Absurd: AIVD laat tweederde Jihadisten gewoon lopen

Screenshot_84

(Door: Tim Engelbart)

Bent u een Jihadist, compleet met kwade intenties en al? Er is een kans van 2 op 3 dat de Nederlandse overheid u gewoon uw gang laat gaan!

Kent u de uitdrukking ‘misdaad loont’? Welnu, deze komt akelig dicht in de buurt van het beleid van de AIVD. Ondanks het feit dat de inlichtingendienst een breed scala aan maatregelen kan inzetten (variërend van intrekken van het paspoort tot het bevriezen van bankrekeningen), is dat echt maar schrikbarend weinig gedaan: in net meer dan 60 van de 180 geconstateerde gevallen van (would-be) Syriëgangers is er actie ondernomen. Verreweg de meerderheid gaat vrijuit:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Absurd: AIVD laat tweederde Jihadisten gewoon lopen

 1. Jan zegt:

  Maar eh, Beatrice heeft ons geleerd dat terroristen ook vrijheidsstrijders kunnen zijn. Dus, niks aan het handje.

  Like

 2. En maar blijven stemmen op de gevestigde landverraders. Zelfs nu is nog niet bekend wie de verkiezingen gaan winnen. Het gaat om de PVV, D66 en de VVD. Hoe aartsdom kun je zijn om nog op de D66 en VVD te stemmen!! Overal waar je leest, WIJ stemmen PVV, WIJ hebben genoeg van deze NSB kabinet. Kijk naar de peilingen, je geloofd je ogen niet. Mensen, wordt toch eens WAKKER!!!!!!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   De Hond met zijn peilingen wil ons doen geloven dat de VVD en D66 er op vooruitgaan, en de PvdA, maar vooral PVV gaan inleveren. Dat zou betekenen, althans wat de Hond ons probeert wijs te maken, dat de PVV in zetels terugvalt in de eerste kamer, en verword tot een een pruts partijtje in de marge. Leuk hoor, voor alle kiezers die er in trappen ! Vuile Hond dat hij is. Ze moesten hem castreren, ja eigenlijk zijn hele zaakje er af snijden onder volle bewustzijn !

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat een gotspe! Dat moet zo ’n D ’66 ‘er nodig zeggen!
  Eerst verkwanselt edat burgerlijke rótpartijtje van hem het land aan de EU, gooit alle grenzen open, laat van alles binnen en pampert ze tot en met en dan zegt-ie….. Já, Man, het beleid ís veel te zwak en desastreus op de koop toe, maar wíe hebben daartoe de aanzet gegeven met hun absurde islamgeknuffel? Jullie toch zeker, oppervlakkige schapen, volgelingen van het míezerige mannetje Pech-drol!
  Kop houden dus! Wie zelf aan dit wanbeleid heeft bijgedragen, heeft geen recht van spreken!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Net zo belangrijk als de a.s. verkiezingen is het tellen van de stemmen! Ik vertrouw op dat gebied verreweg de meeste mensen niet (sorry), en het zou me niets verbazen als de PVV ‘opeens’ veel minder stemmen gaat krijgen dan de gunstige aantallen die uit de peilingen blijken.
  Bewijzen van fraude zijn er pas als er kan worden aangetoond dat er gemanipuleerd is met de uitslagen.
  Wat dat betreft houd ik mijn hart vast voor a.s. woensdag!

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier nog 1. Wat zal er deze keer weer bij elkaar gelogen worden.
   Ik vertrouw bijna niemand meer. Zelfs mensen die zeggen PVV te stemmen vaak niet eens.
   Ik kan het namelijk niet controleren en aan hun gedrag kan ik het nooit aflezen want vaak vinden ze alles wel best, zolang ze zelf maar geen last van hebben.
   Een land van huichelaars is Nederland. Waarschijnlijk altijd al zo geweest.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Cathja, wat let je om naar een stembureau te gaan en je aan te melden als observant bij het stemmen tellen? Dat MOET worden toegestaan. Ik ben al vele malen stembureaulid geweest (a.s. woensdag dus wéér) en ik kan je verzekeren dat in “mijn” stembureau alles ordelijk verloopt, géén 2 personen in 1 hokje, eerst komen stemmen voor jezelf en later terugkomen om te stemmen voor een volmacht; kun je meteen rechtsomkeert maken want je kunt alleen bij volmacht stemmen TEGELIJK met je eigen stem uitbrengen. Enz. enz.
   Als alle PVV-ers nou eens de moeite wilden nemen om naar de tellingen te gaan om te observeren waren we al een heel eind. Gewoon DOEN!.

   Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Laten we van het meest positieve uitgaan en dan ze die gasten aan het volgen zijn, naar de andere IS gasten. 😉 Anders snap ik het ook niet hoor.

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   Zijn trouwens wel rare meiden hoor die gasten met hun jurkjes aan. Kan toch iedere soepjurk een ander de strot doorsnijden hoef je echt niet voor geleerd te hebben hoor.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de Islamisering moest toch doorgaan vonden Halsema, Roemer, Pechthold,Cohen, in 2010. Tevens vonden vele anderen dat ook, alleen de PVV en de SGP waren tegen. Maar ja, verstand en de Nederlandse kiezer, altijd moeilijk hé!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Tom; Dat lage intelligentiepeil van veel Nederlandse kiezers zal er de oorzaak van zijn dat Nederland geheid naar de verdoemenis gaat. Iemand met een gezond verstand stemt niet op de oude (zogenaamde correcte) politiek, maar stemt PVV. Vele kiezers die nog steeds op de oude correcte politiek kiezen moesten toch beter weten !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 18.03. uur. Inderdaad John, men zou toch beter moeten weten. Maar met een kiesvolk, wat zich al 10 tallen jaren laat hersenspoelen met socialistische propaganda, of met domme programma’s zoals; ” Boer zoekt vrouw”, “Wie is de mol”, heb ik de hoop opgegeven. Ze willen NIET anders, omdat ze ingeslapen zijn, en het allemaal wel goed vinden. Het is in-en intriest.

    Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s