Een andere koers aanhouden

Screenshot_74

(Door: Ton Nijhof)

“Er is een opvallend probleem met sommige mensen van islamitische religie die hier zijn gekomen en die geen onderdeel van onze cultuur willen zijn. Dergelijke ervaringen hadden wij niet eerder in onze geschiedenis met migrantengroepen die naar Groot Brittannië kwamen om fundamentele veranderingen aan te brengen in wie en wat wij hier zijn. Dat is, naar mijn mening, vooral waarover de burgers zich nu echt grote zorgen maken. Ik denk zelfs dat, zoals peilingen laten zien, deze toenemende zorgen worden veroorzaakt door wat mensen zien als een vijfde colonne in onze samenleving, met daaronder mensen die ons haten en die ons om het leven willen brengen”.

Aan het woord is dan Nigel Farage, de leider van de Britse UKIP partij, die furore maakt op internet fora met vlammende betogen in het Europees Parlement. Opnieuw windt hij er geen doekjes om en in de Britse krant The Guardian vertelt hij treffend, zonder al teveel omhaal, wat de werkende man en vrouw  in de straat bezighoudt. Met name zijn omschrijving van de ‘islamisering’ zoals wij die ook in eigen land ook kennen is treffend: “… migrantengroepen die naar hier kwamen om fundamentele veranderingen aan te brengen in wie en wat wij hier zijn”.  Dat is exact wat aan de orde is in West Europa en in Nederland wel in het bijzonder.

Terwijl Nederlandse soldaten overal ter wereld worden ingezet om de van een barbaarse ideologie bezetenen terug in hun krochten te bombarderen, worden lieden van precies dezelfde pluimage in Nederland gekoesterd. De van oorsprong Marokkaanse Berber Tarik Chadioui, bekend als haatprediker onder de artiestennaam Tarik Ibn Ali, mag zonder bezwaar opduiken in heel Europa om zijn gif in laaggeletterde islamitische allochtonen te injecteren. Moskeebesturen werken gaarne mee aan het bedenkelijke werk van deze ‘prediker’, die van oorsprong kok was in het Marokkaanse Rifgebergte. Hij brengt veel geld in het laatje, overigens nadat hijzelf is overladen met donaties. Hij resideert dan ook in een chique villawijk in Cairo en dat is toch bepaald wat gunstiger gelegen dan een loopgraaf in Syrië, waarheen hij jongeren de weg wijst voor een roemloos einde.

Een van de speerpunten van de imam is vermeend liefdadigheidswerk in Syrië. Met tromgeroffel en zichzelf op de borst kloppend, brengt hij geld vanuit Turkije de grens over. Zogenaamd voor humanitaire doelen, in werkelijkheid vooral om Europese jihadstrijders te steunen. Vorig jaar mei en juli was Tarik Ibn Ali in Gouda, om fondsen voor de El-Wahda moskee, toen nog vol in beeld, te werven. Hij wist bijna 560.000 euro binnen te halen. „Als Tarik van de partij is, stroomt het geld vanzelf binnen”, zeggen volgelingen van Almere tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam.

Bron: De Telegraaf, zaterdag 14 maart 2015

Ibn Ali geldt als vriend en vertrouweling van ene Mohammed al-Arfi; tijdens een bijeenkomst in de Fourkaan moskee van Eindhoven verbond hij zijn lot aan deze inmiddels uit Groot-Brittannië geweerde moslimextremist. Ook met de in Hilversum residerende ’hulporganisatie’ World Wide Relief en de radicale Duitse islamitische beweging Dawa FFM is de imam nauw verbonden. Deze uiteenzetting is nog summier, want het netwerk van deze Ibn Ali is enorm, maar beperkt tot islamitische grootverdieners in de handel van religieuze overtuiging.

Dat grote netwerk is inmiddels werkzaam onder allochtonen in heel West Europa, waaronder zich nu inderdaad al cellen bevinden die, eenmaal voldoende gehersenspoeld, de trekkers overhalen om terreur te zaaien. De ‘islamisering’ is dan ook niet een op zichzelf staande gebeurtenis, maar wordt aangezwengeld door krachten buiten Europa, veelal residerend op het Arabisch schiereiland. Steevast vinden hun berichten en oproepen of aanwezigheid de behulpzame hand van moskeebesturen en imams in ons land en West Europa. Terwijl de desastreuze invloeden van de islam voortwoekeren en de integratie verhinderen, sturen wij dus onze soldaten op pad om diezelfde islam elders op de wereld te bestrijden en wordt het hen in eigen land aanbevolen niet in uniform rond te lopen. De wereld op zijn kop. Het is goed dat politici als Farage dat nu openlijk durven te zeggen, want te lang hebben Europese politici gezwegen en weggekeken van het probleem. De problemen met de islam spelen zich in het Midden-Oosten het meest prominent af, maar in ieder geval in Nederland mochten wij wel wat meer moeite verwachten om dergelijke taferelen buiten de deur te houden. De ergerlijk achteloze manier waarop de politiek deze problemen voor zich uitschuift, vormt voorlopig nog de moestuin waarin islamitisch onkruid ongehinderd en welig kan tieren.

