Jihadisten wilden Spaanse koning inclusief gezin omleggen

Screenshot_2Koning Felipe VI van spanje

‘Je zult weten wat leed is als je kinderen onder het puin liggen’

De Jihadisten die vorige week in Spanje werden opgepakt, beraamden mogelijk een aanslag op koning Felipe VI en zijn familie. Dat meldde de Spaanse krant La Razón maandag op basis van bronnen binnen justitie.

In het huis van de hoofdverdachte zou een handgeschreven briefje zijn gevonden. Daarin stond onder meer: “Felipe van Spanje zal weten wat leed is als zijn twee dochters onder het puin liggen.”

Koning Felipe heeft twee dochtertjes, kroonprinses Leonor (9) en Sofia (7). De koning volgde vorig jaar zijn vader Juan Carlos op.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Spanje, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jihadisten wilden Spaanse koning inclusief gezin omleggen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Altijd wéér misselijk als kínderen tot inzet van terrorisme worden gemaakt. Maar daar draait zulk tuig zijn hand niet voor om, doordat ze niet eens van hun éigen kinderen kunnen houden!
  Die sturen ze immers ook al als wandelende tijdbommen de straat op!
  Gretta Duisenberg moet nóg eens jankend neerknielen bij een Palestijns kind in Gaza of daaromtrent. (Ze had waarachtig geluk, dat het geen bómgordel om had.)
  Geen woorden voor! Gelukkig, dat dít tuig nu bijtijds opgepakt is. -Maar ja, de volgenden staan klaar, moet je rekenen……

  Like

 2. Jaan zegt:

  Goh dat verwondert me nou helemaal niet. Na die bomaanslagen met vele slachtoffers in Barcelona heeft de linkse regering de Marokkaanse moslims met grote aantallen binnengehaald.
  Die regering hebben de Spanjaarden toch echt zelf gekozen. Blijkbaar mogen koningen alleen hun hand ophouden, want protest tegen het binnenhalen van degenen die al eerder bomaanslagen op onschuldigen pleegde zal er niet geweest zijn van de kant van het koningshuis.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé! Want volgens de EUSSR zijn de volgers van de Islam toch een verrijking voor ons!

  Like

 4. Marc zegt:

  Als het nou Spanjaarden waren die al dat onheil in het Midden-Oosten aanrichten, dan zou je er nog iets van kunnen begrijpen. Maar het zijn aantoonbaar moslims die om het even wie dan ook bombarderen of de kop afsnijden.

  Kleine kinderen kunnen niet denken. Wapens afnemen, tik op de vingers, en een waarschuwend “nooit meer doen, stoute jongen!” is wat ze nodig hebben.

  Het probleem van de islamitische wereld is dat er niemand is die zich verantwoordelijk gedraagt. Kleuters zijn het.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  “De minister voegde er aan toe: ‘We worden allemaal bedreigd door mensen die onze principes en de waarden van onze vreedzame samenleving willen vernietigen'”.

  Tja, en we kunnen er niets tegen doen, nietwaar? Dit overkomt ons gewoon, LAMSTRALEN!

  KOM EENS OP VOOR JE VOLK EN TRAP HET TUIG VAN DE RICHEL DAT ONS BEDREIGD ERUIT!

  Wat moeten wij met dit ongedierte dat ‘onze principes, onze waarden en dus onze vreedzame samenleving aantast?

  En weet je wat: JULLIE ZIJN VERANTWOORDELIJK!

  P.S.: Ik ga Bob steeds beter begrijpen, met zijn hoofdletters. O, en Tom niet te vergeten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 19.31. uur. Heb dank waarde Wachteres. Ik ben slechts een dienaar voor het vrije woord.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 17 maart 2015 om 19:31

   Wat zou er gebeuren als ‘ons’ ‘koningshuis’ zou worden bedreigd?
   Zal trouwens niet gebeuren, vrees ik, aangezien de ‘majesteiten’ heulen met de islam en met de ‘wijn van haar hoererij met de koningen der aarde’: OLIE!
   Mocht er wél stront aan de ‘koninklijke’ knikker komen, dan ligt het vakantieparadijs dat reeds in bezit is, al te lonken.

   Like

   • Jaan zegt:

    Nou dat weet ik zo net nog niet. Ze snijden nogal wat kelen door van andere moslims. Zelfs super Black Muslim B. Hoessein O willen ze aanpakken. Ons koningshuis stopt Wilders niet in de gevangenis redeneren die gekken misschien wel, dus bloot sla dood.
    Weten zij veel, dat de koning hier niks te vertellen heeft behalve over zijn eigen gigantische inkomen en de vervolging van de waxinelichtgooier.

    Like

   • Wachteres zegt:

    De royals hebben niet voor niets al een stuk grond in Argentinië gekocht, @Tistochwat

    Like

   • Maria zegt:

    Dat ze maar oppassen in Argentinia tzou wel eens kunnen dat ze zelf uit een vliegtuig daar levend worden uitgegooid net zoals papa lief van maxima zijn regime deed waar hij toen inzat, die mensen zijn dat ginder niet vergeten en zullen dat nooit vergeten!
    Argentijnen zitten niet echt te wachten op de komst van hen hoor! Gerust gaan die daar niet leven!
    Hoe zou het zijn met hun Grieks landgoed???
    Het enige wat hen interesseert ten koste van eigen volk is die SHELL, telt voor alle koningshuizen hier die hebben allang hun eigen land en volk verraden aan SA voor oliebloedgeld.

    Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  De minister voegde er aan toe: “We worden allemaal bedreigd door mensen die onze principes en de waarden van onze vreedzame samenleving willen vernietigen.”………………………..

  Nou wat let je! Trap ze allemaal eruit!
  Als jullie toch weten dat ze het land willen overnemen – want dat weten jullie – en erop uit zijn om de samenleving te vernietigen WAAR WACHTEN JULLIE DAN NOG OP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  hey willem.. heb je al een ticket naar argentinie?? Ze komen er aan hoor!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Moet ik hierbij klappen of huilen? Ik ben een naakoomling van een Hugenoot; voor ons zijn alle mensen gelijk geschapen, niemand staat hoger dan een andere behalve God.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s