We razen op de afgrond af

Screenshot_14

(Door: Tatjana Festerling – Vertaling: E.J. Bron)

Men moet leren accepteren dat veel grote steden in het westen van Duitsland hopeloos verloren zijn. Verloren aan harteloosheid en de achterlijke islam. Waar moet het elan voor de eigen cultuur, het vaderland ook vandaan komen, bij mensen, die deels in de derde generatie leven van sociale uitkeringen van de staat, dus afgestompt en afhankelijk zijn van de staat, zoals junks van de naald? Dankzij de conspiratie van politiek en media, die door het aanvuren en financieren van de “strijd tegen rechts” het linkse geweldspotentieel voortdurend mobiliseren, is er niets, maar dan ook helemaal niets wat zij tegenover de fascistoïde islam zouden kunnen plaatsen. Integendeel, we razen op de afgrond af, de zelfvernietigingskoers in veel steden is niet meer te stoppen.

Diegenen, die in de dure wijken van Berlijn, Hamburg, Frankfurt enz. wonen, nogal walgend neerkijken op het protesterende plebs bij PEGIDA of bij de hooligans en ´s avonds liever een flesje rode wijn opendoen in plaats van de straat op te gaan om zich aan te sluiten bij het verzet: het zal jullie ook nog te pakken nemen! Deze angstige mensen wachten liever nog – op de perfecte organisatie, de perfecte partij, het perfecte moment, op perfecte ideeën, perfecte concepten, perfecte sprekers, perfecte data en de perfecte golf. Bovendien is men grotendeels immers ook direct of indirect afhankelijk van de staat – door werk, door subsidie, door clientèle. Dus liever nog eventjes in dekking blijven, anders riskeert men immers persoonlijke nadelen.

Precies zo moet het in 1933 gegaan zijn, we kunnen dat op dit moment nog een keer live bekijken.

Zij verdrijven de tijd met “men zou moeten”, “men moest”, “men zou kunnen” of “eentje moet toch een keer”-voorstellingen en voelen zich dan al snel politiek betrokken burgers. Hun kinderen hebben ze al gekalmeerd met Ritalin, opdat ze niet beginnen te jengelen en wellicht onaangename vragen over hun toekomst stellen.

De foto´s hierboven geven een paar verse indrukken van hoe het eruit ziet in zones waar de dames en heren van de Antifa, de Jonge Socialisten, de Groene Jeugd enz. het voor het zeggen hebben. Hun “ruimte zelf organiseren” zoals ze graag reclameren. Een uniek voorbeeld is het Schanzenviertel in Hamburg, een voormalig beweeglijk, creatief, wakker, inspirerend en in de beste zin van het woord multicultureel stadsdeel, dat inmiddels volledig verwaarloosd en geruïneerd is. De eerste drie foto´s laten de beroemde Rote Flora, de Antifa-centrale ini Hamburg zien. Goed te zien zijn ook de huisdeuren: daar wonen kinderen achter – hoe moeten daar waarden ontstaan?

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Tatjana Festerling

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op We razen op de afgrond af

 1. Moedeloos wordt je ervan!Vanmiddag,tijdens het flyeren ook weer zo’n paar gesprekken gevoerd waar je haast van door je hakken zakt!Wel overal op kankeren en het met de Pvv zienswijze eens zijn,maar het toch verdommen om te gaan stemmen !Met de stomste argumenten!Die ik dan zonneklaar weerleg,maar …tegen dovemansoren gezegd!Een deel van de mensen heeft het al opgegeven!Ik denk toch echt dat dit niet meer zonder geweld is op te lossen.Dan moeten we er maar tegenaan ook,en wel zo snel mogelijk!Na donderdag dan he?Want….hoop doet toch nog steeds leven!

  Like

  • Frerik zegt:

   Yvonne. Heel toepasselijk hoorden ik vandaag ook nog dit liedje en dat is waar je tegen aanloopt met al die meelzakken vanwaar je hoopt dat ze nog eens zullen reageren.

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoe actueel ook weer, dit liedje. Het had gisteren geschreven kunnen zijn.
    Er is helemaal NIETS veranderd. Inmiddels is dit liedje alweer zo’n 45 jaar oud.

    Like

 2. Thoth zegt:

  Duitsland loopt ongeveer 10 jaar achter bij Nederland. Wegens de oorlog die Hitler heeft veroorzaakt. Maar Nederland loopt nu ook achter, wegens de politici, ambtenaren en de media. Hopelijk hebben wij de PVV, die nog iets veranderen kan. Daar stem ik op, het is niet anders…
  .

