Wie vermoordde Boris Nemtsov?: Het kaf en het koren

Screenshot_85

De vermoorde Boris Nemtsov

(Door: Oleg Atbashian – Vertaling: “Vederso”)

Vooraf: Oleg Altbashian is een schrijver en graficus uit de voormalige Sovjet-Unie, hij is de auteur van “Shakedown Socialism” waarvan David Horowitz zei: “Ik hoop dat iedereen dit boek leest”. In 1994 verhuisde hij naar de Verenigde Staten (…). Amerikaanse films, tv en nieuwsmedia herinnerden hem aan zijn vroegere beroep als beeldend kunstenaar, afdeling propaganda voor de Communistische Partij. Oleg is de maker van een satirische website; ThePeoplesCube.com die Rush Limbaugh in zijn show beschreef als “een stalinistische versie van The Onion”. Zijn grafisch werk verschijnt regelmatig op American Thinker.

American Thinker: Hij streek teveel tegen de haren in, maakte te veel machtige vijanden en wanneer de media hem afschilderden als een lid van de vijfde colonne en een verrader ging hij niet op zijn knieën en bedelde om vergeving, maar hield z’n rug recht. Dat is niet hoe men vrienden maakt in het Kremlin; ze hebben een hekel aan mensen die rechtop lopen.

Het autoritaire Rusland is niet meer hetzelfde sinds de Partij zijn vergunning om te doden had verloren, maar er is nog een kans dat de gloriedagen kunnen terugkeren. Net zoals sommige diersoorten in staat zijn om ontbrekende lichaamsdelen weer te laten aangroeien, is het Rusland van Poetin nu op wonderbaarlijke wijze bezig haar eerder verloren militarisme, gebieden en invloedssferen weer onder haar controle te brengen.

Het eerste dat weer onder controle werd gebracht, was de KGB en de door het Kremlin gerunde mediapropaganda, dit staat naast de oude politieke grappen die weer populair zijn. In een dergelijke grap kijken de geesten van Caesar, Napoleon en Alexander de Grote naar een militaire parade in Moskou en fantaseren over het veroveren van de wereld als ze Russische tanks, vliegtuigen en raketten zouden hebben gehad. Dan zegt Napoleon: “En als ik ook de Russische media had gehad, zou de wereld nooit van mijn nederlaag bij Waterloo hebben gehoord”.

In Rusland is de door de regering gecontroleerde pen altijd machtiger dan haar wapensystemen geweest. Als een daadwerkelijke vazal van de KGB hebben de Sovjetmedia als een wapen trouw gediend in de defensieve en offensieve strategieën van Moskou. Ze werden gebruikt om ogenschijnlijke binnenlandse of internationale vijanden aan te vallen, maar ook om het kaf van desinformatie die radarschermen overspoelden en de waarneming van doelen belemmeren, uit te strooien. Als ex-KGB-kolonel met ervaring in de oorlogsvoering op het gebied van informatieverstrekking begon Poetin en zijn regering met het binnenhalen van de nieuwe onafhankelijke pers in Rusland en de inhoud ervan te bewapenen.

De berichtgeving van vandaag de dag over de moord op Boris Nemtsov is een goed voorbeeld. Verre van erover te zwijgen, gonst het in de door het Kremlin beheerste media van schijnbaar chaotische theorieën:

 1. Dit was een provocatie van buitenlandse geheime diensten (een media-eufemisme meestal gereserveerd voor de CIA). Voor het eerst voorgesteld door Poetin werd onmiddellijk daarop de officiële werkhypothese van het onderzoek. Er wordt hierbij verondersteld dat het doel van de vijand is Rusland te destabiliseren en Poetin er te laten uitzien als een dwaas (of daar tegenover; een incompetente gek die de situatie niet kan controleren).
 2. Oekraïense inlichtingendiensten huurden Tsjetsjeense rebellen in om Nemtsov te doden (die de beste vriend was die Oekraïne in Rusland ooit zou kunnen hopen te hebben).
 3. Nemtsov werd betaald door de Oekraïense oligarchen om Rusland te destabiliseren; hij is mislukt en ze elimineerden hem om hun sporen uit te wissen.
 4. Nemtsov’s zakenpartners hielpen hem om zeep voor het verduisteren van hun geld (hij had geen zakelijke partners en was bij geen enkel bedrijf actief betrokken).
 5. Nemtsov werd gedood door zijn eigen collega’s binnen de anti-Poetin oppositie als gevolg van een machtsstrijd of mogelijk om het geld dat van buitenlandse sponsors kwam.
 6. Die nacht raakte hij betrokken bij een vechtpartij in een bar met willekeurige gangsters die hem vanuit het restaurant volgden en hem in de rug schoten.
 7. Islamitische terroristen, aangesloten bij ISIS, doodden Nemtsov om zijn ondersteuning van Charlie Hebdo.
 8. Levensgenieter Nemtsov brak vele harten door een afspraakje met een prachtig jong model uit Kiev; het was een crime passionelle.

Veelzeggend is de afwezigheid van de enige en meest voor de hand liggende theorie waar de hele wereld over piekert: de verbinding met het Kremlin. Maar als de Kremlin-gecontroleerde media Poetin in die context noemen, dan is het slechts als een betrouwbare leider die beloofd heeft om op boeven te jagen en stabiliteit naar de onrustige natie te brengen. Aanvallen op de president van Rusland door de westerse media en de binnenlandse oppositie (Garry Kasparov, Aleksej Navalny, etc.) bewijzen aan de gemiddelde mediaconsument alleen dat dit een provocatie was met de bedoeling Poetin aan te vallen. Zie theorie 1. hierboven.

Hoewel de missie misschien lijkt volbracht, is het werk voor de media nog niet voorbij. Verwacht meer verhalen met verschillende mogelijkheden, zodat de eventueel resterende sympathie voor de overledene zal worden verpletterd en die hem als een vechtende playboy voorstellen met een voorspelbaar lage levensverwachting. Als er iemand iets te verwijten valt, dan is het Nemtsov zelf (…).

Opm: Een zelfde verzameling complottheorieën stelt Atbashian ook op voor het neerstorten van vlucht MH 17 en ook hier ontbreekt in de Russische media opvallend elke connectie met het Kremlin. Zie daarvoor een volgend deel.

Update: Er wordt druk gespeculeerd over de gezondheid van Poetin en The Blaze heeft het zelfs over een coup in Rusland: www.theblaze.com

Wordt vervolgd.

Bron:
www.americanthinker.com
Auteur: Oleg Atbashian

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland. Bookmark de permalink .

122 reacties op Wie vermoordde Boris Nemtsov?: Het kaf en het koren

 1. Maria zegt:

  alles om maar rond de pot te draaien en de waarheid niet in te willen zien.
  Als je nu eens dezelfde moeite deed om jullie eigen regering zo aan te vallen als Putin ivm met MH17 dan zou je kunnen zeggen dat je fair bezig bent!
  Bekijk de leugens nog eens van uw ministertjes oorverdovend stil dan hé???
  hier is de volledige 12 min leugens HALLO bashers VERKLAAR DIT!

  Dan die belachelijkheid dat Putin 1 week niet in het openbaar is verschenen???
  De speculaties hier rond.
  De meest belachelijke is die coup.
  WAAROM ZOU ER NE COUP ZIJN WANNEER MEER DAN 85% VOLK EROP STEMMEN,
  Jeeses Christ hoe belachelijk als moslim neger weken en weken ni te vinden is omdat hij aan het golfen is hoor je niemand!
  ONDERZOEK EENS EERST WAAROM JULLIE EIGEN MINISTERS LIEGEN ipv Putin van alles de schuld te geven!
  Ik richt me tot die 2% bashers hier, de rest 98% denkt hetzelfde als Bob en ik!
  Zegt ook veel hé,
  Alle ben eens benieuwd welke drek er nu weer gaat volgen….
  Gaap klik en weg dan!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tegen wie heb je het precies?

   Like

  • BertG. zegt:

   Zegt ook veel hé, dat kan mark rutte dan ook wel overal op zeggen.
   Wij zijn gekozen als regering, zegt ook veel hè. Dat zegt dus helemaal niks.

   Wees eens creatief en verzin een eigen taal gebruik i.p.v. iemand anders kopiëren met je, gaap klik en weg dan.
   En onderzoek liever hoe je dit tuig hier weg krijgt, dat ze liegen wisten we allang, daarom wonen wij ook in NL.

   En natuurlijk is dat stoken en speculeren dat Putin ziek zou zijn of zelfs dood, had ik al ergens gelezen.
   We zijn niet helemaal achterlijk hier in Nederland. Dat schijnt nog weleens gedacht te worden door mensen die hier niet wonen. Bijzonder knap, vind ik dit altijd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sterker: De moslimbroederschap was óók gekozen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, zeg: Ik ben er opeens achter wat dat “Gaap klik en weg dan” te betekenen heeft:
    Maria zou oh zo graag willen, dat ze àlle comments van anderen, die haar niet bevallen, met één druk op de knop zou kunnen deleten.
    En uit louter frustratie omdat dat niet in haar macht ligt, begint ze dan bij gelegenheid maar weer te schelden, te beledigen en te kakellachen.
    @Maria: Ja, ècht jammer, hè, dat dat niet tot de mogelijkheden behoort.
    Weet je wat? Ruil van plaats met Anja Meulenbelt: Die kan dat wèl! (Eigen blog.)

    Like

  • Jan zegt:

   ‘rest 98% denkt hetzelfde als Bob en ik!
   Zegt ook veel hé,’

   Klopt helemaal, nl 2% realisten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo kan je het ook verklaren. Namelijk 2% realisten. Zegt ook veel hé.

    Even los gezien waarmee ik het wel of niet mee eens ben.
    (af en toe lig dubbel van het lachen hier op deze site,
    schitterend, hou de humor er vooral in, daar draait het om)

    Like

   • bobzelf zegt:

    2 % hersenlozen is een betere uitkomst ??

    gaaaaaap en klik , the one and only

    Like

  • BertG. zegt:

   Ook zo typisch door te denken dat je reactie vast wel weer drek zal opleveren.

   Dat denk ik nou nooit als ik een reactie plaats.
   Maar je kent de uitdrukking vast wel als echte ” Nederlander” .
   Iemand die de strontkar voort trekt en iets met poep spetters oplopen.
   Ervaring mee soms?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Goh zeg, nog steeds geen gebrul, getier en gescheld. misschien wordt het toch nog gezellig?
    En wat ben ik toch blij voor die Maria Magdalena dat ze bij die bende van 98% mag behoren… met aan het hoofd ’n nagemaakte Rus!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Dat is een probleem dat de Russen zelf moeten oplossen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Helemaal juist lucky, dat is niet ons probleem.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Soms komt-ie dan opeens weer helder uit de hoek, hè.
    Inderdaad, ik wil niets liever dan dat de Russen het zelf uitzoeken, ware het niet, dat enkele elementen hier bij voorbaat zitten te blaten van: “Heb het hart niet om te denken, dat Putin ermee te maken heeft! Heb-het-hart-niet!”
    Tja, daar word je obstinaat van, zodat je de neiging krijgt…..Vul maar in.

    Like

  • Vederso zegt:

   In principe mee eens.

