Gemeente vangt uitgeprocedeerde asielzoekers op in voormalig Formule 1 hotel

Screenshot_64

GRONINGEN – Vader, moeder, twee tieners en een baby. Een kamer van drie bij vier waar net twee stapelbedden en een kinderbedje in passen. De geur van babypoep, eten en duizend dingen doekjes. Zo zag jaren geleden de opvang van uitgeprocedeerde asielzoeker in Groningen in een hotel er uit. Nu gaat de gemeente opnieuw asielzoekers opvangen. Opnieuw in een hotel.

Samen met de stichting INLIA (International Network of Local Initiatives with Asylumseekers) heeft de gemeente Groningen als opvanglocatie gekozen voor het voormalige Formule 1 Hotel, aan de Helsinkistraat 2 in Groningen.

Bed, bad en brood

De rijksoverheid is eigenlijk verantwoordelijk voor de opvang van vluchtelingen. Door uitspraken van de Centrale Raad van Beroep (CRvB) worden (centrum)gemeenten echter voor een voldongen feit geplaatst: zij moeten opvang bieden: bed, bad en brood.

Screenshot_65

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Groningen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gemeente vangt uitgeprocedeerde asielzoekers op in voormalig Formule 1 hotel

 1. toestroom zegt:

  In een de waard tent leven we ook met baby poep en met 4 mensen om in te leven. waarom kunnen zij dat niet je bent vluchteling, heb geen regt op luxe.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ toestroom 14 maart 2015 om 08:53

   Die tent is toch nog veel te luxe! In een mum van tijd hebben ze die uitgewoond!
   Deze tent is goed genoeg voor die kamelen-copuleerders:

   Like

  • anna zegt:

   2 tieners en een baby. die baby hebben ze hier nog even gemaakt, meer kans om hier te blijven ……

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, en die moeder zal bij zichzelf gedacht hebben: “Sluit je ogen en denk aan het asiel…..”

    Like

 2. ildiko zegt:

  Hongarije heeft westerse landen gewaarschuwd over alle moslim asielzoekers via Kosovo en Hongarije naar westerse landen, uit puur economische redenen blijven bijna geen asielzoekers in Hongarije, logisch toch! MAAR NIET VOOR LINKSE KERK.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Voor een Nederlander is er nooit verplichte opvang met bed, brood en een bad.
  Die mag blij zijn als hij of zij een plekje kan vinden bij het leger des heils in de nacht opvang om de volgende dag weer op straat geschopt te worden. Om vervolgens weer de hele dag op straat te kunnen zwerven. En dat iedere dag opnieuw.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dat is een waardige opvang voor onze toekomstige heer en Meester zo te zien.?Beslist een PvdA burgemeester die dat doet.

  Like

 5. BertG. zegt:

  De zorg zou beter en betaalbaarder worden, beloofde staatssecretaris Van Rijn. Maar Michel Badoux – door een dwarslaesie bijna geheel verlamd – moet nu zelf ruim 600 euro per maand ophoesten. Hij is niet de enige. Chronisch zieken en gehandicapten krijgen opeens torenhoge rekeningen voor zorg.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3901040/2015/03/13/630-euro-eigen-bijdrage-Dat-kan-ik-nooit-betalen.dhtml

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +

  The vicar, the Rev Canon Giles Goddard, a prominent liberal cleric,

  http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11468013/Muslim-prayers-in-Church-of-England-parish.html

  It was also “offensive” (” ? “) to Christians being persecuted for their faith around the world, they said.

  +

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt klootzakken van PvdA,CDA,VVD,D66. Jullie hebben met jullie politiek ervoor gezorgd, dat de invasie van moslims en gelukzoekers 24/7 kan blijven doorgaan. En de eigen Nederlandse bevolking, moet de mond houden en deze WAANZIN der MASSA-IMMIGRATIE BETALEN!

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Wat is dit voor een waanzin? Waarom zouden wij opvang moeten bieden aan uitgeprocedeerde azielige zoekers, als ze zijn uitgeprocedeerd is toch de bedoeling dat ze het elders gaan zoeken. Met deze halfzachte aanpak kom je natuurlijk nooit van ’t probleem af. Laten diegenen die zo begaan zijn met azielige zoekers lekker zelf die zoekers bad bed en brood bieden in plaats van ’t allemaal af te wentelen op de belastingbetalert. Ik stel me zo voor dat figuren als Femke halsema en Cliniclown zwamsom er geen probleem mee zouden hebben hun dochters ter beschikking te stellen aan willekeurige HIV-negers want dat vormt het gutmenschlich karakter van die kinders toch? Desondanks was ’t toch voornoemde Halsema die haar nachwuchs op een witte school deed want mijn kinderen zijn geen sociaal experiment zo zei ze maar kennelijk zijn verder de kinderen van iedere andere Nederlander wel een sociaal experiment. Tja het hemd is nader dan de rok hè Femke jij lekkere rooie sloerie.

