weer even verder 2 marok en 1 turk hebben een politie agente geslagen en zie het commentaar van wilders

    Like

   • toestroom zegt:

    word moet woord zijn was even te snel.

    Like

   • Driek zegt:

    zegt: Eén van de leugenaars -ik geloof dat het Samsom was- had het ook nog over ‘dreeg’ i.p.v. ‘dreigde’.
    Tjongejongejonge!

    Ja, beste Tistochwat, ik hoorde de man ook “dreeg” zeggen, en toen ben ik afgehaakt, ik kon het niet langer aanzien. En zoals u schrijft: dat gezever over die brave moslims die hier zo hard werken om het land prettig leefbaar te maken. En dat applaus iedere keer, voor Samson. Wat een stelletje oplichters. Ik kan er nog niet over uit. Ik kon er bijna niet van slapen. Nee, ik zie het helemaal niet meer zitten.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 13 maart 2015 om 15:53

    Ja beste Driek, de rode ploert verslikte zich in dat woord omdat hij nog helemaal vol is van de afgezaagde gemeenplaats dat Wilders zou zijn ‘weggelopen’ uit het Catshuis!
    Het stomme klootjesvolk roept dat ook nog steeds omdat ze door de media compleet gehersenspoeld zijn om de rechte rug van Wilders te beschouwen als ‘weglopen voor verantwoordelijkheid’!

    Ik ben deze interessante documentaire aan het bekijken om alles wat er in de wereld gebeurt, nog enigszins te kunnen verdragen en te begrijpen; ik probeer deze informatie maar te beschouwen als een soort troost…

    Kijk toch eens naar de auto’s vanaf 28:10; ja, de oliehandel is buitengewoon lucratief!
    Dan is het bescheiden ‘dienstautootje’ van ‘onze majes’ maar een armoedig ding hè?

    Like

   • toestroom zegt:

    Tistochwat gisteren heeft wilders bij rtlz een vraag aan Samsom gesteld, die horen we maandag in het programma van Frits Wester wedden dat hij alleen maar de PPV kan afkraken en niks anders ze liegen allemaal. kijk wat schippers nu in de krant schrijft.
    http://www.telegraaf.nl/verkiezingen/ps2015/23800497/___VVD_pootje_gelicht___.html

    Like

 22. Theresa Geissler zegt:

  Een reageerder op, naar ik meen, ‘De Nieuwe Realist’ opperde, dat Geert niet bijzonder sterk geweest was (ook zéker niet zwak) maar dat al die anderen zo ongelofelijk zwak waren.
  Daar kan natuurlijk een kern van waarheid in zitten: Meestal werkt het op die manier.
  Al moet je je dan wèl in ernst afvragen, hoe dit land dan aan zo ’n gigantische verzameling
  zwakke politici komt!
  We hebben het té lang veel te goed en té gemakkelijk gehad, dat is wel duidelijk: Zelfs de kwaliteit van de politiek is er door beïnvloed!
  Maar gelukkig heeft Geert de tand des tijds doorstaan en Hij is ONZE politicus! Let’s count our blessings!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ja, zo is dat met een wedstrijd, nr. 14 zei dat als jij de bal hebt de ander niet kan scoren.
   Simpel, maar waar.
   De tegenstanders met hun eigen tekortkomingen om de oren slaan.
   De underdog geniet de meeste sympathie, meestal ten onrechte.

   Like

 23. Bob Fleumer zegt:

  Wat mij opviel dat Samsom alweer miljarden aan het verdelen was terwijl er een staatsschuld op onze rug ligt van 450 miljard euro daar hoor je niemand over, ik begrijp dat niet.
  Dat zou toch een van de prioriteiten moeten zijn het aflossen van de staattschuld!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bob Fleumer: 12.46. uur, op 13/03. Dus dan zitten WIJ als NEDERLANDERS met een staatsschuld van ca. 40.000 euro, van baby tot grijsaard. En dan heb ik de miljarden die RUTTE (VVD) beloofd heeft aan de RODEN van de EUSSR nog niet meegeteld. En denk daarbij ook nog eens aan ESM WURGVERDRAG.