   Like

 3. Maria zegt:

  dat is ongelofelijk die reacties van de Putin haters….
  De balk in eigen ogen niet zien!
  In niets hun eigen regering aanvallen die omerta invoerden en liegen liegen liegen.
  Op den duur stel je je toch ernstige vragen wie zij zijn…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och ja, dat is waar ook: Jij gaat ervan uit, dat iedereen op commando maar zijn haat op zichzelf richt of op God weet wat als jij met je vingers knipt…….
   Kun je lang op wachten, Dame: Mensen zijn geen marionetten!
   Zoiets moet vanuit jezelf komen. Of anders niet.
   En stel jij je die vragen dan maar: Dat is hélemaal jouw zorg!

   Like

   • BertG. zegt:

    Op de eerste zin na, vind ik dit eigenlijk een schitterende omschrijving van haar eigen denk wereldje en waarom het dus niet klopt met de rest, hoe ze/de rest ook mogen denken ergens over. Het deugt gewoon niet.

    Like

   • Willie zegt:

    ”Mensen zijn geen marionetten!” Nee? Erger nog : puppets on a string , domoren, laffe hazen, en ze geloven alles wat de big ones hen wijsmaken, en anders : koppie in t zand, noem je dat mensen ? Zombie is nog een understatement voor die sukkels

    Like

  • Vederso zegt:

   Beste Maria. Wanneer iemand niet dweept met Poetin maakt deze persoon nog geen fan van Kiev, Brussel of Den Haag, dat lijkt me niet zo vanzelfsprekend. Ik citeer uit een artikel op Gates of Vienna van Baron Bodissey:
   The latest thing in Ukraine has been a bit surreal as well. I’m watching Putin, a man whom I dislike intensely for obvious reasons, thinking “wouldn’t it be good if our leaders looked after our own interests like this”. This to me really sums up how bad things are in Europe, when you end up agreeing with a man like Putin more than our own hopeless leaders.

   Like

  • Jan zegt:

   ’t Gaat over Putin.
   Overigens, wat is het een klein ventje, kleiner dan Merkel en dat is al een krielkipje. Ik weet wel zeker dat hij zij fysiek, wat heet, compenseert met zijn aanval op de Oekraïne. In de psychiatrie heet dit kleine-mannetjes-syndroom.

   Like

 4. Joost Visser zegt:

  Ik sla ´Maria´ altijd over. Te vermoeiend.

  Like

 5. Pingback: Wie vermoordde Boris Nemtsov? (deel 2): Vlucht MH 17 | E.J. Bron

 6. Maria zegt:

  bangelijk gewoon hoe er rond het feit wordt gefietst wat uw eigen regering verzwijgt en bijeen liegt!
  Met geen letter reppen ze erover!
  Maar daar draait het wel om! Begin bij uw eigen regering want daar zit de sleutel van MH17 en NIET BIJ PUTIN!!!!!
  HET IS UW REGERING DIE DE WAARHEID IN DE DOOFPOT STEEKT en de zwarte dozen niet wilt openbaren NIET PUTIN!
  Hahahaha my god, de Ned regering dicteert doofpot hierin en ze geven Putin de schuld???
  al goed dat 98% wel mee is en niet de fascist jan steunt hier die openlijk voor nazi kiev staat.
  Ik heb al gezegd dat ik geen opgever ben!
  Als dit alles is wat jullie kunnen????

  Tis zoals Peterselie1 goed opmerkt:
  George Orwell in zijn boek Animal Farm wil met de varkens die mensen aanduiden welke de macht naar zich toe willen trekken en zich zelf op de voorgrond willen stellen en zich overal mee wil bemoeien tot de grote ergernis van de andere dieren.’ slaat vooral op mijn superfan!

  en ondertussen je eigen regering met rust laten die de doofpothand hierin heeft?
  En onterecht schreeuwen Putin did it????
  ja man precies links doen ook zo identiek hetzelfde zonder bewijzen beschuldigen en propaganda a la Goebbels voeren!

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Maria. Als u nu eens begon met @ Jan of iemand anders niet langer fascist te noemen; het maakt uw argumenten nl. niet beter, integendeel. En voor de rest; eerst goed leren lezen.

   Like

   • Maria zegt:

    gans de planeet noemt west oekraine fascisten wat ze ook zijn en er zelfs voor uitkomen!
    als je dat verdedigd ben je een fascist zelf!
    Dat is hier al al bod gekomen met alle nodige bewijzen!
    En het ergste van al is dat Jan LEUGENS post oekrainse propaganda!
    Weet ge nog eergisteren zelfs Nigel Farel moest het ontgelden, jan verdedigde verhofstadt??????? van baalen en andere klootzak die daar op de maidan stonden!

    Bobzelf zit daar op de eerst rij en weet beter dan wie ook wat daar gebeurd.
    Igor zijn vrouw zit daar nu weet ook beter dan Jan en confronteert hem ermee
    Al eens gelezen hoe Jan zich uitdrukt tegenover die mensen?
    En dat feit blijft onbeantwoord hé. Leken haters die er nooit zijn geweest en info posten hier over 100j geleden maar niets over Putin!
    Jullie regering sluit pact omerta met Kiev en Brussel voor geheimhouding zwarte dozen.
    Nooit krijg je daar een antwoord op nooit niemand van die Rusland leken die antwoorden of hun eigen regering ter verantwoording roepen,
    Als je niets te verstoppen hebt Vederso dan doe je geen geheimhouding!
    Die ruslandhaters zijn vrijgeleide van hun eigen regering die liegen liegen liegen want waarom vallen
    Hoe lachwekkend MH17 knalt de lucht uit, jullie regering ging de onderste steen bovenhalen.
    Zwarte dozen uitgelezen om ze dan te begraven,
    En massaal Putin en Rusland aanvallen terwijl jullie eigen regering info onthoud aan de Nederlanders! Are you serious??? een voor een alle landen buiten Westen zien in wat er aan de gaande is. De VS zit daar bij de fascisten, (ah ja soort zoekt soort na WOII hadden zij al al de nazi’s overgebracht naar de VS en CIA opgericht)
    Vergeten hoe de VS omusla schoorvoetend moesten toegeven dat Putin niets nada met de ramp te maken had, ah neen Putin vloog er zelf een 15 min, geleden voor ze MH17 uit de lucht schoten, dus als je logisch nadenkt wilden ze Putin uit de lucht schieten maar hebben ze MH17 uit de lucht geschoten en dat staat op die dozen, het bewijs was er al van SU25 jets 2 stuks die ernaast vlogen. En dat zal op die zwarte dozen staan daarom geheimhouding!

    2 Man en een paardenkop die niets af kennen van gans de situatie .zich baseren op MSM van hier en Oekraine gaan het uitleggen???
    OP geen 1 van onze vragen en bewijzen wordt geantwoord, want we leveren wel degelijk bewijzen ipv propaganda!
    Voor je een ander beschuldigd ruim eerst je eigen stront op in jullie regering en kom eerst te weten waarom ze de zwarte dozen niet vrijgeven.

    Het probleem met die 2 man en paardenkop is dat die niets lezen of bekijken wat er gepost wordt maar enkel hun eigen leugens en haat keer op keer herposten.
    En dat is ergerlijk aan jan en fanclub die zijn leugens steunen.
    2 man en een paardekop steunen jan das al versus nen heel grote groep anderen die Jan al erop aanspraken.
    Maar jan blijft verder doen verder liegen en weigert zoals alle haters hierover een antwoord te geven erop8
    Alle alternatieve sites maar dan allemaal geloven niet dat Putin het deed.
    enkel Jan met 2 man en paardenkop.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Mens, neem een kalmerend middel en boek een enkele reis Moskou!
    En voor alles: Kaffer iedereen hier uit, maar níet Vederso, hoor je?!

    Like

   • Vederso zegt:

    @ Maria. De invloedrijke militair-strateeg, de Pruisische generaal von Clausewitz (wat is het internet toch geweldig, je kan bijna alles opzoeken) schreef in zijn standaardwerk “Vom Kriege” dat de waarheid als eerste sneuvelt in een oorlog. Het volgende bericht kan ik ook niet controleren, desinformatie over en weer, maar wil ik u niet onthouden;

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/russische-militair-hehe-natuurlijk-vechten-we-in-oekraine/

    Opvallend is dat sommige mensen welhaast hysterisch Putin verdedigen, terwijl er alleen maar gezegd wordt dat Putin een stuk tuig is, de Russische politiek een gevaarlijke omgeving is en dat Putin de interesses van Rusland (ook z’n eigen interesses als machtpoliticus) goed in het oog heeft. Hoe hard er ook wordt geschreeuwd, dat imago laat zich niet één-twee-drie wegpoetsen. The Blaze merkt op dat als Putin onverhoopt aan de kant geschoven wordt, de wereld weer een stuk onveiliger wordt. Tenslotte; vraagtekens bij de persoon Putin (wie herinnert zich nog de opening van de Winterspelen in Sovjet-stijl) betekent niet dat iemand per se staat te juichen bij Kiev, Brussel of Den Haag. Dat heb ik al een keer gezegd en herhaal het nog maar eens. Het zou aan uw aandacht kunnen zijn ontsnapt.

    Like

   • Maria zegt:

    @Vederso

    als meer dan 85% in Rusland achter Putin staat waarom noemen jullie dat dan Putin hysterie, abnormaal is dat, in eigen land is hij degene waar iedereen achter staat!
    NIEMAND op de planeet kan voorleggen dat 85% van zijn eigen volk erachter staat!
    Leer dat eens accepteren dat Putin door praktisch iedereen geliefd is daar!
    EN ik zie dat mijn superfan poogt om op alle manieren zich te moeien met iets waar ze de ballen vanaf kent…
    Hopeloos is dat mens, werkelijk hopeloos!
    En wat zou Putin dan moeten doen volgens jou Vederso al zijn Russen laten uitmoorden daar in Oekraine.
    Het feit blijft dat er enkel Russen worden vermoord daar!
    In West oekraine is er geen 1 burgerslachtoffer neen dat is enkel in Oost Oekraine waar reeds meer 6000 man Russenis vermoord door oekrains leger!
    ANDERSOM GEBEURD DIT NIET!
    Die mensen willen niet leven onder fascisme waar kiev voorstaat.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maria, je wordt vervelend met je gezeik en gedweep met je Putin.
    Heb je verder nog wat info waar de man al 10 dagen is? Of is hij op vakantie.
    Nou weten we het wel wat jij er van vind. Ga inderdaad lekker daar wonen, zou ik zeggen.
    Echt bevorderlijk is het allemaal niet voor de onderlinge sfeer hier.
    Of was dat de bedoeling hiervan. Leef je eigen leven of neem er 1.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Typisch Maria: Ik verzoek haar slechts dringend (niet al te vriendelijk, dat geef ik meteen toe) om niet telkens zo’n grote mond op te zetten, in het bijzonder niet tegen ongeveer de láátste die dat verdiend heeft, en prompt negeert ze de kern van dat verzoek en probeert ze er een dusdanige draai aan te geven, dat ‘ik me zou BEmoeien (da’s ABN) met dingen, waar ik de ballen verstand van zou hebben!’
    Inderdaad: Hopeloos, ik! Dat wórd je dan ook wel als je maar lang genoeg te maken hebt met bepaalde types!

