Clinton Foundation nam geld aan uit landen die vrouwen mishandelen

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton, die zich in 2016 kandidaat wil stellen voor de presidentsverkiezingen en die zich specialiseert in vrouwenthema´s om vrouwelijke kiezers te mobiliseren, heeft nu een probleem met haar Foundation.

De Bill, Hillary & Chelsea Foundation zou “tientallen miljoenen dollars aan giften uit Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Algerije en Brunei ontvangen hebben. Al deze landen schenden de mensenrechten en discrimineren vrouwen.”

Volgens Amy Chouzik van de “New York Times” heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in het jaar 2011 een mensenrechtenrapport gepubliceerd dat werd opgesteld in de ambtsperiode van Hillary Clinton, waaruit blijkt dat het Koninkrijk Saoedi-Arabië “geen gelijke rechten voor vrouwen en kinderen zou bieden en dat geweld tegen vrouwen, mensenhandel en discriminatie op grond van geslacht naast andere misbruiken aan de orde van de dag zijn.”

Saoedi-Arabië is een bijzonder gulle donor van de Clinton Foundation geweest en het schonk, volgens de boekhouding van de Clinton Foundation, 10 miljoen dollar, Minstens 1 miljoen dollar werd geschonken door de vereniging “Friends of Saudi Arabia”, waarvan de medeoprichter een Saoedische prins is.

Vorige week woensdag werd er een video gepubliceerd met president Obama, die in een toespraak spreekt over giften uit buitenlandse bronnen. Deze zouden “een gevaar voor onze democratie” vormen, aldus Obama. Hillary Clinton staat naast hem en glimlacht naar de staatshoofden uit de landen van het Midden-Oosten.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/92084

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Arabische wereld, corruptie, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

43 reacties op Clinton Foundation nam geld aan uit landen die vrouwen mishandelen

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De opzet van deze vrijgevigheid van die Arabieren zal toch niet zijn om langs die weg de vernietiging van Israel te vergemakkelijken en te bespoedigen?
  Denk het niet, want de Clintons zijn democraten en dus veel te onkreukbaar. Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Jean zegt:

  Die troela is nog gevaarlijker dan die zwarte moslim in dat witte huis.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat kun je wel zeggen, het venijn spuit er bij tijd en wijlen vanaf. Ze kan het niet helemaal verbergen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat voelen ook de Amerikanen wel aan; daarom zal zij de presidentsverkiezingen nooit winnen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Als ik iets van harte mag hopen is het dat die heks de verkiezingen niet wint. Zelfs dat ze niet eens mee kan doen er aan en van te voren al is af geschoten.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Willem de overbodige gaat naar een begrafenis van iemand die baas is van een land waar ze vrouwen mishandelen. Iedereen eigenlijk met een andere mening.
  Wat is het verschil hierin? En welk land doet dit eigenlijk niet?
  Ze zijn er allemaal schuldig aan. Iedereen in Den Haag dus.
  Maar clinton doet het dus ook, goh wat een nieuws.

  Like

 4. Vederso zegt:

  O: HUMA

  FROM: HIL

  SUBJECT: THINKING OF YOU

  Please tell your mother I’m so sorry about what happened to Morsi. You know I’m behind the MB all the way. People are so unfair to fundamentalists. PS: Love the new dress. And don’t worry about Anthony. So what if he’s not mayor of NY? You won’t have to go to all those dreadful functions and you’ll have more time. [emoticon missing]

  … en dan is email-gate er ook nog.

  Like

 5. Roni zegt:

  Die Hillary, haar man had toch GEEN SEX met een andere vrouw.
  Hoe kun je zo een loser nou serieus nemen !

  Like

 6. Republikein zegt:

  Dit filmpje zat ervoor!
  Het ergste moet nog komen, en wij maar denken dat oblabla erg was.

  Like

  • Maria zegt:

   het is een pot nat!
   die republikeinen en democraten allen komen ze van Yale!
   Allen zitten in de skull and bones clubje!
   Het is eender wie in de VS aan de macht komt ze komen uit dezelfde poel van Illuminatie
   met hetzelfde doel nl: de wereld domineren en overal oorlogen en voor destabilisatie zorgen!
   Ze zijn allen hetzelfde satanische occult groepje dat daar het land leidt al vanaf het ontstaan ervan!
   En dit wijf willen ze als volgende president van die VS!

   Like

 7. Wachteres zegt:

  Als al die landen zo vrijgevig zijn met geld, dan mogen we ons wel gaan afvragen of die ‘elite’ die in ons land zo pro-islam is en die koste wat het kost de islam hier wil handhaven, niet een beetje [of meer] uit de Midden-Oosten ruif mee eet.

