Ruit ingegooid bij oud vrouwtje. Vanwege moskeeprotest bewoners

Screenshot_76

(Door: Tomas Kok)

Afgelopen weken is er veel te doen geweest om de mogelijke bouw van een megamoskee in Gouda. Dat de zorgen van omwonenden terecht zijn, wordt bewezen door vele andere plekken in Nederland waar grote moskeeën en islamitische centra gebouwd worden. Eén daarvan is het islamitische centrum voor de al Hijra moskee in Leiden. De al Hijra moskee staat onder andere bekend om banden met Jihadisten, zoals Zakariya al-Hollandi, en extremisten, zoals Maiwand al-Afghani. Toch heeft de gemeente Leiden er, ondanks hevig verzet van de buurt, alles aan gedaan om een megalomaan islamitisch centrum voor ze te realiseren. Naast twee gebedsruimtes komen er lesruimtes, een winkel, een woning, een bibliotheek en een mortuarium. Toen ik waarschuwde voor de islamisering van de wijk, luisterde niemand. Nu, nog geen twee jaar later, is mijn gelijk pijnlijk duidelijk geworden.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Ruit ingegooid bij oud vrouwtje. Vanwege moskeeprotest bewoners

 1. Cathja zegt:

  Ik ben ermee gestopt me af te vragen waarom mensen hun landgenoten zo intens kunnen haten, dat ze nota bene wildvreemden hun verkeerde gang laten gaan, maar het eigen volk berispen om het minste of geringste.
  Wat ben je voor een burgemeester, als je niet wilt luisteren naar de noodkreten van je eigen NL-se burgers, zelfs als die te maken krijgen met geweld van vreemdelingen? Wat ben je voor een burgemeester als je direct reageert als er door Nederlanders alleen maar een vlag wordt geplant, en je noemt dit een provocatie?
  Wat ben je voor een burgemeester als je ijverig meewerkt aan het realiseren van een grote moskee, en niet wilt erkennen wat dit betekent voor de mensen die rondom die moskee moeten wonen, de overlast over zich heen krijgen en dat stomme geblèr vanuit die luidsprekers moeten aanhoren? En nee, burgemeester, die luidsprekers hebben niet dezelfde rechten als de kerkklokken. Het is maar dat u het weet!

  Een burgemeester moet iedere burger binnen zijn gemeente GELIJK BEHANDELEN. Doet hij dat niet, dan valt hem dit te verwijten, en kan hij beter maar opstappen.

  Ik heb medelijden met al die mensen uit die buurt die door MOSLIMS geterroriseerd worden, bespuugd, wiens auto’s worden bekrast, wiens huizen worden beklad, etc.
  Tijd voor een niets aan duidelijkheid te wensen overlatende tegenactie van mensen uit de buurt. En, burgemeester, dan onthoudt u zich ook van commentaar. Je kunt niet je eigen mensen berispen, en de vreemdeling zijn smerige streken laten uitvoeren.
  Het beste zou zijn als alle moslims Europa uitgegooid worden. Ze worden overal met de dag brutaler, en dat komt omdat hun gedrag wordt goedgekeurd en gestimuleerd door de haatpredikers in de moskeeën. Die zorgen er wel voor dat de ‘gelovigen’ wordt ingepeperd dat de moslims het overal ter wereld voor het zeggen hebben, en de heidenen hen moeten gehoorzamen.

  Totdat wij op onze eigen manier wraak nemen….!

  Like

  • Anneke zegt:

   Heerlijk he Cathja, wij zijn in ons eigen land niet meer welkom, wij mogen alleen maar werken en betalen voor die hufters, althans zo voel ik dat, maar ik voel ook dat ik steeds bozer en bozer wordt en ik denk met mij heel veel andere mensen. Vandaag of morgen dan zijn wij het echt zat en dan gaan wij eigen rechtertje spelen en komen in opstand tegen dit idiote gedrag van onze regeerders, van de gemeentes tot Den Haag, want overal zitten die ratten die ons dit aandoen en het ergste van alles is, dat D66 waarschijnlijk weer de grootste wordt, daar begrijp ik nou helemaal niets van, hoe is dit mogelijk, dan wordt het nog erger……begrijpt ons volk dat dan niet…….

