Moslimradicaal verbrandt stempas

Screenshot_66

DEN HAAG – Een Haagse moslimradicaal, Umm Muhammed Amine, heeft demonstratief haar stempas verbrand. ,,Stem niet, blijf moslim”, twitterde ze, begeleid met bovenstaande foto van wat er over was van de stempas.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 riepen radicale moslims eveneens op om niet te gaan stemmen. En tijdens de protesten in de Schilderswijk vorig jaar zomer kreeg de democratie er ook van langs van IS-aanhangers.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, democratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op Moslimradicaal verbrandt stempas

 1. toestroom zegt:

  Dan hebt je ook geen recht van spreken meer in dit land, net wat de heer Wilders zij gisteren bij Frits Wester het land uit met zulke mensen.

  Like

 2. Armani zegt:

  Ze moeten hier gewoon opflikkeren , die vieze gore monsters die kinderen vanaf 9 jaar mogen verkrachten volgens de koran , Allah en Mohammed juichen dat toe, monsters in hun travestieten jurken , nogmaals jullie stinken en mis maken al meisjes op jeugdige leeftijd , en vrouwen zijn voor jullie Fokzeugen jullie horen hier niet MONSTERS ,

  Like

 3. BertG. zegt:

  Dat is nou eens een goede ingeving van zo’n moslim.
  Verbranden die stempassen. Niet mee stemmen.
  Eigenlijk hadden ze ze niet eens mogen ontvangen. Zo langzamerhand kan de halve wereld hier mee stemmen. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.

  Like

 4. topsporter zegt:

  Deze vrouw hoort niet in een democratische samenleving, zij wil feitelijk niet participeren, ze zou dan ook eieren voor haar geld moeten kiezen en emigreren naar haar beloofde land.
  Of je doet mee of je gaat weg.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  moesten ze allemaal doen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Aha. Nou, dan stemt ze toch lekker niet?
  Beter dan dat er weer een stem naar één van die twee moslimpartijen zou gaan.
  Maar dat heeft ze natuurlijk weer niet in de gaten. Stom wijf.
  Dat die tweet van haar maar véél gehoor moge vinden; dat is alleen maar gunstig!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Deze actie vinden ze niet leuk bij de linxe kerk; ze geven de moslims alles in ruil voor stemmen, moeten ze wel stemmen natuurlijk.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Je stempas verbranden? Okee, maar dan hou je ook je snavel dicht als er dingen worden besloten die tegen jouw ‘levensovertuiging’ ingaan. Beter is het om geen enkele koran-lezer(es) nog een stempas toe te sturen. Ze hebben allemaal sch**t aan onze democratie, dus laat het stemmen dan ook maar achterwege.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Dus blijven alleen nog de Turken die op D66 moeten stemmen volgens de Fatwa uit Ankara.Dat is toch nog veels te veel. Waar om laten we ze niet naar de Kalifaat afreizen? (Syrie en Iraq?)

  Like

 10. Thoth zegt:

  Ze moeten het nederlandse paspoort intrekken van die moslima e.a. die dit aanhangt. Die gasten moeten oprotten naar een islamitische staat, daar kunnen ze uiteindelijk de rust vinden…
  .

  Like

 11. Jan zegt:

  Jankerds ook in Oostenrijk en zelfs in Turkije die zich aan het bemoeien is dat Oostenrijk de islam als staatsgodsdienst, een relict uit de periode van de Dubbelmonarchie, wil afschaffen. Moslims dienen zich te onderwerpen aan de westerse wetgeving, voor de sharia, dwz koppensnellen, is geen plek. Holenmensen krijsen nu dat zij gediscrimineerd worden.
  Moorden moet blijkbaar kunnen.