  Like

 8. Jan zegt:

  In 2008 kreeg het $46 miljoen van de woestijnlanden. Hillary Clinton had een slap excuus om wel geld aan te nemen uit die landen namelijk dat in ALLE landen in de wereld vrouwen onderdrukt worden (gelogen*) en dat als je consequent bent dus niets binnenkomt. Over het ontvangen geld hoeft overigens geen belasting betaald te worden.

  Dan is er nog het partnerverband met ‘No Ceilings’ een project van van Bill en Melinda Gates Foundation dat zegt te willen onderzoeken in welke mate de vrouwen er de laatste twee decennia erop vooruit zijn gegaan.

  * Gang-raped Saudi woman sentenced to 200 lashes, 6-months in jail
  A 28 year old Saudi woman has been sentenced to 200 lashes and six months in jail for indecency and speaking out to media about her subjection to a gang rape in 2006, Iranian PressTV reported Saturday.
  The woman was, back in 2006, driven to a secluded area after entering the car of a student friend when she was 19 years old. There, she was raped by seven men, according to the report.

  http://www.jpost.com/Middle-East/Gang-raped-Saudi-woman-sentenced-to-200-lashes-6-months-in-jail-393193

  Tussen 1997 en 2007 ontving de Clinton Foundation $492 maar had desondanks miljoenen te kort. Onder de naam Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation had het $8 miljoen te kort in 2012 en in 2007 en 2008 $40 miljoen.
  In 2008 ontving zij $100.000 van projectontwikkelaar Robert Congel toen zij nog senator was. Kort daarop kreeg Congel miljoenen aan staatssteun voor de bouw van een winkelcentrum.
  http://www.breitbart.com/big-government/2013/08/14/ny-times-clinton-foundation-rife-with-cronyism/
  Veel geld werd overigens direct besteed aan Hillary’s verkiezingscampagne, geld dat kwam van de emir van Dubai. Het ging om bedragen van $12 en $20 miljoen.
  http://joshuapundit.blogspot.nl/2014/06/hillarylies-we-left-white-house-dead.html

  Vorig jaar beweerde Hillary Clinton dat zij en Bill ‘dead broke’ waren, dus op voedselbonnen leefden, zoals nu veel Amerikanen die zij financieel hebben geruïneerd:
  “We came out of the White House not only dead broke, but in debt. We had no money when we got there, and we struggled to, you know, piece together the resources for mortgages, for houses, for Chelsea’s education. You know, it was not easy.”
  Dat zei zij terwijl zij in een huis van $1.7 miljoen in Chappaqua, New York woonde

  Een jaar later was zij in staat een ander huis te kopen in Washington DC voor het luttele bedrag van $2.85 miljoen

  De schulden:

  Veel geld kregen en krijgen de Clintons privé uit de woestijnlanden. De Saoedi’s spendeerden alleen al $10 aan de Clinton Presidential Library en kregen miljoenen voor toespraken en verdiensten.
  http://joshuapundit.blogspot.nl/2014/06/hillarylies-we-left-white-house-dead.html

  Veel geld wordt direct besteed aan dochter Chelsea:
  * de Sidwell Friends private school, $36,000 per jaar (boeken en diverse zaken niet inbegrepen), 11,000 voor de kamer, totaal ca $200.000
  * kosten na opleiding in Oxford en Columbia ruim $500.00

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De Clintons……..Het zijn en blijven achterbakse smeerlappen !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Men hoeft zich dus niet af te vragen waarom Hillary Clinton twee telefoons heeft en een privé e-mailserver had en privé-e-mailadressen wat verboden is. Duizenden e-mails heeft zij verwijderd, ook verboden. Men kan raden wat zij omtrent Benghazi heeft te verbergen

  http://www.politico.com/magazine/story/2015/03/hillary-clinton-email-scandal-defense-laughable-foia-116116.html

  Nixon moest de bandjes inleveren en moest vertrekken maar blijkbaar hoeft Hillary niets af te staan en kan gewoon doorgaan.

  Like

 11. Jan zegt:

  “Watergate and Today’s Scandals: A Comparison” M. Stanton Evans

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Hoe is het toch mogelijk hé, je verwacht het niet, toch? Hieruit blijkt zonneklaar dat de Democraten, in wezen socialisten zijn. En socialisten zijn de 5e colonne der islam.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Bill Clinton en zijn vrouw zijn anti Christenen; denk aan Bosnie en Kosovo.Hij verdedigd de moslims tegen de aangevallenen Serviers die zonder twijvel Christenen zijn.

