Nabestaanden overvallers juwelier Deurne eisen vervolging

Screenshot_72

(Door: Shari Deira)

Het Openbaar Ministerie (OM) was er al vrij snel over uit dat het doodschieten van overvallers van een juwelierszaak in Deurne noodweer was. De nabestaanden van de twee mannen eisen toch vervolging van de juweliersvrouw, die de mannen doodschoot.

‘De nabestaanden willen dat een rechter zich over hun dood buigt,’ zegt advocaat Bénédicte Ficq, die een zogeheten artikel 12-procedure heeft aangespannen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nabestaanden overvallers juwelier Deurne eisen vervolging

 1. toestroom zegt:

  Je weet toch dat je dood geschoten kan worden dit was het risico van hun vak je mag niet stelen,anders hadden ze nu nog geleeft

  Like

 2. fleckie zegt:

  Waarom ( hoeveel moslima’s)’wonen’ er. momenteel in ‘BLIJF van mijn LIJF-HUIZEN,in NL?.

  Like

 3. topsporter zegt:

  Deze familie had beter kunnen remigreren, in dat geval hadden deze roofovervallers zich twee maal bedacht en waren nog in leven. Overduidelijk een gebrek aan opvoeding binnen het gezin, en geen respect voor de Nederlandse samenleving.
  In Marokko hadden ze dit niet geflikt.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Ik ben met een vervolging van deze tapijtenvretersbroedkast eens !
  Vuil smerig tuig ! Noch groot de bek opentrekken ?
  Flikker maar op naar jullie marrokkaanse zandbak smeerlappen !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Elke keer, dat ze weer over vevolging beginnen te jengelen raak ik er meer van overtuigd, dat er maar eens een pittig knokploegje richting die families gestuurd moet worden…..
  Onwettig en ongeoorloofd, ja, maar wel de enige taal, die ze -misschien- verstaan.
  Ze moeten er eens van doordrongen raken, dat ze in dit geval totaal niets te eisen hèbben! Zijn die rifapen helemáál belazerd?!

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Kan nog wel eens een schadeclaim uit voort komen. Zijn er toch mee bekend dat de nabestaanden een martelaarsgeld ontvangen? Alleen bij deze keert Al-Qaida niet uit.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ze hebben gelijk want hier is alles mogelijk.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het zou mij niets verbazen dat de rechter uitspraak doet dat het juweliersechtpaar een enorme schadevergoeding moet gaan betalen aan dat Marokkanen tuig. Ultra linkse D66 rechtspraak…..Conform de richtlijnen die in de Koran staan, dhimmy’s moeten betalen of boeten. Onze Nederlandse Wet is, wat al langer is gebleken, niet van toepassing op die Allah mannen. Er ligt niet voor niets een Koran naast de Bijbel in de tweede kamer. Misschien word de Bijbel aldaar nog eens weggehaald ten gunste van de Koran. De rechtbank is net een draaibank. Alles word omgedraaid. Diegene die schuld heeft komt er altijd het gunstigste weg. Ik ben er niet gerust op !

  Like

  • Driek zegt:

   Beste bigljohn, die advocaat Bénédicte Ficq, die een zogeheten artikel 12-procedure heeft aangespannen, heeft een pact met de Duivel gesloten, ik zou me schamen zo’n zaak op me te nemen, maar het Kwaad lijkt tegenwoordig te zegevieren. Dat blijkt uit het feit dat de Bijbel naast de koran ligt.
   De goedheid van de tekst der tien geboden, zoals geschreven in de Bijbel, gelegen naast het boek van het Grote Kwaad, dat de koran vertegenwoordigt, voorspelt niet veel goeds.
   Onze Nederlandse wet is niet langer van toepassing, en over die tien geboden zal ik het maar helemaal niet hebben, die rechters moeten zich rot schamen.

   Like

 9. Jean zegt:

  Die juweliersvrouw verdiend enorm respect voor haar heldendaad, deden dat maar meer mensen op die manier.