  Ein Modell für Europa? Neues Islamgesetz in Österreich
  http://www.rp-online.de/politik/ausland/islam-gesetz-in-oesterreich-ein-modell-fuer-europa-aid-1.4905851

  Like

 12. D.DAY zegt:

  Er is geen verschil van de ene of de andere moslimpartij. En ook het democratisch gehalte ervan is ver te zoeken. Allen streven hetzelfde doel na. Dat een moslimvrouw haar stempas verbrandt ligt geheel in de lijn van waar ze naar toe willen. Wij benoemen ze als moslimradicaal, omdat wij nog denken dat ze niet allemaal zo zijn. \vergeet het maar. Zij zijn en blijven moslim en zullen zich zo blijven gedragen.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Er zit natuurlijk beslist wel een goede kant aan de beslissing van deze moslima, omdat hierdoor in de samenleving in haar geheel veel duidelijkheid zou ontstaan wat de moslims echt denken..
  Wanneer ALLE moslims het voorbeeld van Umm zouden volgen , dan zou er snel duidelijkheid ontstaan hoe de autochtone inwoners van ons land tegen de politieke partijen aankijken.

  Er is één partij in ons land die inhoudelijk eigenlijk nergens voor staat, wat ik persoonlijk als TOTAAL KARAKTERLOOS zou willen omschrijven.
  De opportunisten van D’66 willen geen uitspraak doen over de Armeense genocide die in Turkije de vorige eeuw plaatsvond en zij maken door hun ”neutrale” opstelling het de Turkse moslims zo naar de zin dat zij in grote getale op D’66 gaan stemmen.. Dat men in het najagen van electoraal gewin over zo’n belangrijke gebeurtenis zwijgt is ronduit WALGELIJK!

  D’66 is heeft namelijk een electorale tactiek ontwikkeld, waarbij juist via het onthullen van schandalen aan concurrerende partijen schade wordt berokkend, terwijl men zichzelf in dat geval zelf als zedenmeester kan profileren. In de botsingen tussen D’66 en de PVV kon je dat goed zien.

  Karakterloosheid en opportunisme lijken helaas te scoren, want in de peilingen staat de partij van Pechtold er verbazingwekkend goed voor.

  Dus, wat mij betreft volgt iedere rechtgeaarde moslim het voorbeeld van deze dame.
  Het ECHTE politieke landschap van Nederland zou dan verrassend helder worden.

  Like

 14. aquarius4422 zegt:

  Aandachthoer.
  Negeren die zottin.

  Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  Dan stem je toch lekker niet muzelmuts, des te beter. Welke gevaarlijke gek heeft trouwens bedacht dat buitenlanders hier stemrecht moeten hebben? Vast weer zo’n rooie, die hebben altijd van die zotte plannen die zeer nadelig uitpakken voor de echte Nederlander. Het wemetonsisme zit diepgeworteld in rooie kringen.

  Like

 16. BertG. zegt:

  In de islamitische wereld wordt macht als ondeelbaar beschouwd. Macht is daar het persoonlijk eigendom van de houder van die macht. De machthebber deelt zijn macht niet met anderen, net zo min als hij zijn vrouw met anderen deelt. Dat de macht gedeeld wordt, komt desalniettemin in de praktijk ook in het Midden-Oosten misschien wel eens een keer voor, maar in het Midden-Oosten wordt het algemeen als vanzelfsprekend beschouwd dat macht nu eenmaal ondeelbaar is.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/hans_jansen_de_deelbaarheid_va.html

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Nou, dan stel ik voor dat deze moslimjurk, ook haar Nederlands paspoort inlevert, en opzout naar het Rif gebergte in Marokko. Opgeruimd staat netjes!

  Like

 18. Jade zegt:

  Ju moet het maar zo zien: Elke moslim die niet stemt,
  is een stem minder voor Pechthold.

