Haatimam Tarik Ibn Ali zet Europa vol met moskeeën

Screenshot_83

Hoe meer gelovige betaalt, hoe meer kans op paradijs

‘Haatimam’ Tarik Ibn Ali duikt steeds vaker op in Nederland om ook hier de weg te plaveien voor nieuwe moskeeën. Zijn nieuwste project is een moskee in Assendelft, schrijft De Telegraaf.

De rondreizende imam is fondsenwerver voor Europese gebedshuizen én de jihadstrijd in Syrië. In zijn meest recente offensief verkondigt Tarik Chadlioui, zoals zijn echte naam luidt, zijn boodschap om de financiering van een moskee in Assendelft rond te krijgen, voor de gemeente Zaanstad een volstrekte verrassing.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Haatimam Tarik Ibn Ali zet Europa vol met moskeeën

 1. BertG. zegt:

  Het gaat er enkel om, om mensen bang te maken dat ze anders geen goede moslim zijn als ze niet genoeg betalen en daardoor minder kans maken op een goede plek.
  En dat wil er natuurlijk geen 1 zijn. Want de gemeenschap zal je met de nek aankijken.
  Groepsdruk uitoefenen dus. Mensen aanspreken op hun geloof belevenis.
  Maar zo werkt het toch binnen elk geloof. Maak ze bang voor de hel als ze zich niet goed gedragen.

  Like

 2. ‘Haatimam’ Tarik Ibn Ali duikt steeds vaker op in Nederland om ook hier de weg te plaveien voor nieuwe moskeeën. EN IN DEN HAAG STAAN DE STRATEMAKERS KLAAR OM DIE WEG VOOR HUN TE PLAVEIEN!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  DEN HAAG –
  De VVD blijft het in de peilingen goed doen. Drie dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen wint de partij van premier Mark Rutte volgens onderzoeker Maurice de Hond twee zetels.
  Klik hieronder om te downloaden:
  PDF mauricedehond.pdf.pdf

  De VVD zou nu bij verkiezingen uitkomen op 23 zetels. Twee weken terug waren dat er in de peiling van De Hond nog zeventien. Met 23 zetels zou de VVD alleen de PVV nog voor zich moeten dulden. De PVV levert in de nieuwste peiling twee zetels in en komt uit op 24.
  Net als de VVD zit de SP in de lift. De partij van Emile Roemer boekt in vergelijking met de vorige peiling drie zetels winst en zou uitkomen op twintig zetels. D66 en CDA verliezen één zetel en houden er volgens De Hond respectievelijk 21 en 22 over.

  Met 24 zetels (PVV), 23 (VVD), 22 (CDA), 21 (D66) en 20 (SP) zijn de verschillen tussen de vijf grootste partijen in de peiling dus gering. De PvdA volgt op ruime afstand. In vergelijking met de vorige peiling verliest de partij van Diederik Samsom een zetel en staat nu nog op veertien, nog maar vijf meer dan GroenLinks.

  Dit is toch niet meer te bevatten? Met zoveel domheid heeft dat stemmen geen zin meer, Dit is werkelijk de Domheid aan de macht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 10.59. uur. Meneer Driek, dat krijg je nu van meer dan 30 jaren RODE HERSENSPOELING! De onnozele kiezers, deze domme schapen, geloven alles wat de RODE NOS, en de LINKSE OMROEPEN UITKRAMEN. Daar valt niet meer tegen op te boksen. Ik verwacht van het gros van de Nederlanders NIETS meer! Saamhorigheid is er allang niet meer! De RODE BACIL heeft zijn werk gedaan.

   Like

 4. janfreak zegt:

  Ben bang dat hier binnen korte tijd meer moskeeën staan dan kerken waar wij aan gewend zijn.
  Die sluiten zo langzamerhand steeds meer hun deuren. En de rest wordt denk ik over een jaar of 20 allemaal gesloopt door de moslims. Onze religies staan nu eenmaal haaks op de islam en aangezien de islam geen enkele vorm van tolerantie kent zullen we elkaar ook nooit kunnen bereiken. In hun ogen zullen we ongelovigen zijn en daar moet je volgens de Koran korte metten mee maken.

  Like

 5. Marc zegt:

  Geloofspunten verdienen voor het paradijs door geld te geven. Waar kennen we dit systeem ook al weer van? O ja, de aflaten van vijfhonderd jaar terug. Weet u nog wel, de manier waarop de bouw van de St. Pieter gefinancierd werd, en waartegen Luther zo tekeer ging.

  Met dit verschil, uiteraard, dat hier geen luxe paleizen worden gebouwd, maar landelijke moskeeën die op hun beurt weer geld genereren om cultuur van alle tijden in alle plaatsen van de wereld te vernietigen, of dat nou de St. Pieter is of cultureel erfgoed van duizenden jaren oud in Irak.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Dit bericht onderstreept weer eens op welke schaal politiek correct de islam duldt en volledige bewegingsvrijheid verschaft. NIEMAND in de overhand neemt de bescherming van de Joods- christelijke en humanistische identiteit op zich .
  Dus verdedigen onze overheden het fundament van onze samenleving niet meer en laat zij ons land en haar oorspronkelijke bevolking VOLLEDIG in de kou staan, onbeschermd!

  Hoe moeten wij dit noemen? Verraad, NEE, niet gewoon verraad, maar HOOGVERRAAD!Daar moet de zwaarst mogelijke straf op volgen.
  Onze overheid is tot een slaaf van de islam geworden..

  Maar wat zal het volk doen bij de verkiezingen? Waarschijnlijk weer op de partijen stemmen die het verraad van Nederland vormgeven. ONDANKS de overduidelijke woorden van Geert Wilders.

  Mocht dat echt gebeuren dan zijn de Nederlanders hun vrijheid niet meer waard.
  Dan MOET men het loon van de lamlendigheid maar in ontvangst nemen.

  Wij zullen doorgaan en ons uitspreken tegen het KWAAD, omdat wij niet kunnen zwijgen bij het zien van deze ongehoorde misdaad tergen ons land en haar bevolking…

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Heb 1 voordeel die moskeeën ze lijken op dartborden, dus ze laten in ieder geval een goed spoor na om op te richten

  Like

 8. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s