Timmermans geeft antisemitisme in Europa een wereldkans

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie, was te gast in het programma Buitenhof en werd geïnterviewd door Paul Witteman. Daarbij kwam ook het opkomend antisemitisme ter sprake, en Timmermans was daar blij mee want het was onderdeel van zijn pakket.  (Wat dit ‘pakket’ precies is, en hoe belangrijk Timmermans wel mag zijn, daarover is nooit veel duidelijkheid ontstaan, en daar wordt Timmermans ook niet over bevraagd, maar dat terzijde.)

Enfin. Het opkomend antisemitisme. Timmermans speelde het weer eens klaar om dit geheel op het bordje van ‘extreemrechts’ te leggen. Eerst haalde hij een antisemitische opmerking aan van een Griekse minister die kennelijk ‘extreemrechts’ is. Daarna begon hij met het afgesleten deuntje dat ‘in de Europese geschiedenis’ altijd de joden als zondebok worden aangewezen in tijden dat het slecht gaat. Zoals dus ook nu weer. Extreemrechts komt op. En ziedaar, antisemitisme. Alsof ‘we’ niets hebben geleerd van Auschwitz. Ja, zei Timmermans, kijk eens wat je tegenwoordig leest op internet, verschrikkelijk allemaal.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Timmermans geeft antisemitisme in Europa een wereldkans

 1. topsporter zegt:

  Ik zag Timmermans met Wittemans op 15 Maart 2015 rondom het woord antisemitisme dansen.
  Schandalig dat deze types door de belastingbetaler gefinancierd zich kunnen profileren met een stempel op hun voorhoofd, enigszins verborgen door de quasi-intellectuele bril:

  Ich habe es nicht gewusst.

  Like

 2. nelly zegt:

  timmermans, een grote viezerik!!!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Klopt Nelly. Zie hem op de foto staan met zijn rode kop, een echte marxist. Of zou hij dagelijks in den olie zitten (zuipen) net als die andere Marxist (met echte olie) tijdens de oliecrisis, Joop de Uyl ?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Nelly
   Dat zijn ze allemaal. Ze zijn voor ons levensgevaarlijk. Hoe meer linkse multiculturele partijen hoe minder kans wij hebben in de volgende Burgeroorlog die wij zouden moeten voeren tegen de protegees van PvdA, GL, D66 SP en CU

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Hij is en blijf een Marxist.Nooit te vertrouwen zijn doel is en was de dictatuur van het prolettariaat net zo Verwerpelijk als de Islam.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky bee. PROLETARIAAT? Laat mij niet lachen. Deze mensen hebben niets met proletariaat. Ze hebben de proletariaat voor hun tweede agenda nodig. Plaats aan de top geeft ze kans snel rijk te worden. Het zijn proleten die graag in het Gooi wonen en leuk centje verdienen door pro-actieve houding voor de Islamisering van Nederland.

   Like

 4. Jean zegt:

  Laat die vuile smeerlap de eerste zijn als de strop terug in voege wordt gebracht, dat monster moetzelfs niets zeggen om al te beginnen met braken.
  Blijkbaar is er iets fot gelopen bij de geboorte en hebben ze de nageboorte zich laten ontwikkelen, now ja ontwikkelen, ik bedoel groot gebracht.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ach Timmermans de NSDAP die jij natuurlijk met jouw companen graag aanhaalt als Jodenhaters, waren juist SOCIALISTEN pur sang. Maar dat wilt U natuurlijk liever niet weten hé! Den Uyl was in de jaren ’30 van de vorige eeuw heel verguld van Adolf “bloksnor”Hitler!

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Inderdaad: weer staan ‘wij’ (=iedereen behalve de pvv) een groep lieden (de islamofascisten) toe geweld te prediken en te praktizeren tegen joden en homos, alsof ‘wij’ (=iedereen behalve de pvv) niets hebben geleerd van Auschwitz.

