EU-ELITE WIL VERSNELD INTEGREREN. MAG DE BURGER OOK IETS ZEGGEN?

Screenshot_19

(Door: trias politica)

De EU elite schakelt een tandje bij. Niet alleen Commissievoorzitter Juncker pleit voor een versnelde integratie, maar nu menen ook centrale bankiers als ECB-president Draghi en DNB-president Knot zich te moeten mengen in het politieke debat. Is dat wel verstandig? En waar blijft de burger in dit geheel?

De Europese elite is de laatste tijd hard bezig om de Europese integratie krachtig en versneld door te voeren. Doel: sneller herstel van economieën en werkgelegenheid en waarborgen van de continuïteit van de euro. Commissievoorzitter Juncker deed op 27 december 2014 al de aftrap met het verwijt aan de Nederlandse politieke partijen dat ze te veel aandacht geven aan ‘populistische partijen’ in plaats van te wijzen op de ‘noodzaak’ voor verdere Europese integratie.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, democratie, Elite, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op EU-ELITE WIL VERSNELD INTEGREREN. MAG DE BURGER OOK IETS ZEGGEN?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Met de vermaledijde Eussr, op naar de hel! En men heeft gewoon lak aan de burger, deze dictatuur in Brussel! Stel je voor, dat wij een bindend referendum zouden krijgen, dat wil Pechthold van D66 NIET, maar ook de VVD,CDA,PvdA,GL,CU,SGP, huilen mee met de “rode wolven”, in Brussel. Het enige waar we als burgers van Europa straks gelijk in zullen zijn: allemaal even arm, en tot slaven gedegradeerd. En voor de verkiezingen van vandaag alhier, hou ik mijn hart vast!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat mij als eerste opvalt bij het lezen van dit artikel, zijn de gemene vallen die voor ons worden opgezet door hen die in Brussel de dienst uitmaken! Snode plannen, die niet aan de burgers van de lidstaten in begrijpelijke taal worden uiteengezet. Alle burgers in alle lidstaten hebben het recht om te weten welke achterbakse zaken er worden uitgebroed, maar alle plannen worden in het geheim bedacht en uitgevoerd, en als het een feit is, mogen wij er misschien ook nog kennis van nemen.
  Smerig spul, geniepig en listig, en er alleen maar opuit om ons armer te maken en vooral MONDDOOD!
  Onbegrijpelijk dat D66 (met als meest erge eurofiel mannetje Pechtold) nog zóveel kiezers aan zich weet te binden! Ik vraag me wel eens af of al die mensen die op deze partij stemmen (en de andere partijen die ook pro-Brussel zijn) wel goed snik zijn.

  Ik houd voor de uitslag van vanavond mijn hart vast! Aan Geert heeft het niet gelegen als Nederland verder en verder achteruit holt. Hij heeft genoeg gewaarschuwd, en hij heeft zich niet gek laten maken door zijn politieke tegenstanders.

  Vanavond laat weten we hopelijk meer. Ik hoop op een hele koude douche voor (voorál) D66!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De klootzakken van de EU-elite gedragen zich haast als de valse koetsier van Luilekkerland uit Pinokkio. Zij denken natuurlijk dat de Europeanen, moslims en asielzoekers een bende domme en ongehoorzame kinderen zijn en hen door middel van valse beloftes, geld, snoep, ijs, taart etc. naar Luilekkerland (het verdeelde Europa) te lokken om hen daar zodanig te hersenspoelen door ze pret, brood en spelen te beloven. Alleen kunnen zij ons niet letterlijk en figuurlijk in een kudde ezels veranderen daar het thans haast onmogelijk is geworden om ons voor te liegen en te blijven bedriegen.
  De EU-burger lijkt zelfs meer op Sinbad de zeeman en op een verlaten eiland ‘de Oude Man van de Zee’ ontmoet. Dit was een verderfelijke grijsaard die echter de kracht van een jongeling bezat en talloze naïeve mannen wist te verleiden om hem rond te dragen maar hen hierna, ook letterlijk en figuurlijk, in diens wurggreep kreeg. De kerel bleef letterlijk op zijn slachtoffers rijden totdat ze van uitputting stierven of wurgde hen als ze zicht tegen de duivelse kerel bleven verzetten. Alleen Sinbad wist door middel van een list, in de vorm van zelfgemaakte wijn, de kwelgeest van zich af te schudden en daarna te doden.
  En het ware beter dat de Europeanen soortgelijke kwelgeesten (De EU-elite en de islam) hopelijk eveneens ZEER snel van zich afschudden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s