Alarm! Teveel witten in films, zwarten gevraagd

Screenshot_5

(Door: “rommel”)

Er is veel te weinig “diversiteit” in Zweedse kinderfilms. In bijvoorbeeld de bioscoopsuccessen van ‘Sune’ is het een groot probleem dat teveel van de filmkarakters een blanke huid hebben. Volgens het zwaar gesubsidieerde Zweedse Filminstituut (SFI) is er in Zweedse films een overmaat aan blank en teveel Zweden.

Deze vreselijke discriminatie gaat SFI nu herstellen met de aanstelling van Suzanne Osten als “kinderfilm ambassadeur”- zelf de definitie van politieke correctheid. Het doel is dat de 70-jarige vrouwelijke regisseur met haar linkse bureaucraten ervoor gaat zorgen dat kinderfilms in de toekomst steeds meer multicultureel worden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Alarm! Teveel witten in films, zwarten gevraagd

 1. Republikein zegt:

  Sesamstraat kreeg genoeg gevolg, hier tenminste, of dat ook in Zweden zo was weet ik niet.
  Pippi Langkous met burka, da’s leuk!
  Hier is ze!

  Like

 2. Jelle R zegt:

  Zelfs in de meest stoute dromen kan je dergelijke krankzinnigheid niet bedenken. Wat een land.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  In Zweden zijn ze helemaal de weg kwijt, wat een stel idioten. Ze kunnen Zweden beter direct aan de zwarten en asielzoekers geven en zelf ergens anders asiel vragen. Misschien in een Afrikaans land of zouden die niet zover zijn als de Zweden om iedereen op te nemen en de baas te laten spelen?

  Like

 4. Tempelier zegt:


  Kijk eens wat lekker divers, echt iets voor Zweden, oh wacht dat mag dan weer niet.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Dan weet ik een HEEL goed plan voor zwarten in een Zweedse film; laten de desbetreffende zwarte acteurs zich allemaal als Zwarte Piet verkleden, alle blanke idioten van de Zweedse Filminstituut (SFI), die achter deze onzalige multiculturele plannen zitten, langdurig met de roe op hun smerige konten slaan en hierna in de zak via Spanje richting Syrië voeren en daar gaan optreden in een ISIS-film! Maar dan niet lopen zeiken als jullie op het einde door dat tuig worden afgeslacht, stelletjes blauwe jakhalzen!

  Like

 6. hans zegt:

  Dit gaat op het einde een heel groot bloedbad worden! De bevolking die daar nog kan denken en ook doen (en ze zijn er) moeten iets ondernemen, echt! Lik op stuk met dat marxistentuig!

  Like

 7. Jan zegt:

  Zweed uit Nyköping, behorende tot de stam der Oud Zweden vrijgesproken van belediging van stam der Nieuw Zweden, vergeleek gegil ‘allah snackbar’ met krijsende apen met maagpijn.

  “It is not normal to wake up to the sound of a donkey whose stomach hurts” — so wrote the newly-awoken man on Facebook last summer after he was woken in the morning by a Muslim outdoor prayer service in Nyköping, where a large number of Muslim fundamentalists stood and chanted “Allahu Akbar” through a speaker system.

  After many Muslims felt offended by this comment, the prosecutor decided to prosecute the man for his political opinion in a crime of “hate speech”.

  Yesterday came the verdict in the man’s case, and Nyköping District Court chose to acquit him of criminal charges. The court does not believe that the man mocked religion of Islam without a religious manifestation, something that then is permitted.
  http://gatesofvienna.net/2015/03/the-dawn-chorus-in-nykoping/#more-35802

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat de RODE BACIL van het SOCIALISME veroorzaakt heeft in Zweden!

  Like

 9. Joshua zegt:

  Die idioten moeten naar een islam land gaan dan kunnen zij genoeg zwarte kop vodden zien en van die imbecielen met een bivakmuts, zwart genoeg om te filmen.

  Like

 10. Ik weet niet hoe het daar gesteld is,Maar hier struikel je in ieder programma,of reclame wel over een of meer ‘getinten”!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s