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke 10:07

    Ja Anneke, je bloed kookt als je leest hoe die zogenaamde burgemeester in Leiden met de eigen bevolking omgaat. Het is een PvdA-er, en dat zegt genoeg. Ik vind het heel erg voor die arme mensen die straks rondom dat islamitisch centrum moeten wonen. Geen schijn van kans dat ze daar weg kunnen, want de huizen zijn niet meer te verkopen. Ja, misschien wil een enkele moslim je huis nog kopen, maar dan tegen een bodemprijs uiteraard.
    Wat ís dat toch met mensen, die moslims nog steeds als een verrijking voor ons land zien? Zijn ze werkelijk zo dol op andere culturen, of menen ze dat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, óf zijn ze totaal van hun verstand beroofd? Ik denk het laatste.
    Het wordt er niet beter op, en net wat u zegt, we gaan een keer voor eigen rechter spelen. De overheid dwingt ons hiertoe.
    Gisteravond in het nieuws: de AIVD doet veel te weinig om het extremisten moeilijk te maken. Van slechts een handjevol jihadisten zijn de banktegoeden bevroren en van net zo weinigen is het paspoort ingetrokken.

    Ik hoor Opstelten nog zeggen: “we doen er ALLES aan om het de jihadisten zo moeilijk mogelijk te maken”.

    Wát een grove leugen!
    Maar we trappen er niet meer in.

    Like

 2. Driek zegt:

  Toch heeft de gemeente Leiden er, ondanks hevig verzet van de buurt, alles aan gedaan om een megalomaan islamitisch centrum voor ze te realiseren.

  Maar – , op welke partij hebben die verontwaardigde bewoners van de gemeente Leiden dan gestemd? Want – zoals vaak blijkt, hebben de bewoners zich voor het karretje laten spannen van de landverraders, hebben zich laten inpalmen met leugens en mooie beloften, en nu is Leiden in last. Wanneer we nu eens allemaal, gezamenlijk op 18 maart gaan stemmen op de PVV. Want slechter dan nu kan het niet worden. Zoals het nu gaat stevenen wij af op onze ondergang.

  Like

 3. Roni zegt:

  Ik heb al 20 jaar last van die Afrikanen ( ja Marokkanen ook jullie zijn Afrikanen maar dat wensen jullie niet te horen he ).
  Ik hoop dat ALS HET start ik dan mag meedoen aan de opruiming.
  Het grootste plezier zal ik dan hebben aan/met die blanke meelopers van die Vredelievenden,
  Is het al zover jongens? …………….

  Like

 4. Roni zegt:

  Dit van Leiden is zo herkenbaar………
  Hier in mijn wijk heb ik ook 3 jaar moeten vechten tegen een Vredelievendenmoskee.
  Vaak was ik op het politieburo. Weet u waarom ze nooit kwamen de politieagenten: omdat een moskeebestuur dat illegaal een moskee opent geen misdrijf pleegt !
  Maar als ik dan zei dat 1 geimporteerde buitenlanders worden bevoordeeld 2 mijn geloof als minder dan dat geimporteerde geloof telt en 3 ik niet meer meetel missschien omdat ik blank ben. Dat is toch 3x discriminatie. Nou dan waren de rapen gaar en dan word je op het politieburo voor een allochtonenhater uitgemaakt. Voor zover onze onpartijdige agenten. Volgens mij allemaal broedsel van NSB’ers.
  En nu lezen we dan in de kranten dat velen niet meer herkenbaar over straat durven en bewapend willen zijn.
  En waarom: JUIST voor de hoerige dienaartjes van Allah ( de Sekte van Satan )

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Geen misdrijf, wel een overtreding, maar als men het officieel opgeeft als vereniging, weer niet me (zeg maar clublid)t Uw standpunten zijn ook geen juridische argumenten zonder dar afdoend bewijs er voor op tafel te leggen. Aantonen dat er geen vereniging bestaat op dat adres of club, dat er gezamenlijk beleden wordt en dat daar geen vergunning voor afgegeven is.