  Like

 3. Frerik zegt:

  Goed stuk en de werkelijk heid is aangebroken ook straks voor de mensen die savonds een wijnfles openen en niet meelopen met de Pegida plebs, je zou denken wat zullen ze een spijt krijgen als ze met zijn allen in de islamitische stront terechtkomen. maar dan nog zullen ze niet toe willen geven dat de pegidamens het bij het rechte eind had. We komen terecht in de verleden tijd van de middeleeuwen die onze toekomst is dankzij de linkse idioten. Dit te weten is onverdraagzaam en heb vanmorgen bewust niet meer gekeken op de site van E.J.Bron en heb ook maar een fles wijn opengetrokken en een aantal glazen genuttigd en heb op mijn smart tv heel luid een uurlang de muziek gehoord van Jerry Lee Lewis al op hoge leeftijd. Geweldige muziek met op dat moment de toepasselijke thema: The Last man Standing: Deze titel vind ik al een eer voor meneer Bron maar ook voor alle reageerders hier. In ieder geval heb ik even in de roes van de wijn weer zorgeloos kunnen genieten en was het behoorlijk kicken. https://www.youtube.com/watch?v=8skm-l9amTc

  Like

 4. Cathja zegt:

  Verschrikkelijk, dat het eens zo mooie West-Duitsland wordt uitgeleefd en in verval raakt vanwege de onverschilligheid van mensen wiens wortels elders liggen. Kijk eens hoe een smeerboel ervan gemaakt wordt en hoe verpauperd de huizen er uitzien!

  De Duitse overheid moet zich doodschamen dat ze dit alles hebben laten gebeuren! Het ergst is nog wel de ontoegankelijkheid van veel wijken, waar geen autochtone Duitser nog wil en mag wonen. Je zult het maar meemaken dat je land compleet wordt weggegeven aan vreemdelingen!

  Als we niet op onze hoede zijn, gebeurt dat hier ook!
  Stem a.s. woensdag PVV; de enige partij die ons bij de les houdt!

  Like

 5. windwens zegt:

  Het is net een normale straat ergens in Somalie.
  Zover is Europa op vele plaatsen afgezakt, de pünktlichkeit van Duitsland is compleet verdwenen. Zonder dat men er erg in heeft is dit beeld zeer veel zeggend. Als de normen en waarden van het land kompleet op de helling staan, in een land waar de meeste vrijdenkers uit de Europese geschiedenis vandaan komen dan is er zo enorm veel aan de hand. Om alleen bevolkingen in de EU te kunnen onderdrukken heeft men ons uit geleverd aan het gedrocht Islam. Hoe dom kan men zijn deze teloorgang gewoon door te laten etteren.

  Like

  • keizer zegt:

   De een zegt dat Normen en waarden verdwenen zijn en een ander zegt:
   We hebben het geloof aan de kant gezet en zie het resultaat.
   Komt een beetje op hetzelfde neer.
   Maar ja dat is de vooruitgang hé.
   Dit komt nooooooit meer goed.
   Het merendeel van de bevolking kiest hier nog steeds voor, dus je moet het accepteren.
   Ondertussen voorbereiden op de strijd die komen gaat.

   Like

 6. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 7. Roni zegt:

  Behalve de geimporteerde islam heeft Duitsland er nog een ander groot probleem bij, namelijk de geimporteerde zigeuners. Die zijn ook niet mis !

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Het is niet uitzichtloos. Ik ben niet moedeloos. Er zijn nog genoeg kansen en het is wel vervelend maar ik zien nog genoeg mogelijkheden om de maatschappij om te vormen tot leefbaar en klaar voor de toekomst!

  Het is allemaal erg simpel. Ik wacht gewoon dat Geert Wilders mij vraag om dit land te redden. Mijn plannen zijn eenvoudig uitvoerbaar en kosten niet veel geld. Noem mij pragmatisch en beschuldig mij van het hanteren van een botte bijl, dat geeft niet. Het gaat om het resultaat.

  Voor de in elkaar stortende huizen in Groningen heb ik een plan om de arbeidsreserve aan te spreken om zodoende alle huizen, zowel de beschadigde als de huizen die nog overeind staan, te renoveren, fundamenten verstevigen, muren versterken, dak isoleren we ook gelijk even.

  Onverkoopbare huizen zijn er niet meer als ik een stel richtlijnen op tafel leg om speculatie te voorkomen, dat heeft namelijk in het verleden er voor gezorgd dat de huizen te duur werden, waardoor ze nu op dit moment onverkoopbaar zijn.

  Drank- en drugsverslaafden kunnen rekenen op mijn aandacht, omdat ik er jaren mee gewerkt heb weet ik waar de schoen wringt. Ik heb ideeën hoe de inname geleidelijk verlaagd kan worden waardoor er meer gezondere mensen zijn die allemaal minder drugs en drank gebruiken. Mijn plan is zo eenvoudig dat ik het bijna niet hardop durf te zeggen.