   Like

   • toestroom zegt:

    Tom en Bob de staatsschuld blijft groeien (gelukkig heb ik geen schuld )alleen die regering heeft dat, ze krijgen van mij geen cent genoeg betaald in mij leven ,ik geniet van het leven.

    Like

 24. toestroom zegt:

  Onze Woonminister heeft er een bij baan er bij.

  Like

 25. Oproepen tot verzet magnie dus dat doe ik dan ook maar niet. Wat ik wel ergens tussen mijn papieren vond was deze mooie spreuk die enige hoop kan bieden tijdens het bidden:

  »Noch sitzt Ihr da oben, Ihr feigen Gestalten. Vom Feinde bezahlt, und dem Volke zum Spott! Doch einst wird wieder Gerechtigkeit walten, dann richtet das Volk, dann gnade Euch Gott!«
  (Carl Theodor Körner)

  Like

 26. Het kan zijn dat ik de enige ben maar ik vermoed dat er meerdere mensen moe worden van de vraag; “Hoe komt het toch dat zoveel moslims radicaliseren?” en dan het antwoord daarop maar moeten pruimen.
  Alsof dat een vaststaand feit is.
  Discriminatie, sociale uitsluiting en meer van die gein zou aan de wortel liggen van het radicaliseringsproces.

  Ik neem aan dat er een meerderheid van de politici slimmer zijn dan wat ik ben.
  Zij hebben ook kunnen constateren dat de meeste aanslagplegers vaak hoogopgeleide, goed geïntegreerde burgers waren waar niet zoveel over te vertellen valt. Het waren gewone burgers zoals u en ik.
  M.a.w. de leugen dat radicalisering komt door discriminatie/sociale uitsluiting houdt geen stand.

  Wij hebben nu nog maar één politicus in Nederland die het werkelijke probleem van die radicalisering durft te benoemen.
  Dat is Wilders en hij legt het probleem direct bij de wortel; de islam.
  Zonder een geradicaliseerde ideologie (islam) ook geen geradicaliseerde moslims/aanhangers van die leer.
  1+1= nog altijd 2.

  Er is een discussie gaande over ‘terrorisme’, ‘angst van de bevolking’ of ‘radicalisering’ waarbij de ‘hoofdpersoon’ niet aanwezig is. Angstvallig wordt ‘hij’ buiten de deur gehouden.
  Terwijl alles om hem draait.
  En met ‘hem’ bedoel ik ‘mohammed’, ‘de profeet’, de zelfbenoemde god van de moslims.

  Niemand wordt zomaar plotseling een ‘jihadist’.
  Een zogenaamde ‘geradicaliseerde moslim’.
  Er moet iets zijn waardoor diegene tot zulke standpunten komt.
  Als dat de discriminatie of sociale uitsluiting zou zijn geweest…..nou, dan bestond Nederland haast niet meer. Er zijn er namelijk zovelen. Niet alleen de groep van allochtonen overkomt dit.
  Autochtonen zien we hierdoor toch ook niet automatisch radicaliseren?

  Btw, radicalisering vind ik ook een verkeerde term.
  Zij radicaliseren niet eens. Zij volgen de opdrachten, gegeven door hun godje mohammed, exact op zoals beschreven staat.

  Nederland ligt dus al in een battle met de ware islam.
  Maar het is net wat Wilders stelt; Die strijd moet je niet half aangaan maar compleet verslaan.

  Like

 27. Giny zegt:

  Mocht die engerd willen!!!

  Like

 28. Fred zegt:

  Aan die debatten te horen grossiert Nederland in de islamhoeren.

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  Wil je het jihadisme aanpakken dan moet je de bron aanpakken: stop alle islamitisch onderwijs. Alle. En herstel de grenzen. En stop de tsunami. Iedereen weet dat dweilen zinloos is zolang de kraan open blijft.
  En ja Samsom haat ons, haat Nederland. En aanbidt geld. Net als de rest van de elite.

  Like

  • toestroom zegt:

   Leefbaar ik heb alle mistanden over het graaien van de bestuurders die jij en hier geplaatst zijn door anderen doorgestuurd naar de telegraaf het zijn zeker drie pagina’s vol.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s