  Like

 14. Jan zegt:

  Achterhaalde memo van de server van Hillary Clinton (satire)

  Like

 15. Jan zegt:

  Hillary Clinton heeft zich kandidaat gesteld zoals inmiddels wel bekend. Krijgt overigens maar weinig bijval behalve van dom volk dat als argument heeft dat het ‘tijd wordt dat een vrouw president wordt’ en van deze groep waar Bill zeker wel blij mee is:

  Like

 16. Jan zegt:

  Hoe Hillery Clinton met de pers te woord staat op haar verkiezingstocht:

  Hoe Marco Rubio te pers te woord staat tijdens de verkiezingstocht:

  Like

 17. Jan zegt:

  Het domme linkse volk

  Like

 18. Jan zegt:

  Nieuwe presidentskandidaat: Carly Fiorina, former chief executive of Hewlett-Packard Co

  http://www.wsj.com/articles/carly-fiorina-to-launch-presidential-campaign-on-may-4-1429732381
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Carly_Fiorina)

  Zij heeft altijd gewerkt voor haar geld, Hillary heeft alles bij elkaar gestolen en bij elkaar gelogen

  Like

 19. Jan zegt:

  Miljoenen dollars stroomden in de kas van de Clinton Foundation in ruil voor Russische controle over Amerikaans uranium

  At the heart of the tale are several men, leaders of the Canadian mining industry, who have been major donors to the charitable endeavors of former President Bill Clinton and his family. Members of that group built, financed and eventually sold off to the Russians a company that would become known as Uranium One.

  Beyond mines in Kazakhstan that are among the most lucrative in the world, the sale gave the Russians control of one-fifth of all uranium production capacity in the United States. Since uranium is considered a strategic asset, with implications for national security, the deal had to be approved by a committee composed of representatives from a number of United States government agencies. Among the agencies that eventually signed off was the State Department, then headed by Mr. Clinton’s wife, Hillary Rodham Clinton.
  ..
  http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html?smid=tw-nytimes&_r=0

  In het verleden verkocht Clinton Amerikaanse rakettechnologie aan de Chinezen die het weer doorverkochten aan N-Korea.

  Like

 20. Jan zegt:

  Hoe de Clinton zich verrijkten aan ten koste van de slachtoffers op Haïti na de aardbeving

  How Haiti earthquake helped enrich the Clintons
  http://video.foxnews.com/v/4194000586001/how-haiti-earthquake-helped-enrich-the-clintons/?#sp=show-clips

  Like

 21. Jan zegt:

  De beerput gaat steeds verder open: vier beheerders van CF aangeklaagd wegens fraude, omkoping en andere financiële malversaties

  At Least Four Clinton Foundation Trustees Charged Or Convicted Of Financial Crimes

  Shocking revelations show that at least four Clinton Foundation board of directors have either been charged or convicted of financial crimes, including bribery and fraud.

  This newest, startling revelation is just one more of many in Peter Schweizer’s bombshell book Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich, the book that has sent the Hillary Clinton campaign and the media scrambling….
  http://www.breitbart.com/big-government/2015/05/07/revealed-four-clinton-foundation-trustees-charged-or-convicted-of-financial-crimes/
  http://www.amazon.com/Clinton-Cash-Foreign-Governments-Businesses/dp/0062369288

  Like

 22. Jan zegt:

  Hillary Clinton Charged Boys And Girls Club Chapter $200K To Speak At Luncheon, Then Left Without Speaking To The Kids…

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3126581/Hillary-Clinton-charged-Boys-Girls-Club-massive-fee-speak-luncheon.html#ixzz3dHYLuPdi

  Like

 23. Jan zegt:

  Hillary Clinton ‏@HillaryClinton 10 uur10 uur geleden
  “Everything she touched, she made better.” —@billclinton shares some of his favorite memories of Hillary

  Susan Reaney
  ‏@SSReaney
  @HillaryClinton @billclinton “everything she touched, she made better”
  Not everything Bill…not everything.

  Like

 24. Jan zegt:

  Pantsuits niet gecharmeerd als gevraagd wordt of zij al door de FBI is verhoord:

  Like

 25. Jan zegt:

  Hillary Clinton die zich druk maakt over gelijke behandeling, alles poppenkast:

  The Hillary Clinton campaign last year flagged a “huge” gender pay gap at the Clinton Foundation, newly leaked emails show.

  “Avg salary of the highest paid men is $294,157.50, while the avg salary of the highest paid women is $181,576.66 ($112K difference),” she wrote.

  “Median salary of the highest paid men is $346,106, while the median salary of the highest paid women is $185,386 ($190K difference).”

  ….
  http://dailycaller.com/2016/10/18/clinton-campaign-found-huge-gender-pay-gap-at-clinton-foundation/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s