   Succes

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij de verraders der politiek, met voorop PvdA,CDA,VVD en D66,GL,CU en SP, om de belangrijkste te noemen, is het zover gekomen! Deze partijen hebben ALLES uitgevoerd en voeren nog uit, wat BEA BILDERBERG, de EUSSR, en de NWO eisen. Alles! Maar let maar op mensen, hoeveel ONNOZELE NEDERLANDERS 18 maart weer op deze VERRADERS stemmen. Het komt NIET meer goed, dat vrees ik tenminste. Het zal worden ZIJ (moslims) tegen ONS, en de SCHULD hiervoor is de POLITIEK!

  Like

  • Driek zegt:

   Tom Hendrix zegt: Maar let maar op mensen, hoeveel ONNOZELE NEDERLANDERS 18 maart weer op deze VERRADERS stemmen.

   Maar, beste meneer Hendrix, u kunt zich iedere keer wel weer opwinden over die onnozele Nederlanders (ikke ook hoor), en als u tijd van leven hebt, over nog eens tien jaar, maar de meerderheid der Nederlandse bevolking wenst blijkbaar toch – gezien de peilingen – .een Alexander Pechtold en een Mark Rutte en vul verder maar in. Zij vinden dat normale partijen. Wij zijn nog altijd in de minderheid, anders had ik wel veel en veel meer protesten vernomen, maar de meerderheid vindt het wel goed zo, blijkbaar.
   Maar ik zoude zeggen, en ik vind dat nog altijd een goede raad, en nu helemaal met al die domme Nederlanders om u heen:

   Stem uw gedrag niet af op deze wereld.
   Wordt andere mensen,
   met een andere visie.

   Romeinen 12,2.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Een ruit kan je vervangen; een leven niet.

  Like

 7. Jan zegt:

  De islam is het breekijzer van links om de westerse maatschappij in een socialistische om te zetten, dwz het bestaan van de Nederlanders te ruïneren. Hiertegen in het geweer komen heet een daad van verzet en iemand die die tent plat brandt een verzetsstrijder (ik heb Beatrice achter mij)

  Like

  • peterselie1 zegt:

   De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

   Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

   De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

   Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>> Joost Niemoller

   Like

  • bigljohn zegt:

   Jan; Socialisme en Islam gaat niet samen. Op den duur zal de Islam het socialisme ook uitroeien, gelijk met alle andere – ongelovigen -. Voor hun staat de wet van de Koran boven de wetten van gelijk welke natie dan ook.

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  In Leiden kun je als PVV-er nauwelijks over straat. De mensen zijn er zeer agressief. Je wordt uitgescholden en bespuugd. Men is er links en van Demonen66.
  De protesten tegen een moskeet zijn dan ook onterecht en van een hoog nimby-gehalte. Altijd links stemmen en wel eisen dat je kinderen op een witte school kunnen blijven en de moskee tien straten verderop wordt gebouwd.
  Je wordt als kiezer geacht zelf na te denken als je gaat stemmen, begin er eens mee.

  Like

  • Driek zegt:

   leefbarbaar zegt:In Leiden kun je als PVV-er nauwelijks over straat. De mensen zijn er zeer agressief.

   U bevestigt mijn vorige reactie, die mensen hebben op de verkeerde partijen gestemd. Ze willen allemaal een moskee in hun stad. Ik heb er geen medelijden mee. Ik woon in een zo goed als moslimvrije omgeving, maar de bewoners gaan toch echt niet op de PVV stemmen. Ik ben reuze benieuwd naar de uitslagen van 18 maart.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   De ellende is dat een politieke partij die wil besturen meerdere programa´s moet hebben. Op social terrein, economisch terrein etc. Kiezen op de PVV doet men i.h.a. om de islamisering/immigratie tegen te gaan omdat voor deze kiezer de egernis groot genoeg is. Je krijgt wel het programma van de SP cadeau op andere terreinen. En dat laatste weerhoudt toch velen om de PVV te kiezen. Zolang bij 80% van de kiezers de kritische ergernisgrens t.o.v. moslims niet overschreden is, kiest men geen PVV-programma, maar SP-programa op de andere terreinen.