  Het allergrootste probleem van de mensheid in 2015 is de islam. De allergrootste kwelling is dat dit ettergezwel in stand wordt gehouden door beroepsmoslims en politici met een verborgen agenda, denk hierbij aan Pechtold en Samsom. Zonder mensen naar een kamp te sturen wil ik de islam met wortel en tak uit de menselijke maatschappij en uit de wereld verwijderen. Mijn plan daarvoor is heel erg eenvoudig. Ik wil op elke school in Nederland, om te beginnen koran-lessen verplicht gaan stellen, maar dan wel voor alle kinderen en voor alle leeftijden. De eerste les voor ieder kind zal zijn dat normale mensen werken voor hun geld, en dat er beroepsmoslims zijn die te lui en te stom zijn om te werken en dat deze beroepsmoslims daarom domme mensen voor de gek houden met een soort god. Die god hangt van de leugens aan elkaar. De eerste maand zal elk kind dus leren dat Allah verzonnen is en dat oplichters Allah gebruiken om arme en domme mensen tot slaaf te maken. De maand erop zal aan kinderen onderwezen worden dat die zogenaamd almachtige Allah de zelfde kracht heeft als Mickey Mouse of Donald Duck, alleen in de fantasie. Derde maand wordt er in het lesmateriaal ingegaan op de andere kromme islamitische zaken die zelfs door een dronken aardbei niet worden geloofd.

  Het zal toch mooi zijn als eind van dit jaar alle kinderen in Nederland kunnen vertellen dat Allah verzonnen is om mensen voor de gek te houden. En dat alle kinderen in Nederland Pechtold en Samsom zullen nawijzen zullen roepen dat ze verraders zijn die alleen maar uit zijn op hun eigen gewin. Het zal prachtig zijn als alle kinderen van Nederland elke vrouw die hoofddoek draagt zullen naroepen dat zij zich kleedt als een hoer en dat ze moet gaan nadenken omdat de islam alleen maar bedoeld is om domme mensen tot slaaf of tot hoer te maken.

  Ik denk dat huizenmarkt, werkloosheid, aardbevingen, verslaving en islam binnenkort geen probleem meer zijn, als men mijn richtlijnen gaat gebruiken. Ik ben niet duur. Ik verwacht wel in 2017 of 2018 de Nobelprijs voor de vrede en dat Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima het meent als zij mij het lintje opspeldt en zegt dat zijn er trots op is dat ik als Nederlander dit werk voor de mensheid heb gedaan. Máxima hoeft niet echt te zoenen, de wangen bijna tegen elkaar en dan beurtelings links en rechts in de lucht een kusje is voldoende. Deze vorm van kussen wordt een “Dubbele Soestdijker” genoemd, Juliana hield ook niet van kussen, net als Angela Merkel overigens. Maar nu wijk ik te ver uit.

  Geert Wilders mag mij bellen, mijn telefoonnummer staat op het internet, zoeken naar “Vanhetgoor” of even via Twitter of Facebook.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tja, net als in Nederland, ook dus in Duitsland. En het is allemaal begonnen in 1968. De invoering door socialisten van “de mars door de instituties”, die daarop volgde. Volkomen in overeenstemming met het cultuurrelativisme der marxisten van de ” Frankfurter Schule”, is de RODE BACIL alles en iedereen gaan besmetten. Pers,Onderwijs, de Ambtenarij, de Omroepen, de Politiek, de maatschappelijke organisaties. En hierdoor is het boek van George Orwell “1984”, werkelijkheid geworden. Alleen de mening van de socialisten, en ander “linksvolk”, en de politieke-elite ( CDA,VVD,D66,CU,SGP) mag nog geventileerd worden.

  Like

 10. Jan zegt:

  Asielzoekers: parasieten en leugenaars
  Moeder ontvoert kinderen (7 en 8) naar het kalifaat.
  Ze vertrok op 29 oktober met haar Nederlandse kinderen. Ze reisden zo goed als zeker met gestolen reisdocumenten en hebben hulp gehad bij hun vertrek, onder meer vanuit Maastricht.
  De moeder is een Tsjetsjeense die in 1999 naar Nederland vluchtte.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3907048/2015/03/16/Moeder-ontvoert-kinderen-7-en-8-naar-het-kalifaat.dhtml

  Like

 11. Jan zegt:

  Buma gaat werkenden uit arbeidsmarkt wegdrukken: Buma: maatschappelijke dienstplicht invoeren

  Nederland heeft volgens CDA-leider Sybrand Buma een opvoedingsprobleem. Jongeren moet weer worden bijgebracht dat ze plichten hebben. Daarom willen de christendemocraten dat er een maatschappelijke dienstplicht komt.

  Buma pleit daarvoor in het televisieprogramma WNL op Zondag, dat normaal in de ochtend wordt uitgezonden maar door een storing pas zondagavond is te zien. Jongeren zouden volgens hem na de middelbare school enkele maanden tot een half jaar aan de slag moeten gaan bij een vrijwilligersorganisatie, bij Defensie of bij een zorginstelling. Ze kunnen dan laten zien dat ze iets voor Nederland doen en de werkgever kan zien dat de jongere tot iets in staat is, aldus Buma.
  ..
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3905670/2015/03/15/Buma-maatschappelijke-dienstplicht-invoeren.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s