  Heeft Timmermans al excuses aangeboden voor de bijna-nucleaire oorlog met Rusland waar hij en zijn eu-vrienden ons zo vrolijk ingetrokken hebben? Hoe staat het met de ‘thug’ die de ring van dode geliefde Nederlanders zou hebben ‘gestolen’? Heeft ie daar zijn excuses al voor aangeboden? https://www.youtube.com/watch?v=s9Z50GU3dj0 Of was het vervalsen van de tekst die hij die dag uitsprak wel voldoende om het volk voor te liegen?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bas Koning
   Een goede vraag. Maar dat laat ons WEER ZIEN HOE GEVAARLIJK DE EU VOOR ONS IS. TIMMERMANS IS DAAR DE …VIEZEVOORZITTER …WAT KUNNEN WIJ VAN ZO’N HOOP DREK VERWACHTEN?

   Like

 7. Sjaak zegt:

  De vuile gore lul ! Timmer er maar een paar op zijn gore smoelwerk !

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Hij maakte nog een leuke opmerking. ´Ik heb een appartement in Brussel, want Heerlen/Brussel is niet te doen´. Moet je dat eens zeggen als werkloze tegen het UWV ´de afstand Rotterdam/Leeuwarden is niet te doen´. Word je uitkering direct ingetrokken.

  Overigens, wat een ontzettend dom gansje die Schippers.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Tja, dat appartement in Brussel levert extra geld op…..Brussel-Heerlen is niet te doen, hahahaha laat me niet lachen… afstand 115km, 1,5 uur met de auto. Dan is Rotterdam-Leeuwarden wel wat meer dan 115km en 1,5 uur met de auto……. Zo lullen dus die socialisten/zakkenvullers maar owee als je hun daarmee confronteert, dan ben je dom, oliedom en weet helemaal niet waar je over praat. Maar owee als een PVV’er het zou doen….. Hij is en blijft een arrogante kwast, antisemiet/joden- en Nederlander-/katholieken-hater.

   Like

 9. windwens zegt:

  Timmermans en zogenaamd tegen anti semitisme ( joden krijgen altijd als eerste de schuld) de creep was hier nog toen er in de Schilderswijk dood aan de Joden geroepen werd. Geen enkele reactie vanuit zijn smoel werk. Nu is hij door Junker in gefuisterd dat hij maar moet benadrukken dat erin Europa wel een toekomst is voor Joden zonder er bij te vertellen dat zij ze beiden liever kwijt dan rijk is. Om geen gezichtsverlies te lijden en de woorden van Bibi bijval te geven want uiteindelijk heeft de laatste het toch bij het rechter eind.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Wij moeten blij zijn dat Frans Timmermans te gast was bij het programma “Buitenhof”. Hij geeft Nederland een geweldige kans te realiseren HOE GEVAARLIJK LINKSE PARTIJEN VOOR ONZE INTEGRITEIT EN ONZE TOEKOMST ZIJN. Hoe cynisch zij omgaan met ons leven en het leven van onze kinderen en klein kinderen. De vraag over Jodenhaat heeft hij geschooid op de klassieke leest van desinformatie …De Sovjet Pravda klonk van ieder woord die hij zei. Schaamteloos schuift hij de schuld voor de nieuwe golf anti Joodse gevoelens op de autochtone bevolking van Europa. Zo was het altijd toch? …En nu ook! …Geen woord over islamitische aanslagen op Joden in Parijs en Kopenhagen …Daar was geen blank gezicht te bekennen. Het was uitsluitend het werk van strontkleurige gezichten die zo veel van Allah houden. Geen woord over (ISLAMITISCHE)terreurdreiging waarin Joden en anderen in moeten leven. Hij zat daar schijnheilig te praten over hoe erg het allemaal is…. Maar de VIEZEVOORZITTER VAN DE EUROPESE COMMISSIE heeft zijn best gedaan, zijn islamitische protegees in bescherming te nemen. In Europa moet plaats zijn voor Joden (die al 2000 jaar in het continent wonen) en natuurlijk ook voor moslims die nog steeds, als ongedierte, ongehinderd binnenstomen met de zegen van EU Quislings en de vijfde colonne binnen de afzonderlijke Europese landen.
  HET GAAT NIET ENKEL OM JODEN …HET GAAT OM ONS ALLEMAAL …OP WOENSDAG KUNNEN WIJ DE EERSTE STAP ZETTEN NAAR DE HERWONNEN VRIJHEID …Maar daarvoor moeten wij niet voor Islamknuffelaars kiezen.

  Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s