  Like

 19. Scheerzeep NU zegt:

  Die domme moslima, Umm Muhammed Amine, heeft zichzelf in dit land verheven tot de status van een toerist. Dan heb je vanzelfsprekend ook recht op vrijheid van meningsuiting maar niet op actief en passief kiesrecht. Door haar stempas te verbranden veroordeelt zij zichzelf tot een persoon die slechts tegenover (los van) de staat functioneert. Meewerken aan de opbouw van de staat en het kritisch volgen ervan doet de persoon als hij/zij actief en passief kiesrecht heeft.
  Lastige toeristen kun je tot ongewenste vreemdeling verklaren en als de toeristen het hier in Nederland niet leuk vinden vertrekken zij naar elders. Wat moet dat mens hier nog? Zout op!

  Like

 20. Had ze zichzelf ook niet mee kunnen verbranden? Dan had het nog een beetje spektaken geweest. En verder sluit ik me aan bij de mooie woorden van Armani.

  Like

 21. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 22. Joost Visser zegt:

  Dit is een actie vergelijkbaar met het bespotten van de koran. Immers, de stempas is de ultieme uitdrukking van de democratie. Ik bepleit een Algemene Maatregel van Bestuur (vergelijk fatwa) dat hier de doodstraf op staat.

  Like

 23. Fubar zegt:

  Ik zat er eigenlijk ook aan te denken. Heb toch het idee dat ik de zittende islamimporteurs er mee legitimeer.
  En dat je stem er toe zou kunnen doen, die illusie is ons op 1 juni 2005 wel ontnomen dacht ik zo. Nog 78 dagen en we leven tien jaar onder een illegale EU-bezetting. Hadden we ook tegengestemd.

  Like

 24. Frank zegt:

  Ze moeten hier ook helemaal niet stemmen, ze moeten gewoon teruggaan naar hun zandbak, waar ze vandaan zijn gekomen!

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  Einde sociale zekerheid Nederland in zicht: EU wil gemeenschappelijke schulden en uitkeringen
  Xander 14-03-2015 15:02- in Economie, EU, Maatschappij, NWO-Complot

  EU-leiders, inclusief Jeroen Dijsselbloem, zijn het eens: Meer macht naar Brussel – EU-top in juni luidt volgende stap in naar federaal Europa

  Zoals we altijd al hebben schreven wil de Europese Unie de crisis aangrijpen om nog verder te integreren. De hoogste bazen van de EU, inclusief Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem, hebben naar aanleiding van de crisis rond Griekenland de koppen bij elkaar gestoken om het beleid voor de nabije toekomst uit te stippelen. Hoewel er nog meningsverschillen zijn, is men het eens over het einddoel: meer integratie, meer macht naar Brussel en gemeenschappelijke schulden en uitkeringen. Dat betekent vrijwel zeker dat het hoge niveau van de sociale zekerheid in Nederland permanent zal worden verlaagd om dat van de Zuid Europese schuldenlanden in stand te houden.

  EU-leiders zijn het eens: Meer macht naar Brussel

  Afgelopen woensdag vond er in Brussel een vergadering plaats met hooggeplaatste EU-ambtenaren en economische adviseurs van diverse Europese regeringen en instellingen. Onderwerp van gesprek: een rapport van EU-Commissiepresident Jean-Fraude Juncker, ECB-president Mario Draghi, EU-Raadspresident Donald Tusk en Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem, met daarin een voorgestelde agenda om de crisis rond Griekenland te gebruiken voor verdere integratie. Kortgezegd: hoe de nationale parlementen nog meer macht naar Brussel moeten gaan overdragen.

  Dat moet gaan gebeuren door middel van het vergemeenschappelijken van de staatsschulden door uiteindelijk de invoering van Eurobonds, door structurele hervormingen, harmonisering van financieel beleid en conjunctuur afhankelijke gemeenschappelijke (WW-)uitkeringen.

  Betalen voor Franse uitkeringen

  Van dat laatste is vooral Frankrijk een voorstander. De torenhoge Franse uitkeringen zijn mede door de record werkeloosheid onbetaalbaar geworden, maar geen politicus in Parijs durft hier echt het mes in te zetten. Door gemeenschappelijke uitkeringen in te voeren die afhankelijk worden gemaakt van de economische situatie, zullen landen waarin het beter gaat automatisch moeten gaan betalen voor de Fransen, reden waarom Duitsland en Nederland niet staan te springen om hier in mee te gaan.