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik vind ‘m helemaal mooi.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat had ik zoëven al gelezen. Besloot er toen even niet op in te gaan.
   Maar nu wordt het dus tijd om deze gotspe even te ontzenuwen:
   Ik zou de macht naar me toe willen trekken, mezelf op de voorgrond willen plaatsten en me overal mee willen bemoeien?
   Peterselie 1 denkt dat hij de zaak doorziet, maar helaas, hij slaat de plank mis:
   Ik ben helemaal niet uit op ‘macht’ op ‘mezelf op de voorgrond willen stellen.’
   Ik zet me af, dàt geef ik toe.
   Ik denk, dat hij zich daarop verkijkt.
   Ik zet me af tegen mensen als jij, die precies doen, waar hij m i j kennelijk van beschuldigt.
   Als zulke mensen iedereen hier vanaf het begin zo ongeveer willen opleggen, waar ze vóór of tégen moeten zijn en zelfs willen dirigeren, wanneer ze moeten spreken of zwijgen -denk aan je eis om ‘niet negatief op je comments te reageren’- dan weiger ik, daarin mee te gaan, ja.
   Dat zal zeker opvallen, omdat j i j in deze je houding evenmin wijzigt en daar voortdurend mee doorgaat.
   JIJ bent het die de macht naar zich toe trekt en voortdurend eisen stelt aan de algemene
   opinie hier.
   En ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen, maar dat zal ik niet doen.
   Maar ga me er niet van beschuldigen, de macht naar me toe te willen trekken; de macht? Ik zou niet weten, wat ik er mee moest!
   Hoe dat bij jou zit, laat ik in het midden.

   Like

 7. Maria zegt:

  tssss is dat al wat jullie kunnen die paar Putin haters?
  Jullie eigen regering steekt MH17 in de doofpot en daar zeg je niets over…
  Lach me een breuk met jullie, geen argumenten niets enkel pure haat
  Kom je nergens mee in het leven.
  Succes met 18 maart een leider als Putin die achter JULLIE staat krijg je nooit!
  Nope ge gaat een leider krijgen die jullie totaal aan de islam zal verraden!
  hahahahaha Putin heeft meer dan 85% Rus achter zich en islam heeft geen plaats in Rusland!
  Hier zijn het verkiezingen en zij de politiek beslist wie er aan de macht komt!
  Tja begrijp die jaloezie hoor
  hihihi nice boei je maar op de waarheid blijft de waarheid!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Ik vind het bijzonder verbazingwekkend dat bepaalde mensen hier BIJ ELKE GELEGENHEID schreeuwen en schelden om daarmee reageerders, die hun dogma’s niet met open armen ontvangen kortom er een andere mening op na houden, hier op de site proberen te isoleren en monddood te maken. En nou komt het… vervolgens diezelfde mensen te beschuldigen van “macht naar zich toe trekken, regelrechte leugens en vooral haat en nog eens haat!”
  Ik heb de indruk dat deze mensen een bijzonder klein ego moeten hebben.

  Like

  • Maria zegt:

   ik schreeuw en scheld hier niet die eer ligt bij anderen die effectief haat ten toon stellen hier.
   Ieder volk krijgt de leiders wat ze verdienen!
   Denk daar maar aan de ochtend van 19 maart!
   Zal eens profetisch zijn: VVD en D66 zullen Ned runnen niet de PVV die zal uitgeschakeld worden want meer dan 50% halen ze niet.
   Als je het een ander niet gunt waarom zouden jullie dan de leider krijgen waar je van droomt, denk daar maar aan de ochtend van 19 maart!
   En dan maar bleiten dat je uitverkocht en verraden bent aan de islam, iets wat Putin zijn eigen volk NIET aandoet!
   hahahahaha ge zult wel zien!

   Like

   • Willie zegt:

    Zoals vorig jaar, hehe:toen zagen we pas hoe dom dat het stemvee was, remember NL kiezers???

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Fijne mede-reaguurder ben jij toch: Blákend van welwillendheid en loyaliteit……
    Om maar even slechts één landgenoot van je er uit te lichten: Neem een voorbeeld aan Rakkertje!

    Like

   • harry zegt:

    Nou Maria ,

    ik lees ” zal eens profetisch zijn ” , als dat jouw niveau van profetisch zijn is , dat kunnen ze hier op de kleuterschool ook nog wel voorspellen .
    ” Meer dan 50% halen ze niet ” !?
    Dat weet GVD mijn hond nog wel ! En dat is voor jou profetisch ?

    Ik snap eerlijk gezegd niet waar een “Belgische” zich allemaal zo druk over maakt in Nederland , eerlijk gezegd vind ik niet dat je veel bijdraagt aan de kennis over het probleem . Ergens zit er toch iets van een ruziezoekster in je . Waarom doe je dat bij ons ?Niks te doen , verder ?

    Net als bij die voormalige “trucker” is het niet zo heel veel meer dan wat gebral , wat je tentoonstelt .

    En als het nou nog in proper Nederlands was ……………………

    Persoonlijk heb ik geen hekel aan Putin , ik denk dat ie voor zijn land een goeie vent is , maar dat ie nou zo braaf zou zijn is natuurlijk ook gelogen .
    Zie die beelden van die vergiftigde man nog wel eens voor me !

    Hij heeft alleen het voordeel dat zowel in Amerika als hier bij de EU een stel loosers cum laude zitten .
    En daarbij steekt ie heel gunstig af !

    Like

   • BertG. zegt:

    Mooi hé, hij hoeft niet eens een naam te noemen en jij weet al wie er mee bedoeld wordt.
    Dus weet je waar je mee bezig bent, anders had jij je zelf niet aangesproken gevoeld.

    Like

   • Jan zegt:

    Als je eens, hahaha, Nederlands leert, hahaha, ipv alles, hahaha in de vertaling van google plempt, hahaha.

    Like

   • bobzelf zegt:

    steen goede, ter zake doende reactie jan
    daar krijgt bert een hop nieuwe kezers van !!

    Putin is een klein mannetje ??????? ook duidelijk met argumenten ??

    heb je nou helemaal niks, nergens als argument

    zieliggggggggggggggggggggg heeeel zielig

    Like

   • Jan zegt:

    steen goede=steengoede
    jan is met hoofdletter
    kezers=kiezers
    1.56m is bij mij een krielkippetje
    zielig is met 1g
    heel met 2 e’s

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Maria 16 maart 2015 om 20:07

    ‘Ieder volk krijgt de leiders wat ze verdienen!
    Denk daar maar aan de ochtend van 19 maart!”

    “hahahahaha ge zult wel zien!”

    Ik vind dit een beetje een nare reactie. Het lijkt wel alsof er sprake is van een groot leedvermaak aan uw zijde. Houd u wél even in gedachten dat de mensen die wél op de PVV stemmen, er absoluut niets aan kunnen doen dat ze met Pechtold & Co opgescheept worden?! Die situatie is al pijnlijk en rampzalig genoeg zonder dat u dit nog eens extra onder de aandacht brengt.

    U heeft het altijd over “jullie land”, “jullie regering”.
    Soms krijg ik de indruk dat u zich een persoon waant die overal boven staat en die ons van alles aanwrijft?

    Verder wil ik me niet met de discussie tussen u en anderen bemoeien; alleen dit:
    Het is jammer dat men elkaar hier op de website van de heer Bron min of meer ‘bevecht’. Zoiets is koren op de molen van de vijanden van deze website en van de PVV-haters!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    DE WEBMASTER VERWIJDERT CONSEQUENT ALLE COMMENTS DIE VOOR ONRUST OP DE SITE ZORGEN I.V.M. DE RUSLAND/POETIN/VS-KWESTIE (EN DE BELGIE/NEDERLAND FITTIE) TOTDAT DE RUST IS WEERGEKEERD! DAT GELDT VOOR IEDEREEN! IK HEB ER GEEN ZIN MEER IN. KOST ME TEVEEL ENERGIE, DIE IK GRAAG OP ANDERE MANIEREN WIL GEBRUIKEN!!

    WEBMASTER

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Waar het ook aan ligt, Paul, ik ben door ‘die mensen’ intussen al uitgemaakt voor zowel nazi als psychopaat. “Sataniste” ontbrak er nog nèt aan.
   Wie weet komt dat ook nog; je raakt er aan gewend…….

   Like

   • BertG. zegt:

    Waren ze die dan nog vergeten? Hoe is het mogelijk.
    Nou goed, bij deze dan. Hey ouwe sataniste die je er bent.
    Dan hebben we die ook weer gehad. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 13.20: Oh, maar ik ben ook best wel geïnteresseerd in het moderne satanisme van Anton LaVey, hoor!
    In 2013 schreef ik eens een uitgebreid comment op het topic “De culturele kloof,” waarin ik stelde, dat we allereerst de islam er uit moesten flikkeren, “en het christendom accepteren, maar tegelijkertijd ervoor waken, dat het zich rustig houdt.” Daarna, als het nodig mocht zijn,zouden we het satanisme eens kunnen gaan aanpakken.
    Alleen, besloot ik, zou dat nooit nodig zijn, omdat het satanisme, vanwege haar aanbidding van de individualiteit, geen groepen mobiliseerde. “En daar staat of valt alles mee.”
    Joop (Klepzeiker) was er zó mee ingenomen, dat hij het later op een ander topic citeerde! Tjesus, dat was nog eens een compliment!

    Like

 9. Pingback: Wie vermoordde Boris Nemtsov? (deel 3): Vermoord door het moederland | E.J. Bron

 10. Maria zegt:

  je zal wel zien na 18 maart!
  het is een strijd normaal tegen de islam, Putin heeft dat héél goed begrepen,
  bij jullie is het een strijd tegen Putin de enige op aarde die de Christenen verdedigd!
  What you saw is what you as country will reap!
  Onthou dat heel goed!
  MH17 200 landgenoten van jullie die vermoord zijn en uw eigen regering steekt het in de doofpot en zo Putin en Rusland aanvallen ipv uw eigen regering aan te vallen????
  Dat kan enkel in nederland!

  Like

  • BertG. zegt:

   Als ze het nou in België zo goed voor mekaar hadden omdat ze daar zo wel zo slim zijn, dan heb je misschien een heel klein puntje. In Brussel kan je al niet meer komen en zo nog veel gebieden. De grootste mongolen zitten er bij jullie in de regering.
   Waarvan er, dacht ik, iets van 5 of 6 van zijn. Nee, lekker geregeld daar in België.
   En dan hier komen schreeuwen hoe WIJ het aan moeten pakken.
   Ben jij wel helemaal wakker of zo?

   En volgens mij is het daar nog veel erger wat moslim terreur betreft.
   Dus maak je eerst maar eens druk om de tering zooi die het is in België zelf en kom ons (Nederlanders) dan nog maar eens vertellen hoe je dat opgelost hebt.

