Moslimvrouwen worden vermoord omdat ze te Westers zijn

Screenshot_70

(Door: “rommel”)

Ze zijn te Noors geworden. Is de verklaring van de Noorse politierecherche waarom vrouwen met een islamitische achtergrond in Noorwegen een tien zo keer hogere kans lopen om door hun islamitische partners vermoord te worden,in vergelijking met etnische Noorse relaties.

Als het gaat om moord in gezinsrelaties toppen de islamitische vrouwen de statistieken als slachtoffers. In de afgelopen 13 jaar zijn er 38 allochtone vrouwen door hun partner vermoord die ook geen Noorse achtergrond had. Dit kan vervolgens worden vergeleken met hoe het eruit ziet in omstandigheden waarin beide partijen etnisch Noors zijn. In dezelfde periode werden 39 vrouwen vermoord, blijkt uit cijfers van de Noorse Politierecherche, schrijft de Noorse TV2.

De jaren die de statistieken beschrijven is het aantal inwoners met een allochtone achtergrond in Noorwegen meer dan verdubbeld – van 7 tot 15 procent van de bevolking. Met die gegevens kan de politie constateren dat in 100% allochtone relaties 10 keer zo vaak een vrouw vermoord wordt dan in een zuivere Noorse autochtone relatie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moslimvrouwen worden vermoord omdat ze te Westers zijn

 1. fleckie zegt:

  Waarom(hoeveel moslima’s ) ‘wonen’ er momenteel in ‘BLIJF van MIJN LIJF-HUIZEN ‘ in NL.?

  Like

  • lucky bee zegt:

   Van mij mogen ze hun vrouwen en dochters uitroeien , wij zien geen enkele nut in ze.Ze worden allemaal friegiede gemaakt,(besneden) en zullen nooit de Hemel op Aarde kunnen beleven, wat ze geniepig en gemeen maakten. Dat heb ik aan de vrouw van mijn oom Karta gezien. Enog heet ze, haar lieveling spelletje is een baby hete sambel in de mond te stoppen.En grinnikt dan stykun als de moeder hulpeloos haar baby probeer te troosten.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Wat wij uiteraard met z’n alle mogen betalen, met de daaraan gekoppelde uitkeringen natuurlijk.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Het gebeurde puur impulsief” is natuurlijk gelul: Hij kan wel een rood waas voor zijn ogen gekregen hebben doordat hij ergens laaiend over werd, maar zelfs dàt heeft altijd een reden. En je kunt er wat onder verwedden, dat dat inderdaad met haar ‘vernoordsing’ of ‘verwestering’ te maken had, wat tenslotte automatisch minder slaafsheid inhoudt. Een ongehoorzame vrouw, wàt een gruwel!
  De beschrijving van Hanan’s dankbare gevoelens tegenover haar gastland, doet trouwens sterk aan Ayaan denken, die ook de neiging had, haar dankbaarheid tot uiting te brengen door goed te integreren. Maar zij had natuurlijk het geluk, zónder echtgenoot in het westen aangekomen te zijn: Een huwelijk was zij juist ontvlucht.
  Wie weet heeft dat haar leven wel gered!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Voor mij mogen ze hun vrouwen en dochters uitroeien.ik heb zo wie zo geen enkele nut dat ze hier bij ons zijn ze zijn allemaal frigiede gemaakt (besneden)Ze zullen nooit de Hemel op aarde kunnen beleven.Dan worden ze geniepig en gemeen. dat zie ik aan mijn Tante Enog de vrouw van mijn oom Karta.In Malangbong.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s