Timmermans: vluchtelingen-opmerking Grieken krankzinnig

Screenshot_4

(Door: Shari Deira)

De dreigende woorden van de Griekse minister Panos Kammenos (Defensie) over het sturen van vluchtelingen verder Europa in, zijn ‘krankzinnig’. ‘Griekenland is een land van extreme retoriek. Daar ben ik bezorgd om.’

Eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans (PvdA) zei dat zondag tijdens een interview in televisieprogramma Buitenhof.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Timmermans: vluchtelingen-opmerking Grieken krankzinnig

 1. Berthe zegt:

  De anti-semietenknuffelaar kwebbelt er op los…….

  Like

 2. harry zegt:

  Ik heb helemaal niks met Grieken , die paar die ik ken zijn geen prettige personen , opportunistische leugenaars ! Doe maar eens zaken met die lui !
  Ik ben er met vakantie geweest , dat is dan ook meteen de laatste keer geweest !

  Maar wat moeten ze als land ? Ze zitten in die verdomde EU en moeten dus alle vluchtelingen die daar aanspoelen opnemen !
  Ze zijn al zwaar failliet en dan ook nog een gigantische berg onrendabele klootzakken waar je noch nu , noch in de toekomst wat anders aan zult hebben als ellende , om voor te zorgen op je dak te krijgen en die moet je dan verplicht houden ? Alleen als ze zélf weg willen mag dat ?

  Die EU is de meest debiele instelling ter wereld , laat iedereen vrij om illegaal geboefte weg te jagen , schiet de eerste tien boten helemaal lek , sleep ze terug naar waar ze vandaan kwamen , zelfs langzaamlerenden gaan het dan een beetje begrijpen .
  Maar dit is een onmogelijke spagaat , niet de grenzen mogen sluiten , wél verplicht al die niksnutten opnemen .
  Dat zou je je vijand nog niet aan doen !

  En die Timmermans ? Zet die ook maar op zo’n lekke boot , richting zuid !
  Haaien zijn niet kieskeurig , ze vreten hun eigen soortgenoten nog op .

  Wat is de opzet van die debiele regels ?
  Wat is de bedoeling van die “politici” ?

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat Timmerman een Marxist is hij denkt en reageerd als een Marxist.Daar om schakelt de TV uit als ik hem zie.Ook bij Witteman.

  Like

 4. topsporter zegt:

  Timmermans is ook wel een beetje krankzinnig, nietwaar Frans?
  Als je in hetzelfde gesprek met Paul Witteman rondom het antisemitisme aan het dansen bent en je vermijdt hoe deze dans heet dan ben je door en door slecht, ja vanmiddag heb ik twee moordenaars gezien.
  De waarheid werd vermoord.
  Frans Timmermans is een huursoldaat van een verzameling opportunisten, die zich voor het Nederlandse volk verschuilen.

  Like

 5. De Grieken hebben niets meer te verliezen dankzij de EU. Wat zouden wij doen? Waarschijnlijk niets naar het blijkt. Wij Nederlanders vinden het lekker om uitgekleed te worden, overspoeld te worden door kansarme moslim fanaten. In Griekenland is niets meer te halen door Afrikanen met een Moslim achtergrond. Denken we nu werkelijk dat de Grieken het nog langer kunnen volhouden om deze barbaren binnen hun landsgrenzen te houden? Ik snap het dreigement nog niet helemaal, ik had ze al lang door laten stromen naar het noorden. Wij willen meer, meer van deze hier hebben en Duitsland ook heb ik me laten vertellen. Er is nog zat te halen hier en als het echt moet schaffen we gewoon de kostbare gezondheidszorg af. Italië en Spanje kunnen het ook niet aan. Oh ja Zweden wil zich ook graag opofferen heb ik ergens gelezen.
  PEACE BE WITH YOU, SALAAM ALEIKOEM ….

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ach, meneer Timmermans, het is uw partij de PvdA, die medeverantwoordelijk is voor de ” Griekse Tragedie”. Het zijn uw rode partijgenoten, die vanaf 1972 meegedaan hebben, om onze soevereiniteit te verkwanselen. Ja, natuurlijk wel met het CDA, de VVD en D66 in het kielzog. Het was uw partijgenoot KOK (PvdA) en ZALM (VVD) die Griekenland erbij gehaald hebben, nadat ze de motie de Haan (CDA) weggelachen hadden! Spaar mij uw krokodillentranen s.v.p.!

  Like

 7. Jan zegt:

  Die man is schizo. Met honderdduizenden worden de asielshoppers binnengelaten, fanfare en feestcommitee zijn aanwezig waarna de sleutel van de villa wordt overhandigd, om vervolgens weer bij Witteman een potje janken dat de sprinkhanen zich straks te goed doen aan de Nederlandse aardappelvelden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Om een functie bij de EU binnen te halen moet men voldoen aan 2 eisen nl.
  1 – geen geweten hebben.
  2 – je eigen volk verraden door barbaren binnen te halen.
  70 jaar geleden kreeg men al voor minder de kogel…
  Zet die timmerdans maar tegen de muur, niets aan verloren, ik snap niet dat die lafaard nog onder eigen volk durft komen, er zijn velen die voor veel minder al een flink pak rammel gekregen hebben.
  Rood staat voor Dood en groen vreet aan je poen met dood tot gevolg.

  Like

 9. Jaan zegt:

  Vroeger was Griekenland het land van melk en honing.
  Ik praat over 35 jaar geleden.
  Ik was er met de fiets naar toe gereden. Hard werken deden ze niet want om 12 uur ’s middags gingen de banken dicht en begonnen ze aan hun middagdutje. Om 4 uur was er weer wat open.
  Het leven was er niet duur en het was extreem veilig. Ik zette mijn tent gewoon tussen de flats aan het strand op in een grote stad als Thessaloniki, ging de stad in en kwam de volgende dag terug. Niks aan de hand. Dat had je in Amsterdam of Parijs niet hoeven te proberen. Het was een simpel, rustig, vreedzaam land. Iedereen leek tevreden en het was roeien met de riemen die ze hadden, maar ze kwamen er wel. Nou is het één grote puinhoop geworden doordat ze simpele zielen die meer oog hadden voor middagdutjes dan werken, de potten met goud hebben voorgehouden, waaruit ze zo maar zonder echte economie te hebben uit konden pakken. Wie is nou de schuld?
  Als ik een alcoholist uitnodig in mijn huis om één glaasje te komen drinken en hij belooft dat hij maar één glas zal nemen en ik geef hem de sleutel van de drankkast, weet je wat er gaat gebeuren, nl. de beste man wordt bezopen en de drank is op. Zo kon je voorspellen wat er met Griekenland zou gebeuren. Is de Griekse bevolking schuldig? Die snappen het niet eens. Ze hadden Griekenland als een land zonder economie, zonder goede boekhouding en volop zwarte markt niet de sleutel van de kluis mogen geven.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Laten we voortaan spreken over Franz Tantalus!
  Je schijnt er niet vanaf te komen.
  Bad karma?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s