   En toen bleef het heel lang stil…………………………………

   Like

   • Maria zegt:

    wij in belgie zijn 1000000x beter af dan bij jullie.
    Maxima wat zei ze weer????
    DE NEDERLANDER BESTAAT NIET???
    indien koningshuis van België dat riskeerde te zeggen dan over and out koningshuis dat verraad maken we niet mee. Maak dat mee zeg uw eigen koningshuis dat zoiets zegt!
    VB en politiekers worden niet geliquideerd op straten zoals bij jullie het geval is!
    Dus Belgie pakken beter dan bij jullie!
    Want den Belg voornamelijk de Vlaming veegde de socialist hier weg
    KAN JE VEEL VAN LEREN VAN BELGIE!!!!!!!
    Ramp MH17 lekker in doofpot van jullie regering!
    Gans de planeet verstaat daar de ballen van!
    Zie naar Meneer Wilders hoe moet die mens leven???
    GEEN 1 POLITIEKER OP AARDE HEEFT ZO MOETEN LEVEN ZOALS IN JULLIE PERFECTE LANDJE! ZELF NIET IN RUSLAND!
    ge gaat veel vroeger moeten opstaan om het tegen mij op te nemen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bravo, Bert! Kan ze in d’r zak steken!

    Like

   • Maria zegt:

    Brussel de schuld geven terwijl Timmermans de hielen likt van juncker en na MH17 doofpot dat postje kreeg??? dan Dijselbloem in die EU.
    Staat in Brussel ja de EU maar nederland runt de show via den haag in Brussel!!!!
    hahahahahaha
    Wij hebben tenminste nog EERLIJKE berichtgeving via nieuws wat in Oekraine gebeurde en zagen allemaal overal op aarde hoe de Ned overheid PAS NA 4 MAANDEN DE WRAKSTUKKEN GING BERGEN, alle tis te zeggen de helft lieten ze liggen en dan Brussel de schuld geven waar Nederland zelf voor verantwoordelijk was!
    Zwarte dozen in omerta wilt zeggen dat Ned overheid LIEGT LIEGT LIEGT;
    En dan mijn Belgie het land waar ik in woon de schuld geven????
    Hoe gestoord en dom kan je zijn?

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, ze gaat nou helemaal los.
    1000000x beter af dan bij jullie. KAN JE VEEL VAN LEREN VAN BELGIE!!!!!!!

    Helden zijn het die Belgen, de losers dat zijn wij. Mooi hé.
    Ik lach me rot hier. En maar commentaar aanleveren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maria, waarom ben je eigenlijk verhuist van een oost blokland naar België?
    Beviel het regiem misschien niet zo goed of had je last van die Russen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 19.44u.: Ja, en moet je dat comment van 19.38u van haar zien!
    De dame was nog veel te weinig tegenstand gewend tot nu toe, maar nou breekt de hel pas goed los!
    Met dat België 1000x beter vangt ze me niet meer; dat is inmiddels door verstandiger landgenoten van haar al voldoende ontzenuwd!

    Like

   • Maria zegt:

    @ BertG
    Ik ben naar hier gekomen nadat de VS en Nederland clusterbommen met verarmt uranium bommen dropten op mijn land, men familie vermoorden en anderen daar om het cadeau geven aan de moslim! Dat lot staat ook te kloppen aan jullie voordeur!
    Vermist ik brains heb en altijd eigen zaken heb gehad nu ook zit ik lekker in België!
    Blijf hier tot de laatste snik mijn geld verdienen voor ik terug ga!
    content met waarom ik hier zit?
    En vertel mij eens BertG welke meerwaarde jullie hebben in Nederland?
    Of liever hoe jullie het ervan af gaan brengen wanneer je exact gaat meemaken wat ik heb meegemaakt????
    Ga je dan ook ondernemingen op aarde hebben opstarten zoals ik doe???
    Denk het niet!
    Als haat je leven bepaald kom je nergens en bereik je NIETS!!!!
    Ik heb NOOIT uitkering gehad of geteerd op andermans kosten!
    Denk niet dat je me kan nadoen!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    BertG. Geweldige reactie! Heel goed geschreven.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. En wat Maria óók nog in haar zak kan steken is het volgende: “Hoe dom moet je zijn om die plaathoer uit Argentinië, met een vader die misdaden tegen de menselijkheid heeft bedreven door deel uit te maken van diezelfde regering die daar schuldig aan was! als bewijsvoering aan te halen voor het feit dat wij Nederlanders als volk niet zouden bestaan. Die Maria spoort ècht niet en weet niet waar ze het over heeft dus! Ook weet ze niks van de èchte achtergronden van de manier waarop de Vlamingen en de Walen met elkaar moeten samenleven. Ik stel dat vast door de manier waarop ze op een absurde wijze allerlei voorbeelden aanhaalt die moeten bewijzen dat het Belgische volk, (dat tussen haakjes de meest zelfmoorden van de hele wereld op haar naam heeft staan!) tot de meest gelukkige volkeren der wereld zou moeten horen! Ik woon zelf in België en weet precies hoe het hier toegaat. Na vijven is het best gezellig en overdag wordt de publieke opinie gesmoord in leugens, censuur en bedrog.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 18.04u: Wat zij allemaal beweert, Paul, is dan ook immers allang weerlegd door àndere, wèl reëel denkende Belgen, die deze site hier bezoeken: Jean, Luchtpint en Rudi zeggen haar al die gotspe’s evenmin na, om van Rakkertje, die erg veel houdt van haar eigen voorman, Dewinter, maar tegelijkertijd lyrisch is van ‘onze’ Geert, maar te zwijgen. De realiteit is doodgewoon, dat onze landen beide in hetzelfde schuitje zitten en er helemaal geen reden is om elkaar te bashen, ook al omdat je daarmee geen streek opschiet!
    Wat ik trouwens ook nog steeds niet snap: Als je Nederland dan zo ’n verschrikkelijk land vindt, waarom zoek je dan doorlopend een Nederlandse site op? Louter om het land af te kraken? Dat is toch een oneigenlijke reden en nog onwellevend op de koop toe! Zij haat Nederland, zo te zien, nou, negeer het dan! Ik begin maar niet eens meer over de aantijging ‘DDR-land'(Oh, nou doe ik het tóch) want ik zeg nog steeds: Wie dat beweert,heeft er geen benul van, wat de DDR inhield.
    Maar dat moet zij, als voormalige oost-Europese, bijna wèl weten, dus ga je dan weer vermoeden, dat het louter wordt gezegd om te pèsten.
    Nou ja, en dàt streven, daar kan ik dus niet bij; dat is eigenlijk de hoofdoorzaak van alle irritatie: Dat je je afvraagt:”Wat hèb je hier nou aan?”

    Like

   • BertG. zegt:

    Ach Paul, daar waren we allang achter met ze alle hier.
    Ik heb nou al zoveel info hier gelezen over hoe het reilt en zeilt in België dat ik daar wel achter was. Dankzij de vele Belgen/Vlamingen die hier op deze site zitten.
    Dus dit was ook wel duidelijk, “Na vijven is het best gezellig en overdag wordt de publieke opinie gesmoord in leugens, censuur en bedrog.”

    En dat blijkt wel weer.

    Like

 11. fleckie zegt:

  .’RADIOACTIEVE..ANTITANKGRANATEN …van…de…NAVO…..zaaien nog steeds…DOOD..en
  VERDERF’ …PROCESNIEUWS no. 105 / maart 2015………..LAKA.
  Het is al weer byna een kwart eeuw geleden dat de ..AMERIKAANSE..en…BRITSE…LEGERS in Irak tydens de ..GOLFOORLOG (1991) ANTITANKGRANATEN ..van..verarmd uranium afvuurden.Sindsdien zyn deze giftige ..en…RADIOACTIEVE ..projectielen ..de..STANDAAR
  D-
  MUNITIE van.de…NAVO, de ANTITANKGRANATEN werden ook gebruikt in d.BALKANOORLOG
  in IRAK tydens en na de invasie van 2003 ,en mogelijk in AFGHANISTAN en..LIBIE. Thans worden e gebruikt in de strijd tegen e ISLAMITSCHE ..STAAT;(IS ), in SYRIE EN..IRAK.|1||2||3|.
  Het betreft hier klein kaliber ..ANTITANKGRANATEN afkomstig van het..snelvuur-kanon van het
  grondaanvalstoestel..A-10! bijgenaamd ..DE WRATTENZWYN. Dit toestel is verantwoordelijk voor
  het overgrote deel v.d.duizenden tonnen…VERARMD..URANIUM..die ..de…NAVO…-vooral in het
  Mi-Oosten -heeft afgeschoten. Eigenlijk Waren deze uraniumhpudende ANTITANKGRANATEN betemd …voor…de…Sovjettanks..( de..T-73s) in geval de Koude Oorlog was ontaard in een tankoorlog in MIDDEN-EUROPA. Nu de NAVO aanstuurt op verdere escalatie met RUSLAND
  over de OEKRAINE zou zo’n tankveldslag -inmiddels wat meer oostwaarts -er…alsnog….kunnen
  komen. Ondertussen blijft breed gedragen internationale verontwaardiging over het gebruik van
  verarmd uranium in conventionele wapensystemen ..uit.###############################

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Wereldwijde obstructie van gezomdheidsonderzoek’,…PROCESNIEUWS nr.105. / maart 2015.
   Dr.Keith Baverstock stelt dat er geen verder onderzoek is vereist om verarmd uranium als een
   carcinogeen te lificeren. Hij is een .d.beleidsmedewerkers v..d.Wereldgezondheidsorganisatie WHO die in de afgelopen twaalf jaar ontslag heeft genomen omdat hij het niet eens was met de
   afhandeling van het dossier over verarmd uranium. Baverstock wijst op de overeenkomsten die
   de onderzoekers van het Pentagon en andere onderzoekers vonden tussen nikkel en verarmd
   uranium. De schadelijke effecten aan het erfelijk materiaal waren nagenoeg identiek.Nikkel wordt
   wel erkend als carcinogeen-op basis van minder onderzoek dan verarmd uranium-en verarmd
   uranium niet. Hij voegt er aan toe dat het praktisch gezien niet mogelijk is om daadwerkelijk te bewijzen dat een carcinogeenook echt carcinogeen is. Dat geldt voor elk carcinogeen.Dat vindt
   plaats aan de hand van epidemiologisch onderzoek,dus statistisch onderzoek ………..Het Pentagon blijft zwijgen.Met de produktie van uraniumhoudend wapentuig zijn vele miljarden dollars
   gemoeid.Binnen de Verenigde Naties wordt e obstructie niet alleen veroorzaakt door politieke druk van Amerikaanse en Britse zijde. Alle kernwapenstaten bezitten wapenarsenalen met verarmd uranium,omdat zij die van strategisch belang achten.Er is dus geen enkel permanent
   lid van de VN-Veiligheidsraad die het in zijn hoofd zal halen om onderzoek naar gezondheidsef-
   fecten van verarmd uranium te bevorderen.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Ik zie nu pas dat er weer een competitie B/N gaande is.
  Als dat maar goed afloopt.!

  Like

  • Willie zegt:

   Och man , zoals ik t al meermaals zei : achter t keyboard zijn ze allemaal helden ,maar in t echt ??? Vul zelf maar in , anders heb ik t weer gedaan bij t linkse grut alhier

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Het is een complete slag, ook al op Boris Nemtsov 3!
   Die Nemtsov brengt na zijn dood meer teweeg hier dan bij zijn leven, zeg ik U! (LOL!)
   Maar daardoor is het nu minder een kwestie van B/N; het is meer iets…eh…R/N!