  Like

 10. marie zegt:

  Benedicte Fick heft toch wel een heel apart gevoel voor gerechtigheid. Uit het psychopatische gezin waar de overvaller opgroeide , en waar zijn daden inmiddels boven scutiny verheven zijn menen de van de pot gerukte familieleden dat ze de slachtoffers her leven zuur kunnen maken.
  Wat is dat voor een krankzinnige perversie van de realiteit.
  De hondsbrutale familie en de hondsbrutale advocaat , allebei uitschakelen.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Wat verwachten deze mensen nu eigenlijk? Twee stuks tuig overvallen de verkeerde juwelier. “Helaas” overleven ze dit niet en dan wil de familie iets van oprecht spijt? Zijn ze nu helemaal van de ratten besnuffeld! Had je ‘bloedjes’ beter opgevoed zou ik zo zeggen! Een carrière als rover is nog altijd niet echt gewenst!

  Hoe moet je overigens op zoiets reageren? Spijt, dat deze mensen hun lijf en leed geheel zelfstandig hebben moeten redden, omdat een stel “kutjong” zo nodig een juwelier meent te kunnen overvallen? Het mijn en dein blijkbaar niet helemaal door gekregen hebben… Dit is echt de omgekeerde wereld! Moge ze rotten in alle ringen van de hel, dat is namelijk wat deze knapen verdiend hebben!

  Like

  • Hans zegt:

   Voor mij is het belangrijk dat ze pijn hebben geleden, heel veel pijn.
   Zo meedogenloos als ze voor hun slachtoffers zijn, zo slap zijn ze namelijk als het henzelf aangaat.
   Als je ooit een groep mocro’s tegen krijgt, pak de eerste waar je bij kunt.
   Zonder waarschuwing, geen woordenwisseling afwachten, meteen vol erin.
   De rest hoeft dan niet meer.

   Like

 12. Hans zegt:

  Dat ze mij maar nooit (proberen) te overvallen. Uitroering volgt, zover als nodig is, ook in de nasleep.
  Als ik in Amsterdam ben haal ik altijd al met veel omhaal flinke bedragen uit de geldautomaat, en ga dat dan staan tellen. In de hoop dat ze het proberen.
  Nog niet gelukt, helaas.

  Like

  • Frerik zegt:

   Het gaat je wel lukken als je je verkleed als een krom gebogen oud mannetje. Probeer maar eens. maar ja dan wordt je aangeklaagd wegens uitlokking.

   Like

   • fleckie zegt:

    Zou ook ‘ ter voorkoming van beroving,als beveiliging” geformuleerd kunnen worden.

    Like

   • Hans zegt:

    Ik ben daar te grof voor gebouwd en iedereen die mij wedstrijden ziet draaien zegt altijd dat ik ‘het’ in mijn ogen heb.
    Is niet te verbergen. Helaas.

    Like

 13. Henk.V zegt:

  Een van de bepalingen van het leven onder de sharia is dat een tweederangs burger -een ”ongelovige” die getolereerd wordt nadat die zich officieel heeft neergelegd bij de suprematie van de islam- nooit en te nimmer zijn hand mag opheffen tegen een moslim, OOK niet uit zelfverdediging. (er is dus een mooie toekomst weggelegd voor politiek correct en veel Gutmenschen oefenen duidelijk al stevig voor hun rol van ONDERWORPENE)

  In feite accepteert geen enkele moslim dat een niet-moslim tegen hem opstaat.. Het gemekker van de nabestaanden van de overvallers in Deurne tonen het bestaan van die regel aan!
  De juweliersvrouw schiet haar man letterlijk ”te hulp” en er vallen doden en dan zou je zeggen boontje kwam om zijn loontje, wat zeuren jullie nog?Zulke dingen wanneer je iemand met geweld wil beroven.

  Ik kan mij niet voorstellen dat de eis tot bestraffing bij de rechtbank enig gehoor zal vinden, maar eerlijk gezegd vertrouw ik onze rechters niet helemaal meer, want het percentage Pechtoldianen in de rechtspraak is nogal hoog en daarmee kan helaas de kans op meer begrip voor de gevoeligheden en standpunten van bedreigde minderheden zijn toegenomen en we weten het: de religie van de vrede wordt heel slecht begrepen in ons land en de aanhangers ervan worden zwaar verdrukt..Misschien zijn rechters daar gevoelig voor geworden..

  Ik vond het overigens heel goed dat de neringdoenden uit Deurne zich afdoende konden verdedigen.
  Ieder mens zou het recht moeten krijgen zijn bezit en leven op die manier te beschermen, vooral omdat op de handhaving van de wet nogal is bezuinigd …

  Like

 14. Roni zegt:

  Kennen jullie dat verhaal nog van een paar jaartjes geleden uit Amsterdam: die automobiliste die per ongeluk haar tasjesdief doodreed tegen een boom?.
  Die Marokkaanse familie was ook geen kattepis. Gingen nog verder dan deze familie.
  Maar ach ja, onze blauwbruine helden op sokken zijn er zelf bang voor he. Dan weten we het wel.

