Het antisemitisme van het NOS-journaal in één enkel woord

Screenshot_1

(Door: Martien Pennings)

De vroege NON-journaals van deze dinsdagmorgen van de Knesset-verkiezingen in Israël openden inderdaad met die verkiezingen:

“Hij [Netanyahu]probeerde nog stemmen te winnen door zich onverzoenlijk op te stellen jegens de Palestijnen.”

“Onverzoenlijk”. Niet “hard”, wat hier het word of choice zou moeten zijn geweest voor een enigszins neutrale journalist. Maar ze kúnnen het niet inhouden, de fop-journalisten en linkse Israël-bashers. Niet alleen Netanyahu, maar ook Likoed en al wie op Likoed stemmen, worden op deze manier in één woord weggezet. Want als je door “onverzoenlijkheid” verleid wordt, dan ben je toch een slecht mens, nietwaar?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, NOS, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het antisemitisme van het NOS-journaal in één enkel woord

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het NOS STAATSJOURNAAL zou absoluut de goedkeuring hebben kunnen vergaren, onder het NSDAP bewind van de Reichsminister für Propaganda Dr. Josef Goebbels. Maar ook in de Sowjet -Unie onder STALIN zou deze NOS het “neusje van de zalm”, zijn. Ik sta volledig achter uw bevindingen in deze Martien.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Bij de Sowjet-Unie denk ik altijd aan het grapje dat daar de ronde deed over de twee belangrijkste kranten, te weten de Pravda (de Waarheid) en de Izvestia (het Nieuws). Mensen zeiden: “er staat geen Pravda in de Izvestia en geen Izvestia in de Pravda.

   Maar dat was de Sowjet-Unie. Hoeveel beter hebben wij het in ons landje van vrije nieuwsgaring en vrijheid van meningsuiting…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Ondanks hun macht in de TV, hebben onze Linkse idioten in Israel een nederlaag moeten incasseren.Netanyahu en de Likoed hebben gewonnen tenminste volgens de TV.Nu nog Nederland en de USA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s