   Like

 13. Republikein zegt:

  Bert, de stand Nederland-Vlaanderen blijft in evenwicht hoor!
  Dan staan wij, en dan weer Vlaanderen nr1. op de lijst van top10 dorpsgek van Europa.
  Denk na het lezen van deze berichten dat wij nu op 1 staan.
  Straf PvdA roofdier Bert van der Roest lager door media-aandacht
  D66 in Utrecht sluit PVV uit en negeert meer dan 60.000 kiezers
  Chantabele Teeven terug in Den Haag maar penoze-deal blijft onopgehelderd
  Europa komt in opstand tegen ECB, bank inmiddels afgegrendeld
  VVD fraudeur Johan Houwers koopt vervolging af

  Like

 14. Zilvermeeuw zegt:

  Wat mij betreft heeft Maria gelijk; Nederland IS een kloteland van de 1e orde geworden. Als ik 20 jaar jonger was had ik hier al lang niet meer gewoond maar helaas zie ik geen mogelijkheden.. Het is méér dan afschuwelijk om je land in sneltreinvaart naar de donder te zien gaan. Het land waar ik altijd van heb gehouden, het land waar ik altijd mijn best voor heb gedaan. Dit kabinet liegt en bedriegt alles aan elkaar vast, overspoelt ons land met volksstammen die ons uit de grond van hun hart HATEN en de smerige hetze tegen Poetin loopt de spuigaten uit. Of België beter is? Geen idee. Maar slechter kan bijna niet.
  En ja, morgen stem ik wéér PVV, waarschijnlijk de laatste kans op een béétje tegengas voordat we in het ravijn storten.

  Ik wens u allen een goede avond en veel succes bij het stemmen. Zelf ben ik van s morgens 7 tot middernacht in het stembureau. …

  Like

 15. Willie zegt:

  Trouwens , Hoevvel keer zijn de Belgen al opgestaan tegen de toenmalige vijanden ?? Wij hebben door de geschiedenis door regelmatig bezet geweest door allerlei landen hun legers. Veel verzet is er toender tijd geweest (met wisselend succes ,dat wel) En de Hollanders ???, Die bleven meestal op hun gat zitten, desnoods meeheulen met de vijand, en dit allemaal is beschreven in de geschiedenis , dus ontkennen is niet van toepassing
  Ook : Wat zouden jullie doen als je buren al hun wapens op jullie huis zouden richten ?? Putin is nog een kalme kerel , want als men dat bij mij zou doen schoot ik als eerste jullie kloten er af

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Onzin Willie. Even vooraf. We hebben het hier dus over Vlamingen en NIET over Belgen. Vlamingen doen een beroep op Nederland, wat zich op het standpunt stelt dat Vlamingen hun eigen broek moeten ophalen. En terecht. Als die brave Vlamingen niet zouden wegschuilen voor de echte realiteit en niet zouden roepen dat een stem op het Vlaams Belang een verloren stem is, of een brug te ver, dan zouden ze hun problemen kunnen oplossen. Maar ze zijn te laf.

   Like

   • Willie zegt:

    Te laf ? Nee,eerder te dom en te lui, dat heb je met moderne mensen(???),maar niet iedereen is zo, er zullen altijd rebellen blijven, eender hoe

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey willie, zal het dan toch echt waar zijn, al die Belgen moppen die er bestaan.
    Ik begin er zo langzamerhand een waarheid in terug te vinden.
    Zo iets komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen dus ergens zal er dan wel een vorm van waarheid in zitten.
    Nooit over nagedacht verder maar hoe meer berichten ik hier lees afkomstig van mensen uit België, des te harde kan ik er om lachen.

    Like

  • Maria zegt:

   hier Willy de HOER van Babylon de ANTICHRIST die FUCKING VS op aarde die gans de planeet door nucleair wapen zal laten vernietigen! Na 9/11 een moslim president in dat witte huis????? Wat kost ik op die VS!
   Dat Rusland en China al zijn kernbommen erop gooit! dan sterf ik als een gelukkig mens!
   Wetende dat we geen slaaf van dat oorlogszuchtig continent VS zijn!
   alle ellende op aarde de haat van de moslims tegen over ons hebben we te danken aan die fucking VS! Enigen op aarde die overal oorlog veroorzaakten is die VS en NIEMAND anders, of ja samen met die fucking engelsman en nu met de EU leiding die niemand van ons ooit gekozen heeft! Al Qaida en ISIS creatie van die VS!
   Vergissen zij zich schromelijk in Rusland die offeren zichzelf en de planeet liever op dan dat die amerikaan 1 voet er kan zetten laat staan bezetten!

   Barack Obama: ‘IS vloeide voort uit onze invasie in Irak’ (video)
   de meest gestoorde gek op aarde in het meest gestoorde oorlogszuchtig land ooit in het Universum gekend! En nu gaan ze met Iran samenwerken????
   Het is om zeep gans de planeet is door de VS om zeep, EN DIE KLOTE SOCIALIST!

   Like

   • bobzelf zegt:

    ik dacht dat je een rustdagie nam whahahahahahahahaha
    gave reactie ,
    100 % to the point
    dus
    relaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    gr. Putin

    Like

   • Maria zegt:

    relax??? hihihi
    hoe kan een mens nu relaxen wetende dat die fucking amerikaan de oorzaak gaat zijn van nucleaire oorlogen op de planeet!
    alle oorlogen maar allemaal de afgelopen 100den jaren zijn veroorzaakt door de VS bankiers voornamelijk! Ze hebben Kennedy er ook om vermoord, Lincoln anderen in die VS die niet de plannen van die Illuminatie bende bankiers ondersteunden.
    De wereld wordt gerund door die Rothschilds Rockefellers, Morgans zij zijn degenen die ALTIJD alle partijen financieren er zo walgelijk rijk van zijn geworden
    ECB is van hen, Federal reserve bank of the USA is van hen alle centrale banken op aarde, het IMF is van hen al die andere zever op aarde ook enz enz.
    Net zoals in 1929 hebben ze in 2008 wereldwijd voor banken crisis gezorgd en zijn nu uit op openlijke WOIII om Rusland net zoals de Balkan kapot te krijgen.
    Alleen Russen krijg je niet kapot het enige wat kapot en vernield met een rookpluim zal achterblijven is de EU!
    Hoe achterlijk kan men zijn om tegen de grootste kernmacht op aarde oorlog te gaan zoeken…

    En dan hebben we China nog die het bloed kan drinken van de VS omdat de VS alles probeert om China te destabiliseren en ze hebben dan de grootste schulden die VS aan China.
    Moest amerika niet bestaan waren er geen oorlogen op de planeet! GB is even schuldig hierin dat zijn pas de slaafse honden van die VS, is niet voor niets dat die hun ponden behielden in de EU… alleen al dit feit is om te kotsen!
    Dit zijn vaststaande feiten de VS is het probleem op aarde omdat zij den baas willen zijn over alles en iedereen..
    Zie maar naar de EU hoe de VS dicteert hoe en wat die EU mag doen en met wie ze zaken mag doen.
    Je hebt dat TTIP akkoord nu tussen de EU en de VS…
    De EU mag geen zaken doen met China van de VS, met Rusland net hetzelfde waardoor de EU burgers ondernemingen flinke verliezen heeft en de VS plukt de vruchten ervan.
    Sinds de oprichting van de Euro is het doel van de VS geweest om de EU kapot te krijgen! Waar is dat normaal dat de VS hier commandeert hoe wij leven en met wie er zaken mag worden gedaan.

    dit klopt 100% pak effe Xander want dat is volledig vertaald naar het Nederlands…

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Stratfor-VS-wil-ten-koste-van-alles-alliantie-Duitsland-Rusland-voorkomen

    En het gaat ze lukken heel de EU is gedoemd is al bankroet tot in het oneindige en het laatste geld wat van de landen in die ECB bank is gestort gaan ze nu gebruiken om een leger te maken en wss wapens van de VS te kopen, uitstel van executie.
    Dat geld komt niet in de economie dat geld is voor banken en de elite.
    En als het op is binnen een 2j want daarna is er geen geld meer nergens hebben we allen WOIII
    zo verging het in WOI WOII en de geschiedenis herhaalt gewoon terug.
    EEn handvol Illuminatie gekken beslist dit met puppets omgekochte regerings klootzakken die niet voor het volk zijn maar voor het geld en de elite.
    Alleen deze keer is het over and out voor de planeet want als de atoombommen in het rond vliegen wat of welk leven is er dan nog mogelijk.
    En de burgers???
    Die bleven in hun zetel zitten klagen achter de pc en volgen slaafs de tv op wat ze daar zeggen…
    De mens het meest domme leven op aarde wat er ooit bestond, is zo te brainwashen op tv instructies hoe ze moeten leven, mening word voor de mens voorgekauwd.
    Het meest frappante dei VS die overal landen plat bombardeerde miljoenen en miljoenen doden op zijn geweten heeft, 60 miljoen indianen uitgemoord heeft om zijn fucking land of freedom on blood soil te bouwen..
    Maar dat mag allemaal, Irak afghanistan, pakistan, sudan, Libië, al die arabische lentes die arabische nachtmerries werden en enkel terreur en IS voortbrachten wat de VS ons cadeau gaf daar is niemand die iets van zegt.
    Maar een land dat niet plooit naar het IMF niet in de pas van de VS wilt lopen daar beginnen ze oorlog tegen onder nazi propaganda a la goebbels, Hitler zou gewoon geilen dag van vandaag wanneer die zou zien hoe de VS exact opereert zoals zij voorschreven op de planeet.
    Na WOII alle nazi’s overgebracht naar de VS CIA met hen opgericht en die CIA creëert overal op aarde oorlogen, destabilisatie van landen kortom alle miserie wat je maar kan inbeelden.
    Maar het is makkelijk schreeuwen, PUTIN DID IT!
    no no no THE USA DID IT
    EN DE USA OFFEREN DE EU OP
    ze zullen het beseffen wanneer dat geld van de ECB naar legers is gegaan en kopen van wapens VS.
    er is maar 1 land de ondergang van alles en iedereen op de planeet en onze nep fake leiders EU die niemand nooit ooit verkozen heeft hebben ons allang verraden verkocht aan die Illuminatie zitten allen in loges vrijmetselarij als cadeau ervoor waar ze hun satanische graden behalen, hopen geld hebben gekregen om hun eigen volk land te verraden aan de islam en aan de VS…

    pffff weet ge als de mens zo dom is is het ook niet abnormaal dat de mens wordt opgeruimd. Niet moeilijk dat die elite ALTIJD wint, die moeten nogal lachen met de domme domme burger die ze keer op keer in WO gooien en zij financieren dat, ze deden het met Napoleon ook alle oorlogen is door de elite gecreeerd. en de mens blindelings volgen, mens heeft niet de brains om zijn middenvinger op te steken naar de elite en politiek zich ertegen te keren en alles en iedereen af te zetten daar is de mens te lomp voor en daarom dat de elite tot het einde van onze mooie blauwe planeet zal rulen tot atoombommen het ook volledig naar de filistijnen platbombarderen…

    Wat ben je met een vrije wil als de VS alles en iedereen dicteren op de planeet hoe je mag leven…
    Heel die EU is dictatuur met fluwelen handschoenen NIEMAND in dat gedrocht de EU is ooit verkozen geweest door het volk, nee verkiezen hun eigen daarin.
    In Rusland en andere landen buiten westen verkiest het volk zijn eigen dictators waar ze nog achter staan ook.
    Die luxe kent een westerling niet en dan gaan ze op tv effe andere landen beschuldigen terwijl de EU een illegaal instituut is waar geen 1 burger voor gekozen heeft, de elite heeft dat opgericht en al onze politiekers hebben jan en alleman verraden voor keihard geld aan die elite…
    Dus ge ziet Bob wij zijn allen ten dode opgeschreven binnen een paar jaar.
    Het is allemaal te laat je kan niets doen dan enkel wachten op de eerste atoombom die op je kop valt!