  Like

 9. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Door niet iedere Nederlandse dakloze een bed, bad en brood te geven druist de overheid in tegen de grondwet. Daar wordt niet over gerept, maar als het iets ´internationaals’ is, dan wordt het wel uitgevoerd. Duidelijk is dat de regering haar internationaal imago (zie ook de missie in Mali) belangrijker vindt dan de eigen bevoilking.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joost Visser: 13.25. uur, op 14/03. Juist, want volgens onze Grondwet, zou iedereen voor de Wet gelijk dienen te zijn. Behalve dus voor gelukzoekers en moslims. Die gaan voor, dankzij onze o zo geweldige politici.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Haal maar binnen joh, die ‘asielzoekers’! Wij betalen wel!!!
  Net gehoord dat mijn stokoude vader de pedicure niet meer krijgt vergoed vanuit de ‘zorg’verzekering. Hij kwam in aanmerking voor die vergoeding omdat hij o.a. diabetespatiënt is.
  Alweer een lastenverhoging van 13 euro per maand, opgeteld bij de andere lastenverhogingen van die oude stumper…
  De ploerten in Den Haag hebben een nieuwe regeling bedacht waarbij er een podotherapeut moet worden ingeschakeld waar die oude man dan 4 X per jaar heen moet om te laten zien of hij een pedicure nodig heeft en daardoor ontstaat een heel ingewikkeld gedoe dat niet haalbaar is.
  Zo speculeren de smeerlappen er op dat je de behandelingen maar gewoon zelf gaat betalen!
  Het geheel wordt door dit fantastische plan duurder voor zowel de zorgverzekeraar als voor de patiënt maar dat interesseert de Haage ‘heren’allemaal niet!

  Ik ga er vanuit dat ‘asielzoekers’ hun gore poten wél gratis mogen laten behandelen!
  Gek word ik ervan… en WOEDEND!

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Uitgeprocedeerd, terwijl van tevoren al vast staat dat vluchtelingen toch altijd mogen blijven. Laten ze dan dat procederen ook maar afschaffen, want dat kost ons fortuinen. Het begrip – illegaal – is ook al gecanceld. De Wet bestaat alleen maar voor ons, NIET voor gelukszoekers. Het begrip – Kerk en staat – is ook al in de prullenmand verdwenen. De wet van Allah geldt bij Islamieten boven die van onze Wet, en zo denkt de Staat der nederlanden, en de andere overheden, er ook over. In mijn krant het verhaal van een vluchteling (man). Verleden jaar kwamen er 17000. Hij was er een van hen. Maar nu komt het; Hij laat zijn vrouw en 5 kinderen overkomen (zonen). Nog twee zonen moeten nog komen. Die ene vluchteling (volgens de statistieken 17000) zorgt met anderen ervoor dat die 17000 in feite 100.000 vluchtelingen per jaar zijn. En dan ook nog; Gaat en vermenigvuldigt u staat er in de Bijbel. Heel toepasselijk, maar helemaal niet leuk ! Hoe lang heeft Nederland nog te gaan eer op het binnenhof de kalifaat vlag wappert ? Met al die spanningen in de wereld (veroorzaakt door Moslims) kan dat nooit meer lang duren.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Natuurlijk de achterlijke belasting betaler betaald wel . En natuurlijk weer een subsidie vretende stichting ??

  Like

 14. Bas Koning zegt:

  Hebben Nederlanders ook recht op ‘bed bad brood’? Of is dat voorbehouden aan buitenlanders.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bas Koning: 15.50. uur, op 14/03. Aan buitenlanders! En dan vooral voor negers en moslims. Bedank de Roden en andere LINKSEN daar maar voor!

   Like

 15. Normaler wijze betekent uitgeprocedeerd:vertrekken!Behalve in dit bananenland,dat zich door iedereen de les laat lezen,behalve door de eigen bevolking:schande!

  Like

 16. Pingback: BOINNK!!! | De lijst met belangrijke nieuwsitems wordt met de dag langer, door Arie Goedhart

 17. Igor zegt:

  De Franse schrijver H. heeft een boek geschreven in de stijl van Orwell’s 1984 en ook Die van Asimov.
  Het Belgische blad Knack heeft n.a.v. dit futuristische boek een aantal vragen aan Belgische prominenten voorgelegd waaruit blijkt dat vooral elitair hooggeschoolden nog in de moslimsprookjes geloven.
  Vooral interessant v.w.b. de Vlaamse reacties. Hieronder de link:

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/de-islamisering-van-europa-wat-als-houellebecq-gelijk-had/article-normal-541489.html?utm_source=Newsletter-14/03/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN&M_BT=11996497573923

  Like

 18. Pingback: BOINNK!!! | De lijst met interessante berichten wordt steeds langer. Bijeengebracht door Arie Goedhart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s