VIDEO – Waarschuwingen: Zweden op weg naar de afgrond. . .

. . . dankzij een onhoudbare immigratiepolitiek. In bovenstaande video zijn gedeelten van een interview te zien/beluisteren met de Zweedse economisch onderzoeker Tino Sanandaji. Sanandaji heeft een Ph. D. van de Universiteit van Chicago en schrijft artikelen voor “National Review”. Hij is research fellow aan het Onderzoeksinstituut van Industriële Economieën in Stockholm. Zijn familie is Koerdisch en kwam vanuit Iran naar Zweden. Het interview werd opgenomen in november 2014.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Waarschuwingen: Zweden op weg naar de afgrond. . .

 1. Tempelier zegt:

  Immigratie en multicul voor de vervangen van westerse waarden en normen, omdat men minder religieus is. Nou een heel duidelijk verhaal , zweden is verloren !

  Like

 2. Sjaak zegt:

  EN MAAR NIET NAAR GEERT LUISTEREN !
  OOK VANDAAG ZIJN WEER ISLAMISTEN
  AAN DE GANG MET HUN VOLKSSPORT
  DODEN !

  Like

 3. lucky bee zegt:

  http://www.van-der-heiden.nl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=25
  Pipijn de III was getrouwd met Bertrade van Laon.ze wordt ook Bertrade met de grote voeten genoemd.Waarschijnlijk was ze een grote vrouw met een garde meten voor zien. want ook haar zoon Karrel de Grote was een grote man van bijna tweemeters.Tsia kleine mannen zijn dol op grote vrouwen. Wat de Zweden betreft krijgen ze hun Marxu=isten niet kwijt, dan kan ik voor de Zweden niet mijn fingers in het vuur steken.Dat moeten ze zelf doen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 16.32. uur. Nu ik het nog eens rustig op mij laat inwerken, kan ik ook niet anders dan lachen. Hoe krijgt hij het toch bij elkaar gerijmd, Bert. Daar bewonder ik ons “gelukkig bijtje”, wel om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s