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ik ben benieuwd of de russen met hun nieuwe kernonderzeers
    de USA van de planeet af kunnen laten verdwijnen
    dan
    zou er op wat voor manier in iedere geval gerechtigheid zijn

    Want je moet er toch niet aandenken , dat ze als enige overblijven

    Hoewel, dan sterven ze heel langzaam, met verschrikkelijke straling ziektes

    nou dat gun ik ze wel

    na 200 jaar oorlogen

    gr. bob

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    De islamieten zijn ook voortdurend met de dood bezig…….
    Zo te lezen hebben de trouwe volgelingen van Putin aardig wat met ze gemeen, wat dat betreft althans.
    Ja, kijk mij er niet op aan, hoor: Ik lees alleen maar, wat jullie hier intikken.
    Zucht…..Krankzinnige wereld…….

    Like

   • Maria zegt:

    @Bob
    wij begrijpen elkaar als broer en zus xxxxxxx
    Man wat hou ik van jou persoonlijkheid!!! je bent net zoals ons!
    Patriot in hart en ziel!!!! I am proud to know you!
    zal je per mail het antwoord sturen van die subs die inderdaad de VS zo lam leggen, plus bonus ze kunnen electronisch VS zo lam leggen dat ze niets meer kunnen met die SUBs VS heeft dat speelgoedje NIET!

    inderdaad liever dood dan slaaf van de VS!!!!
    Westerling liever slaaf en binnenkort islam slaaf, wwhahahahaa de sukkels!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 18 Maart, 22.55u:
    Afgezien van je paar contacten met de Poetin-minnenden hier vraag ik me nog steeds regelmatig af, wat je op deze site zoekt, Maria:
    Je geeft voor, Wilders te adoreren , maar tegelijkertijd minacht je de landgenoten van Wilders, zelfs tot de volgers van dit blog aan toe:
    De ene sneer na de andere, leedvermaak en in het gezicht uitlachen, ziedaar je meest in het oog lopende bijdragen hier.
    Dat Wilders ook niet onverdeeld positief tegenover Rusland staat, negeer jij gemakshalve, maar het is wel de realiteit.
    Je kúnt niet oprecht achter Wilders staan als je tegelijkertijd zijn volgelingen zo basht als jij doet: Je beweert, dat ze Wilders in de steek laten, maar door zo ’n minachtende houding tegenover de Nederlanders aan te nemen, raak jij hem net zo goed.
    En als je het nog niet door hebt: Het is knap onhebbelijk om met dergelijke intenties een Nederlandse site op te zoeken,waarvan alle deelnemers wèl 100% achter Wilders staan.
    Wat jij en nog enkelen hier nodig hebben is geen pro-Wilderssite, maar een pro-Rusland/Poetinsite.
    Het verbaast me, dat je daar zelf nog niet achter bent.

    Like

   • Maria zegt:

    Blablablablablablablablabla ABNORMAAL!!!
    GAAP KLIK WEG.

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahaha, luister geinige DAME

    daar zitten sinds 1 week patentrechten op hee ??

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je doet maar.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ vrouwe Maria en heer Vladibob

    Is deze niet iets voor in uw reacties? Ik vind ‘m zelf enorm geinig:

    Je doet:
    https://tistochwat.files.wordpress.com/2015/03/gaap en daar zet je dan .gif achter.

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahahahahahaha
    dank voor de hulp whahahahaha

    nee ik zoek iets met DYNAMIET, WHAHAHAHAHAHA

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bobzelf 19 maart 2015 om 21:34

    Gaan we regelen.
    Zoiets?

    U plakt:
    https://tistochwat.files.wordpress.com/2015/03/ontploffend-boos
    en zet er .gif achter

    Weest u er wél voorzichtig mee hè?

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahahaha hebbus dank u wel

    je ziet ze wel verschijnen whahahahahahaha

    huggie bob

    Like

 16. fleckie zegt:

  ‘Geen oog voor de SCHADELYKE EFFECTEN’ (PROCESNIEUWS no105. mrt.2015), ……LAKA
  Tot midden jaren zeventig bleef wolfraam voor de AMERIKAANSE STRYDKRACHTEN het belang
  rijkste metaal voor de produktie van ANTITANKGRANATEN .Daarna begonnen de diverse
  AMWRIKAANSE LEGERONDERDELEN zich steeds meer te focussen op het gebruik van verarmd uranium.Pas in de loop van de jaren tachtig begonnen de ANTITANKGRANATEN van verarmd uranium beter te presteren dan die van wolfraam.Het ontvlambare karakter v.h.uranium-
  metaal dat zich na inslag een weg brandt door de vijandelijke tankpantsers werd door de militaire
  strategen als een bijkomend voordeel beschouwd.Zo kon de brandstoftank vlam vatten..en..de tank in brand zetten. Dat zich daarby ook een..MILIEURAMP van formaat voltrekt door de verspreiding van uraniumrofdeeltjes over het slagveld,daar hadden zy geen oog voor. Wel hoe
  voorkomen moest worden dat de AMERIKAANSE ABRAM..TANKS onschadelijk gemaakt zouden worden door een mogelijke tegenaanval met ANTITANKGRANATEN van verarmd uranium.Om die reden voorzagen ze de tanks van bepantsering met vreemd uranium.Die bleken toen ze per
  ongeluk onder eigen vuur kwamen te liggen tydens de GOLFOORLOG niet te kunnen weerstaan.
  Waardoor ook nog eens deze pantserplaten van verarmd uranium in vlammen opgingen en zich
  als stof in de omgeving verspreidde. De nieuwste Abram tanks,die nu door de NAVO naar de grenzen ..met ..RUSLAND.. worden getransporteerd zyn uitgerust met nog meer verarmd uranium
  in de tankbepantsering.Ook de moderne RUSSISCHE tanks schieten met uraniumhoudende anti-
  tankgranaten en zyn voorzien van een uraniumhoudend pantser. Wat dat teweegbrengt weten e
  omwonenden van AMERIKAANSE MILITAIRE oefenterreinen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  'VS weten zich geen raad met besmette militaire oefenterreinen '…………….Vooral in de jaren 80-
  werd Wr in de VS VEEL getraind met uraniumhoudende antitankmunitie.Medio jaren 90-werd daarmee gestopt vanwege de onbeheersbare vervuiling die het veroorzaakte,Een van die testterreinen is de JEFFERSON PROVING GROUND in het uidelyke deel v.d.staat INDIANA.
  Recent maakte het AMERIKAANSE leger bekend dat de kosten voor het schoonmaken te hoog
  zyn en dat het te gevaarlijk is om er uberhaupt aan te beginnen.De naastgelegen gebieden Yn
  omheind met hoge hekken en borden die de bezoekers waarschuwen 'OPGELET ,RADIOACTIEF
  MATERIAAL|5|. De Amerikaanse ..nucleaire ..waakhond ,de NUCLEAR REGULATORY COMMIS-
  SION ,organiseert bijeenkomsten met omwonenden,die zich grote zorgen maken over de besmetting v,h,grondwater ..en de verspreiding ervan naar hun leefomgeving.<>>>>>>>>>
  ‘HERKOMST -radioactief materiaal wordt grondstof’………..In de zomer van 1943 overwogen de
  NAZI’S -toen de aanvoer van wolfraam vanuit PORTUGAL was afgesneden-om uraniummetaal te
  gebruiken in munitie/4/ Voor zover bekend kwam daar toen niets van terecht. Toepassing van dit
  radioactieve zware metaal in wapensystemen begon in de jaren 60 door de AMERIKANEN en de
  BRITTEN. ANTITANKGRANATEN van vreemd uranium zouden op termijn een analoge klasse van ANTITANKGRANATEN van wolfraam moeten gaan vervangen. Aangezien CHINA het enige land ter wereld is dat over strategische voorraden van wolfraam beschikt,zou de aanvoer ervan mogelijk ooit kunnen stoppen.Verarmd uranium daarentegen met( in metaalvorm )een vergelijkbare dichtheid als wolfraam,is overvloedig aanwezig in se Ver.Staten .Bij het verrijken van
  natuurlijk uranium tot hoog verrijkt uranium voor produktie van kernwapens worden ROTE hoeveelheden verarmd uranium geproduceerd,De VS beschikken over de halve wereldvoorraad van verarmd uranium De Amerikaanse Atoomenergie Commissie ,een voorloper v.h.Amerikaanse
  ministerie van Mi.ieu( DOE) ,vond in de jaren 50 de opslagkosten voor verarmd uranium onbeheersbaar worden.Het deed daarom aanbevelingen om het kernadvalproduct te gaan verwerken in civiele en militaire toepassingen. In de civiele industrie wordt het vooral gebruikt als
  contragewicht in vliegtuigen en heftrucks of als bescherming tegen hoge stralingsdoses in de vorm van vaatwanden by h.transport van hoog radioactief afval.Het werd in NL vooral bekend van de
  BIJLMERRAMP ;4 okt.1992). Een jaar na de vliegramp met de vrachtjumbo van El Al in A’dam
  Zuidoost maakte LAKA de aanwezigheid bekend van verarmd uranium De autoriteiten maakten
  toen pas duidelijk dat ze hiervan op de hoogte waren en dat ze de teruggevonden restanten had-
  den geborgen bij de CENTRALE OPSLAG VOOR RADIOACTIEF AFVAL(COVRA)in..BORSSELE
  Een deel bleek nog rond te slingeren en werd alsnog afgevoerd naar de COVRA.Een ander deel
  werd niet teruggevonden en is hoogstwaarschijnlijk verbrand. De affaire leidde in 1999 mede tot de parlementaire enquete over de Bylmerramp………..Als massief stuk metaal levert uraniummetaal geen problemen op voor de volksgezondheid.Nadeel is echter dat het makkelijk roest,waarby radioactieve stofdeeltjes ontstaan die in het lichaam terecht kunnen komen,waardoor er wel gezondheidsschade kan optreden. Belangrijker is dat het een pyrofore stof is,dat wil zeggen dat het bij relatief lage temperaturen ontbrandt,Daardoor ontstaan na inslag van een uraniumprojectiel op een tankpantser stofwolken met giftige en radioactieve deeltjes,die een besmettingsbron zijn voor de mens en zyn leefomgeving.Er bestaat nog altyd veel verwarring over de status van verarmd uranium als radioactief afval. Het produkt blijft moeilijk te classificeren ,maar het is in elk geval een langlevende radioactieve stof.Wat het nog onbeheersbaarder maakt
  is dat de activiteit van verarmd uranium op termijn niet minder ,maar juist steeds hoger wordt.De
  West-Europese uraniumverrijkingsbedrijven ..URENCO..en…AREVA ..hebben een groot deel van
  hun voorraden tegen betaling ..in…..RUSLAND…..gedumpt..om zo hoge kosten bij opslagfacilitei-
  ten ..voor radioactief afval,Oals de…COVRA…te vermijden.##############################