  Like

  • Hans zegt:

   Wat nou als de piemie en de reet beschadigd is geraakt toen ie tegen die paal werd geplakt?
   Lukt dat dan nog wel met die 72 ouwe ayatollahs die hij moet bevredigen?

   Like

 15. 4sjun zegt:

  Dat “gangstermoeder” Benedicte Ficq zich zelfs leent voor zo’n klusje om het leven van een geplaagde middenstandsvrouw welbewust verder te verzuren geeft maar weer aan dat je voor moraal en maatschappij-opbouw niet bij deze advocate hoeft te zijn. Gedegenereerd links biedt zo alweer een gezicht aan het multiculturele helpertje: Ze haalt de geschiedenisboekjes nog eens als vijand van rechtvaardigen. Dat zij en haar omgeving maar trots zijn op zo’n uitgevente mentaliteit. Mensen met wat meer verstand en empathisch vermogen doen er goed aan zich ver van zulke individuen te distantiëren.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer, dat MOSLIMS zich het RECHT toekennen, BOVEN ONS Nederlanders van geboorte te staan! En door D66 KROMSPRAAK en de hele VERROTTE D66 JUSTITIEKASTE lukt het de HAATBAARDEN ook nog! Wat zijn we hier toch een LAF volk geworden. En alle DWAZEN die nu nog op D66 stemmen veroorzaken een nog grotere ELLENDE dan WIJ nu al hebben met de ISLAM. Pechthold zal de ISLAM boven ONZE WET stellen!

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Dus niet de overvallene juwelier eist de vervolging, maar de overvallers?In wat voor een demokratie leven wij eigenlijk?Het moet als het juist is, de overvallers opsluiten en niet omgekeerd.Peter Plasman en hoe heet de Soerinaamse advocaat die graag Geert Wilders als crimineel wil laten opsluiten? Zullen met deze oordeel wel erg blij mee zijn.

  Like

  • Hans zegt:

   De juwelier moet onmiddelijk een contra procedure opstarten,
   Alles (alle schades, direct en indirect, gerechtelijk en buitengerechtelijk) verhalen op de terreur-inteelt familie.
   Vol erop.

   Like

 18. koddebeier zegt:

  Waarom zijn die ‘nabestaanden’ nog niet het land uitgezet ????
  Hun opvoeding of wat er voor door moest gaan heeft duidelijk gefaald !! Dus medeschuldig !!

  Like

 19. BertG. zegt:

  Ben ik nou de enigste die er achterkomt dat dit bericht hier al veel en veel eerder heeft gestaan?
  Ik onthou nou eenmaal bijna alles.

  07-01-2015
  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/07/families-starten-procedure-om-juweliersvrouw-te-berechten/

  03-10-2014
  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/03/nabestaanden-willen-vervolging-juweliersvrouw-afdwingen/

  Like

  • BertG. zegt:

   Zal het dan toch de leeftijd zijn? Vergeten?
   Hoe kan je anders voor de 3de keer met dezelfde enthousiasme op hetzelfde artikel nogmaals reageren. Ik zie dit wel vaker hier gebeuren.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Nee BertG, je bent niet de enige.
   Het geplaatste Elsevier-bericht (evenals dat in andere media) dateert inderdaad al van 7 januari j.l. De RTL-link van het tweede bericht werkt overigens niet meer (bij mij).

   Hoe een en ander is afgelopen -of nog gaande is- weet ik niet.
   Goede gelegenheid om hier te vragen: Wie weet dat wél?

   Like

 20. Jan zegt:

  Werk- en celstraf geëist tegen juwelier Deurne
  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag voor de rechtbank in Den Bosch zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en tweehonderd uur werkstraf geëist tegen juwelier Willy S. uit Deurne wegens verboden wapenbezit.

  http://www.ad.nl/ad/nl/30660/Overval-op-juwelier-Deurne/article/detail/3930426/2015/03/27/Werk–en-celstraf-geeist-tegen-juwelier-Deurne.dhtml

  Like

  • Republikein zegt:

   Ja Jan, dat krijg je met het portret van de overbodige bolle op de achtergrond!
   Dat van Roos was maar een flauw grapje van me hoor!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s