Het is prima om moslims die ten prooi vallen aan volksmenners als ‘slachtoffer’ te zien, want dat zijn zij ook. Vrouwen die verplicht worden zich in middeleeuwse doeken te hullen zijn daarvan het meest schrijnende voorbeeld. In plaats van dat te verdedigen als een ‘recht’ zouden onze politici zich wel eens in de achtergronden daarvan mogen verdiepen. Waarschijnlijk ontdekken zij al snel dat het hier geen recht van de islamitische vrouw betreft, maar dwang over de gehele familie op straffe van verstoting of zelfs eerwraak, aangezwengeld door de beroepsmoslims in moskeeën, op scholen en in organisaties. Islamitische kleding wordt misbruikt om de eigen achterban een continue waarschuwing voor ogen te houden.

Nigel Farage heeft zich er kennelijk wel in verdiept en noemt de beestjes inmiddels gewoon bij de naam. De Nederlandse politiek moet die andere koers nu heel snel vinden…

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, landverraad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een andere koers aanhouden

 1. Pingback: Een andere koers aanhouden | Identitair Verzet Limburg

 2. Theresa Geissler zegt:

  Moment, moment, hier protesteer ik toch: Nigel Farage noemt het beestje nú inderdaad bij de naam (Paul Westen deed dat overigens al lang vóór hem) maar….. Datzelfde kan al 10 jaar van GEERT WILDERS gezegd worden!
  En de PVV van Wilders kan, qua succes, de vergelijking met de UKIP verhoudingsgewijs best doorstaan, terwijl de overige politieke partijen in GB -uitgezonderd, alweer, LibertyGB van Weston- geen háár beter zijn dan de overige politieke partijen bij ons! Ik zou bijna zeggen: Integendeel, gezien nu weer de vrouwenmisbruikschandalen in Rotherham en Oxford!
  Alles bij elkaar genomen is er totaal geen reden om te stellen, dat Nederland ‘net als’ GB een andere koers zou moeten vinden.
  Ik houd van de stukken van Ton Nijhof, maar dit vind ik toch wel wat kort door de bocht, zeker omdat het louter gebaseerd is op het feit, dat Nigel Farage nu nog eens aan het bijdraaien is!
  Kom op, zeg, dat werd hoog tijd als je ziet, hoezeer in GB intussen de kanker al ingevreten is!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 21.27. uur, op 14/03. Ik sta achter jouw reactie Theresa. Omdat Geert Wilders inderdaad al meer dan 10 jaar voor de Islamisering waarschuwt. En voor Geert, waren het Pim Fortuyn en Hans Janmaat, die op deze gang van zaken (islamisering en massa-immigratie) wezen.

   Like

  • Ad de Koning zegt:

   Theresa, als ik het me goed herinner wilde Nigel Farrage zelfs niets van Geert Wilders en de PVV weten toen de anti-moslimpartijen samen moesten gaan om een zetel in de EU te kunnen krijgen. Ik kan trouwens alleen maar toejuichen dat bij hem nu het licht is opgegaan.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Exact! Ik kraak hem heus niet af, maar om hem nu naar voren te schuiven als lichtend voorbeeld, waaraan Nederland een voorbeeld zou kunnen nemen, gaat me te ook daarom al te ver!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Ad de Koning 15 maart 2015 om 11:52

    Jammer dat Farage zoveel tijd heeft verspild door de islam niet meteen te willen benoemen als een groot gevaar.
    Eerlijk gezegd had ik hierdoor een beetje een hekel aan hem gekregen.
    Maar goed, kennelijk begint hij ‘m (om welke reden dan ook) nu ook te knijpen…

    Like

 3. Jean zegt:

  Islamitische religie bestaat niet, islam is een perverse gewelddadige barbaarse doctrine en doctrines horen niet thuis in onze westerse ‘seculiere’ samenleving.
  Elke dag wordt het duidelijker dat de wijze woorden van Gerald Celente bewaarheid gaan worden nl. tegen eind 2016 wordt (is) Europa moslimvrij en islamrij geveegd.
  Elke dag laat ik een kaarsje branden om die dag te mogen meemaken, een islamvrij Europa, een Europa bevrijdt van pervere pedofielen en barbaarse geweldplegers.
  Wat moeten we doen om die datum naar voren te halen?

  Like

  • Driek zegt:

   @Jean zegt: Elke dag wordt het duidelijker dat de wijze woorden van Gerald Celente bewaarheid gaan worden nl. tegen eind 2016 wordt (is) Europa moslimvrij en islamrij geveegd.

   Dat is een opwekkende gedachte, beste Jean, maar zolang het stemvolk achter figuren als een Alexander Pechtold aanloopt, die gelijk Aäron in Exodus 32 het volk Het Gouden Kalf aanbiedt om ze zoet te houden, heb ik geen enkele reden om vrolijk te zijn.