   Zolang in de Vinex-wijken en de betere buurten, waar toch de meeste kiezers wonen, er geen kritisch punt bereikt is m.b.t. de buurtgenoten uit islam- en vluchtelingenstromen kiest men voor een programma op andere terreinen dan het PVV-hoofdstandpunt.

   Voorbeeld hiervan is recentelijk Alkmaar. Een aantal ´grijze koppen´ werden geinterviewd m.b.t. een nieuw asielzoekerscentrum. Antwoorden zoals ´je moet de mensen helpen´, ´wij zijn zo rijk en zij zo ongelukkig´, ´het is maar tijdelijk (uh?)´. Typische PvdA- D66-stemmers. Zou graag dezelfde mensen over een jaar of wat interviewen als hun Vinex-wijkje meer dan 10% moslimimmigranten heeft (als ze niet al gevlucht zijn mits ze dat financieel kunnen) en vragen wat voor partij nu hun voorkeur heeft.

   Like

 9. BertG. zegt:

  En iedereen die aangifte doet, levert ze adres en gegevens uit aan dat tuig.
  Dat wil zeggen dat doet de politie wel voor je.
  Ook dit is niet echt bevorderlijk want je bent meteen bekend bij ze als aangever, waarna het treiteren kan gaan beginnen. Want ze weten vanaf dat moment wie je bent en wat je klachten waren.

  Is er dan nog een stad in Nederland te vinden waar nog wel voor de oorspronkelijke inwoner opgekomen wordt dan? 2de hands burger zijn al tijden lang.
  Weg met ons, leve de nieuwe inwoners. Zo gaat dat toch overal.

  We zullen het toch echt zelf moeten doen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 09.07. uur. Precies Bert. Je hebt terecht de mentaliteit benoemd van velen bij Politie en Justitie, en in onze bevolking. En deze is de NSB mentaliteit!

   Like

 10. fleckie zegt:

  ‘….VECHTEN TEGEN WINDMOLENS’,…..NW.ISR.WEEKBLAD 13.3.2015. ……….Annet Rost.
  Vechten tegen windmolens ,de moeizame missie van a,bassadeur HAIM Divon.zo heet de docu-
  mentaire die de JOODE OMROEP zondag uitzendt.”Een kykje in een wereld die we niet kennen”
  Hoe verdedig je Israel in deze tyd? Met deze vraag als uitgangspunt volgde …documentairemaakster Helen Minderaa een half jaar lang de Israelische ambassadeur in NL.
  HAIM Divon Het idee kwam van Hetta van Coevorden,die ook de researchh en produktie deed.
  “We vroegen ons af hoe het nou met deze man gaat.Je ziet hem relatief weinig in het nieuws,
  terwyl er zoveel gaande is.Israel ligt steeds meer onder vuur”. Divon reageerde volgens Minderaa
  enthousiast op h.voorstel om een documentaire over zyn werk te maken. “Waarom niet?Ik vond het best interessant.Er is nog nooit eerder een televisieportret van my gemaakt”, beaamt Divon telefonisch tegenover het NIW. ……………LUCHTALARM……………De docu,entameer begint in juli
  2014, terwyl Divon in zyn kantoor naar het nieuws over de Gazaoorlog kykt,die dn in volle gang is.
  Het Israelische luchtalarm giert via de televisie door zijn Haagse werkkamer.” Toen de ellende met Hamas begon zyn we eigenlijk meteen begonnen met filmen,” legt Minderaa uit.” Twee maan-
  den eerder dan gepland.We vonden dat we deze roerige tyden ook mee moesten nemen” Minderaa heeft zelf geen speciale band met het Jodendom of ISRAEL.” Dat vond de Joodse Om-roep interessant omdat ik er al een buitenstaander in sta”. ……….Volgens de filmmaakster werd haar de verheid gegeven om te vragen en te filmen wat ze wilde.” De enige restrictie was de vei-
  logheid.Die mocht in geen geval in het geding komen. Daar heb ik mee ingestemd.” Divonzegt tevreden te zyn met het resultaat.” Er zyn twee kanten aan myn werk,de publieke en dat wat dis-
  creet achter e schermen gebeurt. Het publieke gedeelte i goed in beeld gebracht”. …………….
  POLITIEKE …ROL……….in de film die 43 minuten duurt,komt alleen de ambassadeur aan het woord.Linda,zyn in Amerika geboren vrouw,is wel ezelin beeld,maar wordt niet geïnterviewd.
  Ook zyn kinderen komen niet aan net woord.Niet omdat hetgeen ze doen niet interessant en
  relevant is,een van hen is verslaggeefster in Israel en de andere twee Zetten zich actief in voor een betere verstandhouding tussen Israëli”s en Palestynen.” Ik wilde echt een portret van hem
  maken.Er is o weinig bekend over de man” zegt Minderaa. De vraag is of de kyker Divon echt
  .leert kennen.Hij lykt nooit uit zyn politieke rol te vallen.Minderaa:” Hy is charmant,vriendelijk,galant
  en grappig.En altyd aardig.Hy was geen moment boo of geërgerd.Ik denk dat hy een ultiem goede
  diplomaat is.Onder alle omstandigheden”. ………..De ambassadeur wordt gevolgd tydens afspraken met beleidsmakers,werkbeprekingen en sociale activiteiten.Minera;” ik wist dat er kritische ragen waren vanuit e Joodse Gemeenschap,o.a.de berichtgeving over ISRAEL:’Waarom
  zyn er alleen maar beelden van arme Palestynse kinderen en ellende in het nieuws? ………..WIE
  verdedigt..ISRAEL .? Waarom zien we de ambassadeur niet in de pers?” ..Op die vraag heeft
  Minderaa het..antwoord..gevonden” Hij krygt de kans gewoon niet.Hy wil wel naar nieuwsprogram-
  ma” s komen,maar. de verhouding tussen de keren dat hij zichzelf aanbiedt en de keren dat hy
  daadwerkelijk wordt uitgenodigd is echt zoek.”………….Voordat Divon naar Nederland kwam,kreeg
  De diplomaat drie opties voor nieuwe stanlaatsen.” Ik heb toen alleen maar Nederland ingevuld.Niets anders.Ik wilde perse hiernaartoe” Na drie maar op deze.post zegt Divon geen spyt
  van zyn keuze te hebben.” Ik ga byna met pensioen.Ik heb op vier werelddelen gediend.Ik heb nog
  een Laar jaar te gaan, maar tot nu toebond ik het hier geweldig….Voor My is dit de grand finale”.
  ############################################################################

  de diplomaat drie opties voor nieuwe standplaatsen,” Ik heb toen alleen maar Nederland ingevuld.Niets anders

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Leiden is in last, in navolging van Gouda. Ook in Rotterdam en Den Haag is het niet pluis. De randstad die langzaam maar zeker verword tot een groot Sharia bolwerk. Vandaar is het de uitvalsbasis voor de rest van Nederland, en dat word dan versie 2.0 De rest van Nederland volgt dus spoedig daarna. Hoe langer die linkse politiek en MSM kunnen blijven doorgaan met Nederland te vergiftigen, des te eerder zal Nederland ter ziele gaan. Dat de PVV door al die jaren door vele stemmers nog steeds genegeerd word, na al die moslim ellende, verbaast mij hogelijk ! Het zegt wel iets over het lage IQ van deze stemmers. Als wij de notie hebben, ons verstand gebruiken, dat er op de PVV gestemd moet worden, waarom willen zij dat dan niet ? Allen kinderen kun je aan sprookjes doen geloven, volwassenen (andere stemmers dan PVV stemmers) moesten beter weten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s