De verkrachting van het Maagdenhuis

Screenshot_10

(Door: Sicarius)

Op 25 februari 2015 bestormde een groep van ruim 300 studenten het Maagdenhuis in Amsterdam. De deuren van het pand werden opengebroken en het bestuurlijk centrum van de Universiteit van Amsterdam (UvA) werd bezet. De studenten legitimeren hun daad door te verwijzen naar een zogenaamd gebrek aan democratie binnen de universiteit. Uiteraard doet de gemeente Amsterdam evenals de politie niets om het pand te ontruimen. Afgelopen vrijdag besloot Curiales het gebouw zelf te bezoeken om poolshoogte te nemen en haar lezers een impressie te geven van de huidige stand van zaken.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De verkrachting van het Maagdenhuis

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dit.Nederland.Is.Helemaal.KAPOT! Met dank aan inderdaad de RODEN/Socialisten, de marionetten van de “Frankfurter Schule”, Groene Luchtfietsers, en de meelopers, van de “goedmensenkerk”. En wie mag opdraaien voor de eventuele schade, Jan en Mien Doorsnee. Want de LINKSEN der elite, kijken weg en weten van niks!

  Like

 2. Jan zegt:

  Democratisering UvA 2015

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Eruit knuppelen die hap !
  2 haaren op de zak en pruim, maar voor de volle bos meepraten !
  Nog geen steek aan de maatschappij bijgedragen, maar een grote
  bek open trekken ! GLOEIENDE-GLOEIENDE !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan me vaag iets herinneren over wat ik ooit las in verband met die eerste bezetting in ’69:
  Het was bij die gelegenheid, dat de vrouwelijke studenten voor het eerst oog kregen voor het feit, dat ZIJ het waren, die altijd en eeuwig voor de rolbevestigende (rot)klusjes werden ingezet:
  Koffie zetten, brood smeren, manifesten uittypen, die door mánnen geschreven werden en zich in het kader van de “vrije liefde” ’s nachts beschikbaar houden voor Jan en Alleman! EN met dat alles genoegen nemen!
  Heeft de jaren daarop flink doorgewerkt in het feminisme!

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Ik heb nooit begrepen dat er niet wordt ingegrepen, het moet toch niet zo moeilijk zijn om ze er met een politiemacht uit te zetten. Er is onlangs aangekondigd dat er nu toch ingegrepen zal worden in het al tientallen jaren gekraakte pand Vrankrijk in de Spuistraat in Amsterdam, ik ben benieuwd, het is werkelijk de hoogste tijd, dat had meteen moeten gebeuren, het enige wat die zogenaamde krakers deden was politiek pamfletten buiten hangen ten gunste van de linkse partijen en ten gunste van asielzoekers en andere buitenlanders. Weg met dat tuig en nu laat men zich weer ringeloren door de zogenaamde studenten van het Maagdenhuis. Ik vraag mij af wanneer ze nog studeren, ze doen niks dan bier drinken en de boel vervuilen. Ook meteen de studiebeurzen intrekken

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Zo’n bezetting hoort erbij. Over dertig jaar hebben de studenten allemaal een villa in een vinexwijk. Een witte school voor hun kinderen. Mooi huisje in Frankrijk. Drie auto’s voor de deur. Minstens drie banen en 6 bijbanen.
  En zullen er weer nieuwe studenten opstaan tegen de zakkenvullers (de studenten van toen en nu). De weg naar rijkdom kent vele drempels, maar ze komen er wel. Jammer alleen dat de meesten geld belangrijker vinden dan compassie en naastenliefde.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Is dit al de tweedekeer dat de Maagden huis bezet wordt?De Maagden huis is allang geen maagd meer maar veel meer een hoertje, dat door iedereen verkracht kan worden. Je moett wel links zijn natuurlijk, dan ben je ook demoocratisch.Net als bij Stalin Mao of Polpoth Castro en al hun cornuiten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe een progressief-liberale universiteit de progressief liberale student schaadt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s