Marine Le Pen: “Het Front National kan binnen de tien jaar aan de macht komen”

Screenshot_40

Ooit werd het Franse Front National dood verklaard, maar kijk, het is helemaal terug. De ene verkiezingsoverwinning volgt de andere toppeiling, en internationaal wordt gekeken naar de volgende presidentsverkiezingen. Daarin zal een belangrijke rol weggelegd zijn voor Marine Le Pen, geboren op 5 augustus 1968 in Neuilly-sur-Seine, één van de drie dochters van Jean-Marie Le Pen, die lange tijd voorzitter en boegbeeld van het Front National was. Ze studeerde rechten en was van 1992 tot 1998 advocate aan de balie van Parijs. Daarna werd ze hoofd van de juridische dienst van het Front National.Datzelfde jaar veroverde ze haar eerste politieke mandaat in de regioraad van de Nord-Pas de Calais. In 2004 werd ze verkozen als lid van het Europees Parlement, waar ze vandaag nog steeds zetelt. Sinds 2011 is ze voorzitter van het Front National. Tijdens het congres van haar partij in Lyon, eind november, werd ze bij unanimiteit bevestigd in deze functie. Philip Claeys sprak met haar.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Marine Le Pen: “Het Front National kan binnen de tien jaar aan de macht komen”

 1. peterselie1 zegt:

  Marine Le Pen: “Het Front National kan binnen de tien jaar aan de macht komen” Na tien jaar pas? Dan is het te laat mijns inziens, het verzet tegen de islamisatie en de politiek islam moet nu in alle hevigheid losbarsten anders is Europa gedoemd tot een dictatoriaal monstrum, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind (Federaal Europa).

  De waarschuwingen worden massaal in de wind geslagen, er is geen één politicus buiten wilders om welke keer op keer waarschuwt. Maar de gevestigde politieke partijen welke de islam sinds 5,5 decennia besteld heeft die steken massaal hun kop in het zand, de meeste volksvertegenwoordigers weten precies wat er aan de hand is, maar de geheimhoudingsplicht houdt hen tegen…

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Marine Le Pen heeft het uitstekend verwoord en ik ben het er uiteraard helemaal mee eens, het is een schande voor de democratie dat ze in Rusland moet aankloppen voor een lening terwijl elke andere politieke partij wel zo een lening kan krijgen. Ik hoop dat ze de leiding krijgt in Frankrijk. Ik hoop dat de PVV-stemmers morgen allemaal naar de stembus gaan om Wilders ook in deze verkiezingen de grootste partij te laten zijn. Ik hoef de lezers niet op te roepen om op de PVV te stemmen denk ik, want eigenlijk alle reaguurders en lezers van deze rubriek zullen waarschijnlijk toch wel op de PVV stemmen, althans dat hoop ik.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Op een enkele zo nu en dan hier verschijnende trol na gaat dat ook gebeuren Ad.
   Daar durf ik wel voor in te staan.
   Waar het om gaat is de vraag, of ook de minder ‘actieve’ PVV sympathisanten uit hun luie stoel zullen komen morgen.
   En inderdaad, alle hulde voor de duidelijkheid waarmee Marine Le Pen haar boodschap brengt. Klare taal, zoals ook Wilders die beheerst.

   Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Ik ben het volkomen met AD de KONING eens!

  Like

 4. Maria zegt:

  binnen 10j pas????
  RIJKELIJK TE LAAT DAN!!!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De “satanische machten”, van EUSSR,BILDERBERG en de NWO, zullen alles uit de kast halen, om Mw. Le Pen dwars te zitten, in samenwerking met verraders der democratie, te weten: socialisten/roden, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten. Deze hebben zich verbonden met satanische machten! Helaas blijven vele kiezers blind voor het werkelijke gevaar!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Als die 10 jaar ook voor de PVV geld zijn we verloren !! Dan zijn alle niet moslims allang dood en begraven !!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Er leven nu al 50 miljoen moslims in Europa. De vluchtelingen die er elk jaar bij komen zijn voor het merendeel ook moslims van 2012 tot 1ste helft 2014 waren dat er 797.689, reken daarbij de snelheid waarmee die lui zich voortplanten dan snap jullie wel dat we weinig kans maken om nog eens 10 jaar te wachten op maatregelen, die we alleen van de PVV kunnen verwachten.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat ze het snel waarmaken kan; beter dan de Marxist Hollande.

  Like

 9. Igor zegt:

  “het is een schande voor de democratie dat ze in Rusland moet aankloppen voor een lening terwijl elke andere politieke partij wel zo een lening kan krijgen. ”
  En krijgen ook, hetgeen meer zegt over het democratische gehalte van de Russische banken dan van de EU cq Franse regering, die door hun blinde overgave aan de islam de democratie aan het verwerpen zijn. Ik heb bewondering voor deze krachtdadige vrouw.

  Like

 10. Giny zegt:

  Gaat gebeuren AD

  Like

 11. delamontagne zegt:

  In het Departement; VAR, Zuid Frankrijk, heeft ze al de meerderheid.//////////

  Like

 12. hans zegt:

  Zoals enkele reacties eerder, 10 jaar?? NU!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s