  EU-Commissaris voor Economische en Financiële Zaken Pierre Moscovici is hier echter een groot voorstander van. Niet zo vreemd, want hij was van 2012 tot 2014 minister van het gelijknamige Franse ministerie en lid van de linkse rampregeringen van premier Jean-Marc Ayrault.

  Federaal Europa komt eraan

  De hoogste leiders van de EU verschillen wel van mening wanneer deze drastische stappen, die een einde zullen maken aan de laatste restjes soevereiniteit van de lidstaten, moeten worden genomen. Draghi en Juncker willen zo snel mogelijk naar een federaal Europa toe –een standpunt waar ze in Nederland vooral bijval vinden van D66-, terwijl Tusk en Dijsselbloem willen wachten met gemeenschappelijke schulden totdat de Griekse crisis is opgelost en de Europese economie weer aantrekt.

  Juncker wil meer dan zijn voorganger Van Rompuy vaart maken met het overdragen van nog meer macht en bevoegdheden van de nationale regeringen naar Brussel. Tijdens de laatst top in Brussel liet hij een rapport uitdelen waarin hij zijn plannen ontvouwde voor een gemeenschappelijk economisch, financieel en belastingtechnisch beleid. Het gelijkmatig verdelen van de schulden en lasten over alle lidstaten, ongeacht wie deze schulden heeft gemaakt, noemde hij ‘solidariteit’.

  De volgende fase in dit reeds gestarte proces vindt in de eerste helft van april plaats, als verdere economische integratie op het programma staat. Op de EU-top in juni moet er een gemeenschappelijk standpunt op papier staan dat door de regeringsleiders enkel hoeft te worden aangenomen. De volgende stap naar de verwezenlijking van de grote droom van Brussel (en in eigen land D66), een federaal Europa waarin nationale democratie en soevereiniteit compleet zijn uitgehold, is dan een feit.

  Xander

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Einde-sociale-zekerheid-Nederland-in-zicht-EU-wil-gemeenschappelijke-schulden-en-uitkeringen

  Hup naar de stembus, het feest van de democratie.

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Misschien zouden ze zichzelf ook kunnen verbranden !!

  Like

 27. Jean zegt:

  Het is een misdaad dat dergelijke perverse barbaarse vuiligheid een stempas in hun bezit hebben, het enige wat die nog mogen hebben is een One Way Tichet richting Afrikaanse kust.

  Like

 28. Um Shmum zegt:

  Sjooo, die durft … in NEDERLAND
  Ze is wel consequent en solidair met haar Marokkaanse vrouwelijke identiteit: vrouwen mogen nix
  En hier in Nederland valt maar 1 partij te kiezen: P V V !!!

  Like

 29. Igor zegt:

  Slechts 1 woord van toepassing: OPROTTEN !!!!!!!

  Like

 30. Perfide Albion zegt:

  Dat is nou jammer voor Allahander Pechtold de neo-NSB-er.

  Like

 31. peterk2014 zegt:

  Dat deze viespeuken moeten oprotten, is wens denkerij. Deze smeerlappen zullen nooit meer weggaan uit ons land, want zij hebben het veels te goed hier.

  Like

 32. E. Janssens zegt:

  Zie je wel, de democratie is niet aan hen besteed. Waarom zouden we moslims het recht geven te stemmen als ze dat recht zelf niet willen hebben. Ontneem hen hun stemrecht, daar kan de democratie alleen maar beter van worden!

  Like

 33. Charles Martel zegt:

  Beter dat ze haar stempas verbrandt dan dat ze gaat stemmen.

  Like

 34. Joshua zegt:

  joopklepzeiker. Duivelsbloem doet zijn naam eer aan, de eu is het bedenksel van de duivel dus dit SUJET is er ook op zijn plaats.
  SMERIGE STINKENDE LANDVERRADERS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s