  Like

 17. fleckie zegt:

  ‘Voortschrijdende inzichten over gezondheidseffecten’. PROCESNIEUWS no.105’mrt.2015″
  Al lange tijd is bekend dat dat interne besmetting met verarmd uranium verband houdt met het
  ontstaan van KANKERS en geboorteafwijkingen .Meer recent is daar een hele waslyst van andere ziektes bijgekomen,waaronder aantasting van het centrale zenuwstelsel en hersenaan-
  aandoeningen.ook de terminale ziekte ALS worst in verband gebracht met uraniumvergiftiging.
  Inmiddels bestaat er meer inzicht in de mechanismen die schuil gaan by het ontstaan van kanker.
  Amerikaanse soldaten die door eigen vuur open wonden met splinters van uraniummetaal opliepen,verlichtten de medische onderzoekers van het Pentagon tot nader onderzoek.Dat leidde
  Buber onderzoeksteam onder leiding van Dr.Alexandra Miller van het ARMED FORCES RADIO-biologg RESEARCH INSTITUTE tot de hypothese dat de onverklaarbare snelle vorming van tumoren gezocht moet worden in een samenspel van de chemische giftigheid van verarmd uranium en de straling van h.uranium en zijn afvalproducten.Een zogeheten synergetisch effect,
  waarbij het totale schade.ijke effect groter is dan de som v.d.afzonderlijke schadelijke effecten.
  DeE vooronderstelling zou een verklaring kunnen zijn voor de relatief snelle ontwikkeling van
  kankerclusters in IRAK na het gebruik v.d.uraniumhoudende munitie in 1991 en 2003, en na de
  bombardementen op de Iraakse stad Fallujah in 2004″ Ondanks de verontrustende resultaten v.d.laboraroriumpnderzoeken van Miller c.s.;tot 2005) hebben die onderzoeken echter nooit een vervolg gekregen om gegronde conclusies te kunnen trekken over blootstelling aan uraniumstof en
  het ontstaan van kanker bij de mens.################################################

  andere ziektes bijgekomen

  Like

 18. Willie zegt:

  Men kan hier blijven zwammen tyot in t oneindige , maar waarom gaat mern niet nader in op de door Maria genoemde feiten ?? DIE FEITEN ZIJN WEL GEDOCUMENTEERD als WAAR , kijk overal maar s rond en zet die verdomde kijkbak af , ik blijf erbij , teveel links grut tegenwoordig en de rest gebrain(????)washed

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maria verstaat de kunst van het dialoog voeren niet. Dat maakt de door haar genoemde feiten helaas minder bruikbaar, ook al zijn ze dan als “waar” gedocumenteerd.
   Wel jammer als iemand op die manier z’n eigen glazen ingooit, maar helaas…..
   Maar geen nood: Zodra diezelfde feiten gepresenteerd zouden worden door iemand met een minder starre, meer redelijke instelling, kan hun nut alsnog bewezen worden.

   Like

   • Willie zegt:

    Wat is een ”redelijke” instelling??? Doen alsof t je kouwe kleren niet raakt ?? Het verschil waar jij aan tilt is gewoon ” het koude noordelijk volkje” vs een Slavisch volk , dat veeg je niet uit , hebt trouwens daar het recht niet toe
    Simpel : kouwe kikkers tegen warmbloedig volk ,en elke vogel zingt zoals ie gebekt is ,; was je dat vergeten dan ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat een simplistische benadering!
    Dus met je openstellen voor de zienswijze van de ander en bovendien: De dialoog niet kwetsend laten worden zou je laten zien, dat het je de kouwe kleren niet raakt?
    Je haalt de dingen een beetje door elkaar, vrees ik, Willie!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Nog steeds krabbenmanden Theresa?

    Like

   • Willie zegt:

    Simplisrtisch?? De meeste problemen ZIJN simpel , maar men klopt ze liever op zodat er een hoop gezever bijkomt zodat niemand nog de bomen door t bos kan zien
    Maar ook nog :steeds dezelfde vraag : waarom wordt er nooit ingegaan op de eigenlijke feiten , maar steeds met vuil gesmeten ? Is het soms omdat die feiten en gegevens NIET ontkend kunnen worden , liever dan daarover maar zwijgen ipv iemand die jij niet kan uitstaan haar gelijk te moeten toegeven ?? Simplistisch zei je ?? Wel, ik vind dit gewoon KINDERACHTIG (een verwend rotjoch dan wel)
    Vroeger had men daar een goeie oplossing voor: een veeg tegen je oren en/of een pak billenkoek , zou terug moeten komen , dat helpt veel beter dan al dat geouwehoer hier

    Like

  • bobzelf zegt:

   willie zinloze bezigheid, gaaaaaap en klik is genoeg voor haar
   ik ben er klaar mee
   gr. bob

   Like

 19. fleckie zegt:

  ‘Moeilyk issue voor een campagne’,………. V.PROCESNIEUWS nr.105/ maart 2015.
  Na ruim twee decennia het gebruik van verarmd uranium in conventionele wapensystemen te
  hebben gevolgd,vraag ik mij geregeld af waarom er nog steeds geen brede publieke campagne
  van de grond is gekomen voor het afdwingen van een verbod.Er zyn veel redenen die maken waarom het nooit zover is gekomen. zelfcensuur van journalisten is slechts EEN v.d.redenen.
  Geen van de genoemde bronnen aan net begin van dit artikel meldt dat de A-10 in Irak en Syrie
  met ANTITANKGRANATEN van verarmd uranium schiet. De belangrykste reden waarom breed
  gedragen onternationale verontwaardiging uitblijft zal wel zyn dat de gevolgen van interne besmet-
  ring met erehy

  Like

  • fleckie zegt:

   De. belangrijkste reden waarom breed gedragen internationale verontwaardiging uitblijft zal wel
   zyn dat de gevolgen van interne besmetting met verarmd uranium niet direct-zoals bij landmijnen
   En clustermunitie -zicht aar Yn. Probleem is dat hier de schadelijke effecten pas na veel langere
   tyd zichtbaar worden. Dat maakt het lastig om hierop campagne te voeren.
   | 1| Cenciotti,David.The Aviatonist,7 dec.2014.
   |2| Harper.Jon.Stars and Stripes.26 nov.2014.
   |3| Ramdharie.Steven. Volkskrant .28 nov.2014
   |4| Speer.A. ‘ Inside The Third REICH”. Avon Books.New York.
   New York,September .1971, p.304
   |5| Whie.Charlie ,Army soms to leve BEHIND radioactive messen, The Cpurier- Journal.www.courier-journal.com/ STORY / News / local/2014/12/02/ army- halt- tests – jpg- firing- range/19803587

   Ijke

   Like

  • bobzelf zegt:

   DANK JE WEL , om het nog maar eens een keer te laten zien !!
   lEUK HET VOORGELEZEN COMMENTAAR , IN DE BRIEF VAN RAN PAUL;

   die dus laat zien wat er echt gebeurd is

   EN WORDT DAN UITGEMAAKT EN AFGEMAAKT ALS EEN VERRADER !!

   shoot the messenger !!!!!!!!

   de USA T=kransje zeg maar

   whahahahahaa

   later

   bob

   Like

  • Maria zegt:

   Bedankt Republikein

   xxxxxxx

   Like

 20. bobzelf zegt:

  kan iemand die grammofoon naald er uit trekken ??

  whahahahahahaha

  uw inzendingen kunt u opsturen , Naar Bert’s T-kransje ,

  er komt echt geen eind aan Heee, ???

  ondanks berts waarschuwingen

  gr. Vladimir Bob

  Like

 21. fleckie zegt:

  ‘wereld twee minuten dichter bij ondergang’,..PROCESNIEUWS no.5,maart 2015…….Amsterdam-
  Het Bulletin of ATOMIC SCIENTISTS heeft zijn befaamde ‘doomsdayclock’ bijgesteld van vijf minuten voor middernacht naar drie minuten voor.Zowel op het gebied van kernwapens als klimaatkaarten de wereld er volgens het forum van veiligheidsexperts slechter aan toe dan in de
  voorgaande jaren.Het is voor het eerst in drie jaar dat de organisatie van veiligheidsexperts ,onder
  wie 18 Nobelprijwinnaars ,de ymbolische klok op de cover van haar tijdschrift bijstelt.De huidige
  ituatie i ergelojkbar met die v..Koue Oorlog in de jn de jaren vijftig,toen Amerik en de toenmalige
  Sovjet-Unie boenen KERNPROEVEN deden,of in e jaren tachtig toen India en Pakistan openlijk
  atoomwapens testten. ‘ E realiteit is dat op geen enkel vlak stappen zijn gezet die eerdere ver-
  wachtingen waarmaken” aldus het bestuur in de bekendmaking in Chicago.Met name op het gebied v.d.kernbewening zijn eerdere bewegingen om te ontwapenen bijna tot staan gekomen.
  Volgens de experts van het Bulletin werken de VS ,het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk aan nieuwe kernwapens en raketsystemen.India werkt aan een nieuwe raket die kernkoppen kan
  dragen.China ook.Palistan opende nieuwe reactoren die plutonium maken dat in wapens kan
  worden gebruikt. …..Volgens de verklaring v.h.Bulletin is nog verontrustender dat de overlegstructuren over ontwapening nauwelijks functioneren.’Waar de VS en Rusland eerder
  de voortgang van bestaande akkoorden bespraken,wordt er nauwelijks nog gepraat.Ome leiders falen,en dat was l voor de crisis in de Krim en Oekraone het geval.’……….De doomsdayclock v.h.
  Nulletin of ATOMIC SCIENTISTS bestaat al sinds1947,naar een Idee van een groep ,kritische
  wetenschappers in Chicago die eerder betrokken waren geweest bij de ontwikkeling .v.d.atoombom in de VS.De klok begon op 7 minuten voor twaalf.Vanaf 1953 stond de minuten-
  wijzer tot 1960 met twee minuten voor twaalf het dichtst bij wereldwijde rampspoed. Van ont-
  spanning in de jaren negentig is weinig meer over,constateert het tijdschrift. Sinds 2007 wordt
  daarbij niet alleen naar de nucleaire veiligheid gekeken,maar ook naar stappen op het gebied
  van klimaat………VOLKSKRANT 23-01-15. ##########################################

  Like

  • Republikein zegt:

   Wat een nare droom!
   Je zou er bang van worden, brrrr!

   Like

  • Maria zegt:

   je moest eens weten wat de Chinezen hebben aan atoomwapens en gesofisticeerd materiaal om alles weg te nuken 😦 zijn in de leer geweest bij de Russen.
   En geloof me het is van China dat we doodsbang moeten zijn!

