IS onthoofdt eigen sharia-rechter

Screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

Waar de “Islamitische Staat”(IS) ons laat zien wat de islam in zijn “beminnelijkheid” te bieden heeft, blijft geen steen op de andere staan en blijft nauwelijks iemand in leven. Een van de meesters over leven en dood was Abu Jafaar Al-Hattab, een van de strengste sharia-rechters van IS. Hij was van mening dat niets, ook niet onwetendheid, een verontschuldiging voor de overtreding van de wetten van de islam zou zijn. Nu werd het hulpje van de islam daar zelf het slachtoffer van.

Al-Hattab paste de takfir (het verklaren van een moslim tot ongelovige) al bij kleine “delicten” toe. Een andere hardliner, Abu Musab Al-Tunisi, wilde zelfs de chef van Al-Qaida, Aiman al-Zawahiri, tot ongelovige verklaren, omdat deze de sjiieten blijkbaar niet genoeg haatte. Al-Hattab liet uiteindelijk iedereen die niet onvoorwaardelijk voor IS was, terechtstellen. Zo ontdeed hij zich van alle critici van de bloedige roes van de IS, ook van diegenen uit de eigen gelederen. Hij, als verantwoordelijke voor de “takfir-lijst”, en anderen gingen nu volgens de absoluut immorele IS-slachters zelfs te ver en werden daarom enkele weken geleden al gevangen genomen. Abu Jafaar Al-Hattab werd nu, trouw aan het door hem zo heftig voltrokken islamitische gewelddictaat, door de IS onthoofd.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op IS onthoofdt eigen sharia-rechter

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wie een kuil graaft voor een ander, diens eigen hoofd valt er nu in… Soms is er ook goed nieuws.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. win zegt:

  Roland Freisler onthoofd

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Gaat mij goed zo hoor, laten die gekken elkaar maar uitmoorden

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Precies zo ging het met Maximilien de Robespierre, Tribuun van de Franse Revolutie!
  Maar IS is het toenmalige (westerse) Frankrijk niet: Al zet deze tendens zich voort en worden alle kopstukken tenslotte onthoofd, dan nóg valt er niet op te rekenen, dat er een islamitische Barras als voorlopige opvolger komt, die de executies opschort en alle overlevende slachtoffers van de terreur de vrijheid hergeeft:
  De (radicale) islam kènt geen tweezijdige figuren als Barras, die bij gelegenheid nog wel eens humaan kunnen zijn; Zij kent überhaupt geen humanitéit.
  Dus dat wordt elkaar onthoofden tot de laatste man!
  :

  Like

  • Marc zegt:

   Robespierre was ook het eerste wat mij te binnen schoot. En ook de uitdrukking ‘de revolutie eet z’n eigen kinderen op’.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    De door Theresa Geissler opgenoemde Barras was zelf een smerig stuk vuil (hij heeft net als Robespierre en vele andere radicale Jakobijnen e.a. in 1793 voor de dood van koning Lodewijk XVI gestemd) die zelfs ging collaborateren met Napoleon Bonaparte. Later kreeg Barras er nog spijt van dat hij deze ooit aan de macht bracht en aan de val van Robespierre meewerkte. Een aantal van de dubbelhartige handlangers van Barras (hun namen en uiterlijk verfoei ik zo erg dat ik ze zelfs niet eens wil opnoemen want het waren echte politieke moordenaars), inclusief hijzelf, dolven later toch nog het onderspit omdat Lodewijk XVIII, de broer van de terechtgestelde koning, hen allemaal na de val van Napoleon Frankrijk liet uitschoppen en van hun macht beroofde zodat zij anoniem in armoede, kommer en kwel stierven en dat hadden deze akelige smeerlappen nog terecht verdiend ook!
    De beruchte officier van justitie, Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, die tijdens de Terreur 2600 Fransen ter dood had veroordeeld in onrechtvaardige showprocessen waarin hij hen belachelijk maakte, beledigde en gruwelijk uitkafferde werd niettemin, net als de sharia-rechter, uiteindelijk het slachtoffer van zijn eigen rechtbank die hem in 1795 ter dood veroordeelde, samen met zijn gevreesde rechterhand Martial Herman en tientallen rechters, advocaten en juryleden! En net als hun slachtoffers kregen zij een enkele reis naar de guillotine toe in mestkarren, beledigd en uitgejouwd door vele duizende Parijse toeschouwers die het vooral hadden voorzien op de gehate Fouquier-Tinville!