   Alexander Pechtold doet mij sterk denken aan Aäron die het volk de vrije teugel had gegeven en op hun verzoek een afgod voor hen had gemaakt. De Israëlieten meenden namelijk al gauw dat Mozes niet meer terug zou komen van de berg, en drongen er bij Aäron op aan dat hij voor hen een gouden beeld zou maken om hen verder te leiden. Het verhaal vermeldt geen enkele vorm van protest van Aäron.

   Na omsmelting van alle oorringen die de mensen hem gaven maakte hij toen een gouden kalf, dat het volk aanbad als de god die hen uit Egypte had bevrijd.

   Toen Mozes van de berg was afgedaald en dit zag, sloeg hij uit woede de twee stenen ‘tafelen’ met de ingegraveerde Tien geboden stuk. Hij vernielde het beeld, liet de Levieten (die niet mee hadden gedaan) een groot aantal Israëlieten doden en vroeg God Aäron en het volk te vergeven.

   En daar zal het uiteindelijk wel op uitdraaien, laten we hopen. Want ik heb er een zwaar hoofd in.

   Like

 4. Anna zegt:

  Het probleem van de islam is dat het een cultuur is die gebaseerd is op haat en dat kun je nooit rationeel beïnvloeden zodat je ( vreedzaam) kunt samenleven. Een democratie kan zich niet verdedigen tegen deze dictatoriale ideologische bewegingen van voortdurende haat en ook onwetendheid ( veel moslims in het MO hebben nooit de Koran gelezen kunnen niet eens lezen) en de leiders die deze haat voeden gebruiken de haat en superioriteit van hun religie om hun eigen problemen op te lossen. Het is zodoende een botsing van beschavingen geworden die alleen gestopt kan worden door grenzen dicht te gooien en te eisen dat men zich de cultuur van het land waar men woont volledig eigen maakt. Hugenoten Vietnamesen Indonesiers vrijwel nooit geen problemen maar het probleem is nu niet ” landgebonden” maar religie/ ideologie gebonden De eis van volledige integratie kan een moslim nooit aan voldoen want dan stel je een democratie boven het gebod van Allah dus ben je per definitie een afvallige…. Gevolg……. Het oordeel dus door de gemeenschap zal dit individu geëlimineerd moeten worden. Dat is ook de reden dat moslims de wreedheden van IS niet afwijzen want dat is de enige echte Islam…..

  Al Sisi van Egypte begrijpt het hij probeert de kwade krachten te temperen…..en stelt dat veiligheid boven democratie gaat. Hij probeert werkgelegenheid te creëren en Egypte uit het slop te halen De media in WE zien dit niet ze hebben het nog steeds over de democratisch gekozen Morsi Al Sisi probeert militaire hulp te krijgen van de USA maar Obama zijn ambities liggen bij de moslim broeders en weigert……

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het is gewoon als 40-45 … We zijn bezet !!! En hoe meer er ons land binnenstromen hoe gevaarlijker het voor de autochtone Nederlander zal worden !! Op een bepaald moment zullen ze in de moskee het signaal krijgen en dan is ons einde aangebroken.
  De meeste politici zeggen de islam is vrede, mensen kijk het nieuws in de kranten en tv, tel daar bij op dat we 90% niet te zien krijgen, dan weet U want ons te wachten staat !!
  Want het grote gros van de politici belazerd ons !!!

  Like

 6. Ik ben er zo’n beetje klaar mee. Er wordt alleen maar geluld en geouwehoerd door vingeracteurs van verdienmodellen die zich Partij of Groep noemen en in de afgelopen 50 jaar nog geen begin van een beurt hebben geneukt. Alleen maar oeverloos en heel interessant lullen en met woorden spelen of nieuwe uitvinden en de concurrent vliegen afvangen staan ze tussen de zondagse schuifdeuren van opoe op zondagmiddag een nat broekje te krijgen danwel een stijfje maar dan met een cameraploeg in de buurt. Hun fanclubs doen precies hetzelfde maar dan in de anonimiteit van internetse spuugkuilen waar ze onder pseudoniem lekker kunnen schuimbekken zonder dat ze met de kettingzaag hun helden wiens woning wordt geverfd door onverlaten gaan beschermen. Ik ga mijn blik eens wat ruimer slaan. De SGP lijkt me wel wat of anders de NVU.

  Like

  • O, je bedoelt natuurlijk dat er een andere koers moet worden gevaren omdat deze op de klippen uitkomt? Ja, lijkt me wel wat, een andere koers met het klaroengeschal om de muren van dat durp van toendertijd van de SGP of de soldatenkistjes van die andere jongens die in elk geval bijvoorbeeld al niet toestaan dat er eentje van hullie z’n huis wordt geverft door een stelletje halvegare zolen.

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Islam:
  Haat je naaste.
  Onderzoek niets en behoud het kwade.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s