   Like

   • Rudi zegt:

    Nou, Maria, hier ontgaat mij toch iets. Wat zouden we te vrezen hebben van de Chinezen? Die zij pragmatisch genoeg om te weten dat er met staatsobligaties kopen meer te verdienen valt dan met oorlog.
    Dead people buy no ‘Made in China’

    Like

   • bobzelf zegt:

    zal ik u dan maar effe wakker schoppen , ??

    China heeft doorgegeven om helemaal voor , naast en achter Putin te staan !!
    iets met BRICS ??, LATEN VALLEN VAN PETRO-DOLLAR ?? EN GOUD KOPEN ,??
    DUS EINDE USA

    DUIDELIJK ??
    in het geval de USA door gaat met treiteren , zuigen en de boel opnaaien !

    DEZE USA TRUC IS AL TOEGEPAST IN Irak en in Lybie

    daarna in Syrie en nu moest het feest in Ukraine opgestart worden !!

    zijn ze 1 ding vergeten , de russische beer, die weigert mee te werken , whahahaha

    stand momenteel , PUTIN 25 = USA 1 voor de moeite !!

    dan staan er dus geen 1.000.000 soldaten klaar maar 5.800.000 soldaten !!

    Dus dat wordt dan een leuke thuiswedstrijd !!!

    voor meer vragen , en duidelijke antwoorden

    U roept maar hoor

    dE GELIEFDE VLADIMIR BOB zeker op deze site

    Like

   • Maria zegt:

    hier vergis je je extreem zwaar in
    De VS proberen al 10 tallen jaren China af te remmen en dat land volledig te destabiliseren omdat ze een mega supermacht zijn geworden.
    De EU mag geen zaken doen met China op alle manieren proberen ze dat land te breken.
    Als je Chinese mentaliteit kent dan weet je dat je vroeg of laat de toorn van hen over hen krijgt.
    En geloof me het gele ras als die opstaan en ze gaan opstaan want de VS steunt Japan ion zijn smerige zaken ook die eilanden groep daar waar een dispuut over is tussen Japan en China dan moet je doodsbang zijn,
    Chinezen zijn hier heel simpel in raak aan hun en economie wel die zeggen niet die nuken gewoon.
    China mentaliteit is daarom gekend met Chinezen zoek je geen ruzie, die glimlachen gewoon zeggen niets en slaan ongenadig hard toe.
    Heel die hun economie en rijkdom draait op Rusland!
    Moet er geen tekening bij maken.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Bent U niet in de war met “Der Kaiser”; Wilhelm II. Maar dat is al een eeuw geleden hoor.
    DAS GELBE GEFAHR………….


    Völker Europas, wahrt eure heiligsten Güter, Gemälde von 1895

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 23.03u.: Nee, hoor, Maria is nóóit in de war!
    Die spreekt àltijd de waarheid, De zuívere waarheid, weet U wel.
    Er was, ergens in de recente geschiedenis iemand, die dat ook altijd deed, tenminste, dat werd beweerd.
    Wie, daar kan ik nou net weer niet opkomen. Jammer.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, zeg, @Delamontagne:
    Ik weet in ieder geval een FICTIEVE geschiedenis, waarin dat van toepassing was:
    Animal Farm van George Orwell.
    De context laten we dan maar in het midden.

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘Voorstel VS :plaats ,eenwaardig
   Voorstel VS:plaats kernwapens in Oost-Europa . ProcesNieuws maart 2015….. Pax 05-02-2015.
   Twee voorzitters v.d.defensiecommissies in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hebben
   in een brief geïnformeerd naar de mogelijkheden om kernwapens in Oost-Europa te plaatsen.
   Pax is hierover zeer belegd en heeft er bij de Ned.regering op aan gedrongen de VS te laten weten dat dit onacceptabel is …In de brief van 22 januari informeren de voorzitters van de twee
   defensiecommissies in het Amerikaanse Congres naar de mogelijkheden om kernwapens in Oost-
   Europa telaatgekomen en vragen zij hiervoor ruimte te reserveren in de defensiebegroting van en
   bezorgd over dit voorstel,dat een vorm is van nucleaire escalatie die het risico op een nieuwe wa-
   penwedloop met zich meebrengt.Het voorstel is onverantwoord en onnodig: er zijn voldoende mo-
   gelijkheden om zonder kernwapenwedloop een gepast antwoord te bieden op de oplopende span nimfen met Rusland. Bovendien gaat een voorstel om de rol van kernwapens te vergroten recht in
   tegen e wens van de meerderheid v.d.wereldbevolking.Eind vorig jaar bevestigden 155 VN-lid-
   staten dat kernwapens onder geen enkele omstandigheid mogen worden gebruikt>>>>>>>>>>
   …ONACEPTABL…Pax heeft er bij de buitenlandwoordvoerders v.d. Tweede Kamerfracties op
   aangedrongen om tijdens het Algemeen Overleg Buitenlandse Zaken (;5 febr.jL.) de Ned.regering
   te vragen om een reactie op het voorstel v.d.Amerikaanse defensiecommissie .Het is nu meer
   dan ooit nodig om nucleaire escalatie te voorkomen.Er mag dan niet worden getornd aan de af-
   spraak om in nieuwe NACO-lidstaten geen kernwapens te plaatsen. Daarnaast Puhet goed Ijn als minister Koeners tijdens de vergadering v.d.ministers van Buitenl.Zaken v.d.Eu-landen andere lid-
   taten oproept een helder signaal af te geven richting de VS dat plaatsing van kernwapens in Oost-
   Europa pnacxtabel is………..Minister Koenders gaf in het Kamerdebat aan dat de afspraak overeind moet blijen en plaatsing van kernwapens
   in de nieuwe lidstaten onacceptabel is voor de Nederlandse regering.####################

   te vragen

   Like

   • Maria zegt:

    Het is niet voor niets dat Rusland een is met China en samen een blok vormen.
    Dit is geen verwijt wat ik schrijf maar hier kennen ze geen patriottisme meer das compleet vermoord door links, hier bestaat geen eer. Nee hier werd alles verraden aan de islam NERGENS op aarde bestaat dit dan in het westen allemaal onder regie van de VS.
    Oostblok Aziatische landen draait alles om vaderland en vooral EER.
    Hier snappen ze dat niet dat die landen en culturen letterlijk willen sterven voor hun Vaderland.
    Lees wat ik postte VS en China.
    Wat die VS op de planeet aanvangt kunnen ze met de westerling met alle gemak afbrengen want niemand komt op voor zijn land of cultuur.
    De islam wereld hebben ze volledig om zeep geholpen en dat zijn allemaal koppensnellers geworden haatmachines naar het westen toe!
    De BRICS landen zien maar al te goed wat dat veroorzaakt heeft op de planeet!
    We staan er echt niet goed voor.
    Men moet beginnen inzien hier dat landen als Rusland China BRICS landen andere Aziatische landen het westen haten zeker vanwege koloniaal verleden wat de VS opnieuw probeert af te dwingen gingen zoals ze altijd in het verleden deden…
    Iedereen denkt dat de EU iets voorstelt man wat een giller, een marktje van amper kleine 500 miljoen man versus miljarden rest planeet.
    De EU heeft niets te bieden, geen grondstoffen geen economie geen ballen, plus alles en iedereen is hier bankroet.
    De EU heeft enkel islam te bieden en zijn slaaf van de VS.
    Zie gdvddm wat ze doen met Israël nu….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 9.15u.:
    “Hier snappen ze dat niet, dat die landen en culturen letterlijk willen sterven voor hun vaderland.”
    Alwéér een verborgen sneer richting het westen.
    Néé, Maria, hier snàppen we dat niet.
    We hebben hier andere prioriteiten.
    Ik zal ter illustratie maar weer eens een fragment citeren uit de film “Merry Christmas, Mr. Lawrence:”
    De Japanner Sergeant Hara bekent aan krijgsgevangene Mr. Lawrence (Tom Conti) dat de Japanners niet kunnen begrijpen, dat westerlingen de schande van gevangenneming over zich heen laten komen, in plaats van ter plekke zelfmoord te plegen. Daarom minachten ze hen ook zo. Mr. Lawrence antwoordt hem: “Wij zien het niet zo zeer als een schande: Het is iets, dat iedereen kan gebeuren. En voor ons is het essentieel om tenminste te probéren, in leven te blijven: Dat zijn we namelijk verplicht aan onze naasten thuis.”
    En zó is het: Met lafheid heeft dat niets te maken, alleen met afwegingen.
    Je voor onbepaalde tijd laten vernederen in een krijgsgevangenen/concentratiekamp is eveneens afzien, wat gelijk staat aan de hèl!
    Maar dat doe je dan ook niet voor jezelf; dat doe je voor je naasten: Opdat ZIJ niet alles verliezen.
    Lafheid? Op een bepaalde manier getuigt dat juist van enorm veel moed!
    Een redelijk denkend mens houdt op in het westen op de eerste plaats van zijn familie/gezin en op de tweede plaats van het vaderland. Jammer, maar helaas.
    Take it or leave it.
    Trouwens, juist daarom hebben de realisten onder ons zo ’n afkeer van de islam: Omdat die allah boven de eigen naasten stelt. Precies dáárom.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Correctie: 7de regel van onderen:
    “Een redelijk denkend mens houdt in het westen….enzovoort. Geen “op” ertussen.
    Zo, alles weer duidelijk gemaakt.

    Like

 22. Maria zegt:

  ja daarom dat in het Westen iedereen zijn land aan de islam kwijt is…
  Van onkunde gesproken zeg!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Leven gaat bij ons, als het er op aankomt, inderdaad voor land!
   Dat is ook, waar wij de moslims om verachten: Dat ze voortdurend met de dood bezig zijn i.p.v. met het leven.
   Maar nu blijkt dus, dat het nog eerder een oostelijk, dan een islamitisch trekje is, in die zin dat, hoe oostelijker je komt, hoe sterker het zich doet gelden,
   Interessant, hoor: Zo ontdek je nog eens wat!
   Echter, dat zijn ónze prioriteiten en die verander je toch niet, even zo min als wij die van jullie kunnen veranderen.
   Dus eeuwig sneren blijven uitdelen heeft geen zin.

   Like

 23. Jan zegt:

  Verdachte moord Nemtsov zegt te zijn ontvoerd

  Zaoer Dadajev, een van de verdachten van de moord op de Russische oppositiepoliticus Boris Nemtsov, heeft gisteren tegenover een rechter verklaard ontvoerd te zijn geweest. Naar eigen zeggen is hij twee dagen vastgehouden op een voor hem onbekende locatie. Hij werd daar mishandeld, bedreigd en gedwongen een bekentenis af te leggen. Daarover berichtten Russische media.

  Een lid van de mensenrechtenraad van het Kremlin, vergelijkbaar met de ombudsman in Nederland, liet vorige maand al weten dat de verdachten waarschijnlijk zijn gemarteld. Dadajev zou meerdere verwondingen op zijn lichaam hebben gehad toen Andrej Baboesjkin van de mensenrechtenraad hem bezocht in de gevangenis. Ook Goebasjev en een derde verdachte hadden verwondingen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3942370/2015/04/02/Verdachte-moord-Nemtsov-zegt-te-zijn-ontvoerd.dhtml

  Martelen van onschuldigen is cultuur in Rusland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s