    Like

 5. Jaan zegt:

  Het lijken wel kwartels. Zet een stel hanen bij elkaar en ze vechten net zo lang tot er nog maar één overblijft, die overigens ook aan zijn wonden kan bezwijken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wat ze in het midden oosten en Afrika in zijn geheel uitspoken, letterlijk en figuurlijk, raakt mijn koude kleren niet, ze soppen het zich maar op alla of hetgeen daar voor doorgaat helpt ze wel de vernieling in, zeker weten.
  In Rome lopen ook veel idioten rond, in heel Europa is er scheiding tussen kerk en staat, in Rome is er een club, het vatikaan die zich verheffen tot staat, een circus wat ik NOOIT zal bezoeken. Ook daar lopen idioten rond die denken wetten te mogen voorschrijven, daar die kerels daar rondlopen in lange gewaden is het gemakkelijk die wetten te stekn waar het zonlicht moeilijk bij kan.
  Aangaande die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd dat denkt hier in onze westerse seculiere samenleving wetten te mogen komen opleggen krijgen die maar een antwoord “OPROTTEN MET JULLIE PERVERSE SMEERLAPPERIJ” en alles wat hier rondloopt in vodden zullen bestempeld worden als islamhoeren wat ze ook zijn volgens hun eigen wc papierboek.
  Nooit zal ik rekening houden met achterlijke bullshit uit welke hoek het ook mag komen, ik ben tegen geweld van nature uit en ik weet dat er niets maar dan ook totaal niets meer is als ik de ogen zal sluiten voor eeuwig, het is een ordinaire commerce die decadent kan en mag parasiteren op onze kosten.
  Bye the way, wat kost ons de duitser Ratzinger in Rome? Die geniepigaard ligt daar heerlijk te parasiteren en krijgt weldra gezelschap van die Argentijn, een nuchter mens krijgt er rare gedachten over…., wie betaald die hun luilekker leven, ze hebben nooit gewerkt maar veel fabeltjes verkocht, delen ze soms in de verkoop?

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Vreest den Islam (filmpje Hans Jansen)

  In onderstaand filmpje legt Hans Jansen het Europese Parlement uit dat het een opdracht is om de islam te vrezen. Van de koran zelf. Waarin ongelovigen wordt opgeroepen tot vrees voor de islam. Islamofobie is dus geen uitvinding van islam haters maar een opdracht van de profeet zelf.

  Zelf heb ik meer last van het bijna met religieus fanatisme gevolgde statisme en de democratie. De westerse, Europese, democratie is volgens mij nogal doorgeslagen. En zorgt ervoor dat ik vele zaken niet mag doen die niemand schade berokkenen. Ze zorgt ervoor dat ik mezelf, mijn naasten, en mijn eigendommen niet met effectieve hulpmiddelen mag beschermen. En dat ik gedwongen wordt mee te betalen aan oorlogsinspanningen die landen als Irak, Libië, Syrië en Afghanistan zo mogelijk nog verder de ellende in hebben geholpen. En die me thans met de Oekraïne in een nucleair conflict dreigt te storten.

  Vanuit dat perspectief zie ik de vrees voor de islam als een probleem van de tweede orde.

  Enkele generaties geleden was de casu belli de zelfstandigheid van Polen. Toen de oorlog was afgelopen waren tientallen miljoenen mensen dood maar werd Polen overgedragen aan een van de twee oorspronkelijke agressors. De zelfstandigheid van de Polen was de geallieerden worst. Nu een paar generaties later, een iteratie. De zogenaamde zelfstandigheid van de Oekraïne, waarbij de EU een door een staatsgreep aan de macht gekomen kliek machthebbers steunt. Die wordt door de EU beschermd in naam van de vrijheid en de democratie.

  Mijn constatering is dat de islam, in combinatie met vrij grote immigratie stromen, zorgt voor een schijnbare tweedeling. Namelijk die burgers die zich primair aan de islam onderwerpen, en die burgers zich primair aan de staat onderwerpen.

  Waar is de zijn eigen soevereiniteit claimende burger? Die niet meer dan de helft van zijn inkomen aan de staat wil afstaan om als dank met nucleaire dreiging te worden geconfronteerd? Of die niet 5 maal per dag wil knielen? Je richten op de soevereiniteit van ieder individu, dat is de echte oplossing.>>> vrijspreker

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de verrijking van de wrede IDEOLOGIE der Islam.

  Like

 9. Breget zegt:

  Zo ziet men dat het gewone moordende bendes zijn zonder moraal /geweten die beroerd worden als ze al hun eigen smoelen zouden zien .Nu kunnen we ook begrijpen dat de moslims zeggen hier te willen blijven omdat ze eigenlijk ook die Islam niet meer zien zitten Ha Ha

  Like

 10. Manna zegt:

  viva le republique!

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Zo lang als er twee moslims blijven leven, zullen ze elkaar beschuldigen dat de andere een foute islam aanhangt en gefdood moet worden.Zo was dat ook met de 4 eerste Kalieven gebeurd.Abu Baker, Omar, Othman en Ali.Die elkaar en hun hele familie uitroeiden.

  Like

  • Jaan zegt:

   Dan was mijn vergelijking met kwartelhanen zo gek nog niet. die vechten ook zo lang tot er maar één overblijft. In ieder geval de ander proberen ze op te ruimen, hoe dan ook.

   Like

 12. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s